Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben az Initiates Lost memories-ben aki már ráhasalt a témára,valami tutorialt adhatna,mert csak nyomkodom a csúszkát összevissza...
CroftManor
Boxon elérhetõ már, de 3000 Ft. Azt hiszem egyelõre kihagyom, fõleg így karácsonykor.

Nothing is True, Everything is Permitted

enlightened
Ja most olvasom, hogy PS3-ra meg PS4 holnap jön. LOOOOL. Akkor még egy napot várnom kell.

Get ready to set sail as today, UbisoftŸ announced that Freedom Cry, the all-new single-player downloadable content for Assassin’s CreedŸ IV Black Flag™, will be available for download on December 18th on PlayStationŸ4 computer entertainment system, and PlayStationŸ3 computer entertainment system. It will be available from tomorrow, December 17th, on Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, the Xbox 360 games and entertainment system from Microsoft and Windows PC. Freedom Cry is also part of the Assassin’s Creed IV: Black Flag™ Season Pass.

enlightened
De én PS3-on tolom nem PC-n és ott sincs a listán, tehát, nem platform függõ a kicseszés hanem régió függõ. Most fogom azt létrehozok egy UK accountot elegem van ebbõl, hogy Angliában már rég tolják, itt meg várunk a nem tom mire.

Most fordítják le????? Vagy mire kell várnunk ha már mindenhol máshol játszanak vele.

drop
fontos a pc közösség is ubinak<#gun>

drop
Hi Guys,

Please see the following statement about the release of the DLC on PC:

“The PC version of the Freedom Cry DLC for Assassin’s Creed IV Black Flag will release in the coming days. We are taking the extra time to apply a final layer of polish to ensure that it meets the expectations of our fans.”

CroftManor

MerlinW
Season Pass-om van és még nem kaptam meg, tehát valószínûleg még nem megvehetõ.

[merlinw.org]

enlightened
Freedom Cry-t már valakinek sikerült megvennie magyar accounttal?

MerlinW
Küldetések, amiket a játékokban (AC3, AC4) kell megcsinálni, AC trivia - egy térképen állítható idõvel kell megválaszolni kérdéseket, töménytelen információ az AC világáról. Mindezekért kapsz acsikat és egyéb apróságokat a játékon belül (zászlók, multi címerek, egyebek).

[merlinw.org]

enlightened
Egyre jobb. 😄 Mondjuk emiatt nem aggódok, hogy ezt nem fogják villámgyorsan javítani. Általában a patchekkel szarakodnak, viszont ha olyan dologról van szó, amibõl money jön be azt villámgyorsan elintézik.

CroftManor
Nekem ma reggel azt irta a Freedom Cry-ra, hogy ingyenes 😄 Persze nem engedte letölteni.

enlightened
Másik mi ez az Initiates? Ezt mindenki használhatja mi a célja?

enlightened
Sziasztok!

Elvileg ma jelent meg a Freedom Cry DLC, bementem a letölthetõ tartalmak közé PS3-on és nem hogy nem lehet letölteni a freedom cry-t de már teljesen el is tûnt a listáról mintha sose létezett volna.

Nem tudjátok ezt nekünk magyaroknak nem lehet majd megvenni? Mert akkor regisztrálnom kell egy UK accountot, mint sok más játéknél ahol a DLC-k magyar accounttal nem voltak elérhetõk.

CroftManor
Ma reggel aktiváltam a kapott kódot, nekem is beadta a két vitorlát meg a matrózdalt, plusz még két dolgot a multiban. Az egyik az a Connor outfit volt. Csak kár, hogy nem korábban kezdtem el foglalkozni az initiates-el. :/

MerlinW
Fogalmam sincs😊

Progression

[merlinw.org]

Wazz, nemhiába vagy mágus! :Ð
Nekem az AC széria így néz ki: 95, 6, 100, 100, 96 és az Initiates 22 küldetésébõl 9-et megcsináltam és csak 6-os szintû vagyok!

