The Vanishing of Ethan Carter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen Paul Prospero is eltűnik Ethan halálával.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Fáj leírni már magamat égetem ,de a 4 végigjátszás ellenére sem esett le nekem mi is a történet.
Valaki el tudná mondani?
Next PC upgrade: 2022
Dear all,as you may have already seen on our Twitter profile, we are releasing the Unreal Engine 4 version of The Vanishing of Ethan Carter on PC on Friday, September 11th. We are going to reveal more details about it in a few days, for now - please try to discuss everything related to the UE4 upgrade here. And please let us know about any questions or issues you have once it is out."
Felújítják a The Vanishing of Ethan Cartert
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.06. 22:25:50
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
http://www.gameskinny.com/gbhuh/how-to-find-the-mine-vanishing-of-ethan-carter-mini-walkthrough
Iszonyat szép ez a játék!
Utoljára szerkesztette: kirol, 2015.01.03. 18:27:01
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem tudok lejutni a gát alá. A kis lift nem jön fel.
Néztem végigjátszás videót, de abban csalás van, mert bezuhan a liftaknába és onnan vitte fel a liftet.
Szóval mit kellene itt csinálni?
Ha ezeken kívül van még, akkor én nem találom, vagy kifelejtettem a felsorolásból.
Ötlet?
A másik élmény meg a látvány - nem is tudom, játszottam-e eddig olyan játékkal, aminél meg kellett állnom pár percre nagy lélegzetet venni, mert olyan immerzíven valóságos 3D volt a környezet. A fenyőágak szó szerint kiállnak a képernyőmből. Mondjuk utánanéztem ennek a tájnak, és megtaláltam, hogy a játék legtöbb helyszínét egy az egyben létező lengyelországi helyszínekről vették be a játékba, tehát azért néznek ki olyan drámaian valóságosnak az épületek, a hidak, mert valóban így néznek ki IRL, csak a grafika lepusztultabbnak rajzolta meg őket, mint a valóságban. De ez semmit nem ront az értékelésen, szép helyeket választottak, jó ízlésük van. (YouTube: "In the Footsteps of Ethan Carter", lengyel video angol felirattal.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.01. 22:54:19
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
* Scomcomputers the future of computing!*
<#hehe>#hehe>
Én még a játékot sem néztem meg. Nem tudom melyik a jobb, melyik illik jobban a játékhoz. :)
Közben elkészült a LostProphet magyarítás, de szopóágon vagyunk,mert besz@rt az oldala.....<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.10.05. 17:19:45
<#crazya>#crazya>
Van már magyarítás is hozzá, de Lostprophet, talán ma adja ki az ő verzióját is:
Letöltés!
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.10.05. 14:03:26
<#wave>#wave>
"Nulla tenaci invia est via"
szerk.: Köszi
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.05. 10:39:26
“As the layers begin to peel back, what you'll find is a story told with a level of cleverness and elegance rarely seen in games. It confirms the feeling you had from the first breathtaking view; when you enter into Red Creek Valley, you're in for something special.”
9/10 – GameSpot
“The Vanishing of Ethan Carter leaves you with several amazing memories; moments that you will want to talk to your friends about for hours and will take great pains not to spoil for other people.”
9/10 – EuroGamer
“Thoughtful, novel, and most of all, a ludicrous pleasure to stare at.”
Rock Paper Shotgun
A jövőre érkező Get Even is hasonló csak modernebb megoldás lesz majd kiderül ott mit tud.
Egyébként eltudnám viselni én is ha csak ilyen game-ek lennének szép és fut a egy vasalón is.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Utoljára szerkesztette: MauroN, 2014.10.04. 16:57:46
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb