Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
😄DDDDDDDDDD Azért annyira nem ocsmány egy konzol grafikája, már elnézést kérek 😄 Aki grafikabuzi az költsön milliókat a gépére, mint Tirexi, áldásom rá ! 😄

Most fejeztem be ezt, mert már tényleg nevetséges... Konzol vs PC topik tudtommal van...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Itt aki blablabla blablabla haladzsázik az egyedül te vagy te szerencsétlen...
Nem azt írtam hogy a konzol szar lenne, nekem tökéletesen elvan a pc mellett....A szokásos sületlenséget cáfoltam meg miszerint a pc-t fejleszteni kellene akár évente....
Van évente 4-5 exkluzív emiatt megéri a konzol mert jó címek. De multiplatform tekintetében bizony erõsen véreznek fõleg amikor egy generációt 6-7 évig elhúznak.
Ha játszani akarok az AAA címek 95%-ával akkor az exkluzívokat tolom konzolon a többit meg pc-n jóval élvezhetõbb látvány/fps szám mellett, ennyi.
Az hogy ez a konzolfanatikus szemednek (ezzel vitázhatsz teljesen nyilvánvaló hogy egybõl azt fröcsögöd hogy a konzolt szarozom holott semmi ilyenrõl nem volt szó) nem tetszik egy dolog de ettõl még tény.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Myselor
és amúgy a játék kinek hogy tetszik?bocs ha offolok...<#idiota>
grebber
"csak azt akartam kiemelni, hogy a PS3 mennyivel jobb vétel egy high-end vga-nál"

Azoknak jobb akinek nem számít a grafika.És mivel a pc-s játékosok 99,8%-át csak a grafika érdekli kár a pc-sekkel szembeszállni!Mert csak a vita lesz belõle ugyse tudja egyik se meggyõzni a másikat!

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Mert mint alattad is látni lehet, bizonyos nolife kockáknak nem elég az élsimítás nélküli játék. 😊 Én személy szerint sosem kapcsolom be, csak azt akartam kiemelni, hogy a PS3 mennyivel jobb vétel egy high-end vga-nál.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Sztem marhára rossz topikba írtok.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
A konzolon tudsz élni élsimitás nélkül, PC-n miért ragaszkodsz hozzá?😊 Tök felesleges effekt, ami megeszi a hardver erõforrásának 20%-át. "24+-os megjelenítõ mellett totál felesleges. Én nem kapcsoltam be AA-t, nem is tudom... talán 5 éve. Minél magasabb a felbontás, annál kevésbé van szükség élsimire.

[merlinw.org]

grebber
Igen ám csak 2013-ban sokunknak nem elég a konzolos pixelhalmaz.(Szerencsére most a next gen végre már olyan lesz hogy nem kell pc-t fejleszteni elég a 2 konzol)
De sajna aki spur és nem öli minden pénzét a pc-be csak ez a csira konzolos grafika jut 😞

Kongy
De persze ebben is csak a színtiszta üzlet van. Az exkluzív címek azért készülnek, hogy vegyél konzolt. A MS exkluzívjai igencsak multi-orientáltak, elég csak a Halo-t és a Gears of War-t venni, amik igazán a többjátékos módban ütnek. Miért? Hát azért, hogy fizess elõ Xbox Live-ra. 😊 Ennyi.

Kongy
Ezt mindenki maga dönti el, hogy mi érdekli és mi nem. Nekem felejthetetlen élményt okoztak ezek a felsorolt címek, és akkor még a maradék 10-et nem is említettem, mint Journey, meg ilyenek.. 😊

Kongy
PS3 most a legjobb üzlet. Újonan hozzá lehet jutni már 50 ezerért, és brutális játékfelhozatal van hozzá. Inkább vennék 10 PS3-at, mint 50 ezerért egy új VGA-t.. 😄 Felteszem ennyiért nem is kapok épkézláb VGA-t, ami mindent max élsimítással visz még évekig.. 😊

