3497
13460980771376987028.jpg
  • Krisztiam #2096
    +1
    nekem is nagyon tetszik
  • JaSoN HuNTeR #2095
    Részemről is 10/10 a játék (Y)
  • BoyleSilva
    Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy a multi rész 2-3 meccsenként(mecss közben) .exe hibával kifagyogat-e másnak is ?
  • Myselor
    örülök hogy ennyire tetszett egyetértek én is veled ^^
  • Conqvistador
    Na sikerült befejezni a főszálat.
    Egy kis vélemény nyilvánítás spoiler nélkül.

Nálam ez az év játéka 2013ban. (GTA 5 Pc-n még nincs) Ehhez hasonló minőségű játék ami hangulatban is megfogott, csak a The Elder Scrolls Skyrim volt.
    A játékmenet a hajózás és a sztori EPIC!!!
    Grafika 10/10
    Hangulat 10/10
    Irányítás 10/9 (nagyon konzolos ezért nem 10)
    Szárazföldi harc 10/9,5
    Szárazföld kidolgozás 10/9,5
    Tenger 10/10
    Hang/zene/effektek 10/10
    Hajózás 10/10
    Questek 10/9,5
    AI átverhetősége 10/9,5
    Összesítve 100/97 :D
    A karibi szigetvilág lenyűgöző szépségét zseniális történettel, kifogástalan grafikával és bár konzolos irányítással, mutatták be.
    Mindenképpen érdemes kipróbálni azoknak is akik nem szeretik túlságosan a kalózokat vagy a kalózos feelingű játékokat.
  • Myselor
    hát csak körülkell nézni,elég egyszerű mászogatni kell.de ha nem megy nézz youtubeot úgy könyebbb megnézni mit kell.de hidd el nem nehéz:)
  • Conqvistador
    Elakadtam megint és most nincs ötletem.
    Az Obszervatóriumban vagyok egy lebegő kövön és nem tudok átugrani a túloldalra 81méter van az ellenőrző pontig.
  • Myselor
    igen ezt mondtam korábban is,jöttek hajók aztán utána lehetett elkezdeni :) am örülök hogy jó lett ^^
  • Conqvistador
    Köszi. Sikerült végre. Közben két hajót kellett eltakarítani az útból de sebaj.
  • Skyline
    Rendszergazdaként indítsd a játékot, nekem így oldódott meg a mentési galiba...
  • Myselor
    ahogy geri is csinálta menj tovább a sziget mellett elmész és ott már jó lesz.ennyi:)
  • 1414geri
    Köszönöm szépen, tényleg csak a sziget mellet kell elmenni jobb oldalt és ott lesz.
  • Conqvistador
    Tudnál írni egy koordinátát ahol már jó? köszi
  • krisztajo
    Köszönöm szépen a válaszokat.
    A távcsőnél mondjuk nem értettem miért nem írta ki a játék mivel kell használni, de most már legalább tudom.
  • Conqvistador
    Ezt kifejtenéd ? :D
  • Myselor
    nem jó fele mentek,még tovább kell menni és úgy kell
  • 1414geri
    Nekem ugyanaz a bajom mint ˆ Conqvistador -nak. Nem tudok bemenni a küldetéshelyre mert kiírja hogy jelenlegi emlékben a térség ne elérhető Ha bemegyek meghalok. Próbáltam este, nappal de nem enged. Tudnátok esetleg segíteni?
  • PeeTeR
    tavcso alapbol az "E" betu (folyamatosan nyomva kell tartani - gorgovel lehet zoomolni)
    agyugolyot nem lehet valasztani.
    lovegek kozott a kamera hajo koruli mozgasaval valtod (stroke/highlight (kijeloles) latszik az eppen aktualison). tehat amikor egyenesen elore nezel az arbocok iranyaba akkor az orrlovegekkel fogsz tuzelni. ahogy fordulsz jobbra/balra az oldalagyuk ha pedig elforditod teljesen ("hatrafele" nezel) akkor dobalhatod a loporos hordokat.
    (remelem ertheto volt :o)
  • krisztajo
    Valaki tudna segíteni a 2051-es hsz-ben feltett kérdéseimre.
    Illetve még azt szeretném tudni, hogyan kell a távcsövet használni.
    Help!
  • PeeTeR
    namtom nekem semmi gondom nem volt egyikkel sem. szepen haladtam sorban a foszalon. picit boklasztam a gyujtogetheto tartalom utan de nem vittem tulzasba (47% -on fejeztem be ;p). illetve indokolatlan mennyisegu hajot kuldtem a tenger fenekere szunyokalni.
  • JethroHUN
    opsz kihagytam, hogy "eléjük dobott lőporos hordótól" sry
  • JethroHUN
    Nem is érdemes... amellett, hogy 100x olyan gyorsak, erősek mint a mi szarfospöcs hajónk, még rohadt nagy vihart is kapsz a nyakadba, folyamatos szembe széllel és vad hullámokkal. Kb mozogni nem bírsz, nem hogy mögéjük kerülni.

