3497
-
FXAA, és MSAA. FXAA egy framerate (fps) csökkenése nélküli utófeldolgozó szűrő. Olyan élsimítási eljárás, ami nem csökkenti a sebességet, ellenben rondább a képed mint MSAA-al. Nem a legszebb élsimítási eljárás. Az MSAA (ami a valós és legszebb élsimítás) a legjobb képet eredményezi, de ~20%-os sebességcsökkenést eredményez.
HDAO és HBAO közt a különbség, hogy az ATI kártyák jobban preferálják a HDAO beállítást, míg nVidiák a HBAO-t. Lényegében ugyanaz a képjavítási eljárás, csak a gyártók máshogy valósítják meg. Jobb képminőséget, de nagyobb teljesítménycsökkenést eredményez ha bekapcsolod.
Az SSAO szintén egy HBAO/HDAO képjavítási (megvilágítási) eljárás, de nincs olyan szép, mint a HBAO/HDAO és feleannyi erőforrást igényel .(ergo: rondább, de kevesebb az fps csökkenés mint a másik kettő mellett) -
hekhubá #2855 Melyik az Ati párti élsimítás, az FXAA vagy SMAA? De a játékban van még olyan, hogy MSAA. Nekem erre van állítva MSAA 4X-re. Az MSAA Ati párti? -
Multi-sampling, VSync kikapcsolása játékon belül. Vagy nemtom, de gondolom a vga-hoz megfelelő élsimítási eljárás bekapcsolása is ajánlott. FXAA,SMAA vagy mi (ez nem lehet hiba, hogy egyik ati párti, másik nvidia?),HBAO,SSAO is bezavarhat ugyanígy, nem?.
VGA driver-ben is kikapcsolni V-Sync, Anti-Aliasing és Filtering -et.(azon az oldalon írták).
Élsimításokat, hbao izéket, blur-t én totál kikapcsolok mindenhol (igaz fos a gépem, de még egy erősebb vasat is lehúz elég rendesen mindegyik beállítás), árnyék meg közepes grafon is bőven elég. (számomra is, meg a gépemnek is) Így élvezhető sebességgel megy a gama fagyás, kilépés nélkül. -
hekhubá #2853 Köszönöm a válaszokat. -
Assassin 's Creed 4 Black Flag hibakeresési útmutató: Fix elmaradott, alacsony FPS, játék összeomlik, CTD, fekete képernyő, FOV, és a hang problémák
DX, VGA driver frissítés, vírusirtók kikapcsolása, kiengedés tűzfalon, mentesd le a mentéseket,restart,újratelepítés, felesleges háttérfolyamatok leállítása, stb... van pár ~száz hibalehetőség. -
Próbáld meg a driver frissítést, hátha megjavul. -
hekhubá #2850 Legyen szíves valaki segítsen "2841", mert nagyon zavaró így a játék!
Előre is köszönöm!
-
Boxon van közösségi kihívás 2 napja. Fejenként 15 hajót kell elsüllyeszteni, hogy összejöjjön a 3 millió!!! Elvileg a fehér kormányt kapjuk meg érte. -
Nálam sosincs bedugva a kormány, csak akkor, ha éppen használom. Így gondom sem volt vele soha, és az áramot sem pocsékoltam:) -
Hello! Nekem is van kormany a gepemen es amikor tolom a jatekot mindig bezavar! Elso lepeskent szerintem huzd ki a kormanyt, nekem tokeletesen megoldotta a problemam! lehet, hogy neked is segit, azt meg, hogy mi van a .ini filebe bele irva kit erdekel, ha egyebkent mukodik az eger a jatekban! Gondolom az osszes tobbi jatekban kivaloan megy mind a kormanyod, mind az egered? -
Nem nehéz. Egyébként pont a játék vége utáni mászkáláshoz való. -
nehéz összeszedni őket? De így a játék legvégén nem látom sok értelmét, elég volt a templomos kulcsokkal bohóckodni... -
Aragorn831109 #2844 Ha mindet össszegyűjtötted, akkor Tulumban kapsz érte egy maja ruhát, ami golyóálló. -
A mayan key stone mire való? -
alonso83 #2842 sziasztok!
tudnátok segiteni abba hogy két napja játszottam még a játékkal most meg ezt irja ki APPCRASH ezt mitöl lehet? -
hekhubá #2841 Sziasztok!
Eredetibe van meg a játék pc-én és az a gondom, hogy néha lefagy. Mért van ez? Valami ilyesmit ír ki mikor le fagy: AC4 helyes műkődése miatt megszakadt: Ati hd7950 3Gb videó kártyám van. Frissítenem kellene valamit?
