Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem majd egy DLC be beraknak a csóka mellé egy komolyabb hajót amit majd ugyanúgy fel lehet fejleszteni még ettõl is brutálisabbra 😄
Az mi? Legendary ship?
Én még a közelükbe se merek menni...
Zegi Norbi HUN
Köszi, remélem igazad lesz😄
Egyébként lehet menni más hajókkal? Valami rémlik, mintha valamelyik szekvenciától lenne elérhetõ a saját kikötõ vagy valami hasonló és oda rakja az elfoglalt hajót.(nem a saját flottára gondoltam😄) Lehet rosszul tudom:/

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

JethroHUN
Végre... kilõttem a La Dama Negra-t

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha javasolhatom elõbb a menübe lépj vissza és úgy.

Amúgymeg a gépeddel van a hiba, mert amikor Malomban 1000$ ost játszottam és megzavartak így rosszat léptem és elverni készült a gép ALT+F4 el kiléptem és nem zavarta meg a mentést. Sõt ilyenkor visszadob az adott helyszín belépõhelyére.
grebber
Fasza baszodna meg az egész.Annak ellenére hogy félpercenként kiírja mentés 2 órám veszett a picsába.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Azóta beleraktam megint vagy 5 órát ,de ha visszalépek és az se lesz meg robbantom az ubi székházat!

Next PC upgrade: 2022

Myselor
hát majd késõbb megfogod utálni az abstergos fost. xd
amúgy egy tõrpisztolyt kapsz az összes teljesítéséért ami egy jó kis kard,erõs gyors és lõ is vele idõnként.megéri és ne félj ha nem basztad el a küldit akkor késõbb befogja adni nekem is így volt😊
Zegi Norbi HUN
Lassan én is elkezdtem játszani a játékkal és tényleg állati jóóó😄 Az Abstergo-s infó gyûjtés is jó😄 Viszont én is belefutottam a bérgyilkos küldi bug-ba:/ Az elsõt megcsináltam, utána elmentem másfele, meg kicsit sztorival haladtam, visszamentem és nem találtam az utolsó küldetést:/ Emlékeknél sem tudom újra játszani, mert még el sem kezdtem ugyebár... Remélem semmi komoly dolog nem jár az összes teljesítéséért, mert így ezt buktam...

Viszont történt valami vicces is😄DDD Taliztam egy assassin csajjal és több prédát kellett megnyúznom mint õ. Elejtettem az állatot a víz mellett, aztán megnyomtam a "B"-t és erre kihúzott egy kincsesládát a földbõl 😄 Pedig a térképe, ha jól emlékszem nem is volt meg😄 Na mind1, azért mókás volt😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

