1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • ToCsEk
    kimberli kifeküdt
    kristóf " én gondolkózó ember vagyok" aha az :D akit tudjuk mi vezérel :D
    új rita
  • zotya10002
    B@szkiii
  • karajjj
    megkurvult...
  • kozi001
    Két hét Londonban --> hazajössz és ráugrassz az összes szomszédra!
    Értem én!

• sb1
    A sorozatban az összes nőnemü egyed egy pálcás **va, kezdve hannácskától a koca leszbiig :D
  • kozi001
    Az ÚjRita nem vacakol sokat.
    Lassan nagyobb ribi lesz, mint Vivi!
  • ToCsEk
    poor marci
    szegény kuvasz :(
    rita nagyon bekeményített
    vivien meg ójaj, kb kaphatott volna egy öklös marcisat ő is :D
    vagy minimum kirúgni alóla a széket
    de meg kell hagyni nagyin jól játsza ezt a tenyérbe mászó szerepet
  • Tyler1
    Elég csak a műsor fb-ját olvasni, döbbenetes miket irkálnak ott is az emberek. Komolyan nem hiszem el, hogy 2013-ban ilyen buta emberek léteznek.
  • Suffering
    és gondolom at hiszik, hogy ha elviszik a kocsijukat a Joe-ker be akkor ők is bekerülnek az adásba :D
  • sb1
    Nem meglepő, az ország nagyrésze agymosott, és amíg ilyen "műsorok" vannak, nagy változást nem is kell várni!
  • ToCsEk
    jó hülyék, idióták akkor
  • barnie1990
    Origón írja, hogy egy felmérés alapján a lakosság 20%-a tudja csak, hogy nem valóságshow, amit lát, hanem fikció.
  • Suffering
    német Lali összejött a német Zsófival
  • ToCsEk

• barnie1990
    Köszi szépen!
  • LoSA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    JÖVŐHETI TARTALOM:

2013.05.21., Kedd 19.50 - 68. rész
    Joe hirtelen arra ébred, hogy Vivien megint hazahozott a klubból egy csomó embert, és itt folytatták a bulit. Vivien folyamatosan keresi a bajt. Mióta Joe megütötte Marcit, Vivien semmi tiszteletet nem mutat irányában. Joe felmondja Vivien bérleti szerződését. Az egy hónapos felmondási idő végeztével el kell tűnnie a lakásból. Joe összekapja magát, és arra kéri a többieket, hogy kezdjék újra! Marci képtelen otthon érezni magát Szandi lakásában. Anikó rá sem ismer. Marci bevallja neki, hogy a szakítás Ritával nagyon megviseli. Ám Rita váratlanul becsenget hozzá…

2013.05.22., Szerda 19.50 - 69. rész
    Anikó és Dia elhatározzák a Zoli kocsmájában töltött hosszú műszak végeztével tovább szórakoznak. Kiválóan megértik egymást, elmennek reggelizni, és vásárolgatni. Regina nem tudja elérni Diát, sőt még Gábor is elbizonytalanítja, hogy Dia vajon hűséges-e hozzá. Nagy veszekedésre kerül sor, amikor Dia fél órát késik a Reginával megbeszélt randiról. Reginának komoly kételye támad, hogy vajon Dia is úgy érez –e iránta, ahogy ő Dia iránt. Marci még egy utolsó kísérletet tesz és megpróbálja visszakönyörögni magát Ritához.

2013.05.23., Csütörtök 19.50 - 70. rész
    Joe reggel visszamegy a lakásba abban reménykedve, hogy talán egy alapos beszélgetéssel még helyrehozható minden, és lehetővé válik, a közös folytatás. De a megbeszélést félbe szakítja az, hogy Vivien nekiesik Ritának, így Joe végleg elhagyja a lakást. Regina nem akarja Joe-t magára hagyni, és ő is elköltözik. Vivien a lakógyűlés közepén észreveszi, hogy Rita és Kristóf csókolóznak, megtépi a lányt a többiek szeme láttára, majd Zsófinak is nekimegy, aminek következményei lesznek.

