110
YouTube-os játékkomentátorok itthon
-
GameOne #70 Új Kung Fu MMO - Age of Wushu
-
GameOne #69 Egy kis Tomb Raider és Splinter Cell...el van tűnve mindenki a fórum topicból :D
-
GameOne #68 PES 2013 :D
-
GameOne #67 Tomb Raider...
-
mester1987 #66 Egy-két horror/misztikus/kaland végigjátszás *MAGYARUL* -
GameOne #65 Darksiders 2...régi videó sajnos a hang is ratyi.
-
GameOne #64 Ez mekkora játék volt régen :D Begyűjtöttem az összes részt, viszont a legújabb boxos ugyhogy rossz a képminőség :S :D
-
GameOne #63 -
Schimanski #62 -
#61 Kösz fater... hm ja így tiri "halála" után lehet hagyni kéne békében nyugodni és az emlékét a csajozásnak szentelni :P -
#60 Eszembe jutott már nekem is, de sokkal értelmesebben ír, szóval sajna nem :-/ -
#59 Szerintem ez amúgy ő maga... így hírdeti magát :D -
#58 Shaddam!
Juts laeve itt.
(Stílusos voltam? :-D)
Komolyra fordítva... Túl sokat foglalkozol ezzel a szerencsétlennel, hagyd a csába... azt az energiát amit erre fordítasz inkább 2-3 csaj szédítésére használd. :-) -
#57 Emlékezzünk meg egyperces néma csenddel!
-
GameOne #56 Resident Evil 6 videó javítva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GameOne #55 Resident Evil 6 bemutató és Harlem Shake videó :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mátémáté #54 Üdv mindenkinek!
Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézőimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. :)
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építő jellegű kritikával szolgálni! :)
Egyelőre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is.
Ha időtök és kedvetek engedi, nézzetek be!
Máté -
Anonymusx #53 Klasszikus:
https://www.youtube.com/watch?v=QH6i3sH3Iv4
Ez se rossz főleg 2:37-től :)
http://www.youtube.com/watch?v=7rwk7vr-kM8 -
Interstate 95 #52 Nem magyar ugyan, de majdnem összefostam ezen magam.
Ui.: Aki még rajzoltan se bírja a belső szervek látványát, az ne nézze. -
#51 Én egyszer ezen a csatornán nézegettem végig a nyulas küldetéseket. Nincs benne semmi kommentár, csak tiszta játék. Érdekes volt látni, hogy mennyire eltérő stratégiát alkalmazunk ugyanannak a helyzetnek a megoldására.
Véletlenül találtam rá, épp a játék zenéit keresgéltem, amikor láttam, hogy van gameplay video, és kíváncsiságból belenéztem. Aztán nagyjából ugyanez a kíváncsiság végignézette velem az összes felvételt. -
#50 szerintem meg kurvára nem az a lényeg, hogy milyen könnyű vagy egyszerű az adott játék.
Az a lényeg, hogy a lets player hogy tudja eladni azt amit csinál.
tehát érdekes/vicces, vagy csak szimpatikus a stílusa az adott illetőnek.
Szerintem nem feltétlen azért nézik az emberek, hogy hogy kell végig vinni egy játékot.
vannak olyan játékok amiknél tartalmasabb lp-t lehet csinálni és vannak amikből meg nem lehet.
a legtöb fps-s szerintem nem működik lp-be a baromkodós lp-ken kívül.
-
Masakari #49 időpazarlás -
#48 valaki elmondhatná mi értelme van ennek :D -
#47 "Miért nézné bárki is végig ahogy te végig mész egy ilyen könnyű játékon? (Tehát egy olyan játékra miért lenne bárki is kíváncsi, aminek nincs semmi mechanikája, csak lőni kell és menni amerre az iránytű visz.)"
Itt a pont ... ezekre kvára nem kíváncsi senki sem.
