3496
13460980771376987028.jpg
  • grebber
    Ahogy az gépemen fut (már ha lehet ezt a rakás szart annak nevezni) még full lowon is ,bárki látná sírva szaladna gépet venni helyettem ,mert ez így nem állapot.
    Sokszor van olyan hogy 10-15 másodpercre megáll a kép.Átlag fps összességében szerintem a 17fps-t se verdesi.

Majd ha a végére értem (az nem mostanában lesz :D) megnézem SSD-n (ha már megvettem kéne is használni mert 3 hete csak porosodik) friss rendszerrel mert nem hiszem el hogy ennek így kell menni. Bár mint mondtam agyontorentezett és állandóan használt usb-s hddről fut és ez alapból az egész rendszer olyan szinten behuzza hogy más így 100% hogy nem használná a gépem!
  • Hunor1
    húú a római koros AC nekem is tetszene, de hajókkal!
  • Varangy81
    Egyébként nem tudom mi volt ez a hiszti az optimalizáltság végett,hiszen(legalábbis nekem) jobban fut mint a 3.rész.Most játszottam kb 10 órát vele,az elmúlt egy hétben,semmi fagyás nem volt,és érdekes 30-40Fps van fullon kivéve élsimítás és semmi röccenést nem tapasztalok.Maximálisan élvezhetős és én élvezem is nagyon :D.
    Ez az a játéksorozat amire nem sajnáltam a pénzt és bátran előrendeltem.Most sem csalódtam,sőt jobban tetszik mint a 3.

Grat Ubi
  • Myselor
    azt is írták hogy nem lesznek lezárva helyek,de mégis levannak,csak későbbi emlékekben lesznek elérhetőek.nem szabad mindent elhinni ^^
  • Szasza20
    Köszi! még jó hogy azt olvastam az egyik játék tesztbe hogy az első pillanattól kezdve lehet menni össze-vissza :D
  • MerlinW
    Amint végeztél Havannán.
  • Gary
    Próbáltátok már ezt a több képernyős módot?
    Androidra (kb.180Mega) és iOS-re van.
    Csatlakozik a játékodhoz és mindenféle infókat kérhetsz le.

Nekem tetszene, hogy a flottám igazgatásához ne kellene bemásznom a kabinba folyton. Főleg, ha kicsit nagyobb a hullámzás el sem engedhetem a kormányt. (Bezzeg csáklyázni, a hurrikánok között is lehet :Ð)
    Sajnos, pont a flottánál nem tud a UBI szerverre kapcsolódni Androidon. :(
  • Szasza20
    Most kezdtem a játékot! 4% -nál járok! mikor lehet utazgatni a szigetek között?
  • Myselor
    a-a.nem mindenhol van rács tévedsz :D néz jobban körbe,vagy youtubeon lesd meg:)
  • Varangy81
    Néztem,mindenhol rács van...de akkor visszautazom megnézem mégegyszer,de nem kevés időt elcsesztem ezzel,mindenhonnét körbejárta,de nem leltem :D
  • Myselor
    bekell mászni egy ablakon,nézz körül jobban:)
  • Varangy81
    Üdv.Ha valaki felismeri a helyszínt (Havanna egy partszéli erőd),akkor elmondhatná hol a bánatban van ez a kézirat ami jelöl a térkép,de mégsem találom...Nassau-t is meg Havannát is kimaxoltam már,csak ez nincs meg...

