3497
-
hehe, na én tegnap előtt pontosan ezt csináltam, mert az egyik assassin küldinél állandóan "útban volt" egy qrva nagy hajó.
Sima liba müxik a dolog :D -
Most nyomtam le egyet 10k volt benne. -
Gary #2254 "én mondjuk el tudtam volna képzelni még jó sok kurvázást is"
A gyűjthető cédulák, 7-es darabjának utolsó része... :Ð -
Gary #2253 Most, mikor másodszor kellett kilépni az Animus-ból, az első hekkelések érdekesek voltak (Frogger kicsit másképp). A QR kódos infók is, az összegyűjtött anyag meg pláne! Nekem is tetszik benne a "való világ" (ha az AZ egyáltalán) :Ð
Ráadásul, ismerősökkel futottam össze a bejáratnál :Ð -
Igy van, egy kalózos játék föhösének pont ilyenek kell lennie én mondjuk el tudtam volna képzelni még jó sok kurvázást is de hát majd legközelebb.. 
A föhös célja egyértelmü, gazdag akar lenni és ezzel tökéletesen azonosulni is tudok max az eszközeivel nem. Nekem mindig szimpatikusabbak az emberi hösök emberi célokkal mint a világmegmentö über emberkék.
Eddig ez a rész jött be a frencsájzból a legjobban a többi hamar felejtös volt de ebbe olyan tartalom van, hogy jól elvagyok velük.
Több ilyen kalózos játék kellene még / az AC részt felölem teljesen kihagyhatnák / -
De legyen naplopó, s részeg :) S ne a lopakodásról, meg a kihallgatásról legyen híres :) -
Nekem az AC sorozatban mindig a jelenkori események voltak a kedvenceim. Az egész Abstergo-s dolog. Itt is rengeteg infót kapunk a vállalatról. Subject 0 (Aileen a kutató, aki saját magán tesztelte az Animus technológiát ) , Subject 1 (A srác aki a Libertion főhősnőjének szerepébe bújt, meséli el az élményeit). Ismét kapunk egy raklap infót Clay-ről (Subject 16), Desmond életéről, apjával való kapcsolatáról, Az Animus eredetéről és fejlődéséről, a vérminták és a kristálykoponya szerepéről, a vállalat kamuprojektjeiről a világ fele, és még millió érdekes dolog.
Emellett egy raklapnyi új infót kapunk az Initiates-en is. Csak ma 4 órát töltöttem azzal, hogy olvasgattam az adatbázist és hallgattam a felvételeket:)
Számomra az AC sorozatban történet szempontjából, mindig a "big picture"-t szerettem, az Animusban történő dolgok másodlagosak voltak:) -
Gary #2249 Háát, ezen a Királyi Konvojon 10000R volt :Ð
Ment is a flottába mind a három. Egy fregatt és két szkúner :Ð -
Gary #2248 Nah, megvan a rejtekhelyem!
Eddig, ez a küldetés hajazott leginkább a korábbi részekre.
Fölfejlesztettem megvettem a kocsmát és a csaposom volt olyan kedves, hogy 200R-ért elárulta annak a kincses térképnek a helyét amit Nagy-Inaguna szinkronizálásakor már egyébként is megmutatott.
Van érzéke a fickónak! :Ð -
Küldetésből nem lehet kilépni? -
Skyline #2246 Anélkül is szét lehet csak kerül közel fordulj meg hogy be akarjon jönni melléd és amikor az orr része már melletted van vitorlák ki...ő nem tud lőni téged mert totálisan holttérben vagy neki, de te rá tudsz lőni az oldalsó ágyúkkal simán... És amilyen csúcs az AI ha szerencséd van hagyja is hogy így darabokra szedd, ha nincs szerencséd egyszer kétszer megpróbál rád fordulni de vele együtt kell fordulni és kész...:) -
Gary #2245 
-
Conqvistador #2244 Amúgy szerintetek 20db elit mozsárágyú tölténnyel távolról le lehet győzni egy legendás hajót? Vagy ha túl közelre kerülök akkor úgyis mindegy? :D
Még az oldalsó ágyúk a vágósarkanytú és a hajótest sem Elit... -
ne vedd magadra nem bántásként mondtam akkor sem:) egyébként igen egy ideig elérhetőek.de lesznek még nyugi:) -
Gary #2242 Bocs', de a keveset adnak és a nagyon megéri mondhatom között óriási különbség van!