Anno mikor a Dark Soulst nyomtam élő streamen (TwitchTV), akkor mindig sokan nézegettek, főleg mikor lvl1-es végigjátszás meg egy életes játék ment, vagy PvP. Mert egy eleve technikás játéknál lehet élvezni a másik sikereit, stílusát, ügyességét ... lehet együtt izgulni vele.
Az ilyen mész és lősz játékokra senki sem kíváncsi, max a megjelenés napján, hogy megnézze miről is van szó. De követni a kutya sem fogja. -
Zero 7th #46 Az első LPk, amikkel találkoztam, szövegesek voltak. Gyakorlatilag egy-egy játék játékmenetének kissé felturbózott novellásításai voltak. Főleg olyan játékokról, ahol maga a játék nem ad sok kommentárt, a fantáziádra vannak bízva a részletek. Stratégiai, építkezős játékok köré írtak egészen érdekes sztoritkat.
Nem tudom, hogy ez volt-e az alap, de ezek nagy részének nem véletlen Let's play, tehát Let _US_ play volt a címe. Nem egyetlen játékos játszotta végig, hanem fix időtartamonként átadták a mentést egy másik játékosnak, aki onnan folytatta. Ez azért érdekes, mert egyedül játszva mindig tudja az illető, hogy hol tart, mik voltak a tervei, és mik a távlati célok. Ha több játékos passzolgatja egymásnak a mentést, akkor ezek a távlati célok elvesznek, az új pléjer kész tények elé van állítva, nem tudja, hol tartanak a dolgok, és valószínűleg teljesen máshogy látja a helyzetet mint az elődje. Minél összetettebb a játék, annál érdekesebb dolgok alakulnak ezekből az eltérő célokból. A vége ezeknek a játékoknak szinte mindig teljes káoszba fullad, amit játszani talán annyira nem élvezetes, viszont olvasni róla annál inkább.
Hogy mikor lett ebből videós, egy pléjeres kommentáros longplay játékbemutató, azt nem tudom...
Egyik legjobb (szöveges) LP -
#45 aki viszont nálam a best az storpey aka Steve:
http://www.youtube.com/user/storpey -
zsombor94 #44 Próbáltam betartani a tanácsokat, és elindultam egy természetesebb irányba, ha gondoljátok nézzétek meg, és írjátok meg hogy jobb-e ez így. Főleg azokat kérem akiknek nagyon nem nyerte el az előző a tetszésüket. Köszönöm. -
Masakari #43 baaaaaz :DDD -
#42 Értelmes Stalker "Let's play" csatorna(szvsz): OCedMyToaster -
#41 Kis OFF: ajánlom tirexi After Effects tutorialját is, amennyiben felkészületlenséget, ő-zést, rossz improvizációt és nevetséges angol kiejtést szeretnétek hallani, miközben bújtatottan próbálja reklámozni, milyen fasza gépe van.
ON: Gondolom, játékoknál is ilyen lehet. -
#40 nem is.
Nem tapasztalatlanul beszél a játékról.Sok infót ad róla és humoros is!
Ő is jó! -
#39 Egyetértek. Az a szomorú, hogy általában a balfaszabbak, tehát akik sokat bénáznak, azokét többet nézik.
Én csak olyanokat nézek, akik tudnak. Egyik Tinman a demon souls tutorialja... mert nincs konzolom, de még is érdekel a játék. A másik meg Fragnaticc. Utóbbinál vicc, hogy még csak azt sem értem, mit mond :D Viszont nagyon profi "the guy" játékos. -
#38 A blogomhoz szoktam gameplay videókat esetenként linkelni (persze egyáltalán nem mai játékokról), és eleve kihagyom azokat, amikben bárki is megszólal :) Pl. a játék zenéje, hanghatásai érdekelnek, és nem jó, ha valaki (esetleg szörnyen rossz módon) beledumálgat.
Amúgy más esetben (ha keresek valamiről magamnak egy videót), ott is a pure gameplayre vagyok kíváncsi.
