143
  • TomStorm
    Na én feladom.9 órája játszok és gyakorlatilag semmit nem csináltam csak elolvastam pár levelet,a vonatnál szarakodtam valamit meg futottam vagy 50km-t.Ennél azért többre számítottam na mind1
  • TomStorm
    Na jó visszamegyek ha még odatalálok..
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy hulla levágott lábakkal.Egy véres elejű vonat ,a síneken kötél és még egy követ is találunk ami szintén véres.Össze kell rakni a puzzle darabjait.A látható dolgokat meg kell vizsgálni.Elmenni a "kurbliért" a partra. Beizzítani a mozdonyt beállni pozícióba. Követ helyére rakni,majd megvizsgálni a hullát.Ekkor felfedni a további dolgokat majd megfelelő időrendi sorrendbe téve őket lejátszódik,hogy mi is történt.Ha kész menni tovább ahol majd megint okoskodni kell.

• TomStorm
    De honnan szedjem mit derítsek ki?Ott a fickó elcsapta a vonat.Ki vezette a vonatot vagy mit?
  • grebber
    "De mit kell ott egyáltalán megcsinálni vagy mi értelme lenne?" Az hogy kiderítsed mi történt.

Azóta szerencsére már sikerült megoldani most lementem valami barlangba ,de egyelőre fingom nincs mit kéne jön a zombi azt kezdi elölről.
  • TomStorm
    Én oda raktam a követ.Annak pl.mi értelme volt?
  • TomStorm
    De mit kell ott egyáltalán megcsinálni vagy mi értelme lenne?Én már rég otthagytam azt a részt,nem csináltam semmit ott:D
    De már azt se tudom hol vagyok,mit csinálok egyébként.Lehet lámpást kellene gyújtani lemenni kriptába vagy be templomba de akár mehetek 10km-t akkor se történne semmi?
    Minek enged tovább ha nem oldottam meg az adott területen semmit?
  • mester1987
    Valaki majd ha ráér nyomasson már egy sztorit, márha nem annyira faék egyszerű, esetleg a végét is leírhatjátok, bármit spoilerbe.
  • Shep
    Oda kell a vonattal menni ahol a levágott lábak vannak, de egyébként írja is, meg a követ megtaláltad, helyére raktad?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.26. 23:23:27
  • grebber
    Ez nagyon nem az én játékom a vonatosat se tudtam azóta se megcsinálni.
  • Shep
    Miután megoldasz egy ügyet, legalábbis nekem akkor mentett.
  • grebber
    Valaki?
  • Shep
    Na szóval. Megoldottam a vonatos, a templomos, a gátnál lévő gépházas, valamint a bányában az anya gyilkosságát, továbbá szintén a bányában kinyitottam a varázskaput, ja meg az erdőben még az elején az űrhajóst, meg megtaláltam a banya sátrát. És akkor most hova tovább?
  • PeeTeR
    igen ott en is lepottyantam, na mondom bazmeg hol volt ez elmentve, elmentettem -e egyaltalan, erre battyogtam tovabb :D
    de annyira nem is baj, hogy nincs fall damage, minek.. gyakorlatilag le sem lehet esni sehol sem.
  • Shep
    Haha, nem lehet meghalni a játékban, simán leestem a liftaknába :D
  • grebber
    A mentés az hogy mükodik,vagy mikor ment a game?
  • Shep
    Valami térkép jó lenne ebbe a játékba, mert majdnem sikerült eltévednem :D
  • TomStorm
    Jól tetted.Engem nem enged kilépni.Fogalmam sincs mióta játszom de nagyon leköt.Megpróbálom minél hosszabbra kihúzni a játékidőt.
  • TomStorm
    Megtaláltam véletlenül opciókban ami kikapcsolja kamera smooth-ot vagy mit.Végre normális az irányítás.Meg tettem hozzá Crosshairt:)
  • Evoluti0N
    Berántottam a játékot, épp tölti a Steam. Úgy érzem, hogy az ízlésem alapján ez az én játékom lesz.
  • grebber
    Lol azért debil hülyének ne nézzél már.Nem ugy nem tudok továbbmenni ahogy te írtad.
    Az ügy megoldásában nem tudok továbbjutni anélkül egy lépést se teszek mert ez a játék lényege.
  • MauroN
    A vonatot hátratolod teljesen amíg csak tudod, egészen a kőrakásig. A sín mellett lesz egy erdő. Oda bemész, egyenesen mész, enyhén jobbra tartva. Lesz majd ott valahol egy lámpa. Aztán onnan már majd tudni fogod. De egyébként a kőrakásnál, ahol nem tudod tovább vinni a vonatot, csak meg kell kerülni.. Erdőbe is meg tudod, meg lent a folyópartnál is, ahol megtaláltad a kurblit.
    Persze ezzel a gyilkosságot nem fogod tudni, de tovább tudsz haladni.
    A gyilkosság felfedésével kapcsolatban én is várnék segítséget. :D
  • grebber
    Annak aztán kurvasok értelme lenne...
    Valaki aki megcsinálta kérem lökjön képet a vonat helyzetéről vagy hogy mit hagytam ki mert agybajt kapok!
  • MauroN
    Nem tudom hogy nem tudsz tovább menni, simán lehet továbbsétálni.. Elvileg ha nem csinálsz semmit is végig tudsz menni a játékon..
  • grebber
    Gondolom a történet akkor derül ki ha minden részlet a helyén van.

