3497
13460980771376987028.jpg
  • bajgunar
    FXAA, és MSAA. FXAA egy framerate (fps) csökkenése nélküli utófeldolgozó szűrő. Olyan élsimítási eljárás, ami nem csökkenti a sebességet, ellenben rondább a képed mint MSAA-al. Nem a legszebb élsimítási eljárás. Az MSAA (ami a valós és legszebb élsimítás) a legjobb képet eredményezi, de ~20%-os sebességcsökkenést eredményez.
    HDAO és HBAO közt a különbség, hogy az ATI kártyák jobban preferálják a HDAO beállítást, míg nVidiák a HBAO-t. Lényegében ugyanaz a képjavítási eljárás, csak a gyártók máshogy valósítják meg. Jobb képminőséget, de nagyobb teljesítménycsökkenést eredményez ha bekapcsolod.
    Az SSAO szintén egy HBAO/HDAO képjavítási (megvilágítási) eljárás, de nincs olyan szép, mint a HBAO/HDAO és feleannyi erőforrást igényel .(ergo: rondább, de kevesebb az fps csökkenés mint a másik kettő mellett)
  • hekhubá
    Melyik az Ati párti élsimítás, az FXAA vagy SMAA? De a játékban van még olyan, hogy MSAA. Nekem erre van állítva MSAA 4X-re. Az MSAA Ati párti?
  • bajgunar
    Multi-sampling, VSync kikapcsolása játékon belül. Vagy nemtom, de gondolom a vga-hoz megfelelő élsimítási eljárás bekapcsolása is ajánlott. FXAA,SMAA vagy mi (ez nem lehet hiba, hogy egyik ati párti, másik nvidia?),HBAO,SSAO is bezavarhat ugyanígy, nem?.
    VGA driver-ben is kikapcsolni V-Sync, Anti-Aliasing és Filtering -et.(azon az oldalon írták).
    Élsimításokat, hbao izéket, blur-t én totál kikapcsolok mindenhol (igaz fos a gépem, de még egy erősebb vasat is lehúz elég rendesen mindegyik beállítás), árnyék meg közepes grafon is bőven elég. (számomra is, meg a gépemnek is) Így élvezhető sebességgel megy a gama fagyás, kilépés nélkül.
  • hekhubá
    Köszönöm a válaszokat.
  • bajgunar
    Assassin 's Creed 4 Black Flag hibakeresési útmutató: Fix elmaradott, alacsony FPS, játék összeomlik, CTD, fekete képernyő, FOV, és a hang problémák
    DX, VGA driver frissítés, vírusirtók kikapcsolása, kiengedés tűzfalon, mentesd le a mentéseket,restart,újratelepítés, felesleges háttérfolyamatok leállítása, stb... van pár ~száz hibalehetőség.
  • CroftManor
    Próbáld meg a driver frissítést, hátha megjavul.
  • hekhubá
    Legyen szíves valaki segítsen "2841", mert nagyon zavaró így a játék!
    Előre is köszönöm!
  • CroftManor
    Boxon van közösségi kihívás 2 napja. Fejenként 15 hajót kell elsüllyeszteni, hogy összejöjjön a 3 millió!!! Elvileg a fehér kormányt kapjuk meg érte.
  • MerlinW
    Nálam sosincs bedugva a kormány, csak akkor, ha éppen használom. Így gondom sem volt vele soha, és az áramot sem pocsékoltam:)
  • TopGun
    Hello! Nekem is van kormany a gepemen es amikor tolom a jatekot mindig bezavar! Elso lepeskent szerintem huzd ki a kormanyt, nekem tokeletesen megoldotta a problemam! lehet, hogy neked is segit, azt meg, hogy mi van a .ini filebe bele irva kit erdekel, ha egyebkent mukodik az eger a jatekban! Gondolom az osszes tobbi jatekban kivaloan megy mind a kormanyod, mind az egered?
  • MerlinW
    Nem nehéz. Egyébként pont a játék vége utáni mászkáláshoz való.
  • Animefox
    nehéz összeszedni őket? De így a játék legvégén nem látom sok értelmét, elég volt a templomos kulcsokkal bohóckodni...
  • Aragorn831109
    Ha mindet össszegyűjtötted, akkor Tulumban kapsz érte egy maja ruhát, ami golyóálló.
  • Animefox
    A mayan key stone mire való?
  • alonso83
    sziasztok!
    tudnátok segiteni abba hogy két napja játszottam még a játékkal most meg ezt irja ki APPCRASH ezt mitöl lehet?
  • hekhubá
    Sziasztok!
    Eredetibe van meg a játék pc-én és az a gondom, hogy néha lefagy. Mért van ez? Valami ilyesmit ír ki mikor le fagy: AC4 helyes műkődése miatt megszakadt: Ati hd7950 3Gb videó kártyám van. Frissítenem kellene valamit?
    Előre is köszönöm a választ!
  • Yag
    Hali!

