1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • kill3r21
    azért vicces hogy ebbe a sorozatba az izomagyak mindig félmeztelen nyomják....vagy az izomagyak alapbol ilyenek? ennyire élvezik a testük? :D
  • sb1
    Én is pont ezen röhögtem..igazi agyhalott :D
  • bluesfool
    Dia : ebben a városban ( budapest) 10 millióan laknak.
    Keresd a bakit.
  • Ironman2
  • LoSA
    Gondolom akkor is csak egy kis időre....
  • OptimusPrime
    Lesz a görényeknek is külön szobájuk, felszabadulás van! :D
  • wesker24
    Szegény csaj már 2-xszor csukják rá az ajtót !

Marci is elment neki is annyi ez egyre jobb lesz :D
  • OptimusPrime
    Itt
  • Krisztiam #406
    ez a kilátó hol van pesten, ahol a Dia meg az Anikó van?
  • Breki33
    Big Boss

• Breki33
    Azért nem teljesen ugyanaz Kolosi nyilatkozta is

http://www.origo.hu/teve/20130215-az-ejjelnappal-budapest-eredetije-a-berlin-tag-nacht.html

Kolosi szerint a következő hónapokban lesznek olyan szálak, amelyeket magyarok találtak ki. Bevallotta, hogy az elején a gyenge nézettség miatt volt pár nap, amikor megállapították, hogy „ez nehezebb lesz, mint gondolták.” Mára az Éjjel-nappal szerinte méltó párja a Barátok köztnek, de előbbi több fiatal néző követi.
  • karajjj
    az mennyi ideig ment?
  • sb1
    Mivel követik az eredti műsort lépésröl lépésre, ez tök regyértelmü, láttam azt végig kint, de amúgy a magyr jobban tetszik, jobban tolják s zereplök, a kinti kicsit izzadságszagu volt...
    Lesz még meglepi nem is egy :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szandi kibassza kristófot, vivi meg befogadja, ritácska (sajnos)visszatér, joe nem bírja a feszkót, kicuccol.. :)
  • OptimusPrime
    "Éjjel-Nappal Költözés - az RTL-KLUB új reality műsora"?
  • Breki33
    Marci is ki fog Aniko is, Kristóf be Gábor vissza Regi is Joe-val

• LoSA
    Hogy költözne már ki Joe a saját lakásából... Hülyeség!! Marci fog max!!! ;)
  • kozi001
    Na az hiányzik még...
  • Janika114
    Honnan veszítek h Joe kiköltözik? De gondolom ha igaz is csak úgy mint a többiek h visszajön, nem?
  • karajjj
    A Hanna vörös lakótársa is volt a Gyanú árnyékában. Valamelyik nap pont belefutottam abba a részbe a Coolon. A Gábor anyja meg szerintem a Maunikasaóból szökött... :D
  • Breki33
    ki, rita és vivien keveréseinek hála

Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplői

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20130514/ejjel-nappal-budapest-szereplok-joe-rita-lali-aniko-regina/

Száz nővel volt az Éjjel-Nappal Budapest macsója

http://www.hir24.hu/szines/2013/05/03/szaz-novel-volt-az-ejjel-nappal-budapest-macsoja/

Szexmániás az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja
    http://www.storyonline.hu/hirek/szexmanias_ejjel_nappal_budapest/42080/
  • Szolnokboy1
    kiköltözik a sjaát lakásából? :D
  • sb1
    Ritácska már a héten visszatér sajna, és senki más nem tünik el a sorozatbol, joe fog költözni :)
  • Ironman2
    Majd beleirják Alekosz mamáját!
  • [HUN]FaTaL
    Egyiket se fogják kiírni nagy valószínűséggel. Esetleg Gábort.
  • wesker24
    Hát kezd szét hullani a csapat !

Elment ugye Gábor Enikővel aztán ugye Rita is lelépett Marci miatt na most meg ugye Marci is lelép ő is kiesik akkor kimarad egyáltalán ? :D

• Ironman2
  • [HUN]FaTaL
    Ezen nagyot röhögtem :DDD
  • matyi0323
    Tudom, hogy csak forgatás..de Lali..:D:DDDDD
    llink
  • kill3r21
    látom facebook beindult, jönnek a mémek és a szövegek :D
    "Most érkezett!!!

A hazai popzene sztárjai koncertet szerveznek Marci felépülésére!!! Az adományokból és a koncert bevételéből veszik meg Marcinak a lélegeztető gépet, kerekes széket, járókeretet és az arcplasztikai műtét költségét is ebből fedeznék.
    Pár név a sok közül: SP, Flour Tomi, Győzike, Tóth Gabi, Anti Fitnesz Club, Zámbó Árpy és Zámbó Krisztián...
    Külföldi sztárvendég: Justin Bieber

A jegyek értékesítése: Ticketexpressz
  • Tyler1
    De amúgy kóma esetén már súlyos testi sértés, és akkor a kórháznak értesítenie kell a rendőrséget.
  • rooney8
    azért joe elég rendesen ki van baszva, nem egyszer fordult már elő, hogy egy ütéssel megöltek egy embert. ez most csak egy kóma :D
  • kill3r21
    Hát nemtom gyerekek két lehetőséget látok,
    Dzsónak vagy 3310 volt a kezébe, vagy Chuck Norris lezármazottja....:D
  • Tyler1
    Kicsit csalódtam, hogy ennyi volt a bunyó, meg hogy pont a 70 kilós Lali fogja vissza egyedül :D Ha még beleveri 3x a fejét a padlóba, akkor hitelesebb lett volna a kóma sztori.
  • kill3r21
    "Most érkezett!!!!!!!

Az RTL Klub programigazgatója bejelentette hogy az Éjjel -nappal Budapest sorozat véget ért, mivel a maflás után Joe kivágott mindenkit az albérletből. De a nézők nem maradnak igényes műsor nélkül, mivel elindítanak egy új reality show-t Kiszel Tünde, Győzike, Benkő Dániel, Bea asszony szereplésével. Annyit még elárult a programigazgató hogy a műsor főként abból fog állni, hogy a Benkő szexuálisan fogja zaklatni a szereplőket!!" :D
  • Belkar
    Mikor Joe a falhoz vágta az akváriumot az első gondolatom az volt hogy valaki vegye már fel szerencsétlen halat... erre lali megteszi

Bár az mondjuk kicsit túlzás volt hogy azzal próbálta élesztgetni
  • ToCsEk
    laller meg a hal
    btw tényleg kezd süllyedni a szint, én pl erre a korházas fosra nem vagyok kíváncsi ami most lesz majd
  • kill3r21
    Ez a lali tényleg hülye....
    aranyhal :D
  • zotya10002
    Szegény halacska :-) De szerencsére Laller megmenti XD
  • kozi001
    Szegény Anikó! :)

Na meg szegény Marci...
  • kill3r21
    Hát én most lefagytam, ennyire kopizzák a német verziót?