Éjjel-Nappal Budapest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Most ezt nem teljesen értem. Lali egy retardált, aki körülbelül egy 10 éves gyerek értelmi szintjén van. Ez a sorozat túl kis trauma ahhoz, hogy egy érett felnõtt 20 évesbõl újra 10 éves infantilist csináljon. A tinik meg alapból gyökerek, azokon már nem ront semmit egy ilyen sorozat, igaz, nem is javít, de nem is az a dolga. Az viszont, hogy Lali humoros-e nem attól függ, hogy a nézõ hány éves. Én nem tartom magam retardáltnak, de Lalinak tényleg vannak kurva jó beszólásai: magyar fagyi, "Gurulj beljebb, Gyöngyike" meg "Én vagyok felületes? Te szereted a nagy felületeket." meg hasonlók. Ezek attól függetlenül viccesek, hogy bármilyen formában azonosulnék az értelmi fogyatékával.
Nem szabad ilyen dolgokat vetíteni szerintem.
Régen a szomszédok volt, míg az szintén egy gyenge sorozat volt, de legalább valami gerincet mutatott.
Van viszont egy olyan hátul ütõje a dolognak,hogy észre sem veszed, de beissza magát a gondolataidba a viselkedés fajta... egyszer csak azon kapod magad, hogy milyen humoros ez a lali...átveszed a szókészletét és fullba nyomod a kretént. Sohasem szabad fullba nyomni a kretént.
Ez az én véleményem.
és a héten szombaton is lesz éjjel-nappal, szóval megkapjuk a napi dózist hétvégén is. :)
ott a hana montana, na abból lett a májliszájrusz féle rettenet mostanában, ez kb ugyanazt mûveli a fiatal lelkekkel..ez a példakép, a hiszti, a szopásnyalás mindenkivel
szomorú jövõ elé nézünk, depresszív hulladékok nem értik majd, mit csináltak rosszul
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Pedig biztos voltam benne, hogy ezt az igénytelen fost senki nem nézi, és csak direkt kibaszásból tólják az arcunkba minden nap, de ezek szerint megint tévedtem :( Van az az alja nép...
Jó lenne befejezni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

és Szandika?..fejre necces,de a teste jó kis fogdosható kurvás :)
1. Anikó
2. Hanna szõke lakótársa, nem tudom a nevét.
3. Hanna
4. Zsófi
5. Dia
6. Tina, a szomszédlány
am Hanná-ék az éhenhalás fele lépkednek? vagy miért szerepelnek mostanában ilyen keveset
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ki gondolná, valahogy mindig az idióta, médiába magát beszopott véglények forognak ilyen körökben, sosem a csaj a szomszédból. :D <#nevetes1>#nevetes1>