1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#414 azért vicces hogy ebbe a sorozatba az izomagyak mindig félmeztelen nyomják....vagy az izomagyak alapbol ilyenek? ennyire élvezik a testük? :D -
#413 Én is pont ezen röhögtem..igazi agyhalott :D -
bluesfool #412 Dia : ebben a városban ( budapest) 10 millióan laknak.
Keresd a bakit. -
Ironman2 #411 -
#410 Gondolom akkor is csak egy kis időre.... -
#409 Lesz a görényeknek is külön szobájuk, felszabadulás van! :D -
#408 Szegény csaj már 2-xszor csukják rá az ajtót !
Marci is elment neki is annyi ez egyre jobb lesz :D -
#407 Itt -
#406 ez a kilátó hol van pesten, ahol a Dia meg az Anikó van? -
#405 Big Boss
-
#404 Azért nem teljesen ugyanaz Kolosi nyilatkozta is
http://www.origo.hu/teve/20130215-az-ejjelnappal-budapest-eredetije-a-berlin-tag-nacht.html
Kolosi szerint a következő hónapokban lesznek olyan szálak, amelyeket magyarok találtak ki. Bevallotta, hogy az elején a gyenge nézettség miatt volt pár nap, amikor megállapították, hogy „ez nehezebb lesz, mint gondolták.” Mára az Éjjel-nappal szerinte méltó párja a Barátok köztnek, de előbbi több fiatal néző követi. -
karajjj #403 az mennyi ideig ment? -
#402 Mivel követik az eredti műsort lépésröl lépésre, ez tök regyértelmü, láttam azt végig kint, de amúgy a magyr jobban tetszik, jobban tolják s zereplök, a kinti kicsit izzadságszagu volt...
Lesz még meglepi nem is egy :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szandi kibassza kristófot, vivi meg befogadja, ritácska (sajnos)visszatér, joe nem bírja a feszkót, kicuccol.. :) -
#401 "Éjjel-Nappal Költözés - az RTL-KLUB új reality műsora"? -
#400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Marci is ki fog Aniko is, Kristóf be Gábor vissza Regi is Joe-val
-
#399 Hogy költözne már ki Joe a saját lakásából... Hülyeség!! Marci fog max!!! ;) -
kozi001 #398 Na az hiányzik még... -
Janika114 #397 Honnan veszítek h Joe kiköltözik? De gondolom ha igaz is csak úgy mint a többiek h visszajön, nem? -
karajjj #396 A Hanna vörös lakótársa is volt a Gyanú árnyékában. Valamelyik nap pont belefutottam abba a részbe a Coolon. A Gábor anyja meg szerintem a Maunikasaóból szökött... :D -
#395 ki, rita és vivien keveréseinek hála
Tudtad? Korábban is szerepeltek RTL-es műsorokban az Éjjel-nappal Budapest szereplői
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20130514/ejjel-nappal-budapest-szereplok-joe-rita-lali-aniko-regina/
Száz nővel volt az Éjjel-Nappal Budapest macsója
http://www.hir24.hu/szines/2013/05/03/szaz-novel-volt-az-ejjel-nappal-budapest-macsoja/
Szexmániás az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja
http://www.storyonline.hu/hirek/szexmanias_ejjel_nappal_budapest/42080/ -
#394 kiköltözik a sjaát lakásából? :D -
#393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ritácska már a héten visszatér sajna, és senki más nem tünik el a sorozatbol, joe fog költözni :) -
Ironman2 #392 Majd beleirják Alekosz mamáját! -
#391 Egyiket se fogják kiírni nagy valószínűséggel. Esetleg Gábort. -
#390 Hát kezd szét hullani a csapat !
Elment ugye Gábor Enikővel aztán ugye Rita is lelépett Marci miatt na most meg ugye Marci is lelép ő is kiesik akkor kimarad egyáltalán ? :D
-
Ironman2 #389 -
#388 Ezen nagyot röhögtem :DDD -
#387 Tudom, hogy csak forgatás..de Lali..:D:DDDDD
llink -
#386 látom facebook beindult, jönnek a mémek és a szövegek :D
"Most érkezett!!!
A hazai popzene sztárjai koncertet szerveznek Marci felépülésére!!! Az adományokból és a koncert bevételéből veszik meg Marcinak a lélegeztető gépet, kerekes széket, járókeretet és az arcplasztikai műtét költségét is ebből fedeznék.
Pár név a sok közül: SP, Flour Tomi, Győzike, Tóth Gabi, Anti Fitnesz Club, Zámbó Árpy és Zámbó Krisztián...
Külföldi sztárvendég: Justin Bieber
A jegyek értékesítése: Ticketexpressz -
#385 De amúgy kóma esetén már súlyos testi sértés, és akkor a kórháznak értesítenie kell a rendőrséget. -
#384 azért joe elég rendesen ki van baszva, nem egyszer fordult már elő, hogy egy ütéssel megöltek egy embert. ez most csak egy kóma :D -
#383 Hát nemtom gyerekek két lehetőséget látok,
Dzsónak vagy 3310 volt a kezébe, vagy Chuck Norris lezármazottja....:D -
#382 Kicsit csalódtam, hogy ennyi volt a bunyó, meg hogy pont a 70 kilós Lali fogja vissza egyedül :D Ha még beleveri 3x a fejét a padlóba, akkor hitelesebb lett volna a kóma sztori. -
#381 "Most érkezett!!!!!!!
Az RTL Klub programigazgatója bejelentette hogy az Éjjel -nappal Budapest sorozat véget ért, mivel a maflás után Joe kivágott mindenkit az albérletből. De a nézők nem maradnak igényes műsor nélkül, mivel elindítanak egy új reality show-t Kiszel Tünde, Győzike, Benkő Dániel, Bea asszony szereplésével. Annyit még elárult a programigazgató hogy a műsor főként abból fog állni, hogy a Benkő szexuálisan fogja zaklatni a szereplőket!!" :D -
Belkar #380 Mikor Joe a falhoz vágta az akváriumot az első gondolatom az volt hogy valaki vegye már fel szerencsétlen halat... erre lali megteszi
Bár az mondjuk kicsit túlzás volt hogy azzal próbálta élesztgetni -
#379 laller meg a hal
btw tényleg kezd süllyedni a szint, én pl erre a korházas fosra nem vagyok kíváncsi ami most lesz majd -
#378 Ez a lali tényleg hülye....
aranyhal :D -
#377 Szegény halacska :-) De szerencsére Laller megmenti XD -
kozi001 #376 Szegény Anikó! :)
Na meg szegény Marci... -
#375 Hát én most lefagytam, ennyire kopizzák a német verziót?