A tengeri csatákban hogyan lehet ágyúgolyó típust váltani?
Nekem az elején felvillan egy pillanatra a rendes golyó aztán mindig átvált láncosra.
Illetve hogyan lehet a robbanó hordókat a vízbe dobni?
Myselor
igaz hogy jó arra,de akkor még könyebb lesz a játék.én 90%on vagyok már csak buvárkodós cuccaimvannak meg a tengeren töredékek és ládák.majd még megcsinálom ezeket is lehet😊
igen de a maya öltözet véd a golyóktól, tehát van gyakorlati haszna! na mindegy csinálom a tengerészeti küldiket + a templomos vadászatokat. nem akarok még a végére jutni ennek a remek játéknak! AC3 mal is az volt a bajom hogy miután kivégeztem utána nem vettem már elõ... valahogy elveszti az ember az érdeklõdését, pedig sokáig fenn volt a gépemen hogy na majd a kiegekkel még újra játszom, de nem.
Myselor
kardokból az assassin tõrpisztoly az kúrvajó érdemes megszerezni és a tengerészeti küldetésekbõl az aranypisztolyokat ^^
amúgy sajnos pedig ez van,nem mintha olyan jó lenne az a maya ruha de kinek mi tetszik ugye😊 nekm különben az alap ruha jön be a legjobban de van még pár jó😊
bosszant hogy a maya köveket tartalmazó helyek egyike egyszerûen nem elérhetõ! mert csak a story elõrehaladtával oldódik fel... basszus én nem az utolsó szekvenciában akarom csak megszerezni a maya ruhát! már a 9. ben járok így már csak 3 van hátra. eddig egyébként a bálnavadász ruha tetszik a legjobban. szerintem ez sokkal jobban illik ehhez a klímához. nem hinném hogy a dög melegben hosszú gatya csizmában meg nehéz köpönyegekben mászkáltak a kalózok. közben elmentem egy dlc-s szigetre ahol a drake admirálisnak volt 3 ládája. azt hittem valami különleges dolgok lesznek bennük. de sajnos mind a pisztilyok, mind a kard rosszabb mint a jelenlegi amit használok...
Én is csak azért, mert mégiscsak szebb így sötét vitorlával + kalózzászlóval a hajó. A fehér vitorla snassz 😄
Myselor
hát igen jó lett volna,elõször én is azt hittem lesz ilyen de sajna nem.nagyon nem is változtattam ezeken😊
Kár pedig igazán lehetett volna valami hasznuk ha sok nem is.
Pl a legjobb vitorlával +10% sebesség stb. Így akkor felesleges az egész cécó.
Myselor
csak díszek ezek😊 mint ahogy a kormány és minden külsõ modosítás ^^
A vitorla fejlesztésrõl szeretnék kérdezni.
Jelenleg karmazsin színû vitorlám van de lehet venni 2000R ért bõrvitorlát.
Ez csak dísz vagy van gyakorlati haszna is? Pl késõbb esik szét ha lõnek? 😄 Mert ha dísz akkor fölösleges 2k t eltapsolni rá.
Gubberx
Én is tapasztalok ilyet, eddig azt hittem csak a fülem szar 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ProGabe
Van valakinek olyan problémája, hogy átvezetõkben csúszik a hang, ill. olyan, mintha hiányozna pár effekt?
Nagyot ront ez nálam a hangulaton, az egyetlen dolgon, amibe nem tudtam eddig belekötni.

Sajnos tényleg arról van szó, hogy még tovább butították a dolgokat, de mindezt betudom annak, hogy a kiadó marhahajcsár módjára bánhat a készítõkkel. Mindezt valószínû úgy, hogy készül az "igazi next-gen", gondolom továbbfejlesztett motorral, meg valamivel, ami elmozdítja ezt az egészet errõl a jól kitaposott ösvényrõl. Mit ösvényrõl, beszélek itt hülyeségeket, ez már sugárút 😄

A konstans laggolás is csodás egyébként, 1 magot használ nálam is a négybõl ez a rohadék, köcsög Ubisoft.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CroftManor
Jó ha tudod/tudjátok, a koordináta nem a kincs pontos helyét jelzi, hanem a sziget helyét! Te magad is láthatod, ha megnézed: a 333,650 az a Matanzas sziget, ha zoom nélkül nézed a térképet.

Shep
Közben megvan, ruhát ad, hát, kösz az nem kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
DE a nagy ajtóhoz eljutottam, az érdekel mi van mögötte? Ha valami lópáncél akkor nem foglalkozok vele 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megvan a tervrajz juhéé 😄
Egyébként nem teljesen azon a koordinátán volt, hanem kvázi a közelében a szigeten és célszerû betenni a 9es gomb megnyomásával a térkép ikont a fegyver helyére. Hát érdekes kis keresés volt 😄
Eljutsz a sztoriban oda ahol megtudod.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
A maja "kulcsok" összegyûjtésével mit lehet feloldani?

A probléma ott kezdõdik, hogy a vázlat megvan.
De a 333/650 es koordinátánál nem látok semmit :d
Lehet vaksi vagyok vagy más elõfeltétel is hiányzik. 😄
A kocsmákat még nem jártam végig. De a hulla megvan akitõl elvettem a vázlat térképét.
CroftManor
A kincsestérképekhez általában a kocsmárosok szokták adni az infót, hogy hol a hulla. Összesen 8 kocsmát lehet feloldani, mindet végigjártad? Illetve nekem volt olyan, hogy az egyik víz alatti roncs kincses ládájában volt a vázlat az egyik fejlesztéshez.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A ravasz mindenit. Köszi
Már csak azt kéne tudni, hogy azt a bizonyos térképet merre keressem 😄
a.carkey
A 3-ban a városok kidolgozottsága, élet, kinézet, érdekességek szempontjából SZERINTEM szebb. Itt a tenger brutál jó, ami a 3. részben kevésbé volt csodás.

