Magyar Let\'s Playerek
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézem is õt, jól csinálja nagyon. Akiket még nézek az thecovery, luckeypublic, beniipowa, pingvinharcos, kismagyar. De nagy részük sajnos Minecraft-es, más játékról csak elvétve csinálnak videót. Pedig külföldön óriási kultusza van. Kb minden nap akadok olyanokra akiknek csak egy-két feliratkozójuk van, de tök jó dolgokat csinálnak. (pl itt van Tinman, Dark Souls Let's Play, és tényleg marha jó)
Szeretnék több mindenrõl is hasonlót, szóval nem lett volna értelme a Black Ops 2 topikjába bepakolni. De tényleg az lenne az értelme, ha megtalálnák olyanok, akik hozzám hasonlóan csak próbálgatják az ilyesmit, és kíváncsiak mások véleményére.
Köszönöm a támogatást!
Köszönöm a támogatást!
tirexi
Szerintem ha valaki nem egy köcsög oldalt terjeszt, hanem a saját dolgainak akar egy kis nézettséget / közösséget szerezni azzal semmi probléma nincsen. A téma pedig teljesen beleillik az SG világába, persze én a helyében az adott játék topikjába linkeltem volna.
Nem kértem, hogy nézd. Ha csinálsz te is hasonlót írd le, és megnézem én is, ennyi. A véleményed pedig oszd meg nyugodtan, ha negatív, ha pozitív.
Beszédtechnika 0
Miért pont a te /unalmas/ videóidat néznék? Miért pont egy noname játékost néznének az emberek?
Miért pont a te /unalmas/ videóidat néznék? Miért pont egy noname játékost néznének az emberek?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
<#eljen>#eljen>
Nem reklámként szerettem volna, ha ennyire fontos törlöm a linkem, de máshogy nehéz megmutatni.
Reklám. Banthxbai...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sziasztok!
Azon gondolkiodtam, hogy itthon is mennyire elterjedtek a Let's Play youtube csatornák (kommentálós gameplay, ha valakinek esetleg nem tiszta), de hiába keresgéltem, mégsem találtam egy fórumot, ahol összülhetnénk, értékelhetnénk egymás munkáit, stb, stb. Szóval ezért nyitottam ezt a kis topicot, kirakom a friss csatornámat, és jöhetnek a vélemények nyugodtan. 😊
Zsombi "Játsszunk" Csatornája
Azon gondolkiodtam, hogy itthon is mennyire elterjedtek a Let's Play youtube csatornák (kommentálós gameplay, ha valakinek esetleg nem tiszta), de hiába keresgéltem, mégsem találtam egy fórumot, ahol összülhetnénk, értékelhetnénk egymás munkáit, stb, stb. Szóval ezért nyitottam ezt a kis topicot, kirakom a friss csatornámat, és jöhetnek a vélemények nyugodtan. 😊
Zsombi "Játsszunk" Csatornája
← ElőzőOldal 3 / 3