1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#454 kimberli kifeküdt
kristóf " én gondolkózó ember vagyok" aha az :D akit tudjuk mi vezérel :D
új rita -
#453 B@szkiii -
karajjj #452 megkurvult... -
kozi001 #451 Két hét Londonban --> hazajössz és ráugrassz az összes szomszédra!
Értem én!
-
#450 A sorozatban az összes nőnemü egyed egy pálcás **va, kezdve hannácskától a koca leszbiig :D -
kozi001 #449 Az ÚjRita nem vacakol sokat.
Lassan nagyobb ribi lesz, mint Vivi! -
#448 poor marci
szegény kuvasz :(
rita nagyon bekeményített
vivien meg ójaj, kb kaphatott volna egy öklös marcisat ő is :D
vagy minimum kirúgni alóla a széket
de meg kell hagyni nagyin jól játsza ezt a tenyérbe mászó szerepet -
#447 Elég csak a műsor fb-ját olvasni, döbbenetes miket irkálnak ott is az emberek. Komolyan nem hiszem el, hogy 2013-ban ilyen buta emberek léteznek. -
Suffering #446 és gondolom at hiszik, hogy ha elviszik a kocsijukat a Joe-ker be akkor ők is bekerülnek az adásba :D -
#445 Nem meglepő, az ország nagyrésze agymosott, és amíg ilyen "műsorok" vannak, nagy változást nem is kell várni! -
#444 jó hülyék, idióták akkor -
#443 Origón írja, hogy egy felmérés alapján a lakosság 20%-a tudja csak, hogy nem valóságshow, amit lát, hanem fikció. -
Suffering #442 német Lali összejött a német Zsófival -
-
#440 Köszi szépen! -
#439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!JÖVŐHETI TARTALOM:
2013.05.21., Kedd 19.50 - 68. rész
Joe hirtelen arra ébred, hogy Vivien megint hazahozott a klubból egy csomó embert, és itt folytatták a bulit. Vivien folyamatosan keresi a bajt. Mióta Joe megütötte Marcit, Vivien semmi tiszteletet nem mutat irányában. Joe felmondja Vivien bérleti szerződését. Az egy hónapos felmondási idő végeztével el kell tűnnie a lakásból. Joe összekapja magát, és arra kéri a többieket, hogy kezdjék újra! Marci képtelen otthon érezni magát Szandi lakásában. Anikó rá sem ismer. Marci bevallja neki, hogy a szakítás Ritával nagyon megviseli. Ám Rita váratlanul becsenget hozzá…
2013.05.22., Szerda 19.50 - 69. rész
Anikó és Dia elhatározzák a Zoli kocsmájában töltött hosszú műszak végeztével tovább szórakoznak. Kiválóan megértik egymást, elmennek reggelizni, és vásárolgatni. Regina nem tudja elérni Diát, sőt még Gábor is elbizonytalanítja, hogy Dia vajon hűséges-e hozzá. Nagy veszekedésre kerül sor, amikor Dia fél órát késik a Reginával megbeszélt randiról. Reginának komoly kételye támad, hogy vajon Dia is úgy érez –e iránta, ahogy ő Dia iránt. Marci még egy utolsó kísérletet tesz és megpróbálja visszakönyörögni magát Ritához.
2013.05.23., Csütörtök 19.50 - 70. rész
Joe reggel visszamegy a lakásba abban reménykedve, hogy talán egy alapos beszélgetéssel még helyrehozható minden, és lehetővé válik, a közös folytatás. De a megbeszélést félbe szakítja az, hogy Vivien nekiesik Ritának, így Joe végleg elhagyja a lakást. Regina nem akarja Joe-t magára hagyni, és ő is elköltözik. Vivien a lakógyűlés közepén észreveszi, hogy Rita és Kristóf csókolóznak, megtépi a lányt a többiek szeme láttára, majd Zsófinak is nekimegy, aminek következményei lesznek.
2013.05.24., Péntek 19.50 - 71. rész
Reginán úrrá lesz a féltékenység, és meglesi Diát, aki egy barátnőjével találkozik. Amikor Regina kérdőre vonja Diát, mert azt gondolja, hogy Diának viszonya van a másik nővel, szégyenkezve kell tudomásul vennie, hogy Dia azért találkozott a másik lánnyal, mert éppen neki akart egy meglepetés-kirándulást szervezni. Rita és Kristóf előző napi csókja után a lakók Rita ellen fordulnak, nem tetszik nekik, hogy miatta nem tudták kitenni az albérletből Kristófot. Mindenki lemond Ritáról, még Regina is megszakítja vele a barátságot. -
#438 Egy jó spoilert tud valaki mondani a német változat alapján? -
#437 -
#436 ribanc rita -
#435 Mindig tudja kinek mit mondjon, hogy neki jó legyen.. Igazi kis rohadék fajta, de szimpatikus attól :D -
#434 Ez a Kristóf mekkora karakter :D -
#433 Lali :D:D:D:D:DDD valahogy mindig tudok nevetni rajta -
Janika114 #432 Az a baj kezdenek annyira drámai irányba haladni már hogy egyre jobban nem érdekelnek a részek. Mindenki utál mindenkit, költöznek össze-vissza. Akkor volt jó mikor meg volt a megfelelő egyensúly a dráma és a humor között, ez sztem egyre kevesebbszer van már meg. -
kozi001 #431 Kristóf lassan amúgy is a fél stábbal volt.
Úgyhogy a művésznőnek kár volt 30 részen keresztül hisztiznie miatta... -
#430 Lófi is hogy osztotta az észt, hogy nem kellett volna kirakni a Marcit, hiszen csak megfektette a Joe lányát... Bezzeg mikor Anikó hempergett Kristóffal, akkor egész más véleménye volt... -
bluesfool #429 tényleg 2 millió , bocsánat , félre hallottam -
Janika114 #428 Hát ez de felidegesített engem is, tudom h egy sorozat de akkor is, mit képzel ez magáról, Joenak ki kellene vágnia a picsába Vivient Kristóffal együtt, úgy beszél néha ez a Vivi másokkal mint ha nem is tudom ki lenne ő, neki is kijárna már egy nagy pofon. -
kozi001 #427 Ez a óbégatós szöszi meg visszajön!
És máris Kristóffal kavar... -
kozi001 #426 Anikó már megint kiköltözik?
Éjjel-Nappal Költözés! -
#425 fuck logic! -
#424 mert bedobta a csomagjait a kocsiba aztán egy kabátban kóborolt és a szabadban aludt :D -
#423 Egyébként egyre nagyobb faszságokat csinálnak:
- Vivient fizet lakbért. És akkor mi a fasz van? Azt költöztet oda akit akar?
- Marcinak most mégis ellopták a kocsiját? Vagy miért nem abban aludt? Ellopták a cuccait, de a lakásba már két táskával érkezett, stb. -
#422 Pedig de, mert két milliót mondott. Le kéne cserélni a monó tv-t, meg az analóg adást :D -
#421 2 milliót mondott, süket vagy? :D -
#420 Hogy en mennyire utalom a Vivient.... -
#419 de kettőt mondott -
#418 nem kettőt mondott? én annyit hallottam -
#417 Azt hitem, csak rosszul hallottam, de ezek szerint nem! -
#416 carlos vs kristófon szakadtam :D
rita meg hmm
marci: anikó rita hanna
kristóf: szandika zsófi anikó vivien nah meg holnap rita?:D
marci le van maradva nagyon :D -
#415 atyaég, Kristóf vs Rita, szép lesz :D