3496
-
#2295 Szeerintem is arébb rakhatnák már keletebbre. Japán Kína Korea, voltak korok amikor ezek nagyon nagyok voltak. Szamurájok nindzsák jöhetnének. Nindzsák simán beleférnek az assassin kategóriába. Vagy esetleg Meidzsi korszak, amikor jönnek az amerikai befolyás és a szamurájok belerohamoznak a golyózáporba, az is kihegyezhető assassin templar ellentétre. -
Conqvistador #2294 Merülni cska a merülő haranggal tudsz 5000R a megvétele és talán a 9. szekvencia környékén jön elő. -
CivicMan #2293 Sziasztok!
Lenne egy két kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Első ahogy a játékban össze lehet gyűjteni a térképeket (halott kalóztól veszi el) ugye meglehet nézni van egy koordináta hozzá és ha oda elmész akkor hogyan lehet felkutatni azt a kincset amit mutat vagy majd a játék előre haladásával lehet csak?
Illetve a tengeren vannak ezek a hajó roncsok, ezeket hogyan lehet felkutatni mert a hajó roncsra nem tudok felmászni, illetve alá merülni se még, vagy itt is előre kell még mennem a történetben? -
hawkie22 #2292 Én balga fejjel belekötöttem a Royal Sovereign-be és a HMS Fearless-be. :) Mindkettö lvl75, az én pici teknöm meg még olyan 20-30-as szint környékén lehet.
Kb. 20 mp-ig tartott, míg szétkaptak. Úgyhogy van még mit fejlesztenem.
Amúgy a flotta mire jó? Mert egyelöre inkább javítom a megcsáklyázott hajókkal a sajátom, mint hogy flottába rakjam öket, mondjuk még csak most szereztem meg a barlangot. -
#2291 Igazából a lényeg az, hogy a következő részben már ne csak minden 3., hanem minden küldetés legyen a kövesd XY-t :) -
#2290 Nekem is fagyott már ki kétszer a 8 óra alatt. És volt hogy kényszerbezárással lőttem ki, de a mentésekkel nem volt gondom.
Ráadásul a mentés megvan a gépen is, és a uplay szerverén is. -
Conqvistador #2289 Én egy Római birodalmas AC nek örülnék.
Szépen feltárna egy szuper történetet, hogy az akkori szekták miként látták az üzletet a kereszténységben és az üldöztetésükből, hogy alakult ki a vallás, mint egyházi intézmény stb.
Végig vezethetne a Pun háborúktól a 3. század végéig.
harci elefántok, katapultok, falanx, Egyiptom, Kleopátra, Caesar, Nero, Britannia, szárazföldi és vízi ütközetek és egy grandiózus 100+ órás főszál hatalmas területen az igazi Next Gen minőségben. Egy igazi epikus harc fantasztikus történettel amivel ténylegesen játék történelmet írnak. Szerintem senkit nem zavarna ha 50-60 gigabájt helyet is elkérne egy ilyen. Természetesen ebből következik, hogy nem egy főhősünk lenne hanem szépen apáról fiúra szállna, és egyre felkészültebben egyre jobban beleásva magát a család az összeesküvésekbe (természetesen egyre nagyobb hatalommal és vagyonnal) egy izgalmas végkifejlettbe torkollna és előre vetítené a templomosok későbbi megszületését és térhódítását :D
Vélemény? :D
-
Conqvistador #2288 A hiba a te készülékedben van. Nálam az Alt+F4 es kilépések után sincsenek gázos dolgok. Pedig párszor kiléptem így olcsóbban megúsztam, mint újból feltöltsem a mozsárlövedékekkel a készletet legendás hajóharcnál vagy malomnál hard szinten amikor bődületes baromságot léptem :D -
#2287 Én valami kóbojosnak vagy nindzsásnak örülnék. -
#2286 Nekem is 28 órám van eddig a játékban de még ilyen nem volt... -
#2285 Eltakarodik már az annyába ez a nyomorék fos uplay szar.
Már nem az első eset hogy több orányi mentés veszik óda most is csupán 4% hogy rohadna meg.
Akkor a retkes .......... van ott 10 másodpercenként a mentés ha nem ment ez a tetű?
Így könnyű játékidőt növelni hogy 30 órát kell játszani hogy eljussak oda ahova amúgy eljutnék 15 óra alatt de 30x kell újracsinálni mindent! -
#2284 Ha 100%-ra kijátszod valóban eddig a leghosszabb AC játék, remélem nem viszik alább a színvonalat ennél.
