Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De már rendesen megszoktam.Igaz még mindig zavaro a néha 5-6 másodpercre megálló kép,de ez van!
Next PC upgrade: 2022
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nektek nem szaggat folyamatosan?
Az Assassins 3 max grafikán simán ment, de ez 1920*1080 minden minimumon meg kikapcsolva és akadnak még a videók is a játék közben.Frissitettem már a videókártya drivert is meg a directX-et de semmi javulás.
Feltettem az 1.02 és 1.03-as patchet de semmi javulás 😞
Persze, a többiért már nem jár semmi, meg nem is mindenhol lehet kivitelezni.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nothing is True, Everything is Permitted
Ha valakinek még szükséges lenne, akkor kb. 4 órán keresztül a (39,267)-en a sátor tövében megtalálja! :Ð
Jó de kb 2-3 nap tudok játszani pár órácskát hetente,így nem unom meg a gyûjtögetéseket sem...majd jön leállás a cégnél,akkora tartogatom 😊
FPS-eket nem szeretem,GTA5 nincs PC-re,más nem nagyon érdekel,be kell osszam 😄
i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD
A flotta térképen tudod felgyorsítani a barátokat, a harmadik fülön.
Elit hajótestet San Ignacio-ban találod.
[merlinw.org]
De azt nem tudom,hogy lehet meggyorsítani a barátoknak a küldetést?
Az elit hajótest vázlatot merre találom?
Köszi
i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD
De már csak az elit cuccok hiányoznak a Jackdowról. 😊

De majd megírom ubinak,hogy adják vissza mert nem ezért fizettem.
Lassan el kell kezdeni fejleszteni a hajót de ehhez fém kell mert mindig csak menekülök és lassan az összes fõküldés kikötõben ott vár egy 38+-os hajó ami rám néz és elsüllyedek.
Bejátszottam én is amit a srác a videóban mert rátaláltam a szigetre ahol volt a 60-as hajó meg mellette azt hiszem 2 db 32-es. Lekardoztam mindenkit és befoglaltam õket. A 60-as hajó jó lesz flottázni <#eplus2>#eplus2>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kíírthatod a fél világot is nem lényeg ha nagyon köröznek és ez zavar téged lefizeted akit kell és csökken a szinted.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
HozHun: kicsit utánaolvastam a közösségi kihívásoknak, és pl arra a kardra, ami nekem hiányzik - Perzsa szablyák, csak annyit ír, hogy: You can unlock this by completing Community Challenge #4. De hogy melyik volt az... :/
Assassin's Creed IV: Black Flag - jövõ héten jön a Freedom Cry DLC
Már kevesebb mint egy hetet kell várni arra, hogy megérkezzen a Black Flag elsõ sztori DLC-je, az Adewale történetével foglalkozó Freedom Cry.
Aki játszott az Assassin's Creed sorozat legutóbbi részével (mármint a Pirates elõttivel), az bizonyára ismeri Adewale-t, Edward szolgának született pajtását.
Szabadságát a Jackdaw fedélzetén találta meg, majd 15 évvel késõbb, miután képzett assassinná vált, egyszercsak Saint-Domingue-on taljálja magát hajótöröttként, fegyverek és társak nélkül. Itt kezdõdik az õ kilenc küldetésen át játszható kalandja. Aki megvette a Season Passt, ingyenesen letöltheti PC-re és Xbox 360-ra december 17-tõl, PlayStation 3-ra pedig december 18-tól. Azt nem tudjuk egyelõre, hogy a többieknek mennyibe fog kerülni, de ha muszáj lenne, 14,99 dollárra tippelnénk.
info: Gamestar
(2014. december 17.)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Igazad van, de ennél a játéknál úgy érzem ezt, hogy még szórakozom is. A 100%ra kitolás nem érdekel, mint pl. úgy öld meg, hogy elõtte elkapod a lábát, miközben négy labdázó kisgyereket is kizsebelsz, és mindezt 11,77 másodperc alatt, mert különben nincs 100% szinkron. 😊
Apropó, gyereket láttatok már? Vagy csak elbambultam amikor volt, de mintha a IV. részben nem lenne. Vagy van?
A medve nem játék.
Aztán balról mentem és egészen az ajtó elõttig észrevétlenül eljutottam. Ott egy kis ravaszkodással be tudtam szaladni. De én is elcsesztem rá vagy egy órát.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A konvoj meg bálnavadászat, meg közösségi ládák, az nem közösségi kihívás (event) az csak közösségi tevékenység és nem jár érte semmi, max egy hátbaveregetés.
Szóval nem buktad a pisztolyt csak még nem került terítékre.
Én már vagy egy hónapja nem kapcsoltam be az AC4-et lehet nekem is megjött a ruha, majd ránézek. 😊
Amúgy azóta megkaptam a felfedezõi ruhát, nem tudom hogy, egyik napról a másikra ott volt a ruhatárban.