MerlinW
Én egy ilyen igénytelen gamer vagyok, akit teljesen hidegen hagy az összes általad felsorolt játék. Ha nem így lenne, vettem volna konzolt😊 De az elmúlt 10 évben semmi sem volt rám olyan hatással, hogy nekem most vennem kell egyet. A környezetemben van jó pár, játszom néha velük pár percet, azt nem lehet mondani, hogy nem tudom mit hagyok ki😊

[merlinw.org]

Kongy
HD6950-em rohadtul nem mai csirke, én is 2011 szeptemberében vettem, de i5-ös procival még a BF4 sem nagyon tudta agyondolgoztatni.. 😊 Szval lehet benne valami, amit mondott. Ezen a téren igazat adok neki. De ettõl még jobbak a konzolok 😄

CroftManor
Pont errõl beszéltem, hogy inkább megveszem a konzolt 60k-ért és evekig elvagyok vele, minthogy 150-200k-t belefeccöljek a pcbe. Dehát ki hogy gondolkodik...

grebber
"Egy erõs középkategória évekig visz mindent fullban" Évek óta látja a világon még a vak is hogy ez kurvára nincs így.
Köszönhetõen a PC világnak hogy száz felé ágazik és még véletlenül se fog össze senki hogy ne ez legyen.

Aki meg más mond egy mocskos hazudozó.

Kongy
Ez így igaz, és nem is hiába. Akárki akármit mond, de egy valamit magára adó gamer nem hagyja ki az Uncharted-szériát, esetleg a Heavy Rain-t, de a Halo-t sem. Ehhez pedig konzol kell. Ezek azért elég meghatározó címek, és nemigazán tették tiszteletüket PC-n, és nem is fogják ezután sem. (jó, Halo 1-2 kijött PC-re, na de milyen hanyag portolással😄)

Lehet, hogy csak 720p, lehet, hogy recés, lehet, hogy nem úgy fut, ahogy egy high-end PC-n, na de a God of War 3 pl sehogy sem fog high-end PC-n futni 😊

MerlinW
Valamiért még mindig azt gondoljátok, hogy a PC fõ felhasználási területe a játék😊 A konzol az játék és multimédia platform. A PC-t a tulajdonosok 80%-a másra használja, nem multimédiára.

Egyébként 4-5 évente ha vesz az ember egy közép-felsõ kategóriás vasat (150-250k) akkor semmi gond vele.

Az pedig már saját ízlés, hogy konzolon van kb 4-5 cím, ami exkluzív és érdekel, valamint 2-3 ami érdekel és korábban jelenik meg, mint PC-re. Mondjuk engem sosem zavart ez, türelmes ember vagyok😊

[merlinw.org]

Kongy
Ja, mondom ezt fél évtized PC-only játszás után 😊

Kongy
jajaja... blablabla.. Mégis mindig elõbb játszhatunk mi konzolosok az AC-vel, plusz jópár exkluzív és multiplatform (csak Xbox meg PS) címmel, mint a PC-s játékosok 😄 Ne próbáld meg megmagyarázni miért szar a konzol, mert sokkal jobb, mint a PC, ez tény. A fejlesztõk is így vannak vele. Ha játszani akarsz az AAA címek 95%-ával, vegyél konzolt.

" Pc-met meg évente fejleszthetném, hogy maxon elfusson rajta a legújabb csúcs játék is..."

Ha alsókategóriás gépet raksz össze ne csodálkozz, egy erõs középkategória évekig visz mindent fullban.

Arról nem beszélve hogy ami pc-n egy év múlva a full az akkor konzolon már mégmesszebb lesz tõle, vagyis ne jöjjön már senki azzal hogy a konzol évekig jó a pc-t meg fejleszteni kell... Nem, a konzol avul és avul az idõ folyamán, ahogy a pc is, konzolon a grafika egyre távolabb kerül a pc fulltól...Vagyis a "régi" gétõl se várjuk hogy fullon menjen egy idõ után, ahogyan a konzoltól sem várható hogy éveken át hozza a "full" szintet...

