1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#374 Normális vagy ? Pipa XD -
kozi001 #373 Szorítok mindenesetre... :) -
#372 A német jóval előrébb jár azt hiszem (talán 1 évvel?). Lehet, hogy itt is kiírják 1 év múlva :D -
#371 IQ bajnok zsófika a háttérben: "mi a mentők száma??" - őt kellett volna kiütni :D -
kozi001 #370 Bizonyos dolgokban eltér.
A németben a Rita karaktert már kiírták! -
#369 ban -
youtubetv #368 Lécci töltsétek fel a filmet ide: www.youtubetv.ch hogy legálisan is elérhetővé tehesség -
#367 Csak ők ketten. Engem inkább az lep meg, hogy nincs saját forgatókönyv? Azt hittem eltér a történet az eredetitől. -
McCartman #366 Beszarok, hogy még a szereplők nevei is ugyanazok? :D
Ennyi kreativitást.. -
#365 a mi joenk jobb :D -
karajjj #364 eredeti verzió -
McCartman #363 Az unalmas ordibálástól lett avíttas az Éjjel-Nappal Budapest -
#362 Persze, jó hogy nem megölik egymást a szereplők :D -
#361 Csaknemmá! :) -
#360 Nem, nem írnak ki senkit. -
#359 durva a kép,
szerintetek Marci megmurdel? -
#358 :D Rohadt jó kép, hát biztos onnan veszik a zenéket, amiket bevágnak egy-egy napszak közé! :) -
Ironman2 #357 ja,Ncore! -
#356 RTL HD? azt az hogy meg miért meg na? meg nekem mé' nincs olyan a tréhómnál? vagy rohadékok és ez is feláras?! :D -
#355 Azért néha az Sg.-re is benézhetne -
#354 Éjjel-Nappal nCore. -
#353 Az szerintem Zsófi is tuti az Ncore-on lóg ! xD -
kozi001 #352 Mi ez? Torrent oldal? -
#351 lol :DDDD -
#350 Rohadjatok meg mindannyian. -
#349 Mac képernyőjét érdemes figyelni... :D
-
#348 Micsoda hangeffekt az ütésnél :D Marci egész hitelesen nyomta az esést. De mit ordít Joe a végén? Rohadjatok meg,.....??? -
#347 -
#346 K.O -
karajjj #345 basszmeg, mióta vártam már ezt :D
azt hittem már nem merik meglépni -
#344 Mondjuk elég gáz, hogy Joe nem kérdez semmit csak egyből üt. Pedig azért a lánya nem az őszinteség mintapéldánya... -
Suffering #343 szerintem annál az egy pofonnál több nem lesz amitől lerepült a székről. kb 6-an ugrottak rá egyből Joe-ra hogy leállitsák :(((( -
#342 Na már vártam :D -
#341 durr ko :DDD -
#340 Ajj de kár, hogy pont ott lesz mindenki, visszafogják majd a dzsót :( pedig mi szép lenne, ha még 5ször beleverne az arcába ott a földön fekve. -
#339 MIKOR LESZ MÁR HÉTFŐŐŐŐ??? -
#338 nah csak kiderül
hőtfőn marci verés -
#337 Jujj ! De durva hétfő lesz! -
#336 Jó lenne már lezárni ezt a Hannás dolgot, mert baszott unalmas. -
#335 Ha képesek lesznek még jövőhéten is ezzel a hannás dologgal húzni a műsort, akkor lerúgom a tv-t. Már egy hete erről szól, hogy "jaj jön a dzsó, de dzsó nem tudhatja meg, most elmondom dzsónak, te nem mondhatod el dzsónak, dzsó megdugta a lányát én meg kivertem rá".
Basszottul idegesítő :D