Meglibbentették, hogy a következő rész Egyiptomban lesz, de én azt várom mikor mennek vissza a Precursor(Elődök) fajához.
A 3-ban Shaun megemlíti Desmondnak, hogyha vége ennek az egésznek szeretné ha Desmond vissza menne abba a korba és megnéznék milyen volt akkor. Hát ezt én is rohadtul meg akarom nézni. Nem tudom miért nem aknázzák ki. Szerintem nagyon kapós lenne, egy olyan ős aki még akkor élt, amikor az emberek csak alantasak voltak. -
#2283 csak lezárja a történetet ennyiről maradtál le.:)
kúrva hosszú de érdemes végig várni a creditset -
Hunor1 #2282 nah kijátszottam! Igaz nem 100 %-ban de nem vagyok az a gyűjtögetős fajta.
Nagyon szórakoztató volt! Nekem ez az AC tetszett eddig a legjobban.
valaki mondta itt hogy érdemes megvárni az intrót a végén mert meglepi van benne. Ez a jövő nyári film/játék beharangozó lenne vagy a családi vonalon megjelenő kis szereplő lett volna??
még utána hagytam a feliratokat is futni de 20 perc után meguntam, remélem itt nem maradtam már le semmiről?? -
#2281 FXAA-val, SSAO-val, Highon jól fut. Eleinte éreztem hogy rosszul fut, azt rájöttem ki kell kapcsolni a VSYNC-et. Egyedül akkor érzek lassulást mikor a városban szinkronizálok és mintha ugrálna a kép kicsit mikor forog a kamera.
Amúgy teljesen fasza. Rég volt hogy egy játékkal egyhuzamba 5 órát játszak, tegnap sikerült. Majd kiesett a végén már a szemem, de egyfolytában van mit tenni benne, és alig lehet ott hagyni. -
#2280 Ahogy mondod:) -
#2279 rumot, cukrot adhatom el kapásból, nem kell semmi máshoz? -
#2278 Ne kell jelentkezni a valós értékekhez:) -
Conqvistador #2277 1es gomb :D
Puszta kéz legyen ne fegyver és akkor csak elkábul :D -
simon007 #2276 Hello! Jövendőmondót kell elkapjam, 100 %-ra az kell ugye, hogy ugorjak rá magasról. De mindig meghal . Pc-n játszom. Mit kell csináljak, és milyen gombbal? Előre is kösz! -
#2275 yaya , jó game, hasonló gépünk van, neked hogyan fút? -
#2274 Basszuskulcs, bele fogok betegedni ebbe a sok gyűjtögetnivalóba. Egyszerűen nem tudom ott hagyni őket. Qrva sok van benne. Első két város még oké volt, de mikor megláttam mennyi minden van a vizeken, mondom OMG! Ha ezt 100%-ra ki akarom tolni kell vagy 100 óra neki az biztos. -
Conqvistador #2273 Na most meg 0-t mutat minden. :D -
Conqvistador #2272 Ez komoly?
430milliárd hajót elsüllyesztettek már a játékosok? -
#2271 Játékon belül van valahol statisztika menü, de itt is megnézheted -
#2270 Kipróbáltam (ha már a karakter fejlesztései feleslegesek mert nem kellenek anélkül is vígan lehet aprítani bárkit) ,hogy a hajóknál is ez van-e magyarán van-e értelme fejleszteni a hajót.
Nekimentem így ala nature egy erődnek 10 próbálkozás után nyugtáztam,hogy itt kell fejleszteni mert kb semmi esélyem sem volt.Max 3 tornyot vagy mit tudtam lezúzni így azt darabokra lőtt mindig!
Nem kevés időt bele lehet ebbe ölni ha minden szart összeszed az ember.
Szerintem egy laza 12-15 órám már benne van (nem tudom írja -e valahol) és csak 24%! -
#2269 erre nem gondolta, köszi :D -
#2268 Shiftet lenyomva kell tartani. Ő rácéloz, felengeded a shiftet és lő. :D -
#2267 Vannak benne vicces bugok, "beestem" a csókába és alulról látom a fedélzetet, kijönni persze nem lehet :'D
a forgó löveggel hogy lehet lőni amúgy? annyit ír hogy nyomni kell a shiftet. Nyomom pirossá válik a célkereszt majd semmi. shift + jobb/bal egér gombra se lő. Nem értem.