THX
  • ac
    Előbb utóbb majd belejössz menni fog az ahoy kapitány!
  • Myselor
    gratu.csak így tovább menni fog,jó kalozkodást pajti ^^
  • johny85
    sikerült összeszedni 70 fémet,meg fejleszteni a hajót :)
    majd kiderül ez után :P
  • Gary
    PM ment.
  • ac
    Egy láma kérdés a 4-es szintű kalózvadász az "manóvár" vagy csak egy erősebb hadihajó?Vagy a kettő ugyanaz? Ha nem akkor hol találok "manóvárt"?
  • Gary
    Háát, ezek szerint az afrikai szál közelebb van :Ð
    Bár, ha azt nézzük, volt említés Magyarországról is, meg is találtam az összefüggést: Kiváló Áruk Fóruma
  • ac
    Köszönöm a gyors választ megyek vissza kalózkodni.Amúgy nekem 39 óra van benne de még csak 57%-nál járok.
  • MerlinW
    Nincs időm Majd hétvégén. Még a multival sem játszottam.1 óránál többet.
  • ac
    Bocs a 2 néháért de kicsit több volt a rum mint kellet volna.
  • ac
    MerlinW te már nem játszol? Nem látlak a flottáknál.Pedig néha jó lenne ha néha meggyorsítanál mert a többiek sem igen aktivkodnak. Előre is köszönöm ha néha ránéznél.
  • MerlinW
    Lesz Ázsia is. Mondom, hekkeljétek, nézzétek, hallgassátok, olvassátok végig az Abstergo-s részt:)
  • MerlinW
    Első videó, nézzétek alul a logót :)
  • Myselor
    bocsánat akkor ne mvégig várni csak kb félig vagy hol van a színházas rész.de nem annyira az elején:)
  • ProGabe #2310
    Erre egy óriási nagy +1. Már régebben is sokan, sok helyen leírták, hogy egy ázsiai vonal bitang jó lenne, nem hiszem el, hogy nem bírják meglépni.
  • ac
    Csatlakoznék MerlinW-hez és még annyit,hogy sűlyesz el annyi hajót, hogy jöjjön a kalózvadász azon mindig van fém és elég könnyen legyőzhető.
  • hawkie22
    Hát ha azzal nehézségeid vannak, akkor késöbb vért fogsz izzadni. :)
  • MerlinW
    Üdv. Sajnos fémet lehetetlen szerezni, mert a hajós rész egy rakás sz*r :)

Komolyra fordítva a szót, ésszel kell játszani:) Egyrészt amíg kicsi vagy, nem támadunk flottára, hanem keresünk kisebb hajót amit fémet szálít. Álatlában Brigg-ek. A másik megoldás, hogy leszakítod a kívánt hajót a flottáról. Ezt úgy éred el, hogy egyszerűen a nem kívánt hajó elé mész, mire az elkanyarodik az ütközés elől és többnyire más útvonalon halad tovább. Ezt eljátszod addig amíg a kívánt hajó egyedül nem lesz, majd hajrá.

70 fémet könnyű szerezni, a későbbiekben 500-700 kell majd a fejlesztésekhez, igaz akkor már támadhatsz fregattokat is, amelyek akár 200 fémet is szállíthatnak.

Tehát a hajózás nem szar, sőt. Taktikus, élvezetes.

Tegnap 8 hajót (2 szkúner, 4 fregatt, 2 hadihajó) intéztem el viharban (egyszerre, nem külön-külön) sértetlenül, úgy hogy a hullámokhoz és tornádókhoz csalogattam őket, közben szórtam eléjük a hordókat és mozsárral romboltam az önbizalmukat:)
  • johny85
    üdv ez a hajós rész egy rakás sz...
    hogy a bánatba szerezek 70fémet?
    rám jönnek 20-an !!!!!!!!!!!
  • Zegi Norbi HUN
    Jah igen, igazad van:D
  • MerlinW
    A színházas után nincs semmi. A hajós jelenet a színházas előtt van:)
  • Zegi Norbi HUN
    Bár nincsen benne semmi extra, de szerintem nagyon aranyos volt:)
  • Zegi Norbi HUN
    Csak közben:)
  • MerlinW
    Ha a színházas jelenetre gondolsz, az a credits elején van:) A credits utána még 15 percen át pörög, ami után már nincs semmi.
  • MerlinW
    Ha végighekkeled az Abstergo vonalat, akkor lesz ott egy dokumentum ami alapján sejthető milyen helyszínek lesznek a jövőben:)
  • Conqvistador
    Lehet merülni a hajóroncsoknál.
    És az a művészet ha nem mar beléd a cápa vagy a meduza :D
    De nem véletlen nem lehet azonnal, hiszen a cucc se olcsó és nyilván kell egy előtörténet is ehhez.
  • mike01010101
    Ez kicsit fájdalmas. Az előzetes videók azt sugallták - legalábbis nekem - hogy szabadon lehet merülni, búvárkodni. Én még csak 4. fejezetnél tartok.
    Ha beletették volna, hogy bárhol cápába lehet botlani, óriásit nőtt volna az élvezeti érték. Bármikor ha a hajóról vízbe ugranál - kiúszni egy kis szigetre vagy ilyesmi - mindig a torkodba dobogna a szíved.
  • Conqvistador
    Annyira tetszett a főszál, hogy le is toltam szinte folyamatosan. :D
    Nekem úgy tűnt elég későn lett diving bell em. Na mindegy.
  • enlightened
    6. szekvencia. Te aztán végigrohantál a játékon, ha így kevered a számokat.