Előre is köszönöm a választ! -
Yag #2840 Hali!
Kis help kellene.
Asszem kibabráltam magammal, de nem tudom, hogyan javítsam anélkül, hogy uninstall legyen a vége.
Tegnapelött feltelepítettem egy kormányt a gépemre.
Ami átírta az AC4.ini fájt is. hogy miért ? Ne kérdezzétek, csak ezt találtam :
"Assassin4.ini"
...
UseVolumetricFog=1
ApexParticles=0
[Input]
SelectedInput=Logitech Formula Force RX
HighProfileToggle=0
[KeyboardMouse2]
VendorID=1
ProductID=1
[KeyboardMouse2 DefaultBindings]
Button1=57
Button2=256
...
stb, stb.
SelectedInput helyén elvileg KeyboardMouse2 kellene hogy legyen.
Átírom, semmi.
A kérdés.
Nem tudom valahogy megúszni, hogy a hogy a kormányt telepítését lekaparjam a gépről ?
A játékban "A" meg "B" gombok vannak a képernyőn.
Mi a fenének írja ezt át ennyire az irányítást ?
Ja, és a kormány nincs rá dugva a gépre. Csak a telepítő szoftver van rajta, de azt is kikapcsoltam már, de semmi ...
Köszi előre is a segítséget.
Ave. -
Semmi. Időt spórolsz. -
Evoluti0N #2838 Van annak valami előnye, hogy ha a zsákmányt a kikötőben adom el és nem a hajó kabinján keresztül? Több pénzt kapok úgy érte? -
Aragorn831109 #2837 csessze meg. Majd kérlek töröljétek ezt és az előző két posztomat. Nem akarja az fórum az igazságot... :(
Na szóval itt vannak a matróz nóták:
http://youtu.be/bx5uegVP-78 -
Aragorn831109 #2836 Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat. 
-
Aragorn831109 #2835 Na lehet mostmár hallgatni a matróz nótákat. 
-
Szinte nekem is ugyanez a gépem,igaz símán fut a játék viszont mikor kilépek a játékból akkor iszonyat belassul a gépem.Egy síma leállítás is eltart vagy 5 percig,ha egyáltalán reagál a leállításra vagy reset gombbal tudok csak életet lehelni a gépbe!Eredeti a játék,valakinek van e hasonló gondja vele,vagy milyen megoldás van erre? -
Simán tűz, célzás nélkül. -
Heavy Shootot hogy kell lőni? 360 kontrollerrel játszok.... -
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=383863
Hirtelen itt. De több fúrumon is hurrognak win8.1-re, h nagyon sweetfx ellenes. Nem szereti. :( Csodás. Skyrim-ot még fel se tettem. De így? ki se próbálom, azthiszem. :( -
Mindegy mit rakok fel.
Az eljárás belépési pontja (CreateDXGIFactory2) nem található a DLL-ben (C:windowssystem32d3d11.dll)
-
Telepíts DirectX 9-et. -
Kénytelen lettem frissíteni Win 8.1-re 
Most komolyan nem megy a SweetFx Win 8.1 alatt???
Valakinek megy, vagy win 8.1-en tolja? Megírhatná, hogy hogy indította el.
Vagy én vagyok béna?
SweetFx win 8.1 Beta sem megy.
-
Igen. -
xido #2826 magyar lett a dlc is? -
Újra raktam a game-et és sehol semmi mentés.
Esetleg valami tipp hogy a mentéseket amit állítólag felhőben tárol azt hogy lehet előcsalni?
-
CivicMan #2824 Csak nálam annyit kérdez ott hogy váltson-e webes böngészőre... -
Gary #2823 Igen, csak nem az alapjáték menüpontjában, hanem tőle jobbra :Ð
Itiner:
-
CivicMan #2822 Még egy olyan kérdésem van hogy felraktam a 1.03 patch-et + Freedom Cry-t és nem érzékeli a játékban h fenn lenne. Vagy esetleg új játékot kell kezdeni? -
Maradjunk annyiban hogy működik. Készíts egy másolatot a játék könyvtáráról. -
CivicMan #2820 Olyasmit kérdeznék hogy eredeti játékra, érdemes-e a tört dlc-ket felrakni? -
Elvileg nem kell. -
De ha felhőbe van ez nem kell nekem igaz?
Mert nem akarom HDD-ket bekötni SSD mellé mert azok ölték meg a gépem azok miatt let mocsok lassú.
Inkább egyszerre csak 1-2 game lesz fent azt csókolom! -
Igen, de a #2800-ban leírtam hol vannak offline.