Kis help kellene.
    Asszem kibabráltam magammal, de nem tudom, hogyan javítsam anélkül, hogy uninstall legyen a vége.
    Tegnapelött feltelepítettem egy kormányt a gépemre.
    Ami átírta az AC4.ini fájt is. hogy miért ? Ne kérdezzétek, csak ezt találtam :

"Assassin4.ini"

...

UseVolumetricFog=1
    ApexParticles=0
    [Input]
    SelectedInput=Logitech Formula Force RX
    HighProfileToggle=0
    [KeyboardMouse2]
    VendorID=1
    ProductID=1
    [KeyboardMouse2 DefaultBindings]
    Button1=57
    Button2=256
    ...

stb, stb.

SelectedInput helyén elvileg KeyboardMouse2 kellene hogy legyen.

Átírom, semmi.
    A kérdés.
    Nem tudom valahogy megúszni, hogy a hogy a kormányt telepítését lekaparjam a gépről ?
    A játékban "A" meg "B" gombok vannak a képernyőn.
    Mi a fenének írja ezt át ennyire az irányítást ?
    Ja, és a kormány nincs rá dugva a gépre. Csak a telepítő szoftver van rajta, de azt is kikapcsoltam már, de semmi ...

Köszi előre is a segítséget.

Ave.
  • MerlinW
    Semmi. Időt spórolsz.
  • Evoluti0N
    Van annak valami előnye, hogy ha a zsákmányt a kikötőben adom el és nem a hajó kabinján keresztül? Több pénzt kapok úgy érte?
  • Aragorn831109
    csessze meg. Majd kérlek töröljétek ezt és az előző két posztomat. Nem akarja az fórum az igazságot... :(

Na szóval itt vannak a matróz nóták:
    http://youtu.be/bx5uegVP-78
  • Aragorn831109
    Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat.
  • Aragorn831109
    Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat.

• nagykispeter
    Szinte nekem is ugyanez a gépem,igaz símán fut a játék viszont mikor kilépek a játékból akkor iszonyat belassul a gépem.Egy síma leállítás is eltart vagy 5 percig,ha egyáltalán reagál a leállításra vagy reset gombbal tudok csak életet lehelni a gépbe!Eredeti a játék,valakinek van e hasonló gondja vele,vagy milyen megoldás van erre?
  • MerlinW
    Simán tűz, célzás nélkül.
  • Animefox
    Heavy Shootot hogy kell lőni? 360 kontrollerrel játszok....
  • bajgunar
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=383863
    Hirtelen itt. De több fúrumon is hurrognak win8.1-re, h nagyon sweetfx ellenes. Nem szereti. :( Csodás. Skyrim-ot még fel se tettem. De így? ki se próbálom, azthiszem. :(
  • bajgunar
    Mindegy mit rakok fel.
    Az eljárás belépési pontja (CreateDXGIFactory2) nem található a DLL-ben (C:windowssystem32d3d11.dll)
  • MerlinW
    Telepíts DirectX 9-et.
  • bajgunar
    Kénytelen lettem frissíteni Win 8.1-re
    Most komolyan nem megy a SweetFx Win 8.1 alatt???
    Valakinek megy, vagy win 8.1-en tolja? Megírhatná, hogy hogy indította el.
    Vagy én vagyok béna?
    SweetFx win 8.1 Beta sem megy.
  • MerlinW
    Igen.
  • xido
    magyar lett a dlc is?
  • grebber
    Újra raktam a game-et és sehol semmi mentés.
    Esetleg valami tipp hogy a mentéseket amit állítólag felhőben tárol azt hogy lehet előcsalni?
  • CivicMan
    Csak nálam annyit kérdez ott hogy váltson-e webes böngészőre...
  • Gary
    Igen, csak nem az alapjáték menüpontjában, hanem tőle jobbra :Ð

Itiner:
  • CivicMan
    Még egy olyan kérdésem van hogy felraktam a 1.03 patch-et + Freedom Cry-t és nem érzékeli a játékban h fenn lenne. Vagy esetleg új játékot kell kezdeni?
  • MerlinW
    Maradjunk annyiban hogy működik. Készíts egy másolatot a játék könyvtáráról.
  • CivicMan
    Olyasmit kérdeznék hogy eredeti játékra, érdemes-e a tört dlc-ket felrakni?
  • MerlinW
    Elvileg nem kell.
  • grebber
    De ha felhőbe van ez nem kell nekem igaz?

Mert nem akarom HDD-ket bekötni SSD mellé mert azok ölték meg a gépem azok miatt let mocsok lassú.
    Inkább egyszerre csak 1-2 game lesz fent azt csókolom!
  • MerlinW
    Igen, de a #2800-ban leírtam hol vannak offline.