3497
-
ChuckEdward KenwayNorris
-
És menekülsz közbe vagy kaszabolod őket? -
Conqvistador #2134 Amúgy szinte elsődleges fegyveremmé vált a füstbomba.
Elképesztően hatékony. Ha közel vannak az ellenfelek 6-8 embert is lefog.
Sőt a templomos megbízásnál a Rhona nevű hölgy is elköhögte magát harc közbe. Edward jól bírja a füstbombát. A Rendőrakadémia 3 ból a Chad ugrik be így hirtelen amikor visszamegy könnygázt szipuzni :D -
Conqvistador #2133 Az előbb olyan jelenet volt, hogy nem akartam elhinni.
Kb 6 an kergettek, mert lefogyott az amúgy nem kevés hp-m :D
Volt egy jelentős előnyöm (már csak sárgán kerestek magyarul piros helyett)
beleugrottam a szénaboglyába. erre odajön a faszi, eddig rendbe is volt.
Elkezdett a kardjával a szénaboglyába böködni. Erre hirtelen kipirosodott és eltalált odacsődített vagy 7-8 katonát, mondom lol.
Néha vannak eszeveszett húzásai az AI nak :D -
Én még így is meg tudok halni. És nem vagyok hozzá szokva ehhez :D
Legtöbb lövöldözős játékot végig játszom Médium beállításon úgy hogy nem nagyon halok meg, max ilyen "De jó mi ez itt, hmm és mi lesz ha lövök bele 2 őt" Na olyankor szokott valami nagyot robbanni. -
Gary #2131 Bámulatos, hogy csak nekünk van távcsövünk!
Éppen, El Arca Del Maestro matrónát követem... -
Teljes nevén: Chuck Edward Kenway Norris. -
Így is túl könnyű a játék, képzeld akkor mi lenne, ha az ellenfelek nem tudnának veled lépést tartani. Ez minden részben így volt, és szerintem jó is így. -
Gary #2128 Nekem nagyon bejön, ahogy a matrózaim kalózaim gyakorolnak a következő Csillag születik-re! :Ð
Kár, hogy nem lehet lejátszási listát szerkeszteni a repertoárjukból! :Ð -
Hoz_Hun #2127 Elaltatni? Az még csak hagyján! Edward 1715-ben nem csak elaltatott egy (vagy több) krokodilt miközben csendben, lópozva követett két csónakos alakot ellenőrző pontokon át a sötét mocsárvidéken, de meg is nyúzott egyet útközben! Neki még erre is volt ideje!! :D -
Akkor nem vagyok egyedül. Füst bombát nem használtam sokat, bár még csak 5% környékén járok. Inkább mászkálok a városban meg nézelődök keresem a ládikákat :) Viszont ami idegesít az az hogyha futok vagy közel megyek egy őrhöz aki a tetőn áll rögtön meg akar támadni :/
Nem nagyon játszottam eddig AC vel, az első rész 1 pályáját vittem végig aztán valahogy feledésbe merült. Viszont itt kifejezetten irritál, hogy ezek a jött ment katonák ugyan úgy ugrálnak a házak tetején meg másznak fel mindenhova mint in. "HÁT NEM ÉN LENNÉK ITT A SZUPER AKROBATIKUS MINDENT LEGYŐZŐ ŰBER BRUTÁLIS GYILKOLÓ GÉPEZET? ŐK MEG A VADHÚS?" -
Gary #2125 Eh, már kezdtem nézegetni a többi ajánlottat is! Jöhet bármikor, mint a Brian élete :Ð
De a sorrendiség fontos, előbb kalózkodunk! :Ð -
Gary #2124 A SweetFX oldalán van telepítési segédlet, sőt telepítőkészlet is, de azt még nem használtam, így nincs infóm.
Kézzel nem vészes a játékok alá berakni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kell az egyik verziója, innen letöltheted: SweetFX letöltése
Az 1.3.3 stand alone-t letöltöd. Ez egy ZIP-pelt file, lesz egy csomó mappa benne (SweetFX Configurator, SweetFX és mégegyszer SweetFX).
Neked EZ a SweetFX kell! Amiben a d3d9, dxgi, injector, SweetFX_settings file-ok és még egy SweetFX mappa van.
