48
-
Papichulo #7 Holott Nemetorszag meg USA szovetseges is... mely teny lett "night kobrajanak a monguza"... vagy forditva... nem ismerem az allatokat ;) -
kiralysanyi #6 Úgy, hogy az tényleg jó film volt. ;) -
Papichulo #5 "ha irán a szövetségese lenne usának, akkor nem kapott volna egy oscart sem az argó-akció"
Saving Private Ryan hogyan kapott akkor 5-ot is? -
#4 imádom ezt az argo-akció cím fikázást! Senkinek nem esik le, hogy volt egy olyan magyar film, hogy Argo? és azért fordították ezt argo-akciónak, hogy ne legyen belőle kavar? -
#3 Az én szememet főleg ez a kettő szúrta:
Legjobb látványtervezés: Lincoln
Legjobb jelmeztervezés: Anna Karenina
Látványra több jobb film is volt szerintem. De jelemezre pl a felhő-atlasz milliószor ráver, csak az akadémiánál nem divat wachowski tesókat díjazni. Pedig az a film önmagában ráver látvány és jelmez terén mindkét díjazottra, de még a zenét is mellé merném tenni, mert az is elég jó lett. Maga a film rendezése, története nem mindenkinek jön be, de a látvány, jelmez/maszk és zene attól függetlenül szerintem nagyon jól sikerült. A nyomorultakban se volt rossz, de annyira nem volt kiemelkedő.
Amúgy az argot nem értem miért istenítik mindenhol ennyire, rohadtul nem egy nagy durranás. -
nlght #2 amúgy érdekes, hogy az indexen írnak a vfx botrányról, az indexnél jóval szakmaibbnak számító sg.hu-n meg kicenzúrázzák a hírből
köszönjük viktor, nem csalódtunk benned, way to go man -
nlght #1 utoljára kb 15 éve néztem oscart díjátadót, egyrészt dögunalom, másrészt az egész politika, ha irán a szövetségese lenne usának, akkor nem kapott volna egy oscart sem az argó-akció (amiben egy csepp akció sem volt, köszönjük az ingyenélő, balfék szinkronfelelősnek), annyira nem volt jó (nálam 6/10)