Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát akkor hajrá xd
Myselor
de az lenne.de a pcs-ben már benne van,csak át kell írni valamit😊
CroftManor
Az Aveline dlc az PS3 exkluzív, nem? Boxon csak annyi van irva a letölthetõ tartalmaknál, hogy hamarosan...

Nothing is True, Everything is Permitted

JethroHUN
Észrevettétek, hogy a fast travel újra tölti a teljes lõszerkészleted? Füstbombát, golyót, nyilacskákat is...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tényleg még azt se kezdtem el,pedig megvan lol
Sztori 40%-nál kb.Majd feketeszakál kalóz kapitánnyal,addig ne keresd😊
Myselor
nem tudom hivatalosan mikor jön.de már most benne van a játékban,de olyan fél órás kb kicsit több😊 elõ lehet hozni
CroftManor
Aveline Dlc nemcsak jövõre jön? Én úgy tudtam.

Myselor
am letoltam ezt az Aveline-s dlc-t.egész jó a csaj,kiváncsian várom majd jövöre a liberation hd-t😊 remélem lesz az is ilyen jó.
Myselor
nincs meg a story 100%ban lehet hogy a dlc fogja kipotolni nekem csak a tengeren maradtak gyüjthetõ ládák animus töredékek 1-2 kincs amúgy mindent meg csináltam,de azokat máshol számolja amúgyis
no végre! már éppen be akartam írni hogy fejezzék már be ezt a pocskondiázást.
(ja és gyorsan be kéne tenni a bannerba az off topic linkjét mert sokat kell már visszagörgetni)
CroftManor
Nálam is ilyen 87% a sztori. Nem lehet, hogy nincs meg a sztoriban a 100%? Nálam márcsak azok maradtak, meg egy pár tengeri megbízás.

Maximus4
Tisztelt fórumozók!
Innentõl kezdve mindenk maradjon a topik témájánál és tartózkodjon mindenféle személyeskedéstõl!Ellenkezõ esetben jó pár büntetõpont kerül kiosztásra!
kastil: ebbõl a trágár stílúsból vegyél vissza légyszíves,mert nem fórumra való!
Köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Myselor
ezért a szép hozzászólásért meg kaphatnál pontokat de mindegy,egyszerûen ha szar szerinted menj innen és kész,vagy ennyire szórakoztató beírogatni a hülyeségeidet és várod hogy rád ugranak 😄 ezekszerint
Myselor
még mindig shep .amúgy van ám stílusod xd
kastil
sherp. sry

kastil
hát te meg ki a faszom vagy?

kastil
De nem reagáljátok egy kicsit túl? mintha ez lenne a szájbakurt életetek amit senki sem vehet a szájára. 3 kibaszott mondatot írtam, teljesen szubjektív, hozzátenném, erre 5en bazdmeg nekemrontotok most meg úgy tesztek, mintha 1 hete itt basznám a rezet és teleszarnám ennek az istenkirály játéknak a topikját, holott sokkal nagyobb retkek vagytok, mert lófaszt nem csináltok csak egybõl fogyatékos, senkiházi, ésatöbbi szerencsétlen dumát nyomjátok, shred is megkapta a senkiházi jelzõt, aki az életben megszólalni sem mer. rögtön 5 hszen belül meg még neki ugat be hogy ne személyeskedjen. hát agyfasz.

de srácok nem gyanús amugy hogy felõlünk orrba szájba amszturbálhattok erre a szarra? ez egy forum, bassdzátok már meg hogy egy szaros hozzászólást 3 mondattal nem tudtok elviselni egymás faszának(és a játék) szopkodáésa közben csak mert az negatív.

JethroHUN
Még is letöltötted... mégis beléptél a topikba, beírni a faszságaidat... akkor mi is vagy inkább ki is a szar? Mekkora egy szánalom vagy...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
úgy van én sem jártam még a bf és a cod topikban mert nem érdekel a játék annyira sem hogy olvassak róla😊 nem megyek be szarozni
MerlinW
Nincs azzal semmi gond, hogy szerinted szar az AC sorozat, csak akkor mi a büdös francot keresel itt? Én sem járok a COD vagy BF topikokba szarozni a sorozatot. Nem tetszik, jól van, foglalkozz mással.

(A flame on logóddal pedig ne csodálkozz, hogy mindenki a fórumon el fog küldeni a p*csába)

[merlinw.org]

Mikortól lehet majd a víz alá menni vagyis búvárkodni? Köszönöm elõre is a választ.