Viszont olyan hülyeség a 3. részben nem volt, hogy ha a tetõrõl az õr észrevesz, és leugrik hozzám, akkor van, hogy meghal azonnal, már az eséstõl is. A 3. részben nem ugrálgattak utánad a mélybe. 😊

A medve nem játék.

JethroHUN
Igen. Különben nem lesz ott. Amúgy az összes koordináta valamilyen helyszínt jelöl, ezért egyszerû.

CroftManor
Látom még mindig ugyanaz a téma.

Na most jön a noob kérdés 😄

A neten azt találtam, hogy az elit Mozsárágyú vázlatának a kordinátája 330/650 csak úgy simán odamentem és semmi.
Ezek szerint a térképet is meg kellene keresni elõtte? 😄
Ne viccelj már.

Hd 6670esem van az elöb bösszevetettem a gtx 460asoddal a referencia értékeket még erõsebb is a kártyád alsó hangon 20%al.
Nálam zsíron megy akadás nélkül magas beállításokkal vsinc-el bekapcsolva.
25-30fps stabilan. Ja és 1 éve telepített W7 em van fent egy szinten szétdefragolt régi 5400rpm es vinyón (a nagy vinyókat nem terhelem a rendszer destabilizátorral 😄) és mégis gond nélkül megy.
A 3 messze nem futott ilyen szépen pláne nem ilyen pazar grafikai beállításokon.
JethroHUN
A térkép alján a bal alsó sarokban lévõ 3 terület, az tényleg brutál nehéz. Masszív viharok, szinte állandóan. Óriási spanyol-angol man o' war harcok, + frigate-bõl is akad.

Myselor
nekem is 2 mag van,és jobban fut mint a 3 pedig nekem aztán szarabb a gépem a tiédnél és azért egész jól fut😊
grebber
Lehet ennyit számít a 4 mag és hogy én egy agyontorrentezett tuti agyontöredezett HDD-re raktam a játékot, ami még ráadásul külsõ USB-n van!
De ez van tolom így diavetitve!

Voltan
Nem tudom, nálam teljesen jól megy Havannában is.
Phenom X4 965, Ati 5850 4 gig RAM.
Medium-high beállításokkal, no AA. Jobban megy nálam is, mint a 3

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Pedig egyszerû odamész ahol a nagy piros x van...<#nezze>
Koordináták szerint is megtalálod öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Volt kis idõm tolni megint. Szarrá butítottam a grafikát mindent amit csak lehet.Eredmény semmi hatás játszhatatlanul akar Havannában!
Kell majd egyszer az az új gép mese nincs.
Valaki(k) mondta sokkal jobban fut mint a 3 hát nálam még véletlenül se!

Más:

Belõlem kurvára nem lenne jó hajós,mert a kincsestérképeket nagyon de nagyon nem tudok értelmezni.A játék elején a kiinduló részen ott egyértelmû volt de havannában közöm nincs merre van.

bajgunar
Lezárt területen belül felveszi, azon kívül (ami nem piros ott leveszi).
Ez a Cabrio változat. 😄 Biztos melege van. Esõben általában fent van neki.
Myselor
néha leveszi.ez miért szépség hiba?😄
hali pcn játszom vele. és egy apró szépség hibám van. hogy a csávókám kapucnija néha nincsen fent a fején.. valamelyik gombal fellehet venni?? mert controls b nem találok ilyet
macleody
Myselor
igazán szép képek.😊
Maxtreme
Akkor már én is gyarapítom pár PC-s képpel a topikot <#idiota>

Myselor
jólvan akkor örülök😊