Taníts Mester! <#worship>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ha elhagyod a PROGRESSION-t a végérõl, akkor bármelyik barátod AC-nick-jét a Tiéd helyett beírva láthatod a haladását.
Ha nem hagyod el, akkor 404-es hibát kapsz. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

HeadHunter86
Amúgy így állok: https://acinitiates.com/#!/initiate/headhunter.86/progression
(Gondolom ezt a linket csak a felhasználóval rendelkezõk láthatják csak)

HeadHunter86
Én csak a Lost memories-t tolom, meg az AC3-mat szinkronizálta be és most ugye a 4. Amiben már 75%-on állok. Jóformán csak a fõsztory van hátra.
Hogy lett neked 12-es szint? 😮

Grat! :Ð
Nekem, assz'em a BH-t csak 6%-ra számította be. Lehet, hogy ott nem gyûjtögettem? Fene tudja. Mintha csak két küldetés nem lett volna 100%. A tankos, meg a repkedõs.

CroftManor: Gratuta Neked is a 100%-hoz!

MerlinW
Én 12-es lettem rögtön😊

[merlinw.org]

Igen, ez plusz. Volt valami szöveg, hogy valamelyik kiadáshoz mintha alapból ezek jártak volna, de nem rémlik... Talán a Black Skull-hoz?

Nekem néha, kicsit a Lost Memories-en kívüli küldetések (amiket (többnyire) a játékon belül kell megcsinálni), is unalmasak voltak, bár inkább a szinkronizáció késése miatt.

Még jó, hogy fönt van az AC3 is, mert ahhoz is annak ilyenek :Ð

CroftManor
Ez az összes matrózdalon kívül van? Mert én összeszedtem mindet. Akkor ez elvileg hozzá jön pluszba, mert nem ismerõs a dallama. Am nekem is megvan a100%, tegnap csináltam meg. Az összes láda,animus töredék, legendás hajók stb. 😊
Bár az Initiatesben elég uncsi ezt a lost memories keresgélés :/

Dehogynem, a Fekete koponyás vitorlát és a Kiontott vér vitorlát adja, valamint Az amszterdami leány nótát.

A Fekete - vörös vitorla, El Impoluto kormánya és orrdísze jönne még a közösségi kihívásokért. De nekem az még nincs.

Közben én is végeztem a játékkal, de enlightened módszerével. :Ð
Kicsit a sztorit, kicsit a mellékeseket.
Már csak pár küldetést kell 100%-ra újrajátszani, a gyûjtögetnivaló mind megvan.

CroftManor
Fú, jó hogy mondtad ezt, hogy rászinkronizáltad a korábbi részeket, most hirtelen 5ös szintû lettem 😄
Nem tudod melyik két vitorlát adja be? Mert nekem már csak 1 vitorla hiányzik, amit csak közösségi kihívással lehet megszerezni.

Tolom ezt az Initiates részét is és valahogy sikerült a korábbi AC részeket is rászinkronizálni, amitõl egybõl 6-os szintû lettem. Erre (azaz, mert elértem a 3-at), kaptam a játékban két vitorlát és egy matrózdalt. :Ð
Egy kódot kaptam, azt kellet beadni a játékon belül (SHIFT+F2, Termékaktiválás).

Ami szép, hogy a második képernyõ opcióval, a telefonomon meg is tudom hallgatni és letölteni az összes megszerzett dalt!
A flottázás még nem megy róla, mert ahhoz a UBI szerverhez még nem tud csatlakozni.

a.carkey

A medve nem játék.

sziasztok!
valamiért egy erõdöt nem sikerült elfoglalnom. hogyan kell újra elfoglalnom vagy mit csináljak vele? név szerint a punta guarica erõd az.
köszönöm

enlightened
Ízlések és pofonok. Pont azt tette nekem érdekessé, hogy közben megszakítottam idõrõl idõre és elmentem felfedezni ezt azt, kirámoltam a raktárakat,gyûjtöttem a cuccokat, aztán ha elegem lett, vissza a fõküldibe ami üde váltás volt. Véleményem szerint, az a jó ha váltogatja az ember igy nem un bele, ha csak a fõszálat tolod, egy idõ után, már rohadtul le leszel maradva, a fejlesztésekkel és unni is fogod. Míg ha közbe elmész templar huntra vagy beszerezni valami cuccot akkor izgibb.