Myselor
ezt már én is szóvá tettem pl nállam nemtudjátok hogy fut a játék csomoszor leesett 20fpsre is de élveztem a játékot,nekem nincs valami erõs gépem.de szépen nézett ki a játék és játszható volt nekem és játszottam nem azzal faszoltam hogy leesik a frame meg hány fpsel megy.tényleg játszatok emberek ne grafika buzuljatok meg oksokodjatok xd énis a játékról szeretnék olvasni kinek hogy tetszik😊
Sajnos igazad van, sokkal jobb volt olvasni a topikot, míg nem kezdték a játékot ok nélkül fikázni.(Míg nem jelent meg PC-re.) Én a szaggatással is úgy vagyok, hogy lejjebb veszem, de nem idegeskedem ,majd jön ki hozzá patch vagy sem. De játszható a játék és élvezem.
kastil
Jólvan, kotródj csak a konzol topikba. Mellesleg semmi személyeskedés nem volt tõlem sem, leírtam, hogy szerintem ronda, szarul fut, és hogy szar az AC sorozat. Erre ott vannak a hozzászólásaid 3-al lentebb. Legalább bemutattad magad.

Kongy
Na már csak te kellettél.. 😄
Tipikusan az PC-s warezoló hulladék nép vagytok 😄 Amíg csak konzolon volt kinn a játék, és nem toltátok ide a kötekedõ pofátokat (hozzáteszem kötekedtek egy olyan játékkal, amiért SZART SE FIZETTETEK)addig mi konzolosok itt szépen, békésen beszélgettünk CSAK A JÁTÉKRÓL. Nem volt itt buzi framerate vita, meg semmi személyeskedés.

Úgyhogy köszönöm szépen, hogy idetoltátok a mocskos pofátokat, a topikot ezennel -fav-olom.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
én a mellék küldetéseket 100% letoltam,és a gyüjthetõ dolgok és 80% körül vannak,a story 88% amit nem teljesen értek,így a végeredmény 88% lett.érdekes mivel már nincs semmi lement a bõ fél órás credits is,már a világ egyetemen gondolkodtam hogy keletkeztek az emberek kb,annyi idõ alatt minden végigfutott az agyamon xd komolyan csinálhatnának valami skip gombot,de mivel én végigvárom mindig mert van valami meglepi ezért ott ülök egy darabig.bár itt most közben volt és nem a végén de megérte seggelni 😊
kastil

de kibaszott okosak vagy/tok megint, csak jó lenne már ha kezdenétek is vmit magatokkal mert ez a személyiség zavar kurva tré.

Most nekem is bele kell húzzak mert hétfõn veszik meg a játékot addigra muszáj a végére érnem.
Most 40% de innentõl kezdve csakis sztori van,remélem láthatom azért a végét mert nem minden nap tudok addig játszani😞)
Solid Snake
Kis látvány farigcsálás. sweetfx-el <#nezze>
grebber
Akkor csak engem szopat:-(

Next PC upgrade: 2022

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Szánalmas, hogy itt éled ki magad mások b.sztatásával, való életben tuti meg sem mersz szólalni mások elõtt.

Shep
Igen, nyilván ezért élveztem a problémák ellenére is a Batman,t vagy elõtte sokadjára is a Spec Ops-ot. Szerintem te ezt élvezed, hogy velem szívózol, meg a másik topicban is hõbörögsz, talán nem velem van a gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Negatív dolgokat lehet írni, csak baromságokat érdemes kerülni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elõzõ részen is éreztem, hogy nincs minden rendben.

Leírom mégegyszer, ha elkerülte volna a figyelmed. Ez egy játék, szórakozásra való nem hibakeresésre.

De hiába próbálom nem elsõ ízben megértetni veled, hogy a játékok szórakozásra valók egyszerûen nem fogod fel. Ha nem szórakoztat akkor töröld annyit nem ér. Ennek ellenére te az n+1-edik játékot is lewarezolod iparszerûen, mintha muszáj volna. Ezért nem élvezel te már szinte semmit sem és ezért fikázod még e kedvenceidet is. Szórakozni meg szépen már elfelejtettél.

