3496
13460980771376987028.jpg
  • Petyus1994
    Sziasztok. Nem tudom hogy a gépemmel van-e a baj, vagy a játékkal (gépem: AMD FX 6300 3,5 Ghz, 8 Giga ddr3 ram, R9 270X 2 GB vga, 1 terra vinyó) ha mindent maxra rakok lassan fut a játék. Ha kiveszem az élsimítást, akkor élvezhető de néhol belassul eléggé. A Battlefield 4 ULTRAN tükörsimán ment és a gépigénye jóval nagyobb. Szerintetek mi lehet a probléma ?
  • MerlinW
    ... a stáblistát
  • caps lock
    Igen,ott folytathatod,ahol abbahagytad.
  • Gary
    Ugye! Nem pont a matrózdalokra gondolok (vagy rakhattak volna bele 2-3 újat), de amiket az ültetvényeken is énekeltek.
  • Shep
    Azt én is.
  • krisztajo
    Oké, de ha átugrom visszarak a játékba vagy nem?
  • MerlinW
    Ajánlom, hogy legyen még tartalmas DLC, ha már 20€ volt a Season Pass:)
  • Ironman2
    LOL.Ennek a játéknak van hangulata.DD Elhagyom a hajót,akkor kiabálnak utánam,ha meg visszamegyek akkor éljeneznek a legények
  • Gary
    Nekem is tetszett, viszont hiányoltam a hajón az éneklést! :Ð
  • Shep
    Na Adewale dlc-je egész jól összerakott kis anyag lett, hosszra is rendben volt. Várható még story DLC a játékhoz?
  • caps lock
    Át lehet ugrani a stáblistát,már nem emlékszem melyik gombot kell megnyomni,de még az elején kiírja.
  • Gary
    Igen.
    Én most toltam végig a Freedom Cry-t 100%-ra. Mintha most hosszabb lett volna a lista! :Ð
  • krisztajo
    Nem bírtam végigvárni a stáblistát.
    Utána visszarak bennünket a játék a világba, lehet még folytatni?
  • grebber
    VGA mellé a kulcsok eddig is ennyiért mentek 4-5K
  • Ironman2
    Itt feleannyiba kerül a játék:

http://cdkulcsok.info/index.html
  • MerlinW
    Szerintem úgy sem megoldható, lévén Uplay account-hoz van kötve a mentés. Az eredeti játék mentései a program files/ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/<azonosito>/443 -ban vannak.
  • Metontour
    Rosszul fogalmaztam nekem sajnos eredeti orosz van amit kulcsvásárolós oldalról vettem(bár mikor megrendeltem multi-language-nek volt írva) és nemrég szereztem egy angolt és nem sok kedvem lenne újrakezdeni a játékot.
  • Aragorn831109
    Androidos aplikációt már láttam róla.
  • grebber
    De van hozzá mobil app :D
  • Ironman2
    Interaktív térkép nincs valahol? Játékon kivül?
  • Ironman2
    12 százaléknál tartok.Havanna tiszta,most Nassauban vagyok a főküldetésnél
  • Gary
    Füst...
    Háát, ez remek! :/
    Én a hajóm ágyúzásának a füstjét is utálom, mert zavar a célzásban! :Ð
  • Aragorn831109
    Meg tudod néznni a térképen. Pontokkal jelzi az erőd tetjén, hogy milyen nehézségű az erőd.

• johny85
    egy erődöt már elfoglaltam én is,bár nem tudom milyen fokozaton :P
  • grebber
    Én úgy fejeztem be a story-t hogy nem voltam fullos.
    Keresgélni fejleszteni csak most fogok.
    Aztán kezdhetem elölről mert a nyomorék ubisoft nem képes a saját rendszerébe belenyúlni és nem adja vissza az acsikat.
  • Aragorn831109
    Nálam erődből már csak 3 van hátra és a főszálat illetően még mindig csak az 5. szekvenciában járok.
    Először a könnyű és közepes nehézségű erődöket foglald el, a nehezeket hagyd a végére. Bár én már egy nehéz kategóriájú erődöt is elfoglaltam.
  • johny85
    már hármas szintű a páncélzat és elég sokat költöttem a hajóra,de az egyik küldetés a necces bástya +rengeteg hajó. :P
  • Aragorn831109
    Az elején mikor a 70 fémet kellett megszerezni, én is bénáztam sokat, de hamar bele lehet rázódni.
    Az elején nekem még a Brigek is nehéz falatok voltak, addig szkúnereket támadj be és az se baj, ha "elsüllyesztenek" utána, mert megszerezett cucc nálad marad.
  • grebber
    Legjobb az egészben a hajós rész!
  • johny85
    ezt a csicska hajós szarakodást kihagyhaták volna,fejleszteni se lehet ezt a szart mert mindig leküdennek.
  • grebber
    Igen ,bizonyos terület csak akkor lesz elérhető ha haladsz előre!
  • PhantomAss
    nekem ugyan csak virágbolti verzió van még (orosz), de abban benne van az Aveline és a Freedom dlc-is, és mindkettő játszható.

egy kérdésem lenne:
    nagyon sok kincses térképre azt írja hogy nem elérhető, ez miért lehet? hiába van térképem, nem enged oda, egy ködszerüség jelenik meg és deszinkronizál.
    Tovább kell haladni a főküldetésekben?
  • grebber
    A PhysX effekt ami legutóbb bekerült a játékba: Füst

Majd 1-2 év és talán én is élvezhetem!
  • HeadHunter86
    Ezzel kicsit elkéstél szerintem :D Jópáran toljuk itt már.
  • Shep
    Most olvasom ,hogy: http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/elcsusztattak_az_assassins_creed_iv_black_flag__freedom_cry_dlc_pcs_valtozatat
  • cRusa1deR
    Event van most a multiban?
  • Shep
    Nem, a csajról beszélek. Nem volt benne extra ez igaz de mégis valahogy jobban összeálltak, mint az alap küldetések. A négert csak ha ezt befejeztem akkor nézem meg majd.
  • MerlinW
    Nem Adéwalé-ra gondolsz? Mert az Aveline DLC-első két küldetésében semmi extra nem volt, a harmadik volt a jópofa.
  • Shep
    Hát nem tudom de szerintem vicces, hogy az Aveline dlc első két küldetése jobb volt számomra, mint az alap játék főszálának a 80%-a.
  • HeadHunter86
    3 órát toltam eddig. Most kaptam meg a hajót. 60 felszabadított rabszolga. Első városban 24/30 láda és 3/4 szinkronizáció.
    A 4. helyet nem értem el, lehet rossz helyen kerestem az átjárót oda, vagy csak később oldja fel a játék.

Szerintem te mással játszol, mert azt a 3 órát nekem ne meséld be. Épp csak kiértem a tengerre, pedig nem nézelődők sokat a városban, legrövidebb úton futok A-ból B-be, hogy összeszedjem amit össze kell.