Megnéztem minden nyomot a vonat ott van de a hullára nem fedi fel a cuccost hogy tovább lehessen lépni :(
    Most vagy a vonatot kell mmre pontosan lerakni ahova tervezték vagy valamit kihagytam :(
  • nxs
    Vissza adja valamennyire a Randolph Carter figurája köré szőtt Lovecraft novellák hangulatát? A cím és a téma nem tűnik véletlennek :)
  • Luciferkee
    Mennyire ilyesztgetős? Horror műfaj, vagy inkább vasárnapi séta?
  • MauroN
    Nem kell hozzá jó pozicióba állítani. Tovább tudsz menni anélkül is. Én sajnos tovább tudtam. De lehet visszamegyek. Egyébként a játék legelején lévő kis történetet is bemutatja, vagy csak a levélből derül ki mi történt?
  • PeeTeR
    erdemes
  • Myselor
    meg egyet gyönyörködni is tök jó :3 tényleg nagyon szép játék
  • Myselor
    nem olyan egyszerűek szerintem.szóval érdemes :)
  • Shep
    Báár ha jók a fejtörők, akkor lehet mégis megnézem :)
  • mester1987
    Egy olyan korszakban, ahol lassan olyan játékok jönnek ki ahol már csak az előre nyilat kell nyomni és lőni, na nehogy már olyan nagy fejtörők legyenek benne...nem hiszem én azt.
  • Shep
    Aha, akkor majd megnézem yt-on, vagy inkább nem 8)
  • Myselor
    hát csak mész és találsz gyilkosságokat, a közelben összekell rakni a dolgokat megkeresni a nyomokat,és akkor megmutatja hogy történt elvileg.közben meg nagyon szép az egész játék sétálgatsz :)
  • Shep
    Ebben nincs egy deka akció sem, igaz, csak ilyen egérkattintós nyomozás?
  • Myselor
    templomba nem találtam semmit :o na majd jobban körül nézek köszi:) de tényleg mindent megnéztem.közben lementem a barlangba ott is voltak érdekes dolgok xd
  • PeeTeR
    templom
  • Evoluti0N
    Aszongyátok, hogy akinek bejön a mászkálós, nyomozós, vontatott játékmenet, annak tetszeni fog a játék?
  • TomStorm
    Én meg csak az erdőbe nézelődök olyan szép a látvány:D