Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Én csak a Lost memories-t tolom, meg az AC3-mat szinkronizálta be és most ugye a 4. Amiben már 75%-on állok. Jóformán csak a fõsztory van hátra.
Hogy lett neked 12-es szint? 😮

Grat! :Ð
Nekem, assz'em a BH-t csak 6%-ra számította be. Lehet, hogy ott nem gyûjtögettem? Fene tudja. Mintha csak két küldetés nem lett volna 100%. A tankos, meg a repkedõs.

CroftManor: Gratuta Neked is a 100%-hoz!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MerlinW
Én 12-es lettem rögtön😊

[merlinw.org]

Igen, ez plusz. Volt valami szöveg, hogy valamelyik kiadáshoz mintha alapból ezek jártak volna, de nem rémlik... Talán a Black Skull-hoz?

Nekem néha, kicsit a Lost Memories-en kívüli küldetések (amiket (többnyire) a játékon belül kell megcsinálni), is unalmasak voltak, bár inkább a szinkronizáció késése miatt.

Még jó, hogy fönt van az AC3 is, mert ahhoz is annak ilyenek :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Ez az összes matrózdalon kívül van? Mert én összeszedtem mindet. Akkor ez elvileg hozzá jön pluszba, mert nem ismerõs a dallama. Am nekem is megvan a100%, tegnap csináltam meg. Az összes láda,animus töredék, legendás hajók stb. 😊
Bár az Initiatesben elég uncsi ezt a lost memories keresgélés :/

Nothing is True, Everything is Permitted

Dehogynem, a Fekete koponyás vitorlát és a Kiontott vér vitorlát adja, valamint Az amszterdami leány nótát.

A Fekete - vörös vitorla, El Impoluto kormánya és orrdísze jönne még a közösségi kihívásokért. De nekem az még nincs.

Közben én is végeztem a játékkal, de enlightened módszerével. :Ð
Kicsit a sztorit, kicsit a mellékeseket.
Már csak pár küldetést kell 100%-ra újrajátszani, a gyûjtögetnivaló mind megvan.

CroftManor
Fú, jó hogy mondtad ezt, hogy rászinkronizáltad a korábbi részeket, most hirtelen 5ös szintû lettem 😄
Nem tudod melyik két vitorlát adja be? Mert nekem már csak 1 vitorla hiányzik, amit csak közösségi kihívással lehet megszerezni.

Tolom ezt az Initiates részét is és valahogy sikerült a korábbi AC részeket is rászinkronizálni, amitõl egybõl 6-os szintû lettem. Erre (azaz, mert elértem a 3-at), kaptam a játékban két vitorlát és egy matrózdalt. :Ð
Egy kódot kaptam, azt kellet beadni a játékon belül (SHIFT+F2, Termékaktiválás).

Ami szép, hogy a második képernyõ opcióval, a telefonomon meg is tudom hallgatni és letölteni az összes megszerzett dalt!
A flottázás még nem megy róla, mert ahhoz a UBI szerverhez még nem tud csatlakozni.

a.carkey

A medve nem játék.

sziasztok!
valamiért egy erõdöt nem sikerült elfoglalnom. hogyan kell újra elfoglalnom vagy mit csináljak vele? név szerint a punta guarica erõd az.
köszönöm

enlightened
Ízlések és pofonok. Pont azt tette nekem érdekessé, hogy közben megszakítottam idõrõl idõre és elmentem felfedezni ezt azt, kirámoltam a raktárakat,gyûjtöttem a cuccokat, aztán ha elegem lett, vissza a fõküldibe ami üde váltás volt. Véleményem szerint, az a jó ha váltogatja az ember igy nem un bele, ha csak a fõszálat tolod, egy idõ után, már rohadtul le leszel maradva, a fejlesztésekkel és unni is fogod. Míg ha közbe elmész templar huntra vagy beszerezni valami cuccot akkor izgibb.

Tényleg nem értem miért akad, szaggat az a fos...
Ha felteszem csutkára sem megy semmivel rosszabbul mintha leveszek mindent legalacsonyabbra meg kikapcsolok mindent.
Még a videók is akadnak a játékban 😞
De úgy olvasom rengeteg embernek szaggat, de orvoslás nincsen rá
Baromi idegesitõ

értem,köszi.
Flottát nincs értelme, csak eredeti játékkal megy.
Ruháknál a vadász gönc, a templomos és a maja páncél ad pluszt, a többi csak látvány. Ha lenne még, a többiek kiegészítik! :Ð

CroftManor: én próbáltam, legalább 15-öt betoltam. Csak, mert láttam a statisztikában, de nem olyan helyen, ahol az ötödik után történne valami. Bezzeg Havannában! :Ð

Van értelme flottát toborozni reloadedel,pecs fent van?
Van jelentõsége milyen ruha van rajta?
HeadHunter86
Ja hogy azok 😄 Jó most már tudom. Kösz.

