97
-
ProgServ #17 Megnézném a képet eredet színekben is.
A vörös nagyon el van tolva, a zöld is, a kék csatorna mintha lemaradt volna.
A képen jobb oldalt lent van valami műszer féleség...gyönyörű zöld fény csillog róla vissza....az meg hogyan? -
mrzool #16 vagy valaki tisztítja?
Szélviharok. Search term: "mars dust devils" -
ProgServ #15 Faja kép! :)
Nézzétek meg, mintha a kőzúzalék alatt beton lenne, vagy legalábbis arra emlékeztető anyag.
Egyébként, a Marson nincsenek viharok, nincs semmi légköri tevékenység?
Csak kérdem, mert elég tiszta ez a robotocska így 10 év után...vagy valaki tisztítja? -
ancsil #14 aztán meséld már el, hogy miért is lenne olyan nagy pánik, meg mindennek mi köze van a világhatalmak ránk kényszerített (wtf??) izéjéhez, nomegaztán mi ez az egész "megtudják, honnan származunk", és... eh, én vagyok a hülye, hogy egy idiótával kezdek vitatkozni :) -
mrzool #13 Magyarul a 10. évét kezdi... -
RaKmaTakaTa #12 "Tízedik évét kezdi a Marson az Opportunity űrszonda"
"az Opportunity közép-európai idő szerint 2004. január 25-én landolt"
Ez csak 9 éves. Korrekciót kérek! :D -
mrzool #11 Miért jeltették be nagy hirtelen
Mit jelentettek be nagy hirtelen? Az Exomarsra gondolsz, ami kb. egy évtizedes terv?
Sose tévesszen meg az, hogy a tudósok-kutatók is kihasználják a PR eseményeket, és triviális, régóta ismert dolgokat képesek bejelenteni egy-egy nagyobb nyilvánosságot kapott más jellegű témával kapcsolatban. Valahogyan nekik is pénzt kell szerezniük! -
#10 Arra várok már régóta, hogy kiderüljön mi van a szénnel amit az MSL talált. Most akkor megerősítik vagy sem? Miért jeltették be nagy hirtelen még egy rover küldést pont a kétes szén megtaláltakor, csak nem teljesen használhatatlan az eredmény. -
Irasidus #9 Bill Cliton már régen bejelentette a 90' években, hogy Marson életet találtak az ALH0084 nevű Marsról származó metoritban. Mint utólag kiderült, elhamarkodott volt a bejelentés. Na de mi a tanulság ebből, mi történt? Semmi, az ég világon semmi. Úgyhogy, megtarthatod magadnak a butaságaidat. -
noland #8 Na ne vicceljünk, kérem szépen!
Miért mi lenne ha kiderülne van élet a Marson?
Maximum át kellene írni a Bibliát, már megtették párszor a történelem során :) -
Tau Tang Wou #7 Mi akadályozná a hatalmat a hatalma fenntartásában?
A soha nem látott marslakók létezése talán? -
frensys #6 Ne légy már ilyen idióta! Gondolj már bele ha kiszivárogna, mekkora pánik lenne, az emberek hirtelen elkezdenének gondolkodni honnan valók kik is vaguynk mi, és a nagyhatalmak se tudnák már sokáig a ránk kiosztott kordába tartó hatalmukat ránkerőltetni!! -
dyra #5 Nem semmi teljesítmény. Minden elismerésem a NASA-nak. És még jó sok évet kívánok a kis robotnak :) -
mrzool #4 Tudom, nem jó ötlet a trollt etetni... De...
mikor nagyon is jól tudja az amerikai kormány és a NASA hogy mi volt/van ott
És az európaiak, oroszok, kínaiak nem tudják? Illetve ha már ilyen jó információid vannak az amerikai összeesküvésről: hányan vannak benne, kik tudnak róla? Hogyhogy nem szivárgott még ki semmi? Nincs ott egy lelkiismeretes ember sem, aki kicsempészné az adatokat?
Nem gondolod, hogy ez totálisan életszerűtlen?
Get a life... -
Vol Jin #3 Ennél még a Gombabácsi-féle űrmeghódíccsa is színvonalasabb. -
frensys #2 Vol Jin, én inkább úgy mondanám, feleslegs keresni az életet, hiszen volt élet ott és most is van csak nem a felszínen hanem alatta! Nekünk meg megy a porszemcsénként beadagolás a hazudozás és butítás, mikor nagyon is jól tudja az amerikai kormány és a NASA hogy mi volt/van ott -
Vol Jin #1 Hihetetlen ez a szerkezet. ELKO-kondi biztos nincs benne. :-)
Nem is kell keresni az életet a Marson, mert oztt az Opportunity