"minek? hadihajókat is simán lever a csóka..." ha 400 méterről beléjük tolod az összes ammot elite mozsárágyúból. Oldalsó ágyúknak értelmük nincs, mivel az összes ellenséges hajó legalább 1.5x olyan gyors mit a mienk. Ha nem ijednének meg annyira a az eléjük dobott (még messziről is) és nem kanyarodnának el, esélytelen lenne lerázni bármit is.
  • Conqvistador
    Na akkor légyszíves mondd el, hogyan sikerült a 12es szekvenciánál elindítanod az örökös tüske küldit. :D
    Nálam le van zárva a környék az emlék nem elérhető vagy mi :D
  • Myselor
    hehe.na ja amúgy tényleg rohadt hosszú lett a credits xd
  • mester1987
    Agyhugykő
  • PeeTeR
    kicsit tulsagosan. agyhugykovet naptam mar toluk. de a storyval most vegeztem 5perce. credits -et erdemes vegignezni meg ha rohadt hosszu is mert van benne meglepi :D
  • Myselor
    kicsit sok lett benne ez a kövesd ezt azt küldetés:)
  • Conqvistador
    Azért van benne sok idegesítő dolog. A rejtőzködős questek néha az agyamra mentek. :D
  • mester1987
    Azt hiszem idén talán még kipróbálom én is - remélhetőleg, ha ennyi cool a game :P
  • Conqvistador
    Mert a játékok pont a valóságtartalmukról híresek :D
  • Hunor1
    egy pénzes erszényben nem férne el annyi arany(20-30 ezer..) már súlyra sem. meg akkor hol maradna a felemelkedéssel való bíbelődés.
  • Conqvistador
    Rengeteg jó ötletet lehetne megvalósítani.
    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a későbbiekben 1-3 év a Black Flag 2-n elgondolkozhatna az Ubisoft.
    Hatalmas potenciál van ebben a játékban.
    A gyűjtögetős ötleted remek. Meg hogy több féle hajó lehetne az tetszene.
  • Conqvistador
    Az ötlet tetszik a pénz dolog meg hülyeség, mert magadnál tartod az arany erszényt.
    Amúgy 1 szer már elvesztettük a csókát :D
    Na akkor picit meg is ilyedtem mi lesz :D
  • Hunor1
    minek? hadihajókat is simán lever a csóka...

VISZONT, sokkal életszerübb lenne ha a Csókát elveszíthetnénk, és akkor egy szigetről kezdenénk előről felépíteni a karriert. pl: vadászni kéne a bőrért és a kajáért. a szigeten lehetne egy sérült csónak amit fa gyűjtögetéssel meg lehetne javítani. aztán kievezni a nyílt vízre és várni amíg felvesz egy hajó. a kapitányt pénz ellenében( bőrök eladása + a szigeten esetleg talált láda tartalmából)vigyen el minket egy lakott szigetre. itt gyűjtögetni kezdenénk a ládákat , kis mellék küldikkel a pénzt, őröktől a fegyvert. ha van pénzünk akkor lehetne venni a kikötőmesternél egy kis sloopot+ felvenni legénységet( megmenteni kalózokat mini küldikkel) majd kifutni a tengerre és vadászni újra a nagyobb hajókra( skúner és brigg)VAGY saját rejtekhelyeken elásott tartalék pénzesládáinkat felkeresve( mert ugye a Csókával a pénzünk is oda veszne, de el lehetne ásni saját ládát a nehéz időkre-hajótörések utáni újrakezdésre) vehetnénk felszerelést és fejlesztéseket akár a sloopokra vagy a soonerekre is.
    Nah szóval lehetne itt még több potenciál is a kalandozásokban.
  • Conqvistador
    Amúgy ha a legendásakat legyőzöd azok később már gondolom nem jönnek vissza ugye? Csak egyszer verhetőek ?! :D
  • Hunor1
    GRAT, hogyan sikerült?
  • Conqvistador
    Remélem majd egy DLC be beraknak a csóka mellé egy komolyabb hajót amit majd ugyanúgy fel lehet fejleszteni még ettől is brutálisabbra :D
  • Conqvistador
    Az mi? Legendary ship?
    Én még a közelükbe se merek menni...
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi, remélem igazad lesz:D
    Egyébként lehet menni más hajókkal? Valami rémlik, mintha valamelyik szekvenciától lenne elérhető a saját kikötő vagy valami hasonló és oda rakja az elfoglalt hajót.(nem a saját flottára gondoltam:D) Lehet rosszul tudom:/
  • JethroHUN
    Végre... kilőttem a La Dama Negra-t