Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bajgunar: Igen, ha összehasonlítunk nekem is a pc-s kép a legszebb.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Next PC upgrade: 2022
A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eredeti a game, szóval a aktiválási kóddal mûködnie kellene. Youtube-on megnéztem, hogy hol kellene lennie, de nekem nem jelzi a tárkép. A történetben még csak kb. 15%-nál járok. Ez számít? Vagy vmi nem kerek nálam?!
<#conf>#conf>
Malom az tetszett, meg valami Funtag vagy fungaro az nem nagyon.
Sakk nincs véletlenül benne?
Tudod milyen jól jön ha küldi közben lenullázod az altató és a mérgezett nyíl készleted? Rögtön készíthetsz belõlük + nyilat ami sokszor aranyat ér 😄
Takarítsam el a hajókat onnan?
Ha ez az utolsó szekvencia akkor még nem sürgõs nekem, mert van még mit fejleszteni a hajón, csak szerettem volna a fõszálon túljutni de ha már amúgy sincs sok hátra akkor nem gáz.
Ha berongyolok oda és elfutok a jelig akkor szerinted nem fog deszinkronizálni? 😄
én is majdnem deszinkronálodtam ott fõleg a hajócsata miatt
Annyit súgjatok meg kérem, hogy a búvárkodás, kincskeresés a tenger alatti részek hányadik szekvenciától elérhetõek ?
Köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Bocsi, de a feltöltéshez sajna meg nem értek. :-(
Nassauban vagyok és minden ládát és töredéket összeszedtem amit a térkép mutatott.
Mégis mindkettõbõl hiányzik egy. Ez hogy lehet? Nem mutatja õket a térkép vagy mi?
Hol keressem ezeket?
Max be kell másolni majd oda, ahová az eredeti mentést készít.
Aztán vagy mûködik, vagy sem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hajszálon múlt, hogy nem borult fel a "csóka" az egyik cunami után 😄
Valami probléma van amit nem tudok megítélni, hogy játékhiba vagy csak én nem oldottam fel valami elõfeltételt?
A quest kezdõ neve: Az örökös tüske
A felkiáltójelhez közeledve azt írja, hogy a terület lezárva (az emlék nem elérhetõ?)
A sziget egyik felén lévõ erõdrndszert már feloldottam ami hozzá tartozik. A sziget 1/3a viszont még egy lezárt részhez tartozik. Ez okozhatja a probllémát? a Koordináta(524,251)
Ha érdemi válasz lenne a problémámra azt megköszönném.
1X bepróbáltam a HMS Prince-t. elvert mint jég a határt. igaz nem volt kimaxolva a hajóm. a problémo ott volt hogy akárhányszor rá akartam menni beadja a videót amint rám fordul és mindig szembõl kell fogadnom, ráadásul kurva nagy ködben. azt kérdezném hogy a többi legendás hajónál is ugyan ez van vagy minegyik máshogy reagál? ( vagy is mindet szembõl kapjuk? nincs elõzetes manõverezési lehetõség hogy a tatja felõl támadhassak rá ? )
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagyis tudom folytatni az eredetivel ott, ahol abbahagytam?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
1. Pirates (A Polanski-féle)
2. Pirates of the Caribbean I.
3. Il corsaro nero (Spencer-Hill)
Kicsit kalózos, de nagyon jó:
4.Captain Horatio Hornblower R.N. (Gregory Pack)
Kicsit sem kalózos, de a legjobb hajós sorozat ami nem Onedin család 😄 :
5.Hornblower (TV)
Legjobb hajós film:
Master and Commander
Többi kalózos film:
The Sea Hawk
Captain Blood
Against All Flags
ÉS majd 2014. január 25-tõl a tévében:
Black Sails (A Starztól)
A medve nem játék.
Nem nagyon értem ezt az egészet.