Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(ja és gyorsan be kéne tenni a bannerba az off topic linkjét mert sokat kell már visszagörgetni)
Nothing is True, Everything is Permitted
Innentõl kezdve mindenk maradjon a topik témájánál és tartózkodjon mindenféle személyeskedéstõl!Ellenkezõ esetben jó pár büntetõpont kerül kiosztásra!
kastil: ebbõl a trágár stílúsból vegyél vissza légyszíves,mert nem fórumra való!
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
de srácok nem gyanús amugy hogy felõlünk orrba szájba amszturbálhattok erre a szarra? ez egy forum, bassdzátok már meg hogy egy szaros hozzászólást 3 mondattal nem tudtok elviselni egymás faszának(és a játék) szopkodáésa közben csak mert az negatív.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(A flame on logóddal pedig ne csodálkozz, hogy mindenki a fórumon el fog küldeni a p*csába)
[merlinw.org]
Tipikusan az PC-s warezoló hulladék nép vagytok 😄 Amíg csak konzolon volt kinn a játék, és nem toltátok ide a kötekedõ pofátokat (hozzáteszem kötekedtek egy olyan játékkal, amiért SZART SE FIZETTETEK)addig mi konzolosok itt szépen, békésen beszélgettünk CSAK A JÁTÉKRÓL. Nem volt itt buzi framerate vita, meg semmi személyeskedés.
Úgyhogy köszönöm szépen, hogy idetoltátok a mocskos pofátokat, a topikot ezennel -fav-olom.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
de kibaszott okosak vagy/tok megint, csak jó lenne már ha kezdenétek is vmit magatokkal mert ez a személyiség zavar kurva tré.
Most 40% de innentõl kezdve csakis sztori van,remélem láthatom azért a végét mert nem minden nap tudok addig játszani😞)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Leírom mégegyszer, ha elkerülte volna a figyelmed. Ez egy játék, szórakozásra való nem hibakeresésre.
De hiába próbálom nem elsõ ízben megértetni veled, hogy a játékok szórakozásra valók egyszerûen nem fogod fel. Ha nem szórakoztat akkor töröld annyit nem ér. Ennek ellenére te az n+1-edik játékot is lewarezolod iparszerûen, mintha muszáj volna. Ezért nem élvezel te már szinte semmit sem és ezért fikázod még e kedvenceidet is. Szórakozni meg szépen már elfelejtettél.
Tudom, hogy tagadni fogod mintha kettõs gyilkosság volna, ettõl még ez lesz rólad a véleményem (és ezt nem AC kapcsán fejtettem ki már korábban is). Innentõl fogva nekünk játékmenetrõl vagy játékélményrõl beszélgetni nincs értelme. Én játszom te meg tesztelsz. Nem vagyok én a papod, hogy térítselek. Néha azonban a hülyeségeidet (kraft témakör) nem bírom elviselni és akkor születnek az ilyen viták.
De megint én vagyok a hülye, hogy szóba hoztam. Csak koptatom itt feleslegesen a kezem ezzel a vitával.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy meg fasza, hogy holnap jelenik meg itthon, és lassan itt már mindenki végignyomja PCn is. 😄
A medve nem játék.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ha csak a hangulat,akkor ezzel is rögtön..de akkor nem lesznek meg a jó érzést okozó reflexbõl jövõ dolgok
Ha ki akarom próbálni a játékot(csak olvastam róla ,elkezdett érdekelni milyen lehet),akkor szerintetek melyik résszel érdemes kezdeni?
ennek a játéknak már köze nincs az AC-k alapkoncepcióihoz, ami a sorozatot naggyá tette, felesleges, idióta küldetések és játékelemek, a sztoriszál vérgyenge, a harcrendszer talán még tovább lett butítva (bár igazából azt már nem lehet hova butítani), emellé még megint összekókányolt portolás, amivel az AMD-seket gyakorlatilag megint meglõtték (továbbra is egymagot használ a játék 2013 végén..)
Imádtam ezt a sorozatot, a reneszánsz Itália nálam az no1(a történetével,hangulatával,soundtrackjaivel), de hát ezt teszi a pénz, amikor minden évben agyatlanul kikell dobálni egy újabbat..ráférne a sorozatra 1-2 év pihi, h normálisan átgondolhossák merre tovább
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
Fraps az olyen mintha utálná a játékot, mert olyan képeket csinál mintha full lowon lenne a grafika fakó pixeles ocsmány:-(
Tegnap lõttem fasza képeket és visszanézve égett a pofém hogy ez mi a szar:-(
Next PC upgrade: 2022
abban tud valaki segíteni hogy: van egy assasin küldim amiben a célpontom egy sziklafalban lévõ barlangban van. ez a sziklafal ugye a sziget partja és kb 20 m magason van. (amúgy az a sziget ahol Kingston van, de a várostól jó messze)
tehát a szárazföldrõl nincs oda vezetõ út. viszont a tenger felõl sehol nem látom hogy hol lehetne bejutni a barlangba. úszkáltam már minden felé, és a vízbõl sehol nincs felfelé kapaszkodó. próbáltam mellé kormányozni a hajót hogy esetleg az árbócról átugorjak de túl messze áll meg a hajó! help. valaki találkozott már ezzel?