Arról már nem is akarok beszélni hogy a nextgenek már megjelenés napján nem tudnak annyit mint egy közepes pc.... Az egyik gép még az 1080P-vel sem nagyon bír el, a 60 fps is legtöbbször csak álom...Ráaádsul az eddig megjelent multiplatform címek nagy jóindulattal felelnek meg a pc-s "high" (vagyis mégcsak nem is ultra) beállításoknak...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MerlinW
Jól van nem izgat, te dolgod...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Az a te problémád, hogy nem tudod azt elfogadni ,hogy azért, mert valaki talál hibákat egy játékban még ugyanúgy tudja élvezni. Ott van pl. a Crysis ami az én AC-m ha úgy tetszik, van benne sok hiba, amiket nem is tagadok de mégis élvezem újra és újra, vagy ott volt az Acélemberes film, hiába adtam rá 5-6 pontot mégis élveztem azt a 2 órát amíg néztem, de ez a 2 dolog úgy tûnik nálad nem fér meg együtt.

Kitiltás meg ja, már vártam, mindannyian tudjuk miért volt, szóval...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Torrentrõl csemegézve:

Florentine.And.Crusader
Kraken.Ship.Pack
Passport
Technology.Pack
Resources.Pack
Collectibles.Pack
Activities.Pack.DLC
Vessel.Pack.DL...

Még egy utolsó dolog: Másik topikban sem én voltam 2 hétre kitiltva....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rendben fikázzál csak mindent, engem tovább nem érdekel, a te dolgod. Ha neked az kell ezentúl ignorálom az írásaidat.

CroftManor
Amúgy tényleg arról szólt az elmúlt egy hétben a topik, hogy kinél hogy fut, meg mennyi az fps. Közben gyakorlatilag még meg sem jelent pc-re 😄
Én nem bántam meg, hogy 4 évvel ezelõtt megvettem az x360-at 60 ezerért es azóta nincs olyan gondom, hogy hány fps-el fut, mert marhára nem érdekel. Pc-met meg évente fejleszthetném, hogy maxon elfusson rajta a legújabb csúcs játék is...

Shep
Csak tudnám mirõl beszélsz! Annyit írtam tegnap este, hogy a craft szerintem nem illik bele, erre jöttetek vasvillával, meg tüzes piszkavassal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Lehet engem mínuszozni mindenkinek, kurvára nem érdekel. 😄 Csak rajta mínuszozzatok, ha nektek erre áll fel 😄

Kongy
😄DDD Már megbocsáss, de ki a fasz kíváncsi itt az anyázásra? Ebben a játékban van egy tömérdek sandbox tartalom, amirõl évekig lehet itt beszélgetni, anélkül, hogy bárki is elkezdené fikázni, hogy hogyan fut, meg hogy néz ki.. 😄

Shep
Igen csak aki normálisan ír apró negatívumot azt is porig alázzátok. Legyen bevezetve az a szabály, hogy minden játékról csak pozitívat szabad írni és akkor nem lesz probléma.

Kongy
Fiacskám, emlékeztetnélek mit írtál. Kb annyit, hogy ez a játék egy unalmas szar. Na most, nem ezzel van a baj. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, nekem sem életem játéka. DE azért az, hogy szar, az nem vélemény bazdmeg. Fejtsd ki, hogy miért szar, nem egy mondatban kell ide beugatni, hogy szar. Talán errõl szólna a fórum. Chaten ez simán elmegy.