CroftManor
Boxon ez titkos acsinak számit, de nekem eszembe nem jutott volna, hogy egymás után 5x igyak egy pohár rumot 😄

Amúgy én éreztem úgy mintha csúszkált volna a vizes tetõn? Mert akkor nagyon jól megcsinálták az egészet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor valami biztos nem jó nálad,ugyanolyan alaplapom van nekem is,procit azt nemtudom a tied,mert nincs az aláirásodban,nekem minden maxon van,és 30-40 fps-el megy a játék.Esõben viszont mintha lassult volna:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Havanna-ban pl. van egy csomó iszákos felbérelhetõ manus (kard ikon)

[merlinw.org]

grebber
Bármelyikbe ahol van ilyen csoport 😄
Ha jól állsz már fizetni se kell értük 😄

Magyar nyelven is lehetne ez a fos mert sok olyan van azt se tudom mit kell 😞

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Srácok! Hol kell (melyik város) felbérelni ezeket az emberkéket, illetve mennyi az az egy csoport?

grebber
Több száz játék van feltelepítve szanaszerte széjjel 7 vagy 8 HDD-n (már lassan nem is számolom) és a mentéseket is a rák tudja melyik mi hol merre.
Nem akarom õket a kútba dobni majd ha szépen lassan fogynak és esnek ki a HDD-k talán egyszer lesz friss rendszer + SSD-m.
De én már hozzá szoktam ehhez a csiga lassú géphez.Csak a rendszer felállás hogy valamihez hozzá tudjak nyuléni 4-5 perc innentõl kezdve ninc smirõl beszélni.

De részemrõl ennyi elég volt ,mert leszedik a fejem.Mindenki tudja már mi a szitu nálam és én meg beletörödtem.Ez nem a grebber nyomora topik amúgy sem!

MerlinW
Kell neki egy középkategóriás vas. Nálam pl. fix 40-60fps között van maximum beállítások mellett, fut mint a vízfolyás.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Na és még lusta is vagy 😄 Szép.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Már korábban is írtam ótvar fos a rendszerem és nagyon nincs kedvem beüzemelni az SSD-t amit 1 hónapja vettem.

sziasztok!
a játék hova teszi a screenshot-okat?

JaSoN HuNTeR
Néha nem tudlak követni. 10-20 FPS? Jézusom az elég kevés, konzolon legalább stabil 30 meglenne és még élvezetesebb lenne.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Mert pc-re vettem meg azért!És nem kínzom magam mivel akkor nem játszanék vele!

JaSoN HuNTeR
ha van konzolod akkor minek kínzod magad?

Kongy
PS4-en fix, hogy nem szaggat... legalábbis nálam nem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azt is hallottam hogy szaggat PS3-on vagy 4-en??!!Az milyen már azért

És ezt miért csinálja??Miért van?Mitõl lehet?

Myselor
én is hasonlóan játszottam végig és mindent megcsináltam és összegyûjtöttem tökre nem zavart már <#idiota> én is így élveztem <#gonosz1>
grebber
Én kb 10-20 fps-el játszom csutka lowon nem full HD-n!
De már rendesen megszoktam.Igaz még mindig zavaro a néha 5-6 másodpercre megálló kép,de ez van!

De, ha nem is folyamatosan.

Sziasztok!
Nektek nem szaggat folyamatosan?
Az Assassins 3 max grafikán simán ment, de ez 1920*1080 minden minimumon meg kikapcsolva és akadnak még a videók is a játék közben.Frissitettem már a videókártya drivert is meg a directX-et de semmi javulás.
Feltettem az 1.02 és 1.03-as patchet de semmi javulás 😞

Ez titkos? A statisztikák között legelöl szerepel, hogy hány alkalommal :Ð
Persze, a többiért már nem jár semmi, meg nem is mindenhol lehet kivitelezni.

CroftManor
Tegnap találtam egy titkos acsit 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wake up in a haystack

CroftManor
Hát akkor hagyd abba a sztorit és fejleszd a hajód. 😄 Fossz ki kisebb hajókat, amikkel el tudsz bánni és fejleszd a JackDawt.

Animefox
Amúgy had kérdezzem már meg hogy ha a hajóm nem áll készen arra hogy tengeri csatát vívjak mert a storyval voltam elfoglalva és nem pedig az upgrade-vel, olyankor mivan?

MerlinW

[merlinw.org]

Már majdnem végigvittem és most kaptam meg az elsõ közösségi ládát. Még 2db kell az Abstergo szimuláció kihívásaihoz.
Ha valakinek még szükséges lenne, akkor kb. 4 órán keresztül a (39,267)-en a sátor tövében megtalálja! :Ð

grebber
71% vége a fõszálnak.Most jöhet a maradék sziget felfedezés gyûjtögetés hajó fejlesztés!

Varangy81
Kösz a helpet!😊

Jó de kb 2-3 nap tudok játszani pár órácskát hetente,így nem unom meg a gyûjtögetéseket sem...majd jön leállás a cégnél,akkora tartogatom 😊
FPS-eket nem szeretem,GTA5 nincs PC-re,más nem nagyon érdekel,be kell osszam 😄

i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD

Assassins Creed IV Black Flag Walkthrough Part 15
MerlinW
Ki fog léptetni 3-4 alkalommal, észre fogod venni.

[merlinw.org]

Ha a való világba szóló küldetést kapok arról gondolom szólni fognak nekem, vagy a sztori szerint kiléptetnek az animusból, mert nem sok idõt töltök "odakint".