1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • rooney8
    kákán is csomót... :D
    jobb lett volna, ha azt írom, hogy varga mikivel és polyák ritával? :D
  • Tyler1
    Honnan tudod, hogy épp nem forgattak? :D
  • [HUN]FaTaL
    Joeval és Reginával biztosan nem, ők csak karakterek :D Esetleg az őket alakító amatőrszínészekkel :D
  • rooney8
    ja am pár hete voltak haverjaim peaches-be bulizni és találkoztak joeval és reginával, én meg pont lemondtam azt a bulit :D
  • kozi001
    Rita:
    Mosogatás expert!

Műanyag edényeket kellene neki venni, h ne vágja ki kukába a porcelánt!
  • karajjj
    előtte utána reklámmal :D
  • Tyler1
    Mikor volt ez 65 perc? Reklámmal együtt is 50-55 max.
  • [HUN]FaTaL
    Lassan inkább érdemes kihagyni az egészet, ellaposodott.
  • karajjj
    tuti lesz annyi reklámszünet, mint a barátok köztnél :D
  • sb1
    majd hétvégén leszedi az ember egyszerre az egész hetit, azt egybe megnézni :)
  • Breki33
    Új időpontban a Barátok közt, rövidebb lesz az Éjjel-nappal Budapest

http://www.origo.hu/teve/20130529-uj-idopontban-a-baratok-kozt-rovidebb-lesz-az-ejjel-nappal-budapest.html

• Breki33
  • Dj Tommy
    + a "tartozék": a cuki fánkok.
  • kill3r21
    nem is tudtam mi hiányzott, a barbika :D
  • Shelton
    Limp Bizkit - Rollin'
  • Breki33
  • karajjj
    csuláék

• Emese27
    tudja valaki annak a zenének a címét,amit akkor adtak,mikor Joe és Cápa szkandereztek?:) nagyon fontos lenne:) előre is köszii
  • karajjj
    nem értem, hogy mi a francért kell úgy beállítani, mintha ezek valós események lennének
  • Szolnokboy1
    Az a kis ribi csúnyán kihasználta szegény Lallert. Kalapács meg elzüllik megint. :/
  • Breki33
    Majka menti meg Hannát
    2013-05-28 18:24:12
    Budapest - Majka (33) menti meg az Éjjel-nappal Budapest sztárjait. Az ózdi hős nem először játszik sorozatban, ezúttal azonban önmagát alakítja, aki bandájával éppen hazafelé tart egy vidéki koncertről, amikor az út szélén Hannába és barátaiba botlik.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/majka-menti-meg-hannat-2192141
  • Breki33
    simán vissza lehet nézni, most is az megy
  • Tyler1
    Carlosról meg mindig a fiatal Rock ugrik be.

• Tyler1
    Zsófi menj már vissza, te beteg vagy, nehogy itt valami szövődményed legyen :D De már Zsófi is elröhögte a végét :D

Mekkora poén lett volna, ha Kristóf azalatt a fél perc alatt lenyúlta volna a nőt :D
  • sanzik
    Kalapács,Csula,Cápa!
    Bandám utánam... !!!
  • ToCsEk
    kristóf lassan előléphet sármőrnek
    kuvasz meg megint befailolta a szöszikét :(
    írhatnának már valami jó csajt
  • kozi001
    Zsófi látom nem sokat okosodott!
  • rooney8
    szerencsétlen laller :D
    szöszit blokkoltam volna :D
  • wesker24
    Lali megint durván beégett ! Ezt nem hiszem el ! :D
  • Szolnokboy1
    ezt a fajta lazaságot egyébként el lehet sajátítani/meg lehet tanulni, csak ez hosszú-hosszú évnyi viselkedési berögződés drasztikus megváltoztatását jelenti, ami ugye nem megy egyik napról a másikra. vannak erről könyvek, fórumok, videók, sőt előadások is. hozzá kell tennem, Kristóf már a gyökér kategória, van ennek egy mérsékeltebb változata is.
  • Tyler1
    Tanulság, légy olyan mint Kristóf és megkapsz minden nőt :) Egyébként ez nem csak a magyar lányokkal van így, nem kell beskatulyázni ezzel is őket.
  • Szolnokboy1
    PONTOSAN!
  • Suffering
    Jól mutatja ez a müsor a magyar lányok gondolkodását. 4 csaj szeretett bele Kristófba, annak ellenére, hogy mind a 4-en tudják, hogy ő milyen... Ez sajnos nincs másképp a való életben sem, a hasonló srácoknál, a rendes srácok meg mindig hoppon maradnak.
  • kill3r21
    hú szegény joera rájár a rossz sorozat....
  • rooney8
    2013-ban nem igaz, hogy még nekem kell alkalmazkodnom egy rtl szintű cégnek a gyér szerverkapacitása miatt :D
  • Tyler1
    Ilyenkor nem is érdemes, én ha lemaradok megvárom inkább már a másnapot, aztán délután nézem vissza :D
  • rooney8
    ez a fos rtlmost is rohadjon meg, hogy nem lehet visszanézni soha ezt a kurva műsort :D
  • wesker24
    Szegény Gabriel nem lennék a helyébe ! xD
  • karajjj
    eddig se volt sokkal hosszabb, gondolom mostmár jól teleb*sszák akkor reklámmal is
  • [HUN]FaTaL
    +1