Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Get ready to set sail as today, UbisoftŸ announced that Freedom Cry, the all-new single-player downloadable content for Assassin’s CreedŸ IV Black Flag™, will be available for download on December 18th on PlayStationŸ4 computer entertainment system, and PlayStationŸ3 computer entertainment system. It will be available from tomorrow, December 17th, on Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, the Xbox 360 games and entertainment system from Microsoft and Windows PC. Freedom Cry is also part of the Assassin’s Creed IV: Black Flag™ Season Pass.
Most fordítják le????? Vagy mire kell várnunk ha már mindenhol máshol játszanak vele.
Please see the following statement about the release of the DLC on PC:
“The PC version of the Freedom Cry DLC for Assassin’s Creed IV Black Flag will release in the coming days. We are taking the extra time to apply a final layer of polish to ensure that it meets the expectations of our fans.”
[merlinw.org]
Elvileg ma jelent meg a Freedom Cry DLC, bementem a letölthetõ tartalmak közé PS3-on és nem hogy nem lehet letölteni a freedom cry-t de már teljesen el is tûnt a listáról mintha sose létezett volna.
Nem tudjátok ezt nekünk magyaroknak nem lehet majd megvenni? Mert akkor regisztrálnom kell egy UK accountot, mint sok más játéknél ahol a DLC-k magyar accounttal nem voltak elérhetõk.
[merlinw.org]
Nekem az AC széria így néz ki: 95, 6, 100, 100, 96 és az Initiates 22 küldetésébõl 9-et megcsináltam és csak 6-os szintû vagyok!
Taníts Mester! <#worship>#worship>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ha nem hagyod el, akkor 404-es hibát kapsz. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
(Gondolom ezt a linket csak a felhasználóval rendelkezõk láthatják csak)
Hogy lett neked 12-es szint? 😮
Nekem, assz'em a BH-t csak 6%-ra számította be. Lehet, hogy ott nem gyûjtögettem? Fene tudja. Mintha csak két küldetés nem lett volna 100%. A tankos, meg a repkedõs.
CroftManor: Gratuta Neked is a 100%-hoz!
Nekem néha, kicsit a Lost Memories-en kívüli küldetések (amiket (többnyire) a játékon belül kell megcsinálni), is unalmasak voltak, bár inkább a szinkronizáció késése miatt.
Még jó, hogy fönt van az AC3 is, mert ahhoz is annak ilyenek :Ð
Bár az Initiatesben elég uncsi ezt a lost memories keresgélés :/
A Fekete - vörös vitorla, El Impoluto kormánya és orrdísze jönne még a közösségi kihívásokért. De nekem az még nincs.
Közben én is végeztem a játékkal, de enlightened módszerével. :Ð
Kicsit a sztorit, kicsit a mellékeseket.
Már csak pár küldetést kell 100%-ra újrajátszani, a gyûjtögetnivaló mind megvan.
Nem tudod melyik két vitorlát adja be? Mert nekem már csak 1 vitorla hiányzik, amit csak közösségi kihívással lehet megszerezni.
Egy kódot kaptam, azt kellet beadni a játékon belül (SHIFT+F2, Termékaktiválás).
Ami szép, hogy a második képernyõ opcióval, a telefonomon meg is tudom hallgatni és letölteni az összes megszerzett dalt!
A flottázás még nem megy róla, mert ahhoz a UBI szerverhez még nem tud csatlakozni.
valamiért egy erõdöt nem sikerült elfoglalnom. hogyan kell újra elfoglalnom vagy mit csináljak vele? név szerint a punta guarica erõd az.
köszönöm
Ha felteszem csutkára sem megy semmivel rosszabbul mintha leveszek mindent legalacsonyabbra meg kikapcsolok mindent.
Még a videók is akadnak a játékban 😞
De úgy olvasom rengeteg embernek szaggat, de orvoslás nincsen rá
Baromi idegesitõ
Ruháknál a vadász gönc, a templomos és a maja páncél ad pluszt, a többi csak látvány. Ha lenne még, a többiek kiegészítik! :Ð
CroftManor: én próbáltam, legalább 15-öt betoltam. Csak, mert láttam a statisztikában, de nem olyan helyen, ahol az ötödik után történne valami. Bezzeg Havannában! :Ð
Van jelentõsége milyen ruha van rajta?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha jól állsz már fizetni se kell értük 😄
Magyar nyelven is lehetne ez a fos mert sok olyan van azt se tudom mit kell 😞
Next PC upgrade: 2022
Nem akarom õket a kútba dobni majd ha szépen lassan fogynak és esnek ki a HDD-k talán egyszer lesz friss rendszer + SSD-m.
De én már hozzá szoktam ehhez a csiga lassú géphez.Csak a rendszer felállás hogy valamihez hozzá tudjak nyuléni 4-5 perc innentõl kezdve ninc smirõl beszélni.
De részemrõl ennyi elég volt ,mert leszedik a fejem.Mindenki tudja már mi a szitu nálam és én meg beletörödtem.Ez nem a grebber nyomora topik amúgy sem!
[merlinw.org]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
a játék hova teszi a screenshot-okat?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0