Tényleg nem értem miért akad, szaggat az a fos...
Ha felteszem csutkára sem megy semmivel rosszabbul mintha leveszek mindent legalacsonyabbra meg kikapcsolok mindent.
Még a videók is akadnak a játékban 😞
De úgy olvasom rengeteg embernek szaggat, de orvoslás nincsen rá
Baromi idegesitõ

értem,köszi.
Flottát nincs értelme, csak eredeti játékkal megy.
Ruháknál a vadász gönc, a templomos és a maja páncél ad pluszt, a többi csak látvány. Ha lenne még, a többiek kiegészítik! :Ð

CroftManor: én próbáltam, legalább 15-öt betoltam. Csak, mert láttam a statisztikában, de nem olyan helyen, ahol az ötödik után történne valami. Bezzeg Havannában! :Ð

Van értelme flottát toborozni reloadedel,pecs fent van?
Van jelentõsége milyen ruha van rajta?
HeadHunter86
Ja hogy azok 😄 Jó most már tudom. Kösz.

CroftManor
Boxon ez titkos acsinak számit, de nekem eszembe nem jutott volna, hogy egymás után 5x igyak egy pohár rumot 😄

Amúgy én éreztem úgy mintha csúszkált volna a vizes tetõn? Mert akkor nagyon jól megcsinálták az egészet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor valami biztos nem jó nálad,ugyanolyan alaplapom van nekem is,procit azt nemtudom a tied,mert nincs az aláirásodban,nekem minden maxon van,és 30-40 fps-el megy a játék.Esõben viszont mintha lassult volna:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Havanna-ban pl. van egy csomó iszákos felbérelhetõ manus (kard ikon)

[merlinw.org]

grebber
Bármelyikbe ahol van ilyen csoport 😄
Ha jól állsz már fizetni se kell értük 😄

Magyar nyelven is lehetne ez a fos mert sok olyan van azt se tudom mit kell 😞

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Srácok! Hol kell (melyik város) felbérelni ezeket az emberkéket, illetve mennyi az az egy csoport?

grebber
Több száz játék van feltelepítve szanaszerte széjjel 7 vagy 8 HDD-n (már lassan nem is számolom) és a mentéseket is a rák tudja melyik mi hol merre.
Nem akarom õket a kútba dobni majd ha szépen lassan fogynak és esnek ki a HDD-k talán egyszer lesz friss rendszer + SSD-m.
De én már hozzá szoktam ehhez a csiga lassú géphez.Csak a rendszer felállás hogy valamihez hozzá tudjak nyuléni 4-5 perc innentõl kezdve ninc smirõl beszélni.

De részemrõl ennyi elég volt ,mert leszedik a fejem.Mindenki tudja már mi a szitu nálam és én meg beletörödtem.Ez nem a grebber nyomora topik amúgy sem!

MerlinW
Kell neki egy középkategóriás vas. Nálam pl. fix 40-60fps között van maximum beállítások mellett, fut mint a vízfolyás.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Na és még lusta is vagy 😄 Szép.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Már korábban is írtam ótvar fos a rendszerem és nagyon nincs kedvem beüzemelni az SSD-t amit 1 hónapja vettem.

sziasztok!
a játék hova teszi a screenshot-okat?

JaSoN HuNTeR
Néha nem tudlak követni. 10-20 FPS? Jézusom az elég kevés, konzolon legalább stabil 30 meglenne és még élvezetesebb lenne.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Mert pc-re vettem meg azért!És nem kínzom magam mivel akkor nem játszanék vele!