Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A flotta térképen tudod felgyorsítani a barátokat, a harmadik fülön.
Elit hajótestet San Ignacio-ban találod.
[merlinw.org]
De azt nem tudom,hogy lehet meggyorsítani a barátoknak a küldetést?
Az elit hajótest vázlatot merre találom?
Köszi
i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD
De már csak az elit cuccok hiányoznak a Jackdowról. 😊

Next PC upgrade: 2022
De majd megírom ubinak,hogy adják vissza mert nem ezért fizettem.
Lassan el kell kezdeni fejleszteni a hajót de ehhez fém kell mert mindig csak menekülök és lassan az összes fõküldés kikötõben ott vár egy 38+-os hajó ami rám néz és elsüllyedek.
Bejátszottam én is amit a srác a videóban mert rátaláltam a szigetre ahol volt a 60-as hajó meg mellette azt hiszem 2 db 32-es. Lekardoztam mindenkit és befoglaltam õket. A 60-as hajó jó lesz flottázni <#eplus2>#eplus2>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kíírthatod a fél világot is nem lényeg ha nagyon köröznek és ez zavar téged lefizeted akit kell és csökken a szinted.
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
HozHun: kicsit utánaolvastam a közösségi kihívásoknak, és pl arra a kardra, ami nekem hiányzik - Perzsa szablyák, csak annyit ír, hogy: You can unlock this by completing Community Challenge #4. De hogy melyik volt az... :/
Assassin's Creed IV: Black Flag - jövõ héten jön a Freedom Cry DLC
Már kevesebb mint egy hetet kell várni arra, hogy megérkezzen a Black Flag elsõ sztori DLC-je, az Adewale történetével foglalkozó Freedom Cry.
Aki játszott az Assassin's Creed sorozat legutóbbi részével (mármint a Pirates elõttivel), az bizonyára ismeri Adewale-t, Edward szolgának született pajtását.
Szabadságát a Jackdaw fedélzetén találta meg, majd 15 évvel késõbb, miután képzett assassinná vált, egyszercsak Saint-Domingue-on taljálja magát hajótöröttként, fegyverek és társak nélkül. Itt kezdõdik az õ kilenc küldetésen át játszható kalandja. Aki megvette a Season Passt, ingyenesen letöltheti PC-re és Xbox 360-ra december 17-tõl, PlayStation 3-ra pedig december 18-tól. Azt nem tudjuk egyelõre, hogy a többieknek mennyibe fog kerülni, de ha muszáj lenne, 14,99 dollárra tippelnénk.
info: Gamestar
(2014. december 17.)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Igazad van, de ennél a játéknál úgy érzem ezt, hogy még szórakozom is. A 100%ra kitolás nem érdekel, mint pl. úgy öld meg, hogy elõtte elkapod a lábát, miközben négy labdázó kisgyereket is kizsebelsz, és mindezt 11,77 másodperc alatt, mert különben nincs 100% szinkron. 😊
Apropó, gyereket láttatok már? Vagy csak elbambultam amikor volt, de mintha a IV. részben nem lenne. Vagy van?
A medve nem játék.
Aztán balról mentem és egészen az ajtó elõttig észrevétlenül eljutottam. Ott egy kis ravaszkodással be tudtam szaladni. De én is elcsesztem rá vagy egy órát.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A konvoj meg bálnavadászat, meg közösségi ládák, az nem közösségi kihívás (event) az csak közösségi tevékenység és nem jár érte semmi, max egy hátbaveregetés.
Szóval nem buktad a pisztolyt csak még nem került terítékre.
Én már vagy egy hónapja nem kapcsoltam be az AC4-et lehet nekem is megjött a ruha, majd ránézek. 😊
Amúgy azóta megkaptam a felfedezõi ruhát, nem tudom hogy, egyik napról a másikra ott volt a ruhatárban.
a dokk felõl mentem be,1-2 embert le kellett szúrni,aztán kimásztam az egyik ablakon,végig odakint,fel a tetõre..aztán megint egyesével leszedtem mindenkit 😊
[merlinw.org]

A baj csak olyankor van mint jelen esetben,meg FC3-nál is hogy ez max egy acsira jó hogy de kocka fasz votá megtaláltál mindent lúzer acsit kapsz érte.
Mert még az állatvadászatnak lenne is értelme ,ha egyre nehezebb ellenfelek jönnének vagy lenne nehézségi szint, ahol semmi esélyed nem lenne 1 nél több ellenféllel szemben a rejtett tõrrel.
Mert vicces hogy egy fél szigetet ledarál az ember a rejtett tõrrel úgy hogy meg se érzi.
A medve nem játék.