Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Be is húzom gyorsan, ennyit megér nekem. Mikortól játszató?
Ha még nem lenne, regisztrálj amerikai címre accountot, azzal meg tudod venni. Érdemes, mert rengeteg játékot tudsz venni Amazonon akciósan illetve dollárért.
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
Egy hordozható kézikonzolra tökéletes volt, amíg mentem a melóba nyomattam mindig, ennél nem is kell jobb, de PS3-ra sajnos ez eltörpül a rendes AC-k mellett.
A sztoriból is kihozhattak volna többet és csak egy város van benne New Orleans az viszont tény hogy hangulatos.
Az Abstrgo-n belüli levelezés, amiben minket ott nemes egyszerûséggel csak Noob-nak neveznek, hatalmas! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
http://www.gamestar.hu/assassins-creed-iii-liberation-hd-megjelenes-playstation-3-pc-konzol-gameplay-aveline.html
Tisztára meglepett a hír, eddig nem is hallottam a játékról.
[merlinw.org]
Get ready to set sail as today, UbisoftŸ announced that Freedom Cry, the all-new single-player downloadable content for Assassin’s CreedŸ IV Black Flag™, will be available for download on December 18th on PlayStationŸ4 computer entertainment system, and PlayStationŸ3 computer entertainment system. It will be available from tomorrow, December 17th, on Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, the Xbox 360 games and entertainment system from Microsoft and Windows PC. Freedom Cry is also part of the Assassin’s Creed IV: Black Flag™ Season Pass.
Most fordítják le????? Vagy mire kell várnunk ha már mindenhol máshol játszanak vele.
Please see the following statement about the release of the DLC on PC:
“The PC version of the Freedom Cry DLC for Assassin’s Creed IV Black Flag will release in the coming days. We are taking the extra time to apply a final layer of polish to ensure that it meets the expectations of our fans.”
[merlinw.org]
Elvileg ma jelent meg a Freedom Cry DLC, bementem a letölthetõ tartalmak közé PS3-on és nem hogy nem lehet letölteni a freedom cry-t de már teljesen el is tûnt a listáról mintha sose létezett volna.
Nem tudjátok ezt nekünk magyaroknak nem lehet majd megvenni? Mert akkor regisztrálnom kell egy UK accountot, mint sok más játéknél ahol a DLC-k magyar accounttal nem voltak elérhetõk.
[merlinw.org]
Nekem az AC széria így néz ki: 95, 6, 100, 100, 96 és az Initiates 22 küldetésébõl 9-et megcsináltam és csak 6-os szintû vagyok!
Taníts Mester! <#worship>#worship>
Ha nem hagyod el, akkor 404-es hibát kapsz. :Ð
(Gondolom ezt a linket csak a felhasználóval rendelkezõk láthatják csak)