Ezeket másold a játék könyvtárába (Assassin's Creed IV Black Flag vagy amink telepítetted). A support és uplay_download mappák között látnod kell a SweetFX mappát, a DataPC_ file-ok között pedig ott figyelnek a d3d9, injector stb file-ok.
Most az általad linkelt beállítást bemásolod ugyan ide és átnevezed SweetFX_settings.txt-re!
A játék indulásával automatikusan indul, a Scroll Lock gombbal lehet ki- és bekapcsolni menet közben.
-
A 100%-os szinkronról a "Fegyverek könyve" jutott eszembe ...
-
én ezért szarom le nagy ívben ezeket a 100% szinkronizációkat xd
bár asszem épp azt pont megcsináltam.de amúgyis kellett kroki bőr.de am sose foglalkozok vele kitalálnak baromságokat -
Korokodilra csak golyó, meg altató hat. Van is olyan küldi amihez a full synchez el kell altatni 3 krokot. Mondjuk ekkora baromságot se láttam még. Ugye a full syncnek elvileg az volt a lényege amikor kitalálták ugy magyárázták, hogy az adott hős ugy oldotta meg azt a feladatot, igy ha te is ugy oldod meg, akkkor 100%osan kovetted az o cselekedeteit.
Ne mondják már nekem, hogy Edward 1715-ben korkodilokat altatott, amikor ment a cuccért, az ellenfél táborába :S -
Conqvistador #2120 Altasd el az is jó. A megvadító asszem nem működik rá.
Süle krokodil baromi erős. Nem szeretem... :D -
Jó neked, én már 30 perc után untam, ha egy mód van rá fast travel :) Egyedül a nótázást kedvelem :) -
Eddig 10/10 volt a game,de most hogy látom nem engedi a krokodilt leassassinolni ,nagy szar kár volt megvenni.Ilyen hibát öcsém 
Pedig mint a predator ott vártam a fán hogy alám ússzon ,de semmi interakció nem jött el.Így maradt a töltény általi halál. -
Azért meg lehet unni hidd el. -
Tom Gambler #2116 Sziasztok,
van egy uPlay kuponom, ami feljogosít az AC4 és a Splinter Cell: Blacklist letöltésére. Nekem nincs rá nagy szükségem, 8000 forint plusz postaköltség feléért megválnék tőle, ha valakit esetleg érdekel.
Akit igen, a [email protected] címre tud írni, és megbeszéljük a részleteket. -
Erre én is kíváncsi leszek, mert pár órája épp az NFS topikba fejtettem ki hogy sem ennél a játéknál, sem ott nem működik nálam a dolog. (holott máshol igen) -
SweetFx -et valaki elmagyarázza nekem, hogy kell/lehet normálisan berakni?
Mert az OK, hogy berakom, átnevezem SweetFX_settings.txt -re, de játék közben nem látok (persze lehet hogy van) különbséget. És hiába nyomom a megadott funkció gombokat nem tudom leállítani, újraindítani, esetleg betölteni másik sweetfx-et.
Próbáltam a configurator-al is, és külön-külön is bemásolgattam a d3d9.dll, stb file-ok bemásolgatásával is. De úgy sem működik. (szerintem). Mert screenshot-ot se tudok csinálni, nemhogy ki-be kapcsolgatni. Ha a dxgi.dll és dxgi.fx file is bennt van akkor viszont el sem indul a game.
Persze mindez Skyrim alatt tökéletesen működik és ki-be tudom kapcsolgatni a sweetfx-et.
-
Conqvistador #2113 Tyű vagyis kvázi golyóálló lesz a karakter? :D
Csak közelharcban vagy robbanásban fog sérülni? :D
-
Összekell gyüjteni hozzá a maja sztéléket, amiből 16 db van. Ha rád lőnek, nem sérülsz. -
Conqvistador #2111 Amúgy a Maja ruhát hogyan is lehet megszerezni?
És tényleg csökkenti a bekapott sebzést? -
Conqvistador #2110 Hát akkor én iszonyat béna vagyok közelharcban :D
Jó párszor gondot tud okozni már egyszerre 3 ellenfél is.
Lehet túl sokat nyomom a bal egérgombot és nincs ideje reagálni az E nek meg a Space nek.