Tudom, hogy tagadni fogod mintha kettõs gyilkosság volna, ettõl még ez lesz rólad a véleményem (és ezt nem AC kapcsán fejtettem ki már korábban is). Innentõl fogva nekünk játékmenetrõl vagy játékélményrõl beszélgetni nincs értelme. Én játszom te meg tesztelsz. Nem vagyok én a papod, hogy térítselek. Néha azonban a hülyeségeidet (kraft témakör) nem bírom elviselni és akkor születnek az ilyen viták.

De megint én vagyok a hülye, hogy szóba hoztam. Csak koptatom itt feleslegesen a kezem ezzel a vitával.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Te, ide ne írjál negatív hangvételben, mert jönnek a rajongók és porig aláznak!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Sajnos, én csak holnap kapom meg, nem rendeltem elõ steamen, mint a harmadik részt, de nálam a World Without End Godwyn perjeljénél kezdõdik az idegesítõ karakter, ahol szinte felszabadultam amikor egy keresztet vágtak a nyakába. Ez hozzá képest ezek szerint még idegesítõbb lesz.

Amúgy meg fasza, hogy holnap jelenik meg itthon, és lassan itt már mindenki végignyomja PCn is. 😄

A medve nem játék.

rage
1347-es, 1348-as hozzászólásba tettem képeket, amik Fraps-szel készültek, azok szerintem jók lettek.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ha igazán érdekel,akkor AC1-AC3 megjelenési sorrend..úgy kerek a történet..
ha csak a hangulat,akkor ezzel is rögtön..de akkor nem lesznek meg a jó érzést okozó reflexbõl jövõ dolgok
kill3r21
dxtory esetleg?
Üdv!
Ha ki akarom próbálni a játékot(csak olvastam róla ,elkezdett érdekelni milyen lehet),akkor szerintetek melyik résszel érdemes kezdeni?

ubiéknál annyira lustává váltak idénre, h gyakorlatilag nem is nagyon palástolták, h kapunk egy átcimkézett FarCry 3at..

ennek a játéknak már köze nincs az AC-k alapkoncepcióihoz, ami a sorozatot naggyá tette, felesleges, idióta küldetések és játékelemek, a sztoriszál vérgyenge, a harcrendszer talán még tovább lett butítva (bár igazából azt már nem lehet hova butítani), emellé még megint összekókányolt portolás, amivel az AMD-seket gyakorlatilag megint meglõtték (továbbra is egymagot használ a játék 2013 végén..)

Imádtam ezt a sorozatot, a reneszánsz Itália nálam az no1(a történetével,hangulatával,soundtrackjaivel), de hát ezt teszi a pénz, amikor minden évben agyatlanul kikell dobálni egy újabbat..ráférne a sorozatra 1-2 év pihi, h normálisan átgondolhossák merre tovább

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

grebber
Van valami értelmes képlopó a játékhoz ami müködik is?
Fraps az olyen mintha utálná a játékot, mert olyan képeket csinál mintha full lowon lenne a grafika fakó pixeles ocsmány:-(
Tegnap lõttem fasza képeket és visszanézve égett a pofém hogy ez mi a szar:-(

Next PC upgrade: 2022

na igen a roncstól kell elindulni mint egy búváros keresésnél.
próbáltam de nem találtam víz alatti bejáratot. igaz van egy hajóroncs a közelben, lehet ha ott lemegyek akkor lesz valami átjáró a víz alatt.
Myselor
lehet hogy az a víz alatt van,merülj le van 2 ilyen assassin küldi😊
gratula.
abban tud valaki segíteni hogy: van egy assasin küldim amiben a célpontom egy sziklafalban lévõ barlangban van. ez a sziklafal ugye a sziget partja és kb 20 m magason van. (amúgy az a sziget ahol Kingston van, de a várostól jó messze)
tehát a szárazföldrõl nincs oda vezetõ út. viszont a tenger felõl sehol nem látom hogy hol lehetne bejutni a barlangba. úszkáltam már minden felé, és a vízbõl sehol nincs felfelé kapaszkodó. próbáltam mellé kormányozni a hajót hogy esetleg az árbócról átugorjak de túl messze áll meg a hajó! help. valaki találkozott már ezzel?
Myselor
most értem a végére srácok ez volt nekem eddig a legjobb AC-m a 2 és a brotherhood után.ez erõsen ott van a 2rész mellett minden téren.a történet is kialakult szépen nekem tetszett,csak kicsit kevés volt feketeszakállból és a többiekbõl.viszont kárpótol az hogy tényleg szépen be lett fejezve.imádom😊
Shep
Akkor te nem tartod magad okosnak? 😄