Megbukott az új Schwarzenegger-film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként mirõl is szól ez a film?...öööhh...
Az újságírók már látták a filmet itthon is, de itt nincs szó arról, hogy milyen.

"korántsem nevezhetõ kudarcott valott produkciónak/szereplésnek"

Ez szerintem is több annál. Tizedik hely. Viccelsz? Ahelyett, hogy letarolta volna a listát.

Zombee: Nem. Azt sem.
Tudtommal a premier elõtti vetítések nálunk január 22., Kedd-en lesznek.
Addig kedves cikkíró a maga nevében nem hinném hogy nyilatkozhatna, mert nem hiteles.
Nem értem azt sem, hogy ezen adatok fényében még korántsem nevezhetõ kudarcott valott produkciónak/szereplésnek.
Én moziba fogom megnézni, mert kívácsi vagyok a filmre. Persze egy akciófilmtõl ne várjunk egy Matrix magasságú bonyolultságot, mert nem is az a célja, hanem a szórakoztatás.

Zombee
Te láttad már? És a ratyi vámpír az jó?

Láttad már a filmet? Vagy csak a reklámok szippantottak be és azért hiszed, hogy ez jó?
Ratyi vámpírokon és varázslókon nevelkedett tinik nem tudják mi a jó.
Zombee
Én csakazértis megnézem moziban majd.

Miért van az, hogy az összes Schwarzenegger-rõl szóló kis képen mindig Steve Bridges szerepel Schwarzeneggerre sminkelve? 😛
Szerintem ez a filmesek hibálya, már régóta az a trend, hogyha van egy értékes név, mint egy szinész, vagy játék akkor meg sem próbálnak jó filmet csinálni, csak a névbõl akarnak pénzt kihozni több kevesebb sikerrel.

Hedgehunter
Ott folyatta ahol abbahagyta es azota valoban valtozott a vilag.. <#papakacsint>
Szerintem pedig maga a film volt annyira semmitmondó,hogy nem érdekelte a nézõket... Mikor láttam az elõzetest, nem éreztem különösebb késztetést rá, hogy megnézzem(klisésnek tûnt). Túl nagy visszhangja sem volt ami azt illeti. Úgyhogy nem a színészek hibája.