8
  • jawarider2
    Fiatal vagyok , de erre ülök be az Alkonyat, meg a Hobbit helyett.
  • Zombee
    Attól, hogy az animációs filmekben nem játszanak színészek személyesen, bőven van mit fizetni. Pl. a szinkronhoz hangjukat adó sztárokat, a rendezőt, animátorokat... a végösszeg ugyanannyi lesz, mint egy élőszereplős filmnél. És egyébként sem ellenfél egy animációs film egy akciónak, teljesen más a célközönség.
    Miből gondolod, hogy Schwarzenegger öreg már ehhez? Az előzetes alapján nem úgy tűnik.
    A bukást pedig pontosan egy szempontból kell nézni: bevétel/kiadás oldalról. Ha egy film többet hoz, mint amennyibe kerül, akkor az nyereséges, ha kevesebbet, akkor bukott. Ha sokkal többet, akkor meg siker, a kritika, közönségreakció másodlagos, a folytatás többnyire garantált.
  • kalapos01
    Nem kell sok összetevőt keresni. A közönséget nem érdekelte a film. Ennyi. Más filmek jobban érdekelték.

(Az animációkat minek belekeverni. Egy animációs fim 150-200 millió dollár. Ez 20 vagy 30 millió.)
  • garadas20
    Elég érdekesen fogalmaznak a cikk írók, mondjuk még nem láttam a filmet, de szerintem megnézem valamikor, ha lesz időm rá. A film sikerének és bukásának meg több összetevője van és több szempontból érdemes nézni nem csak bevétel generálás szempontjából. A filmeknek amúgy se tesz jót az, hogy van torrent és vannak játékok, mert több területre viszik szét a potenciális nézőket. A filmeseknek a 3ds animációs filmek tesznek be a leginkább, mert csak azokat kell megfizetni, akik az animációt megcsinálják, megjegyzem az se kis munka, de nem kell kiperkálni külön összegeket a színészek fizetése és egyéb bónuszok gyanánt. Swarzinak csak annyi a pechje, hogy már öreg és ő már kevésbé lesz alkalmas akció szerepek eljátszására, ezen kívül pár filmbeli szereplését leszámítva nincs rossz benyomásom róla.
  • Atyuska
    Kétségtelen, hogy nem egy mega produkció, már csak a költségvetésből és a stábtagokból itélve is.
    Moziba láttam, s azt kaptam amire számítottam: könnyed kikapcsolódást!
    Sajna meglátszik a filmen az alacsony költségvetés, a mexikói stáb, de ettől még igazi Swarczi filmet kapunk, s ahhoz képest, hogy miből hozták össze, kihozták a maximumot.
    Élvezhető, jó poénokkal és szereplőkkel, de azért még egy kőr ráfért volna a forgatókönyv javitókra.
    Megérte megnézni, még akkor is, ha nem egy "John Rambo", de valószínüleg inkább a jegyet sokan a torrent boltba fogják megvenni rá.
  • Wittgen
    Nekem tetszett a film, volt benne pár jó poén, meg Swarczi figurája sem fiatal/középkorú emberre volt írva. Az akciók jófélék voltak, a látvány is korrekt, csak a sztori nem jött be annyira. hétvégi kikapcsolódásnak megtette.

Viszont sajnos nem sikerült az a szintet hozni, amit Sly letett a John Rambo-val.
  • nessboth
    Szerintem nagyszabásúbb filmmel kellett volna visszatérnie, nem egy olyannal, amit otthon az RTL-en szombat este is simán meg lehet nézni.
  • endrev
    Épp nincs pénzem mozira. Ez miért nincs a választható feleletek között?