Éjjel-Nappal Budapest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg az a szám ami elõtte ment amikor Lalival még beszélgetett Zsófi nincs meg?
Telhetetlen vok mi?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Link.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az elején volt Marci-Hanna között, meg talán még egyszer, de nem volt belõle 8, mint ahogy szokott! 😊
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
1~2 zenét már megtaláltam.
Ha megvan írj!Én is keresem. :~)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
marci te nor... anikó csönd meghallják xD
holnapi rész hójaja lesz ám baj<#ticking>#ticking><#nezze>#nezze>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az a vicc, férfi szemmel a Rita közel sem jó csaj, vállalható, de nem az a "hû, eldobom az agyam" ehhez jön még ez a hülye stílusa is, meg az Anikó-fóbiája, amit szerintem egy Anikóval történé valdói leszbi együttlét tudna már csak pozitív irányba terelni, mert az édeshármas is csak a féltékenységet szülné! 😛
Ilyen idegzsába csajom lenne én is rohannék az elsõ csajhoz, akit ismerek és vállalhatóbb! 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
már csak regina meg zsófika nem volt meg neki<#bohoc>#bohoc>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Marci asszem 27.