128 GB-os iPad-változat
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah meg mennyi hülye van aki cigire, piára költi a pénzt, esetleg discóra kocsituningra stb. Akkor már inkább erre.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nincs ezzel semmi gond.
1. Nekik is be kell szallni a minden evben ujdonsag es fel evente facelift uzletbe.
2. Igy legalabb azok is elkoltik a penzuket, akikne tul sok jon tul konnyen.
1. Nekik is be kell szallni a minden evben ujdonsag es fel evente facelift uzletbe.
2. Igy legalabb azok is elkoltik a penzuket, akikne tul sok jon tul konnyen.
vedd meg most és majd az újat is, az a menõ
10 dollár
NEm offese volt részedre:) csak a beírás miatt címeztem neked! Sorry ha félre érthetõ volt:)
Ezt most úgy mondtad, mintha én dícsérném az epölt. Nem használok Apple termékeket, nem szeretem õket.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Férges almát fizeted meg semmi egyebet.... 128gb SSD 30 jah de itt a különbség 64 gb:)) ami 15 ezer magyar kisker bruttó:DDD
Applénak szerinted ez a plusz 64gb mennyibe lehet 50 dollár? kb max ennyi..
Egyébként semmi baj vele tõlem adhatják a túlárazott szarjukat 2000 dollárért is:)
de mint tudjuk amíg szar van addig veréb is:D alant van a példa:))
Applénak szerinted ez a plusz 64gb mennyibe lehet 50 dollár? kb max ennyi..
Egyébként semmi baj vele tõlem adhatják a túlárazott szarjukat 2000 dollárért is:)
de mint tudjuk amíg szar van addig veréb is:D alant van a példa:))
128 GB SSD ~30 ezer
Egyébként ha már így szóba került akkor mennyi lehet az ára egy 128GB-os kurvagyors ilyen memórának? Valami SSD szerûség van az ipadban egyébként?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Egyébként hova fejlõdjenek?"
Kénytelenek, befektetõi elvárás, akkor is, ha nincs hova.
Kénytelenek, befektetõi elvárás, akkor is, ha nincs hova.
Nem is az ar az erdekes, hanem az arak aranya. Tehat az, hogy a ketszer akkora hattertar 100 dollar, de a negyszer akkora 200 dollar. Valamelyikhez kepes a masik tul van arazva. (minden mashoz kepest is, de az nem szamit) Egyebkent vehetjuk marketing fogasnak, hogy 4x annyi memoriat adnak csak 2x-es aron, pedig elkerhetnenek erte akar 400 dollar extrat is. Ha nem ilyen lenne az arazas, akkor a 64-es valtozatot tenyleg senki nem venne, hanem megvarnak az emberek az ujabb, forradalmibb valtozatot.
Mert nem marxi elveken mûködik a piac.
LZ forever
Ebben csak az a furcsa, hogy miért van az, hogy egy fillérekbe sem kerülõ memóriabõvítés majdnem a duplájára emeli az árát?
Várjál fél évet. Én is megvárom az újat.
Hasznos Hsz volt.
Egyébként hova fejlõdjenek? Már a második sorozat is megfelelõ volt, én nekem nincs semmilyen hiányérzetem pedig rég megvan.
Egyébként hova fejlõdjenek? Már a második sorozat is megfelelõ volt, én nekem nincs semmilyen hiányérzetem pedig rég megvan.
www.icewebhu
hurrrrrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá de most ezt vegyem vagy a fél év mulva jövõ még innovatívabb verziót? <#banplz>#banplz>
← ElőzőOldal 2 / 2