110
YouTube-os játékkomentátorok itthon
  • Pixxel Sarok
    Helló Fórumozók!

A Nevem Frozen,első videós és szeretnék egy nagyon rossz játékot bemutatni társammal,Reactorral. A kiszemeltünk pedig nem más lenne,mint a 2013-mas hirhedten rossz Rife To Hell. Íme a videó:

Remélem tetszeni fog nektek az első bemutatónk!

Üdvözlettel,

Frozen
  • adam977
  • Fpocok
    Hova tűntek a videók? :D
  • GameOne
    Ezt a játékot elkúrták... :D

• GameOne
    Zsír kis arcade helikopteres játék.

• GameOne
    Company of Heroes Multi..ez nem lett mikrofonos (Addig jó) :D

• GameOne
    Én úgy vagyok ezzel, hogy végigjátszást nem szívesen csinálok már. Miért? Mert számomra az a fullos végigjátszás amiben mondjuk minden rejtett dolgot is megkeresnek. Pályákon én is át tudok szaladni. Én személy szerint azért döntöttem úgy, hogy csak gameplay bemutató egy adott részből még max néha hozzá hülye duma... :) Azokat én sem bírom mikor verik magukat hogy na már 3 játékból csinálom a végigjátszást, csak az a baj h semmi hasznát nem veszem, mert végigszalad a pályán.

Itt egy másik MMORPG jó csajokkal xDD

• scal
    Nem fikázásképpen OP-pal kapcsolatban, de igazából nem értem ezt a LP őrületet. Mi a jó abban, hogy egy ismeretlen valaki végigjátszását nézem X meg Y játékról? Ha érdekel egy játék, akkor letöltöm/megveszem aztán végigjátszom. Miért rontanám el azzal a saját szórakozásomat, hogy végignézem más hogy bénázik vele?

Azt, hogy egy játékról valaki rövid bemutatót készít spoilermentesen még meg tudom érteni, mert nyilván nem ismerheti mindenki az adott játékot, különösen ha pl. indie címről van szó. Régebben még divat volt különböző speedrunok gyártása is, még ez is érdekes lehet, mert kb a játékosok 0,5%-a tudja megcsinálni. Ugyanígy el tudom fogadni ha pl. egy multiplayer játékból készít valaki mondjuk egy frag videót, amihez egyrészt kellhet némi ügyesség, másrészt az újak elleshetnek bizonyos trükköket (nekem is van pár tf2 videóm, de nem linkelem be mert nem érdekel a nézettség). De az, hogy egy full casual játékot végigjátszok, és felpakolom 50 részben a youtubera és közben végigkommentelem ilyennekel hogy "aha, király, kuki, nuni, fing" az szerintem eléggé alja szint. Azért nem a legalja, mert az pewdipie-nak van fenntartva.
    Ja, amin még külön röhögni szoktam mikor kirakják a fejüket valamelyik sarokba, mintha bárkit is érdekelne.

Mégis, elnézve a nagyobb LP csatornákat, úgy látszik van igény az ilyesmire, tehát ha valaki sikeres játékvégigjátszókommentátor akar lenni, a recept a következő:
    1.legyen jó géped, hogy a legújabb szarokat is futtasd maxon, nem baj ha nem tudsz a játékról semmit, úgyis a grafika számít a nézők 80%-ának
    2.tettesd magad idiótának és 2 percenként ordibálj random szavakat (memekért +pont jár), vagy káromkodj
    3.gyárts minél több igénytelen videót
    4.???
    5.profit

szerintem igenis van értelmük, csak kicsit félreérted, ha alaki jó kommentátor akkor jókat lehet röhögni miközben nézed a játékot, én speciel mindig olyan Let's playeket néztem eddig amiket már végigjátszottam, és kíváncsi voltam más vajon hogy játszotta végig

esetleg megnéztem olyat rpg-n hogy más utat választott valaki, és nem kellett nekem újra végigjátszanom a játékot csak e miatt

meg akartam nézni egy bizonyos részt a játékból de nem akartam keresgélni a savegamek közt, nem volt helyem, vagy nem akartam installálni és/vagy a winfos 7-8 miatt órákat elcseszni azzal, hogy bekalibráljam a játékot működőképessé

elakadtam egy játékban, és nem végigjátszás után kaptam, (vagy ott rosszul írták le) hanem megnéztem mit is kell csinálni

isten ments hogy újra nekigyürkőzzek egy játéknak, DE kíváncsi voltam másvalaki mekkora májer benne

nem kell letölteni, megvenni - hasonlóan a filmekkel amiket már youtube-on is megnézhetsz, és nem kell kiírni (minden a tiéd, és semmi a tiéd, az internet a kommunizmus csúcsa :D)

írni akarok egy ismertetőt és fel akarom frissíteni a memóriámat az adott játékról, és mindezek mellett akár le is vehetem a polcról ha megjött hozzá a kedvem, és végigjátszhatom én is
  • GameOne
    nem lett mikrofonos. De szuper ingyenes játék

• GameOne
    :) Ez egy beta állapotban lévő játék. Ha kész lesz talán jó is lehet, most viszont nagyon sok hibával rendelkezik :/

• shaddam
  • GameOne
    Van Helsing! Magyar fejlesztés kötelező vétel :)

• GameOne
    Call of Juarez Gunslinger

• GameOne
    Na most nagy kimaradás volt xD
    CS:GO ingyen hétvége volt.

• GameOne
    Miért? mert csak én postolok? :D Hát igen 2-3 üziben írtam hogy dobálhatna más is ide valamit...szívesen nézném. :)

Viszont van még egy videóm xD

• Fpocok
    Lassan át lehetne nevezni a topikot és áthelyezni saját fórumokba.
  • GameOne
    Ez egész jó kis játék és azóta infók szerint free to play lesz :)

• GameOne
    és egy mmo tps is :)

• GameOne
    Blacklight

• GameOne
    Metro GamePlay

• GameOne
    Tower Defense

• GameOne
    Első multis játékom ezzel :D

• GameOne
    Rakhatna ki más is videókat :D Szívesen nézném őket én is. :)

Itt egy MMO Shooter.

• GameOne
    Felülnézetes autóverseny.

• GameOne
    Online Fifa 2 :D

• GameOne
    Hát ez nagyon elmeroggyant játék :D

• GameOne
    Vindictus klón

• GameOne
    Taktikai MMO

• GameOne
    Ez a játék rosszabb mint az elődje :-/

• GameOne
    Másik online játék. Unreal stílus

• GameOne
    Új mmorpg a régi Neverwinter nights mintájára. Nagyon jó játék. Próbáljátok ki!

• GameOne
    Don't Starve :D

• GameOne
    Kicsit lekötött ez a Marsos játék :D

• GameOne
    Slenderman :D Próbálok mostmár mikis videókat hozni. :D

• pcgammer
  • Fififi
    Sziasztok :) Elkészítettem első végigjátszásomat. Remélem, hogy nem lett túl szörnyű :D Várom az építő jellegű kritikákat. Legyetek kíméletesek. ^^

• GameOne
    Újabb ingyenes horror...Slenderman stílus

• GameOne
    Papó meg nagyi :D és Yo

• GameOne
    Egy újabb horror játék, ingyenes

• GameOne
    Free Horror Game + Letöltő link