1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#894 lófi tényleg 91es? -
#893 hát Gabriel? :D -
#892 -
#891 hát jah most csalódtam benne, kis ribanc ez is :D -
#890 Na jah neki is előjött az igazi énje ugyanolyan ribanc mint a Cimplap lányban volt a a Viasat 3-on ! :D
-
#889 én csak Alexa miatt nézem ezt a szart :D nagyon jó nő :D -
karajjj #888 akkor túl sok agysejt pusztul egyszerre :D -
#887 én pörgetni szoktam 8perc 1rész ;) -
#886 én egyszer megnéztem 3 részt egymás után, de az már túladagolás. éreztem a butulást. :) szóval csak óvatosan! -
#885 én november utolsó hetétől nem láttam :D de pár nap és megy a dara majd :D -
karajjj #884 pontosan :D -
#883 lehet. :) egyébként én már kitapasztaltam, hogy reggel a legjobb nézni rtl moston, mert akkor még alapból zsibbadt az ember agya és még jobban lezsibbad ettől. :D -
#882 Mert valahogy kikapcsolja legalább 1 órára az agyacskád :-DD Velem együtt :-DD
-
#881 az miért van hogy a szereplők 99%a idegesít és mégis minden nap megnézem ezt a szart?? -
#880 Én!! de nagyon! Lehetne izzadni vele rendesen! -
#879 ja amúgy a félig kopasz vandál picsát nagyon megpucsíkolnám, ki van velem? :) -
#878 én sem értettem. pláne hogy Lali karakterben maradt, de Kristóf nem... totál káosz az egész. -
#877 Részben igen, részben nem. Az volt, hogy a sorozatbeli nevükön szólította őket a 2 műsorvezető, viszont a sorozaton kívüli életükről kérdezgették őket.. érdekes O.o -
karajjj #876 a tegnapi Balázsos szarban is úgy voltak előadva, mintha a karakterek lennének a színészek a való életben is? -
#875 Éjjel-Nappal Budapest szereplők igazi nevei
Sokan kíváncsiak, valójában hogy hívják a sorozat szereplőit. A kedvükért most összegyűjtöttük őket:
Regina: Polyák Rita
Kristóf: Törőcsik Dániel
Joe: Varga Miklós
Rita: Bartha Tímea
Anikó: Nádai Anikó
Lali: Kamarás Norbert
Zsófi: Kovács Bettina Dóra
Marci: Kolozsváry Zsolt
Gábor: Király Péter
Hanna: Szarka Sára
Zoé: Selmeczy Csenge
Timi: Zelei Leila
Zoli: Benedek György
Barbi: Csákány Mónika
Cápa: Vincent Miklós
Szandi: Moha Adrienn
Dia: Kisgyőri Kata
Balázs: Menner Ádám
Roli: Repiczki László
Gyöngyi: Szabó Boglárka
Ági: Kovrig Dóra
Dávid: Vörös Attila
Bori: Egri Dorottya
Peti: Pál Attila
Alexa: Koholák Szandra -
McCartman #874 Kb. annyira életszerű, mint mikor Rita hazajött külföldről és egy teljesen más karaktert játszott onnantól ugyanaz a személy. :D
Itt is felépítették a szende jókislányt aztán egyik pillanatról a másikra meggondolták magukat a forgatókönyvírók és teljesen átírták a karaktert. -
#873 ez most mi?:D keddi rész(múltheti) bori lekurvult lol :( -
McCartman #872 X-faktorban játszotta a fat phoenixes "énekes" (?) szakadt hipszter barátnőjét. Amúgy meg Karsai Zita testvére, eléggé hasonlít is rá. -
#871 aki beszélget ritával a bárban ez az új csaj, ő ki? vagyis nekem új, mert nem láttam egy ideje..
valahonnan nagyon ismerős..szerepelt már valahol? -
karajjj #870 -
„Hoppá
A mikrofon mögött Laller
A mai este számítok mindenkire, hogy velem tart és űzi velem a számot
Mindenkitől azt kérem, hogy űzze, hajtsa
A buli garantált
Na akkor kezdjük is
Itt jön Csóró Lali
Egy tüzes kis kandúr, nem kapja el soha
Erkölcsrendész pandúr (hú ez az, hátsó sor)
Itt olyan sok szexi lány
Kinek melle überkirály
Gyere cicám dorombolj nekem
Tőled elveszítem a fejem
Hej, de itt jön Csóró Lali
Egy tüzes kispandúr
Nem kapja el soha erkölcsrendész pandúr
Vár a konyhai tűzhelyem
Propán-bután
Megölellek, mint egy orángután
Ne nézz cicám ilyen szimplán bután
Bújj inkább hozzám úgy ám (hú, gyerünk, három, kettő egy)
Itt olyan sok a szexi lány
Kinek melle überkirály
Tőled elveszítem a fejem (hoppá)
Reggel pálinka és fröccs
Mint egy földesúr
Csak az hiányzik
Aki a mellszőrömbe túr (hoppá)
Pedig itt olyan sok a szexi lány
Kinek melle überkirály
Tőled elveszítem a fejem
Kemény a lányok melle
Popója, telihóba nyárihóba hébehóba
Mert ez a Csóró Lali porfóliója
Lálálá lá lálá Lali
Lilili lililili luli
Hoppá láli láli láli lala
Lálá lala lálá Lali"
-
#868 én már ezt a fost csak miatta nézem :DD -
#867 Véletlenül nem Ödi a szerelőgyerek, szerepel ebben a gyanú árnyéka részben? -
#866 haha Noémi beszopta :D -
karajjj #865 nem hiszem el baszki, bekapcsolom reggel a tv-t, az rtl klub beszélgetős reggeli műsorában dzsó és barbi meghívott vendégként ül a műsorvezetőkkel és beszélgetnek a lánykérésről, mintha tényleg megtörtént volna a héten, mintha ők tényleg az alakított karakterek lennének, elmondták, hogy mit éreztek, meg utána szóba került az esküvő -
#864 [URL=http://vimeo.com/66716953]Új "főhösnőnk" videója :)[/URL] -
#863 Vótmá?
18+ -
#862 Kamarás Norbert, volt vv4-es jelentkező volt annó:)
Itt még sokmidnenki más is [URL=http://velvet.hu/celeb/2013/06/10/felismeri_az_ejjel-nappal_budapest_szereploit/]"szerepel"[/URL] -
#861 és Lalinak mi az igazi neve?? -
#860 Hát ha a média még el is hiteti velük, akkor nem csodálom. Magdi anyus is benne van a köz tudatban, mégis mindenki tudja, hogy Fodor Zsóka színésznő alakította, és nem Magdi anyus névvel szerepelt riportműsorokban, vagy lépett fel a színházban. -
karajjj #859 azért van, mert a nézők nagyrésze még mindig azt hiszi, hogy ez valóságshow... -
xido #858 hogy jobban beépüljön a köztudatba a sorozat..
Balázs műsorban is Lali volt és nem Norbi...
Facebook oldalon is mindig nyomják a szar dumákat fotókkal,hogy ide megyünk oda megyünk,ti mit csináltok..aláírás karakternév..és ha kommentben valakit helyre teszel,hogy csak sorozat oldal..akkor törölnek:) -
#857 nem vágom én sem mi értelme ennek, Zsófi valódi neve egyébként Kovács Bettina Dóra. -
#856 De a Fókuszban is csak Zsófinak hívták. Titok az igazi nevük, vagy mi a faszért adják úgy elő, mintha ez a valódi személyiségük lenne? Kurva idegesítő... -
#855 pont Szandyt? menjenek már.. pff