3496
13460980771376987028.jpg
  • bajgunar
    Játék menet közbeni fps növekedés nem nagyon lesz SSD-től. Az memória, proci és leginkább VGA függő. Max a betöltés, mentés, gyorsabb lesz, nem fog swap-olni játék közben. Sebességhez vedd lejjebb a graf-ot. Kapcsold ki a Motion Blur-t (szerintem ocsmány, hányingerem lesz a homályosítástól minden game-ben), ambient occlusion -t tedd HDAO-ra, hisz az az ATI-s megoldás (hbao nVidia), de SSAO se sokkal rondább. MSAA 2x szerintem elég. God Rays és Volumetric Fog -ot kapcsold ki!
    Kevesebb fps-nél mondjuk a motion blur ~"átveri a szemet" és egy fokkal fokozatosabbnak fog tűnni a játék futása "fps". (de attól még számomra ronda a blur :D )

Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.16. 00:47:57
  • Czobi
    Élsimitás nálam teljesen ki volt kapcsolva, és úgy is gyönyörű volt - fontosabb, hogy jól fusson, szerintem inkább vedd le te is.
    Az SSD, ha jól tudom, akkor csak a betöltéseket gyorsítja, de maga a játék nem fog tőle gyorsabban futni. Szóval ha elindítod, vagy betöltöd a mentett játékodat, akkor lényegesen gyorsabban betölt majd a játék, de az FPS-edet sztem nem fogja javítani, az ugyanolyan lesz, mint most. (Ha tévednék, akkor vki javítson ki :) )
  • xido
    és ha lejjebb veszed a minőséget,de benne hagyod az élsimítást?
    4890-el vittem végig,de lehet csak a tolerancia küszöböm alacsony,tökéletesen elvoltam vele közepes beállítással :)
  • tfrecc
    Sziasztok! Tippeket, segítséget szeretnék kérni. Van egy AMD Phenom X4 Black Edtiton 975 @ 3,6 Ghz, 8 Gb DDR3-1333 RAM, Radeon HD 6950 2gb konfigom, és egészen Revelations-is szépen mentek az AC-k rajta. Fraps szerint stabli 30 FPS-sel. AC4 viszont kifog a cuccon, azt észrevettem, hogy az élsimítás sokat visszavesz a teljesítményen de az az igazság, hogy a tájnak van egy hülye "bizsergése", ami csak felhúzott élsimítással védhető ki. Egyik ismerősömtől azt a tippet kaptam, hogy vegyek SSD-t és az oprendszert és a játékot tegyem arra sokat nyerek a sebességen és akkor már grafikával is bőven randalírozthatok. Van valamelyikőtöknek esetleg SSD-s tapasztalata, én szkeptikus vagyok, hogy ez nekem az FPS-eimet javítani fogja. Köszi előre is.
  • Czobi
    64 bites, kulcsos oldalról vettem, uplay-en aktiváltam. És sztem az alapkiadás, a season passt külön vettem hozzá. Na mindegy, nem fontos, csak kíváncsi voltam, mert válaszolok egy kérdésre, segíteni próbálok, aztán olyan mintha hülyeséget írtam volna, miközben nálam tényleg abban a mappában van. :)
  • MerlinW
    Passz. Lehet hogy más régió, vagy más kiadás, esetleg 32 bites verzió? Nem tudom. Wikin látok egy 273-ast, de nem tudom mitől függ. Az Ubi adatbázisban 442/443 van feltüntetve. Nekem is 443-as a Dobozos (nem Steam-es).
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.09. 09:31:44
  • Czobi
    És akkor a sima uplay-es a 273-as? Eredetiben van meg nekem is, csak kicsit fura, hogy ugyanannak a játéknak 3 különböző mappában van a mentése, attól függően, hogy hol vette, aktiválta az ember.
  • simonl #3409
    Köszönöm srácok, köszi MerlinW:)
  • MerlinW
    442 vagy 443 (függően attól, hogy Steam vagy Dobozos példány)
  • Czobi
    Nálam a 273-as mappában van. De a legegyszerűbb, hogy megnézed a save fájlok módosítási dátumát, és akkor ha tudod, hogy mikor játszottál, mentettél utoljára, akkor az a mappa lesz a jó.
  • Gary
    A 443-as a Black Flag mentése.
  • simonl #3405
    Sziasztok, tudnátok abban segíteni, hogy ha újratelepítem a játékot akkor honnan kell lementeni a mentéseket?