Na majd akkor jobban odafigyelek erre. -
Azért a Batmanbe nagyságrendekkel jobban meg van csinálva. -
Én nem használom a füstbombát ,mert felesleges.A harc olyan mint a batmanban. Jelzi mikor támad az ellen csak nyomom a kontrát és megsebezni se tudnak. -
Conqvistador #2107 Én nem nagyon szerettem használni a füstbombát de 3-4 ellenfél esetén rákényszerültem, és tényleg jó. Bár én inkább a hangtalan altatónyíl pártján állok. Esetleg a mérgezettén, na az még mókás amikor egy 6-7 fős tömegbe 2t kilősz és egymást kaszabolják :D -
Ezeket a tengeri csatákat egyszerüen nem tudom megunni, ha más nem lenne a játékban már akkor is megérte volna a pénzt, de persze szerencsére bőven van más is. -
Gary #2105 Én azzal tolom a single-t, a multit viszont nem, abban nem áll rá a kezem a kontrollerre.
Igen, én is tapasztaltam, hogy elfut a célpont mellett, nekiáll bénázni kapaszkodás közben. Pl. egy Y elágazású fatörzsre fölkapaszkodik, de a résbe már nem húzza föl magát, mint eddig, csak megáll és nyög egyet! :Ð
Ostoba kották hajkurászásánál ez picit idegőrlő.
Tettem föl én is egy videót. PC-n, kontrollerrel, de nem is ez a lényeg! Megint az AI :Ð
Pankráció a medencében... -
Nem a PC sajátsága. Én minden AC-t xbox360 joyyal toltam PC-n én nem szeretek rátapadni két kézzel az iroasztalra. Szeretek hátradolni a székben és egy könnyű joyt a kezemben fogni, közben feltenni a lábam az asztalra. Ezt nem nagyon lehet ha két kézzel tapadsz az egérre meg a billre.
Az hogy elfut mellette, az XBOX360-on is van nincs ott sem auto aim. Ez akkor fordul, hogy elfut mellette, ha észrevett az őr egy picit is, ilyenkor már nem tudod nekifutásból felszúrni hanem elfut mellette.
Ilyenkor ha assassination contractrol van szó, és nem sikerult felszurnod a célpontot, azonnal dobd a fustbombát és szurd fel. Igy elvégzett az assassination contract és elkerulod a bugokat, amik akkor jonnek ha elsőre nem sikerul egy contract.
A füstbomba olyannyira megkönnyíti a játékot, hogy már már, csalásnak érzem sokszor. Bárkit meg lehet ölni ha van nálad. -
"Az érdekelne még, hogy xbox360 joy al megéri játszani vele?"
Ezt neked kell eldönteni.Bedugod és megnézed vele,hogy jobba-e mint bill+egér!
Én minden AC-t billel+egérrel játszok soha nem volt egyikkel se gondom.Eszembe se jut a joy használata. -
Sziasztok!
Vannak a játékban nehézségi szintek? Mert én sehol sem találom.
+ az érdekelne még, hogy xbox360 joy al megéri játszani vele?
Mert azzal próbálok párosítással semmi gondom, csak azért elég vicces, hogy mikor rohanok az ember felé hogy leszúrjam simán elfut melette. Szerintem xbox360 nál azért ilyenkor besegít az Auto aim de így PC-n elég gáz.
Jó mondjuk játszottam eddig vele kb 3 órát :D -
xido #2101 nekem azért indul jól a pontozás,mert ha egyenes ágon mennek a szálak,még több Ezio van benne,mint későbbi Connor:)..Stílusra is,beszólásokra is..
öröm volt újra látni a csajokat,a zsoldosokat is :) -
Az lemaradt, hogy nálam is ott van az év játéka esélyesek közt a Bio-val, bár GTA V-tel nem játszottam, de az AC világa amúgy is sokkal jobban bejön:) -
Nem rossz értékelések:) De szerintem sztorira közel sem 10es, mert ebben az évben a Bioshock Infinite ebben verhetetlen:) -
AI átverhetősége? Szerintem 10/10 :D -
xido #2097 Na azt mondjuk ebben se tudták kihagyni,hogy ha megtisztítok magánszorgalomból egy erődöt,akkor az utána elkezdett küldetésben ne szórja tele megint bakákkal,mikor csak valami cuccért kellene bemenni