Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lett neked 12-es szint? 😮
Nekem, assz'em a BH-t csak 6%-ra számította be. Lehet, hogy ott nem gyûjtögettem? Fene tudja. Mintha csak két küldetés nem lett volna 100%. A tankos, meg a repkedõs.
CroftManor: Gratuta Neked is a 100%-hoz!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nekem néha, kicsit a Lost Memories-en kívüli küldetések (amiket (többnyire) a játékon belül kell megcsinálni), is unalmasak voltak, bár inkább a szinkronizáció késése miatt.
Még jó, hogy fönt van az AC3 is, mert ahhoz is annak ilyenek :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Bár az Initiatesben elég uncsi ezt a lost memories keresgélés :/
Nothing is True, Everything is Permitted
A Fekete - vörös vitorla, El Impoluto kormánya és orrdísze jönne még a közösségi kihívásokért. De nekem az még nincs.
Közben én is végeztem a játékkal, de enlightened módszerével. :Ð
Kicsit a sztorit, kicsit a mellékeseket.
Már csak pár küldetést kell 100%-ra újrajátszani, a gyûjtögetnivaló mind megvan.
Nem tudod melyik két vitorlát adja be? Mert nekem már csak 1 vitorla hiányzik, amit csak közösségi kihívással lehet megszerezni.
Egy kódot kaptam, azt kellet beadni a játékon belül (SHIFT+F2, Termékaktiválás).
Ami szép, hogy a második képernyõ opcióval, a telefonomon meg is tudom hallgatni és letölteni az összes megszerzett dalt!
A flottázás még nem megy róla, mert ahhoz a UBI szerverhez még nem tud csatlakozni.
valamiért egy erõdöt nem sikerült elfoglalnom. hogyan kell újra elfoglalnom vagy mit csináljak vele? név szerint a punta guarica erõd az.
köszönöm
Ha felteszem csutkára sem megy semmivel rosszabbul mintha leveszek mindent legalacsonyabbra meg kikapcsolok mindent.
Még a videók is akadnak a játékban 😞
De úgy olvasom rengeteg embernek szaggat, de orvoslás nincsen rá
Baromi idegesitõ
Ruháknál a vadász gönc, a templomos és a maja páncél ad pluszt, a többi csak látvány. Ha lenne még, a többiek kiegészítik! :Ð
CroftManor: én próbáltam, legalább 15-öt betoltam. Csak, mert láttam a statisztikában, de nem olyan helyen, ahol az ötödik után történne valami. Bezzeg Havannában! :Ð
Van jelentõsége milyen ruha van rajta?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha jól állsz már fizetni se kell értük 😄
Magyar nyelven is lehetne ez a fos mert sok olyan van azt se tudom mit kell 😞
Next PC upgrade: 2022
Nem akarom õket a kútba dobni majd ha szépen lassan fogynak és esnek ki a HDD-k talán egyszer lesz friss rendszer + SSD-m.
De én már hozzá szoktam ehhez a csiga lassú géphez.Csak a rendszer felállás hogy valamihez hozzá tudjak nyuléni 4-5 perc innentõl kezdve ninc smirõl beszélni.
De részemrõl ennyi elég volt ,mert leszedik a fejem.Mindenki tudja már mi a szitu nálam és én meg beletörödtem.Ez nem a grebber nyomora topik amúgy sem!
[merlinw.org]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
a játék hova teszi a screenshot-okat?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De már rendesen megszoktam.Igaz még mindig zavaro a néha 5-6 másodpercre megálló kép,de ez van!
Nektek nem szaggat folyamatosan?
Az Assassins 3 max grafikán simán ment, de ez 1920*1080 minden minimumon meg kikapcsolva és akadnak még a videók is a játék közben.Frissitettem már a videókártya drivert is meg a directX-et de semmi javulás.
Feltettem az 1.02 és 1.03-as patchet de semmi javulás 😞
Persze, a többiért már nem jár semmi, meg nem is mindenhol lehet kivitelezni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valakinek még szükséges lenne, akkor kb. 4 órán keresztül a (39,267)-en a sátor tövében megtalálja! :Ð
Jó de kb 2-3 nap tudok játszani pár órácskát hetente,így nem unom meg a gyûjtögetéseket sem...majd jön leállás a cégnél,akkora tartogatom 😊
FPS-eket nem szeretem,GTA5 nincs PC-re,más nem nagyon érdekel,be kell osszam 😄
i5-3570K,8GB hyperX@2400Mhz,HD7870,Corsair force GT 120Gb SSD