Persze lehet ízlésesen és viccesen is akár ilyeneket csinálni, ez kétségtelen. -
#37 ő legalább tud beszélni, amennyire belenéztem... a magyar videokba is belenéztem, szörnyűek, unalmasak, nem tudnak beszélni... -
#36 nála úgyse lesztek jobbak -
#35 Dehogynem volt, mi úgy toltuk régen hogy 1 pályát haver csinált, 1 pályát meg én, és annak meg is volt a hangulata. De ezt össze sem lehet hasonlítani azzal, hogy megnézem zolika1992xDlol, kiskunbüdösbükkönyösi gémert ahogy habzó szájjal, kiabálva végigjátsza mondjuk az év egyik legjobban várt játékát. Nyilván van rá igény, mint minden hülyeségre manapság, és természetesen mindenkinek joga van nullára leredukálni egy játék élvezeti faktorát.
"a mai játékokban már max. a történet érdekel"
Te most vagy kevered a játékokat a filmekkel, vagy már egy szinten kezeled őket. Akárhogyan is, ezért tart ma itt a játékfejlesztés ahol, már nem kell innovatív játékmechanizmusokat, élvezhető játékmenetet programozni mint régen, hiszen az új célközönség azokból áll, akiknek már csak a történet számít egy JÁTÉKban és így évről évre el lehet ugyanazt adni, csak más körítéssel.
Ja és egyébként kíváncsiságból most már belenéztem ebbe a bturbo nevezetű egyén spec opsos videójába, ha már megemlítetted mint jó előadó. Ott hagytam abba, mikor szét kellene lőnie az üveget, de gondolom problémája van az angollal a srácnak és nem érti a szöveget (pedig még egy rohadt marker is jelzi), helyette gondolkodás nélkül mindenkit ledarál. Tipikusan az a játékos akit leírtam az előző kommentben: a játékhoz buta, mégis van nézettsége mert egy bizonyos korosztály stílusát felvéve próbál viccesnek és eredetinek tűnni.
Részemről egyébként az offolást befejeztem, a Zoltánoktól meg elnézést. :) -
#34 mert veled még nemvolt olyan hogy havernál nézted ahogy játszik? engem pl. a mai játékokban már max. a történet érdekel, kipörgetem a gameplay walktrought és kész.
fogd fel hogy van kereset erre is, nohát, érdekes, nem vagyunk egyformák... -
#33 Először is mi számít gamer pcnek? Én egy 5 éves laptopon játszok lowban mindent (már ami hajlandó élvezhető fps-t produkálni, ami nem azt elrakom későbbre), konzolt meg sosem vennék. Mégsem néznék végig egy ilyen végigjátszást sem, még akkor sem ha csak 10 év múlva lesz pénzem egy normális gépre, mert nem akarom elcseszni a saját szórakozásomat. Ez most olyan, hogy nincs pénzem megvenni a több ezer forintos kedvenc könyvemet, amire évek óta várok, ezért megkérem haveromat aki olvasta, hogy mesélje el nekem az egészet...
(Igen, valóban le lehet tölteni netről is a könyvet, de jó mulatást ahhoz, hogy valaki gép előtt kényelmesen pörgessen végig egy 1000 oldalas pdf-et, akinek meg ebook olvasóra meg csúcsszuper telefonra van pénze, annak egy low-end configra is akad.) -
#32 Őt kéne rávenni, hogy csináljon ilyeneket :D
#30: nem mindenkinek telik gamer PC-re / konzolra. Én anno ágyikóból lefekvés előtt egy éjfél-hajnali 2 sávban pl Darksiders 2-t kezdtem el, meg Huskyt néztem ahogy Rock'n'Roll Racingezik (najó, ez pont megy minden mai gépen :D). Mondjuk magyart még sose néztem és szerintem azt nem is néznék, ha már ilyennel baszom el az időm legalább fejlődjön az angolom :) -
#31 én szoktam nézni mert lófasz gépem van az új játékokhoz, és van aki nagyon jó "előadó" a játék mellé, élvezet a videóit követni (pl. BTURBO)
de nyilván mostmár mindenki pénzt akar csinálni ebből, a fennt említett emberke is ezért kezdte el :)