Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Jah, tényleg 1 csont = 1 nyilacska. Nemtom mért láttam azt, hogy 1 csontból 5 nyilacskát csinált. Bocse, félrenéztem. Úgy tûnt, mintha 5 került volna a tárba, de nem. Sry
Shep
Rajtad kívül mindenkit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
de jó hogy már megint kezditek ki a lófaszt érdekel már hol szebb és mennyivel fut a játék.istenem xd
Shep
Fõleg ha kifogsz egy hibás példányt 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mennyi egy PS4 most? Olcsónak nem nevezném jelen esetben semmiképp...

Bajgunar: Igen, ha összehasonlítunk nekem is a pc-s kép a legszebb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Amúgy ps4-en mi van a spéci vihar effekttel? Bekerült a játékba, van róla video?

Shep
Hát az én gépem fele annyiba sincs, mint egy PS4 mégis tudja ezt a látványt 30+ fps-el 😊

Gubberx
Ráadásul a konzoloknál tiszta csóró a kari 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hát én csak 19"os monitoron játszom és nem is full hd ben, és mégis lefostam a bokám a grafikától 😄
bajgunar
X förtelmes, Ps4 szebb de tiszta homály, PC még mindíg viszi a prímet, 32"-os full HD tv-n, vagy egy 27"-os moncsin, elég ütõs.
a.carkey
*
Az utolsó kép PC-rõl van.

A medve nem játék.

grebber
Az jelen esetben nem érdekel én a szép vs olcsó megoldásra mondom ,hogy a PS4 a legjobb most ebben a tekintetben!

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Az utolsó hármas:
PS4

XBoxOne

A medve nem játék.

Shep
De még nincs hozzá törés szóval... 😄DDDDDDDDDDDDd

a.carkey
Látod, pedig a hõs mellett álló figurának ettõl PC-n ki is hullott a haja.<#idiota>

A medve nem játék.

grebber
PS4 a nyerõ ott jobban esik az esõ meg a legkevesebb pénzbe kerül a gép!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
PS4

XBoxOne

PC

PS4

XboxOne

PC

A medve nem játék.

ja igen találkoztam azzal is... szétmortározott se perc alatt.... az én találataim meg bolhacsípés neki(k)... 😞(
Tikal
én egy másikat próbáltam, az rögtön mortarral kezd, ha nem fordulsz azonnal akkor telitalálat, de nem jött szembe, sõt viszonylag könnyen mögé tudtam kerülni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

vannak helyek amit csak a fõszál elõrehaladtával nyit meg.
Sacrifice Island -os cuccokat hogyan, MIKOR tudom elérni?

Eredeti a game, szóval a aktiválási kóddal mûködnie kellene. Youtube-on megnéztem, hogy hol kellene lennie, de nekem nem jelzi a tárkép. A történetben még csak kb. 15%-nál járok. Ez számít? Vagy vmi nem kerek nálam?!
<#conf>
Ti milyen minigameket találtatok eddig?
Malom az tetszett, meg valami Funtag vagy fungaro az nem nagyon.
Sakk nincs véletlenül benne?
ja nálam is 1 csont = 1 nyíl... vagy valami fejlesztés kell hozzá? ( az 1 csontból 5 nyíl?)
Köszi, akkor majd teszek egy próbát, de ideje még több hajót elsûllyeszteni meg sok sok pénzt szerezni a fejlesztésekhez 😄
Myselor
takarítsd el hiszen én pl miattuk nem tudtam elkezdeni a küldetést ugye combatban voltam,ha eltakarodtak akkor tovább tudsz menni közelebb a küldetéshez és S-gombal elindítani😊 hát onnan már nincs sok hátra amúgy és szerintem nem fog,egy ilyen fal szerü dolog jelzi azt hogy nincs tovább abba konkrétan ne menj bele és nem lesz gond
Azt meg hogyan?
A csontokat ne adogasd el 😄

Tudod milyen jól jön ha küldi közben lenullázod az altató és a mérgezett nyíl készleted? Rögtön készíthetsz belõlük + nyilat ami sokszor aranyat ér 😄
Hmm és akkor végülis mi a megoldás?
Takarítsam el a hajókat onnan?
Ha ez az utolsó szekvencia akkor még nem sürgõs nekem, mert van még mit fejleszteni a hajón, csak szerettem volna a fõszálon túljutni de ha már amúgy sincs sok hátra akkor nem gáz.

Ha berongyolok oda és elfutok a jelig akkor szerinted nem fog deszinkronizálni? 😄
bajgunar
Egy csontból 5 db nyilacskát csinál! Nem egyet. <#nezze>
Myselor
tudom hogy mit mondasz,de ha közel mész a kérdõjelhez kifogja írni :|
én is majdnem deszinkronálodtam ott fõleg a hajócsata miatt
Sziasztok!

