1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#854 am az a vicc h alapból azt mondták sokat fog cserélődni a gárda, mert ugyebár most is folyamat castingolnak ahhoz képest..ha valaki normális azzal pont nem számolnak. -
#853 Ez nagy kár volt szerintem. -
#852 a legnormálisabb női karaktert írják ki :( -
#851 essen le a lépcsőn inkább az már bevált :D mint bicskát nyitogatni :D bár amilyen anno volt a motoros bandával el is rabolhatnák :D -
#850 Kibaszott irritalo karaktert csinaltak belole. Eddig se nagyon csipaztam, de amit mostanaban lemuvel az bicskanyitogato :D -
#849 -
#848 ezzel a regivel b*szanak már valamit a készítők.. küldjék vissza egerbe vagy szerezzenek neki valami f*szt, mert már lassan olyan mint a bköz magdi anyusa. -
karajjj #847 azért még mókusfeje van :D -
#846 nem gyenge a csaj :-) -
#845 Jó ez! :) -
#844 Újabb ringyó a fiataloknak :) -
#843 jah nekem is, lehet szerepelt már valahol :D -
#842 ismerős ez a csaj...ez a kinai forma... -
#841 ez a csaj koreai? pff nagyon ott van, meghágnám őt is :DD -
#840 :~DD -
#839 Hannának ezt a szőke barátnőjét úgy meghágnám :DD -
#838 Ez komoly észre se vettem lehet elkerülte a figyelmem vagy már csak régen láttam az Éden Hotel 2-öt :D -
#837 Éden hotelesek csak úgy áramlanak be a sorozatba most Noémi jött a 2ből :D mondjuk gáz h Janka a neve :D -
#836 ultra gáz volt ez a fent maradós "játék", egy rohadt éjszakát nem bírtak normálisan fent maradni, úgy szenvedtek mintha 2. vagy 3. éjszaka lett volna. -
#835 Nem 100~as az tuti! Küldeném a picsbe a Lallert:~) -
#834 Gabriel hülye.. -
#833 Nagyon köszönöm!! Igen ez az -
#832 erre gondolsz?
Sam -
#831 Sziasztok!
A mai adásban amire Gábor táncol zenére...Tudja valaki a címét?
Választ előre is köszi!
-
McCartman #830 Igen, elég furcsa kérdés. -
#829 Hali.
Elég furcsa kérdés, de nem tudjátok Joenak milyen karórája van? :D Nem igazán találok nagy képet ami közeli, az adásokból meg nem jövök rá, de tetszik azt tudom:D -
#828 Bori ááá eddig is bejövős volt na de így
am csináljak már valamit ezzel a Lalival legalább 1-2 hétig legyen már nője mert már unalmas h feszt csak keres meg elbassza... -
#827 Kikéne deríteni a csaj nevét :D -
#826 omg omg jesszus atya úristen -
Janika114 #825 Majd HD-ból is jöhet kép :D -
#824 Világbajnok :D
-
#823 Én is arra gondoltam, aztán majd jöhet a HD letöltése....az a fenék őcsém
már elsőre is feltünk, mondogattam a kamerásnak hogy lejebb lejebb :d
-
#822 OFF
a sorozat facebook oldalát ne olvassátok. gyerekek ott mindenki azt hiszi hogy ez a müsor igaz....igazi szereplőkkel :D -
#821 Rtlmostrol majd lovok kepet utana meg mast is. ;) -
#820 Ugye? :D
Nem mű, semmi csicsa, brutáljó, valaki nem lőtt egy képet? :D -
#819 Bori segge!!!!!! :ooooooooooo -
#818 Azért ennek kis Borikának nagyon jó feneke van..xD -
#817 „Egy nap minden bizonnyal elkészül majd az a tévéműsor, ahol a szereplőket közönségszavazás alapján drogozzák be: egyikük DMT-t, másikuk LSD-t, harmadikuk meszkalint kap, majd meztelenül egy bekamerázott kis helyiségbe zárják őket egy pisztollyal meg három üveg ásványvízzel, amelyekben töménytelen mennyiségű kokaint és viagrát oldottak fel. Aztán kezdődhet a show! Minden korábbit meghaladó nézettséget garantálok. Vajon csoportos szexbe, vérfürdőbe vagy a kettő izgalmas keverékébe torkollik az aznap esti, fél nyolctól fél tizenegyig tartó szórakozás? Az Éjjel-Nappal Budapest hétmérföldes lépést jelent azon az úton, amely e felé a rémálom felé vezet.”
-
#816 Jaja az Éden Hotel 2-ben volt az egyik szivtipró amíg ki nem szavazták :D -
#815 Ez a Norbi meg az Éden Hotel 2-be szerepelt egy dbig