2013.05.24., Péntek 19.50 - 71. rész
    Reginán úrrá lesz a féltékenység, és meglesi Diát, aki egy barátnőjével találkozik. Amikor Regina kérdőre vonja Diát, mert azt gondolja, hogy Diának viszonya van a másik nővel, szégyenkezve kell tudomásul vennie, hogy Dia azért találkozott a másik lánnyal, mert éppen neki akart egy meglepetés-kirándulást szervezni. Rita és Kristóf előző napi csókja után a lakók Rita ellen fordulnak, nem tetszik nekik, hogy miatta nem tudták kitenni az albérletből Kristófot. Mindenki lemond Ritáról, még Regina is megszakítja vele a barátságot.
  • barnie1990
    Egy jó spoilert tud valaki mondani a német változat alapján?
  • Breki33
  • ToCsEk
    ribanc rita
  • matyi0323
    Mindig tudja kinek mit mondjon, hogy neki jó legyen.. Igazi kis rohadék fajta, de szimpatikus attól :D
  • Tyler1
    Ez a Kristóf mekkora karakter :D
  • matyi0323
    Lali :D:D:D:D:DDD valahogy mindig tudok nevetni rajta
  • Janika114
    Az a baj kezdenek annyira drámai irányba haladni már hogy egyre jobban nem érdekelnek a részek. Mindenki utál mindenkit, költöznek össze-vissza. Akkor volt jó mikor meg volt a megfelelő egyensúly a dráma és a humor között, ez sztem egyre kevesebbszer van már meg.
  • kozi001
    Kristóf lassan amúgy is a fél stábbal volt.
    Úgyhogy a művésznőnek kár volt 30 részen keresztül hisztiznie miatta...
  • [HUN]FaTaL
    Lófi is hogy osztotta az észt, hogy nem kellett volna kirakni a Marcit, hiszen csak megfektette a Joe lányát... Bezzeg mikor Anikó hempergett Kristóffal, akkor egész más véleménye volt...
  • bluesfool
    tényleg 2 millió , bocsánat , félre hallottam
  • Janika114
    Hát ez de felidegesített engem is, tudom h egy sorozat de akkor is, mit képzel ez magáról, Joenak ki kellene vágnia a picsába Vivient Kristóffal együtt, úgy beszél néha ez a Vivi másokkal mint ha nem is tudom ki lenne ő, neki is kijárna már egy nagy pofon.
  • kozi001
    Ez a óbégatós szöszi meg visszajön!
    És máris Kristóffal kavar...
  • kozi001
    Anikó már megint kiköltözik?
    Éjjel-Nappal Költözés!
  • Szolnokboy1
    fuck logic!
  • Breki33
    mert bedobta a csomagjait a kocsiba aztán egy kabátban kóborolt és a szabadban aludt :D
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként egyre nagyobb faszságokat csinálnak:

- Vivient fizet lakbért. És akkor mi a fasz van? Azt költöztet oda akit akar?
    - Marcinak most mégis ellopták a kocsiját? Vagy miért nem abban aludt? Ellopták a cuccait, de a lakásba már két táskával érkezett, stb.
  • [HUN]FaTaL
    Pedig de, mert két milliót mondott. Le kéne cserélni a monó tv-t, meg az analóg adást :D
  • [HUN]FaTaL
    2 milliót mondott, süket vagy? :D
  • Klon
    Hogy en mennyire utalom a Vivient....
  • Breki33
    de kettőt mondott
  • ToCsEk
    nem kettőt mondott? én annyit hallottam
  • Grove4
    Azt hitem, csak rosszul hallottam, de ezek szerint nem!
  • ToCsEk
    carlos vs kristófon szakadtam :D
    rita meg hmm
    marci: anikó rita hanna
    kristóf: szandika zsófi anikó vivien nah meg holnap rita?:D

marci le van maradva nagyon :D
  • kill3r21
    atyaég, Kristóf vs Rita, szép lesz :D