Annyit súgjatok meg kérem, hogy a búvárkodás, kincskeresés a tenger alatti részek hányadik szekvenciától elérhetõek ?
Köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Na de konkrétan a terület egy fehér köd vagy sáv ahová ha behajózok (nem csak a küldetés) azt írja , hogy vissza mert deszinkronizál nem feloldott terüelt vagy mi...
Hát nekem teljesen üres a térkép, nincs egy ilyen ikon sem rajta.
Bocsi, de a feltöltéshez sajna meg nem értek. :-(
Myselor
mindegyiket mutatja nekem megvannak,egy kép a térképedrõl?
Bocs, ha már ezerszer megkérdezték, de egy kis segítség kéne.
Nassauban vagyok és minden ládát és töredéket összeszedtem amit a térkép mutatott.
Mégis mindkettõbõl hiányzik egy. Ez hogy lehet? Nem mutatja õket a térkép vagy mi?
Hol keressem ezeket?
Myselor
én már eljutottam,annyi volt a gond hogy ott alapbol jönnek a hajók legalábbis nekem és azért nem tudtam elkezdeni.amúgy kiírja hogy tartsd lenyomva az s gombot a küldetés kezdéséhez
Shep
Most foglaltam el a történetben szereplõ erõdöt, ott szerencsére nem volt ilyen, de majdnem szétkapott az erõd meg a csatahajó ami jött, igaz szólt ,hogy fejleszteni kellene, de mondom ááá csak megnézem 😊

rage
Szerintem a save-nek nincs köze a crackhez
Max be kell másolni majd oda, ahová az eredeti mentést készít.
Aztán vagy mûködik, vagy sem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ne is mondd kész rémálom 😄
Hajszálon múlt, hogy nem borult fel a "csóka" az egyik cunami után 😄
Valaki már eljutott a 12es szekvenciáig?

Valami probléma van amit nem tudok megítélni, hogy játékhiba vagy csak én nem oldottam fel valami elõfeltételt?
A quest kezdõ neve: Az örökös tüske
A felkiáltójelhez közeledve azt írja, hogy a terület lezárva (az emlék nem elérhetõ?)
A sziget egyik felén lévõ erõdrndszert már feloldottam ami hozzá tartozik. A sziget 1/3a viszont még egy lezárt részhez tartozik. Ez okozhatja a probllémát? a Koordináta(524,251)

Ha érdemi válasz lenne a problémámra azt megköszönném.
legendary hajós csatákról:

1X bepróbáltam a HMS Prince-t. elvert mint jég a határt. igaz nem volt kimaxolva a hajóm. a problémo ott volt hogy akárhányszor rá akartam menni beadja a videót amint rám fordul és mindig szembõl kell fogadnom, ráadásul kurva nagy ködben. azt kérdezném hogy a többi legendás hajónál is ugyan ez van vagy minegyik máshogy reagál? ( vagy is mindet szembõl kapjuk? nincs elõzetes manõverezési lehetõség hogy a tatja felõl támadhassak rá ? )
Myselor
az erõd foglalós résznél izgi tud lenni amikor még nem olyan fejlett a hajód,bebassza a vihart és jönnek sorban a hajók is.😄
Mivel belepiszkál az ubilauncherbe a crack ezért kötve hiszem. De az esély megvan rá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

rage
Valószínûleg megveszem a játékot, mert tényleg jó, másrészt megvan az eddigi összes rész is - kérdésem, hogy a 3dm-es save kompatibilis az eredeti játék mentésével?

Vagyis tudom folytatni az eredetivel ott, ahol abbahagytam?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shep
Tökre tetszik ,hogy szinte mindenhol zárt területen hajózok és tele a tenger ellenséges hajókkal.

a.carkey
Áh b+
*Peck

A medve nem játék.

a.carkey
Totál KO az UBI az elmúlt pár napban. Mind a szerverei, mind a shopja. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Kalózos:
1. Pirates (A Polanski-féle)
2. Pirates of the Caribbean I.
3. Il corsaro nero (Spencer-Hill)

Kicsit kalózos, de nagyon jó:
4.Captain Horatio Hornblower R.N. (Gregory Pack)

Kicsit sem kalózos, de a legjobb hajós sorozat ami nem Onedin család 😄 :
5.Hornblower (TV)

Legjobb hajós film:
Master and Commander

Többi kalózos film:
The Sea Hawk
Captain Blood
Against All Flags

ÉS majd 2014. január 25-tõl a tévében:
Black Sails (A Starztól)

A medve nem játék.

Az a vicc, hogy nekem ennél jobb a configom és very low-on 16 fps-nél nem megy feljebb, mikor villámlik lemegy akár 10-re is.
Nem nagyon értem ezt az egészet.
JethroHUN
Nekem is pontosan ugyan ez a véleményem. <#eljen>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!