Mit kell nyomni ? :F -
Gary #2266 Wazz, kékhalál után, a mai fehér bálna vadászat és az összes rejtekhely upgrade és cuccok megkeresése elszállt!
Egyedül, a flottába bepakolt HMS Swift van meg.
Vajon mi a bánatot csinál ez a nyomorult program, mikor 5 percenként forgatja a mentés ikont?! -
Gary #2265 Fehér bálna: 458,831 :Ð -
Gary #2264 Én egy Saitek P880-nal próbáltam, de ott meg nem akart előre menni.
Vettem USB-s Xbox360-ast és megoldódott minden probléma. Microsoft gyermeke, így alapból kezeli a Windows. A játék meg Windows-os, szóval... -
Gary #2263 Gratula a térképtakarításhoz! :Ð
Én csak kiúsztam a csoportos legendákhoz, gondoltam megpróbálok feljutni rájuk, de hiába közelítettem a HMS Fearless-hez, másodjára már pont szemből, mikor föl akartam volna kapaszkodni, kaptam a sortüzet.
Egyébként, piros kabátosok vannak a fedélzeten, az egyik rá is támaszkodott a korlátra, hogy ki ez a marha! :Ð
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ajjaj, de mennyire, hogy rossz érzés volt Desmondot kiterítve látni! Pláne, hogy előtte hallgattam meg a hangüzeneteit.
Nyomasztó az is, hogy csak "17-es alany"-ként emlegetik.
Tény, hogy megosztotta a játékosokat a személye, de egy biztos: too young to die!
Hajnali flottázásom kezdetén, azt láttam, hogy valaki elkísérte az egyik hajómat. Másodszori belépéskor már mutatta, hogy úton vannak a barátok hajói is, de csak mint barát1-24. Nem is fogja nevesíteni a hajó tulajdonosokat? Mindenesetre, gyorsítottam mindet! :Ð
Ja, egyiket véletlenül javítottam, mert az volt alapértelmezett. -
#2262 Sajnos nekem se sikerült ezért bill.-egér,már egészen megszoktam bár át kellett rendezni hozzá a szobát de a hajózás így szerintem sokkal könnyebb. Szerintem csak xbox-os gamepaddal működik de ebben sem vagyok biztos. -
Tommyka21 #2261 Sziasztok!
1 kis segítséget kérnék Tőletek.
Tegnap kezdtem el játszani a játékkal. Gamepaddal (Logitech Cordless Rumblepad 2) játszanék de valamiért folyamatosan forgatja a kamerát gondolom az iránytű miatt:D... Már a tengerből való kiúszás is érdekes volt, de a szárazföldön így ez használhatatlan. Be lehet állítani fixre a kamerát?? Nekem nem sikerült...
Előre is köszi!
Üdv! -
xido #2260 Akkor mondjuk az első kiszálláskor tényleg nem csalt a fülem,hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rebecca hangját hallottam..mert imdb szerint is szerepel benne:) -
#2259 Először is gratulálok,másodszor láttam egész éjjel toltad bele is húztál a hajópusztításba rendesen.Harmadszor köszönöm a javításokat inkább gyorsíts,mert azóta rájöttem a gyémántgyártásra a hadihajókat bontom el 675 gem-ért -
#2258 Jaja, az ismerősök jók benne:) Van ám szerepük is, majd a végén meglátod:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Más: de rossz volt Desmond-ot látni a boncasztalon :( -
#2257 A kék konvojok, ládák, stb., közösségi események. Véletlenszerűen jelennek meg és ha meglátod őket, automatikusan megosztja őket a barátaidnak (gyak. ha én meglátok egy királyi konvojt, nálad is megjelenik a térképen, feltéve hogy ismerősöm vagy UPlay-en). A konvojok anyahajója 10k R-t ad mindig, a ládák 6k körül. Én ma így gyűjtöttem 100k-t:)
Továbbá lehet gratulálni, levertem az összes legendary hajót. Nem mondom, hogy nem izzadtam vért:) -
#2256 hehe, na én tegnap előtt pontosan ezt csináltam, mert az egyik assassin küldinél állandóan "útban volt" egy qrva nagy hajó.
Sima liba müxik a dolog :D