143
-
8 eurótól már van kulcs.. még várok vele egy kicsit, de videók alapján nagyon hangulatosnak tűnik :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #102 Nem találtam ütősebbet :)
szerk.: Köszi
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.05. 10:39:26 -
Evoluti0N #101 Az idei év nagy meglepetése. Nem kérdés. -
jó lesz ez a kép ? :) -
mester1987 #99 Még értékelés:
“As the layers begin to peel back, what you'll find is a story told with a level of cleverness and elegance rarely seen in games. It confirms the feeling you had from the first breathtaking view; when you enter into Red Creek Valley, you're in for something special.”
9/10 – GameSpot
“The Vanishing of Ethan Carter leaves you with several amazing memories; moments that you will want to talk to your friends about for hours and will take great pains not to spoil for other people.”
9/10 – EuroGamer
“Thoughtful, novel, and most of all, a ludicrous pleasure to stare at.”
Rock Paper Shotgun -
Nem hinném,mert ahogy látható gyakorlatilag szinte minden fizikát mellőz a game!
A jövőre érkező Get Even is hasonló csak modernebb megoldás lesz majd kiderül ott mit tud.
Egyébként eltudnám viselni én is ha csak ilyen game-ek lennének szép és fut a egy vasalón is. -
mester1987 #97
-
MauroN #96 El fog vajon terjedni ez a fajta grafikai megvalósítás? Mert gépigény/látvány/optimalizáció terén mondhatni verhetetlen.. -
Nem is kell majd jöjjön egy hasonló folytatás vagy más történet.Vagy ezzel a fotós megoldásos graffal valami akció tőlük. -
MauroN #94
Ehhez a játékhoz bezzeg nem fog jönni DLC... 
Utoljára szerkesztette: MauroN, 2014.10.04. 16:57:46 -
mester1987 #93 Várjuk! Várjuk! Még úgysem kezdtem el
-
Nesze neked megint pc-s eladás ,természetesen egy kurva szám nem hangzik el. 
Itt rohadjak meg ahogy vagyok ha a pc-s fejlesztők éjjel nappal nem adót csalnak és pénzt mosnak,mert soha semmi eladási adatot nem mondanak.
Így persze ,hogy soha nem is fog lekerülni "a pc-n semmi nem fogy" pecsét ha nem mondanak semmit
Mindegy a lényeg annyi nekik úgy néz ki bejött a cucc.(Mondjuk sok játékosnak is mert atomjó lett)
UI:
lostprophet : A saját fordításom várhatóan holnap kerül fel az oldalamra.
-
mester1987 #91 Ethan Carter lenyomta Oroszországot -
Evoluti0N #90 de emígy majdnem tökéletes. Jobb? 
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.09.29. 17:27:27 -
Hm érdekes semmit nem hallani :( Pedig ilyenkor már szoktak örülni,hogy nagy siker jók az eladások stb.
Az esetleges köv. játékuk miatt várom már ezeket a híreket. -
MauroN #88 Tudtok még hasonló ilyen játékot mondani a Dear Easther-en kívül? -
Hát itt ellentmondás lészen. -
Evoluti0N #86 Végigjátszottam. Nagyon bejött. Lehetett volna kicsit hosszabb és pár nehezebb feladvány, de emígy tökéletes. -
extra parafaktor
-
Evoluti0N #84 Már 100 pecset kiadtak a játékhoz, de a gamepad vibrálást még mindig nem oldották meg. Minden alkalommal kisebb szívrohamot kapok miatta. :D -
Másodiknál ott van bent a lámpa vagy mi a fene amivel űrhajózni lehet. -
Az jó akkor nézek majd ezekről is YT videót ,mert nem jöttem rá miket kell. Az elsőnél láttam hogy vannak foszlányok,de hogy hogyan lehet felfedni arra nem jöttem rá.A 2. nál meg abszolut semmit nem találtam. -
Hát mert momentán mindkét helyen van valami amit meg kell csinálni. -
A játék mappájában amúgy van medium spoiler cimszóval egy térkép ami mutatja a helyszineket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kérdőjelek vajon mire utalnak? Mert a 2.nál konkrétan semmi nincs ott a susnyásba amit jelöl.Mondjuk a kiinduló pontot se értem minek kérdőjelezi.Aki tudja ne fogja vissza magát. -
Evoluti0N #79 Szégyellem is magam szépen. Kalandjátékokon nőttem fel és egy ilyen egyszerű feladvány kifog rajtam. :D -
Evoluti0N #78 Közben meglett. Köszi. -
Pedig annál egyértelműbb feladvány nem igen volt :D
Úgy kell összeállítani a házat ahogy az volt.
