Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még a közelükbe se merek menni...
Egyébként lehet menni más hajókkal? Valami rémlik, mintha valamelyik szekvenciától lenne elérhetõ a saját kikötõ vagy valami hasonló és oda rakja az elfoglalt hajót.(nem a saját flottára gondoltam😄) Lehet rosszul tudom:/
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amúgymeg a gépeddel van a hiba, mert amikor Malomban 1000$ ost játszottam és megzavartak így rosszat léptem és elverni készült a gép ALT+F4 el kiléptem és nem zavarta meg a mentést. Sõt ilyenkor visszadob az adott helyszín belépõhelyére.
Azóta beleraktam megint vagy 5 órát ,de ha visszalépek és az se lesz meg robbantom az ubi székházat!
Next PC upgrade: 2022
amúgy egy tõrpisztolyt kapsz az összes teljesítéséért ami egy jó kis kard,erõs gyors és lõ is vele idõnként.megéri és ne félj ha nem basztad el a küldit akkor késõbb befogja adni nekem is így volt😊
Viszont történt valami vicces is😄DDD Taliztam egy assassin csajjal és több prédát kellett megnyúznom mint õ. Elejtettem az állatot a víz mellett, aztán megnyomtam a "B"-t és erre kihúzott egy kincsesládát a földbõl 😄 Pedig a térképe, ha jól emlékszem nem is volt meg😄 Na mind1, azért mókás volt😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nothing is True, Everything is Permitted
Nekem az elején felvillan egy pillanatra a rendes golyó aztán mindig átvált láncosra.
Illetve hogyan lehet a robbanó hordókat a vízbe dobni?
amúgy sajnos pedig ez van,nem mintha olyan jó lenne az a maya ruha de kinek mi tetszik ugye😊 nekm különben az alap ruha jön be a legjobban de van még pár jó😊
Pl a legjobb vitorlával +10% sebesség stb. Így akkor felesleges az egész cécó.
Jelenleg karmazsin színû vitorlám van de lehet venni 2000R ért bõrvitorlát.
Ez csak dísz vagy van gyakorlati haszna is? Pl késõbb esik szét ha lõnek? 😄 Mert ha dísz akkor fölösleges 2k t eltapsolni rá.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nagyot ront ez nálam a hangulaton, az egyetlen dolgon, amibe nem tudtam eddig belekötni.
Sajnos tényleg arról van szó, hogy még tovább butították a dolgokat, de mindezt betudom annak, hogy a kiadó marhahajcsár módjára bánhat a készítõkkel. Mindezt valószínû úgy, hogy készül az "igazi next-gen", gondolom továbbfejlesztett motorral, meg valamivel, ami elmozdítja ezt az egészet errõl a jól kitaposott ösvényrõl. Mit ösvényrõl, beszélek itt hülyeségeket, ez már sugárút 😄
A konstans laggolás is csodás egyébként, 1 magot használ nálam is a négybõl ez a rohadék, köcsög Ubisoft.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként nem teljesen azon a koordinátán volt, hanem kvázi a közelében a szigeten és célszerû betenni a 9es gomb megnyomásával a térkép ikont a fegyver helyére. Hát érdekes kis keresés volt 😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De a 333/650 es koordinátánál nem látok semmit :d
Lehet vaksi vagyok vagy más elõfeltétel is hiányzik. 😄
A kocsmákat még nem jártam végig. De a hulla megvan akitõl elvettem a vázlat térképét.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Már csak azt kéne tudni, hogy azt a bizonyos térképet merre keressem 😄
Viszont olyan hülyeség a 3. részben nem volt, hogy ha a tetõrõl az õr észrevesz, és leugrik hozzám, akkor van, hogy meghal azonnal, már az eséstõl is. A 3. részben nem ugrálgattak utánad a mélybe. 😊
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A neten azt találtam, hogy az elit Mozsárágyú vázlatának a kordinátája 330/650 csak úgy simán odamentem és semmi.
Ezek szerint a térképet is meg kellene keresni elõtte? 😄
Hd 6670esem van az elöb bösszevetettem a gtx 460asoddal a referencia értékeket még erõsebb is a kártyád alsó hangon 20%al.
Nálam zsíron megy akadás nélkül magas beállításokkal vsinc-el bekapcsolva.
25-30fps stabilan. Ja és 1 éve telepített W7 em van fent egy szinten szétdefragolt régi 5400rpm es vinyón (a nagy vinyókat nem terhelem a rendszer destabilizátorral 😄) és mégis gond nélkül megy.
A 3 messze nem futott ilyen szépen pláne nem ilyen pazar grafikai beállításokon.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
De ez van tolom így diavetitve!
Phenom X4 965, Ati 5850 4 gig RAM.
Medium-high beállításokkal, no AA. Jobban megy nálam is, mint a 3
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Koordináták szerint is megtalálod öket.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kell majd egyszer az az új gép mese nincs.
Valaki(k) mondta sokkal jobban fut mint a 3 hát nálam még véletlenül se!
Más:
Belõlem kurvára nem lenne jó hajós,mert a kincsestérképeket nagyon de nagyon nem tudok értelmezni.A játék elején a kiinduló részen ott egyértelmû volt de havannában közöm nincs merre van.