1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#534 kákán is csomót... :D
jobb lett volna, ha azt írom, hogy varga mikivel és polyák ritával? :D -
#533 Honnan tudod, hogy épp nem forgattak? :D -
#532 Joeval és Reginával biztosan nem, ők csak karakterek :D Esetleg az őket alakító amatőrszínészekkel :D -
#531 ja am pár hete voltak haverjaim peaches-be bulizni és találkoztak joeval és reginával, én meg pont lemondtam azt a bulit :D -
kozi001 #530 Rita:
Mosogatás expert!
Műanyag edényeket kellene neki venni, h ne vágja ki kukába a porcelánt! -
karajjj #529 előtte utána reklámmal :D -
#528 Mikor volt ez 65 perc? Reklámmal együtt is 50-55 max. -
#527 Lassan inkább érdemes kihagyni az egészet, ellaposodott. -
karajjj #526 tuti lesz annyi reklámszünet, mint a barátok köztnél :D
-
#525 majd hétvégén leszedi az ember egyszerre az egész hetit, azt egybe megnézni :)
-
#524 Új időpontban a Barátok közt, rövidebb lesz az Éjjel-nappal Budapest
http://www.origo.hu/teve/20130529-uj-idopontban-a-baratok-kozt-rovidebb-lesz-az-ejjel-nappal-budapest.html
-
#523 -
#522 + a "tartozék": a cuki fánkok. -
#521 nem is tudtam mi hiányzott, a barbika :D -
Shelton #520 Limp Bizkit - Rollin' -
#519 -
karajjj #518 csuláék
-
Emese27 #517 tudja valaki annak a zenének a címét,amit akkor adtak,mikor Joe és Cápa szkandereztek?:) nagyon fontos lenne:) előre is köszii -
karajjj #516 nem értem, hogy mi a francért kell úgy beállítani, mintha ezek valós események lennének -
#515 Az a kis ribi csúnyán kihasználta szegény Lallert. Kalapács meg elzüllik megint. :/ -
#514 Majka menti meg Hannát
2013-05-28 18:24:12
Budapest - Majka (33) menti meg az Éjjel-nappal Budapest sztárjait. Az ózdi hős nem először játszik sorozatban, ezúttal azonban önmagát alakítja, aki bandájával éppen hazafelé tart egy vidéki koncertről, amikor az út szélén Hannába és barátaiba botlik.
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/majka-menti-meg-hannat-2192141 -
#513 simán vissza lehet nézni, most is az megy -
#512 Carlosról meg mindig a fiatal Rock ugrik be.
-
#511 Zsófi menj már vissza, te beteg vagy, nehogy itt valami szövődményed legyen :D De már Zsófi is elröhögte a végét :D
Mekkora poén lett volna, ha Kristóf azalatt a fél perc alatt lenyúlta volna a nőt :D -
#510 Kalapács,Csula,Cápa!
Bandám utánam... !!! -
#509 kristóf lassan előléphet sármőrnek
kuvasz meg megint befailolta a szöszikét :(
írhatnának már valami jó csajt -
kozi001 #508 Zsófi látom nem sokat okosodott! -
#507 szerencsétlen laller :D
szöszit blokkoltam volna :D -
#506 Lali megint durván beégett ! Ezt nem hiszem el ! :D -
#505 ezt a fajta lazaságot egyébként el lehet sajátítani/meg lehet tanulni, csak ez hosszú-hosszú évnyi viselkedési berögződés drasztikus megváltoztatását jelenti, ami ugye nem megy egyik napról a másikra. vannak erről könyvek, fórumok, videók, sőt előadások is. hozzá kell tennem, Kristóf már a gyökér kategória, van ennek egy mérsékeltebb változata is. -
#504 Tanulság, légy olyan mint Kristóf és megkapsz minden nőt :) Egyébként ez nem csak a magyar lányokkal van így, nem kell beskatulyázni ezzel is őket. -
#503 PONTOSAN! -
Suffering #502 Jól mutatja ez a müsor a magyar lányok gondolkodását. 4 csaj szeretett bele Kristófba, annak ellenére, hogy mind a 4-en tudják, hogy ő milyen... Ez sajnos nincs másképp a való életben sem, a hasonló srácoknál, a rendes srácok meg mindig hoppon maradnak. -
#501 hú szegény joera rájár a rossz sorozat.... -
#500 2013-ban nem igaz, hogy még nekem kell alkalmazkodnom egy rtl szintű cégnek a gyér szerverkapacitása miatt :D -
#499 Ilyenkor nem is érdemes, én ha lemaradok megvárom inkább már a másnapot, aztán délután nézem vissza :D -
#498 ez a fos rtlmost is rohadjon meg, hogy nem lehet visszanézni soha ezt a kurva műsort :D -
#497 Szegény Gabriel nem lennék a helyébe ! xD -
karajjj #496 eddig se volt sokkal hosszabb, gondolom mostmár jól teleb*sszák akkor reklámmal is -
#495 +1