Pl ha a ház oldalában lévő szobát kell "alakítani" akkor nyilván oldalt ablaknak kell lenni akkor olyat keress amin oldalt ablak van. Ha nem jó akkor úgyis visszadob az elejére. -
Evoluti0N #76 A ház, amiben azok a speckó ajtók vannak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Ott van valami lényeg? Valami megfejteni való? Mert csak megyek össze-vissza egyikből a másikba, váltogatva mindenfelé, de nem jöttem rá a lényegre. Nem találtam semmi olvasnivalót az ajtónál levőt leszámítva.a teleportálósok -
ArmaGeddonfo #75 azt sajnálom benne rövid lett de tökéletes játék számomra :) -
Csak mindenhol úgy emlegetik. -
-Detective
-Mystery
-Atmospheric
-Adventure
szoval nem is annak keszult -
Ja és szerintem egyáltalán nem horror kategória, inkább thriller. -
Hát sejtettem ,hogy az lesz a vége a játéknak ami, de azért reménykedtem ,hogy mégsem. 3-4 óra volt az egész. Nem mondanám ,hogy jó/rossz játék, inkább olyan érdekes. -
Hát az nem egy komoly feladvány, inkább idegesítő egy kicsit. Ja és amúgy van teljes végigjátszás de annak nem sok értelme, max ha belenézel hogyha nagyon elakadsz. -
Szerinted a megfelelő sorrendek , a ház "visszaalakítása" nem gondolkodást igényel? Dehogy nem.
Ez tipikusan az a játék amire oda kell koncentrálni és nem sietni mert az nem vezet semmihez.
Én se sietek mert YT-on még nincs meg a következő szakasz végigjátszás videója
-
Hát de az a vicc, hogy gondolkozni nem igazán kell benne, egyedül a tárgyak megtalálása okozhat gondot, ha nem veszed észre, meg mikor átsiklasz valami felett, hogy ja az is ott van. Persze mivel az emberek megszokták ,hogy nagy nyíl, meg objektíva meg stb van megadva a legtöbb játékban így tényleg elveszettnek érezheti magát az egyszeri játékos. -
Ezt senki se gondolta így szerintem.Elég sok helyen látom,hogy sokan nem boldogulnak a játékkal többek között én se nagyon.
Hát igen ahol semmi nem mutatja és írja mit kell és kicsit gondolkodni kell már nehézséget okoz :(
-
Nos, rossz hírem van azok számára akik azt úgy gondolják, hogy ha nem csinálnak semmit csak sétálgatnak akkor is vége lesz a játéknak. hát nem, egy adott ponton megmutatja mit csináltál meg és mit hagytál ki, úgyhogy lehet menni vissza bogarászni. 1-et én is kihagytam úgyhogy séta :) -
A sok pozitívum mellett ez az egyik hibája ha minden elsőre klappol és ráérzel hova merre 4-6 óra ,de olvastam már 2-3-at is.
Én már übereltem az első ügynél elbasztam vagy 3-at mire megnéztem yt-om mi a szart kell
-
Hát ez a játék nem neked való. mondjuk a játék elején leírta, hogy ez nem a fogjuk a kezed és vezetgetünk fajta produkció. :D Egyébként én kb 3 órát játszottam vele tegnap és megoldottam a lent írt ügyeket, faék egyszerű szinte mind, egyedül a tárgyak észrevétele okozhat némi gondot. Este meg végiggondoltam az egészet és már asszem tudom hova kell majd mennem, mikor folytatom.