Más:
Ezek szerint, az Online események hajói csak ennyit visznek? Nekem ez az első, ezért vagyok/voltam rápörögve. -
Conqvistador #2241 Ő is 0 buznyákkal indult az elején :D
Már végigvittem a főszálat és tűrhetően állok a fejlesztésekkel is de az elöbb számoltam össze még 160.000R kelleni fog. Ez picit ledöbbentett :D -
Conqvistador #2240 Pedig sokkal könnyebb mint látszik.
Amúgy a Gamestar 12es végigjátszásának első 5 perce erről szól pont nézd meg. Én is sokadjára csináltam meg mert marhára türelmetlen voltam már szinte átfutottam a pályán :D -
nem mondtam hogy ne csináld meg csak azt hogy nem éri meg,akkor se és később se éri meg.keveset adnak ennyit mondtam:) -
próbálgasd :) -
A fára ugrásnál van a cumi! -
Gary #2236 Fogalmam nincs, Online esemény, egyszer lezúzott. Gondolom, van akinek még az is pénz. Nekem az, még csak ott tartok, hogy most kell megölnöm a templomost (Julien du Casse) Nagy-Inagua-nál.
Miért nem lehet elfogadni, hogy van aki még nem vitte végig? Emiatt meg kellene húznom magam? Gyorsan elfelejtetted, hogy Te is tartottál egyszer itt! -
ne csináld már baromi egyszerű.üsd le az assassinokat bujkálj baromi egyszerű:) -
Nincs valakinek egy mentése ez után a Kidd csávó után? Mikor hozzá kell lopózni mindig lebukok vagy már századszorra!
-
1 vagy 2k R van bennük.nagyon megéri mondhatom xd -
Gary #2232 Találtam egy Királyi Konvojt. Kék "R" jelzi a térképen és nekem a 787,440-en adta be. Még több, mint 9 óra van hátra, utána eltűnik. -
sajnos igen
-
Marhára nagy fantáziára vall ,hogy minden 3. küldetés a kövesd Józsit meg Pityut címet is viselhetné. Tényleg ennyire nincs már ötlet, hogy csak ennyire futotta? -
James Kiddel mikor találkozni kell nos azon a pályán van két láda egymás mellett de sehogyan sem tudok odajutni a dzungelben. Jár valaki épp arra, hogy mi a trükk? Már vagy 30 perce csak járom a dzsungelt de semmi! -
Ok, kösz. -
tök mindegy:)
-
Hogy csontom legyen ahhoz mire érdemes vadászni, vagy tök mindegy minden leölt vadnál ad? -
"csak a kardunk legyen erős (4-5 dmg)"
Ebben a játékban mint mondtam semmi ilyen nem számít! -
nem értem ezt a "csalást" hogy mire jó :D
egy felfejlesztett hajóval annyira egyszerű elfoglalni a hajókat:) -
Jaj de buzis lett ez a Jackdaw... arany mortal és ágyúk. Arany döfőorr, arany kormánykerék. Arany maya páncél. Arany pisztolyok. Csak a fedélzetmester nem szőke, hanem vörös.
-
Az még hagyján de, hogy lő ágyúval a hajó alá? :) -
garaib #2221 Inkább a hajó csal, mert akkor is lát, ha a víz alatt úszok. :) -
garaib #2220 Bizony bizony...... Miért lenne csalás, ha leirtod a hajó legénységét, akkor ki fogja irányítani a csatába? :) -
garaib #2219 Nekem sem sikerül mindig elsőre, de amint felkapaszokodsz a hajóra, már nem lőnek tovább. :) -
Conqvistador #2218 Ez mekkora egy ordas nagy csalás vazze :D
Felmegy a hajóra és leírtja az ellent aztán simán lenyúlja.
Nem semmi. Nem hittem volna hogy így is el lehet foglalni a Manóvár-t :D -
Ez nekem is eszembe jutott a minap de hiába úsztam lopva a hajó aljához érve benyomott egy instant killt :(