Pontosabban tudom, hogy C:/Program files(x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/Savegames/egy számsor mappa/számmal jelzett mappák

Több Ubisoft játék van a gépre telepítve, honnan tudom melyik számú mappa a Black Flag -é?? Esetleg több mappa is lehet?

Köszönöm előre a hozzáértő segítséget.
  • MerlinW
  • Savaran
    ??????
  • MerlinW
  • MerlinW
    Ha season pass-os téma, akkor jah, letölti a patch-eket a Freedom Cry és egyéb DLC-ket.
  • simonl #3400
    ja és el sem tudom indítani a játékot, csak a letöltés gomb van ami használható a uplayen belül
  • simonl #3399
    Sziasztok, kis technika segítségre van szükségem.
    Feltelepítettem a játékot a 3 lemezről. Majd indításkor a Uplay elkezd valami 30 GB -ot lehúzni a netről.
    Letölti újra a játékot vagy csak a patch -ket tölti?

Köszi a türelmes válaszokat.
  • Zolcsi 84
    És abban a verzióban legalább minden benne van. A seanson pass-t is beleértve. Így a freedom cry is. és mindez magyar felirattal.
  • Zolcsi 84
    Ha a Uplayen veszem meg a Digital Deluxe Edition-t azon rajta lesznek a magyar fájlok? Mert inkább akkor úgy csinálom, mert az a biztosabb. Kicsivel drágább, de nem bízom a véletlenre.
  • grebber
    Most raktap be phen képet ahol ott a magyar nyelv a Black Flagnél
  • Zolcsi 84
    Értem. Az időmérés miatt érdekel a steam csak. érdekel menyi időt ölök bele a játékba. :) Persze erre vannak külön progik is, de egyszerűbb a steam. De ha uplayről indítom el attól még a steam is kell neki nem? Mert a steamen történt meg maga a vásárlás.
    És akkor elméletben a steam az időt méri.
  • Sirch
    Ha Steamről töltöd le, nem lesz magyar nyelv, ez nem régiótól függ, egyszerűen nem tartanak magyar verziót a szerverükön. Uplayre kötelező lesz a regisztrálás, és futnia kell Steam mellett a Uplay kliensnek is.
    Ha nem Steamről, hanem Uplayről töltöd le a játékot, akkor választhatsz magyar nyelvet, és nem kell két keretprogramnak futnia a háttérben, hogy játszhass, csak a Uplaynek. Persze ha valami miatt ragaszkodsz a Steam Overlay-hez, akkor a "Nem Steames játék hozzáadása a könyvtárhoz" opcióval beállíthatod, hogy a Uplayről letöltött Black Flagen is legyen Steam-chat, meg a többi.
  • Zolcsi 84
    És ha aktiváltam a steam kódomat uplayre attól még használható steamről is a játék? A régiót már felismerte a serial kulccsal nem, vagyis onnantól kezdve már mindegy, hogy uplayről vagy stemről szedem le, a nyelvi fájlok már megvannak.
  • ffxi
    Köszönöm a tanácsot
  • Sirch
    Uplay kliensbe beregisztrálod a Steamen vett játékod kulcsát, és onnan töltöd le.
  • Husimoto
    Ezt én is szeretném megkérdezni, hogy ha most a Steamen megveszem, ahol azt irja, hogy magyar nyalv nem támogatott tudok e valahogy rá feliratot rakni? Thx.
  • Zolcsi 84
    Ez azért érdekes. Egy sima kiadás-hoz nincsen mellékelve a magyar felirat, legalábbis a dobozon nem tüntetik fel, de a special editionhoz igen. vagyis ha jól értem akkor kihasználják az emberi tudatlanságot és a drágábbik verziót vetetik meg az emberekkel? pedig mindegyik verzióhoz jár a magyar felirat, mert hát uplay rendszerén keresztül megy a játék választható nyelvei. Akkor megveszem simán az alap verziót 6000-ért hozzá a season pass-t és ki van pipálva a dolog.
    A steamen érdekes módon nincsen feltüntetve a magyar felirat. Ha steamen veszem meg attól még a uplay rendszerén keresztül megy a dolog vagyis a magyar felirat ott is ott kell, hogy legyen nem? De akkor a steam miért nem írja ki? Ők nem tudnak róla?
  • MerlinW
    Alap + Season Pass.
  • grebber
    Azért valljuk be ,kevés olyan debil van aki fizet valami ruháért vagy fegyverért és egyéb haszontalan dolgokért.
    Ha küldetés van az más.
  • xido
    leárazásokkor én a helyedben "kimaxolnám" a gyűjteményt,hogy akkor minden benne legyen a csomagban..annyival nem kerül most többe :)
  • ffxi
    Estét!