A másik elég durva dolog, hogy te letöltötted ezt a játékot valahonnan, vagyis gyakorlatilag elloptad. Ezzel sincs semmi baj, de akkor meg jogod nincsen ugatni, hogy szar. Majd akkor ugathatsz, meg pattoghatsz, ha kiadtál érte 14 ezer forintot, és szarnak tartod, meg nem élvezed. Addig tartsd meg magadnak a véleményedet. Lehet azt mondani, hogy a Ubisoft évrõl évre rókabõrt ad, de neked nem mindegy, elvégre te nem fizettél érte.. 😄

Ezt kéne már itt feldolgozni pár embernek. Itt nem az lenne a lényeg, hogy alázzátok a warezolt szarotokat, hanem hogy szépen elbeszélgessünk a játékról, mint anno a régi szép idõkben kb egy hete. Akit érdekelt a játék megvette, PC-re meg az utolsó söpredék is le tudja tölteni, aztán meg jön ide anyázni.. 😄 Erre itt nincsen szükség gyerekek. De megmondtam, én kiszálltam ebbõl, mert piszkosul beleuntam abba ami itt megy.

Sajnos belesült a Ubisoft a DRM-be, és letudjátok warezolni megjelenés elõtt jóval... Bezzeg anno a 2. résznél.

Shep
Te meg elõbb ismerj meg aztán magyarázzál!

Elõzõ hozászolásom neked ment volna, bocsánat.

Köszönöm gondoltam akkor addig nem is keresem azokat a helyeket. Megyek is kalózkodni, meg hajókat kilõni 😄

Kongy
Vedd meg a játékot, majd utána megmondhatod a véleményedet.

Köszönöm gondoltam akkor addig nem is keresem azokat a helyeket. Megyek is kalózkodni, meg hajókat kilõni 😄

Igen én is észrevettem, ha pl. csáklyázás során lövõk párat majd gyors utazást hajtok végre újra max lõszerem lesz

CroftManor
Eddig 7 dlc jelent meg? Mármint PCre? Mellyek ezek?

Shep
Nem azért de nem is tudom ki kezdett el kötekedni azért mert le mertem írni a véleményemet, szóval... Ja és igen, nem merek megszólalni, itt élem ki magamat.

Myselor
én nekem az AC3hoz nem jött be a dlc.de igazad van a AC4hez sok dlc van singlében is.de igazából story dlc-re gondoltam,az ami engem is érdekelne😊 de van 2 nem hivatalos dolog Blackbeard Wrath és Freedom Cry.ezekre kiváncsi leszek😊
grebber
Deluxba ott van a csajos küldetés!

MerlinW
Nem tudom, Revelation és AC3-hoz is volt bõven single tartalom (nekem tetszett a Washington trilógia is). AC4-hez eddig 7 single DLC jelent meg, igaz a 80%-uk "lópáncél", meg "cheat". De a flotta DLC-k hajói jól néznek ki😊 A multival pedig elég sokat szoktam játszani, igaz a multi DLC-k nem sokat érnek. A plusz karaktereket mondjuk szeretem😊

[merlinw.org]

Myselor
mondjuk ha azt nézzük te gazdag vagy tudjuk,neked nem sokat számít a dolog
Myselor
te dolgod,a sok multis hülyeség miatt én nem vennék.single tartalom gondolom nem sok lesz megint.de ne legyen igazam😊
MerlinW
Vettem season pass-t😊

[merlinw.org]

Myselor
igazad lehet ,nemtudom.mondjuk fizetni ezért külön nem érdemes szerintem😊 fél órás dolog megnézed youtubeon és kész
MerlinW
Azt tudjuk, hogy benne vannak a DLC-k - mindegyik résznél benne voltak-, de elõcsalni nem lehet õket, csak a warezzal. Ezért írtam korábban, hogy "Ez csak a warezzal mûködik".

[merlinw.org]

Myselor
nekem nem uplayes van,úgyhogy nemtudom😊
és én csak azt mondtam hogy benne van a játékban alapbol.
MerlinW
Lehet aktiválni az Uplay-es verzióban? Hogyan?
Ha a saves.ini szerkesztésére gondolsz, az nem mûködik a bolti verzióval.

[merlinw.org]

Myselor
nem csak a warezban van benne<#gonosz1>
és amúgy ezért nem kell átküldened oda.de köszönöm tudom hogy van olyan topik is😊
MerlinW
Ez csak a warezzal mûködik, aminek ugye van saját topikja <#smile>

[merlinw.org]