Jó áron van most a játék steam-en. Az lenne a kérdésem, hogy sima AC4-et vegyem meg és rá a a season-t vagy csak a AC4 Digital Deluxe Edition-t Tartalom/érték melyik lehetőség éri meg a legjobban
    Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.12.19. 21:30:32
  • paby88
    Egész jó játék ez a black flag de vannak benne olyan hülyeségek amik mellett egyszerűen nem tudok elmenni:
    1 felugrik a faszi függőlegesen 2-3 métert 1 falon de megbotlik 20x egymás után 1 kőben
    2 nem cserélheted le a hajódat... sid meier's piratesbe akármilyenre lecserélhetted
    3 legendary shipre megyek vadászni látom hogy háttal van erre bejön az intro 2mp múlva teljes gőzzel jön nekem orral és ledúrja a hajó életének a felét az ütközéssel... érdekes hogy egy hátbaszurkálós bérgyilkosos játékban nem lehet lesből támadni egy hajóra.
    4 felmászok a kilátóhoz és nem lehet körbenézni csak ha 2 centivel kintebb megyek a peremhez
    5 találnak az őrök egy hullát 1percig gondolkodnak felette aztán ott hagyják mintha mi se történt volna és tovább állnak WTF
    alapvetően imádom a kalózos témát ez a játék is tetszik de vannak benne néha olyan hatalmas baromságok, hogy már fáj
  • Czobi
    Szerintem mindegy, hogy milyet veszel, mert úgyis az uplay-ben kell beírni a kódot, ott töltöd le, ott pedig szerintem érzékeli, hogy melyik régióban vagy (talán uplayben is meg kellett adni vagy az ip alapján, ezt nem tudom), és akkor annak megfelelően rögtön magyarul is települ fel, szerintem nincs különbség a kiadások között ezen a téren. Én vmelyik kulcsos oldalon vettem a kódot, beírtam, és rögtön magyar nyelven telepítette fel.
  • xido
    pc-n a Jackdaw edition magyarul jelent meg,ezt saját tapasztalatból mondom..
  • Zolcsi 84
    Helló!
    Segítséget szeretnék kérni. nagy AC fan vagyok. Végre eljutottam odáig anyagilag, hogy megvegyem az AC 4-et. Mivel mindenre kiterjedő magyar lokalizációval jött ki így is szeretném megvenni, de gyakorlatilag már mindenhol elfogyott. Egyedül a Special Edition van még ami magyar, de ahhoz nem sok extra van. A Freedom Cry se jár hozzá.
    Honnan tudnám beszerezni az egész gyűjteményt legálisan, Letölteni nem szeretném. Ez olyan játék ami megéri a pénzét. A Play On nem adja ki a magyar fájlokat. A JackDaw Edition pedig nem magyar lokalizációban jött ki. Így most tanácstalan vagyok. van valakinek ötlete, hogy honnan tudnám ezt az egészet beszerezni magyarul? Nem vagyok nagy angolos, így fontos a magyarítás hozzá. Előre is köszi.
    Utoljára szerkesztette: Zolcsi 84, 2014.12.16. 10:35:42
  • CroftManor
    Az a helyzet, hogy a PS4/XONE változatokban nincs magyar nyelv. Tudom, mert amikor megvettem a játékot x360-ra, akkor teljesen magyar nyelvű volt, de láttam havernál XONE-on és nála csak a feliratot lehetett beállítani. Tehát az új generációs konzolokra kiadott változatban csak magyar felirat van, de a menü az angol.
    Utoljára szerkesztette: CroftManor, 2014.12.14. 11:03:10
  • AnuluWork #3379
    Be lehet állítani.
  • xido
    szokott lenni külön lehetőség felirat nyelvnél csak a dialógusok vagy minden..ennél nincs olyan?
  • npolos
    éppen tegnap este fejeztem be PC-n, de ott a menük is magyarul vannak