215
  • Jakuza001
    Na de hat nem ? :D
    Sikeresen evet szamolt a 5 millio emberbol akit en leirtam mint egy ertek. :DDD
    Meg van az uj matek zsenink, aki mar / negyedevezik, mert mar nem tudja lanyos zavaraban, hogyan palastolja, hogy milyen hulyeseget irt. :D

Vajon hogyan szamolhatta ?

Ha 1.4 milliard lakos a szazszazalek, es abbol az 5 millio lakos x szazalek, akkor szorozzuk meg neggyel es megkapjuk a 365 napot. :D
  • UUUU
    Hatalmas!!!

• M2 #173
    (5 millió ember / negyedév) / (1400 millió ember) = 0.0036 / negyedév
  • Jakuza001
    Miert nem szorzod meg a szamot 52 hettel es akkor megkapod a cipomereted, te erre is kepes vagy. :D
  • M2 #171
    De, holnap találkozunk, de ott legyél! :-)
  • Jakuza001
    Te majom parade, 5 milliot adott el kinaban az apple a negyedevben ?
    Vagy egy heten ? :D
  • Jakuza001
    TE veletlenul nem szegedi gyoker vagy a dom terrol m2 ? :D
  • M2 #168
    Ajánlom:
    "Képlettel is láthatod mennyire vagy hülye (értelmesebbje itt meg szokott világosodni - lássuk):

(5 millió ember / negyedév) / (1400 millió ember) = 0.0036 / negyedév"
  • M2 #167
    Persze-persze, mert ott is épp a sikert próbáltad körülírni, aham... :-)))
  • Jakuza001
    Matek ? Hat akinek kijott a lakossag szazalekanak szorzata negyel a 365 nap az te vagy te szerencsetlen.
    Mert egy mondatot se tudsz felfogni, mert egy sargalapos pocs vagy, mert valaki szipus volt a csaladodban es felresikerultel. :D
  • Jakuza001
    Hat kosz hogy belinkelted, a hozzaszolasom, ahol lebuktal megint. :D
    Hol van ott nagy bukas ?? :D

Ez a gyerek a rakas fost beirta hogy nagy bukas. :DDDDDDDD
  • M2 #164
    Matek se megy, memóriád is egy leveli békáé - örüljünk legalább, hogy lélegzel! :-)
  • M2 #163
    Hát ezt (is) bebuktad:

Jakuza001:
    "De meg csak nem is egy tized szazalekot sem, hanem annak is a toredeket.
    5 millio eladas. Mi az ? egy nagy rakas fos. Szo szerint. A szallitas es egyeb koltsegek utan meg plane.
    Fogadom kisebb nyugat europai orszagban is tobbet adtak el, mint egy 1.4 milliardos orszagban.
    Es ez egy olyan szerencsetlennek, mint te sikert jelent. :D"
  • Jakuza001
    "az óriási bukás,"

Kamu gyerek, hol irtam en ilyet ? :D
    Mintha en azt irtam volna, hogy te oriasi sikernek akarod beallitani az 5 millios eladast. :D
    Ebbol lett az , hogy en allitolag leirtam, hogy oriasi bukas ? :P Bravo!!!!
  • M2 #161
    Képlettel is láthatod mennyire vagy hülye (értelmesebbje itt meg szokott világosodni - lássuk):

(5 millió ember / negyedév) / (1400 millió ember) = 0.0036 / negyedév
  • UUUU
    Mint ahogy már korábban írtam, a helyedben én befognám a pofám ilyen hülyeségek után. De inkább te tovább égeted magad.
  • narumon
    Hát látod :)
  • M2 #158
    Jézusom, vannak ilyen buta emberek!?
  • M2 #157
    Szerinted mi az 5 millió?

ember/negyed év
  • M2 #156
    "Vicces dolgokat tudunk meg az igazi Apple-haterektől:

- 3 nap alatt két millió, negyed év alatt 5 millió eladott készülék (darabján 400 dolláros profittal) az nem siker, az óriási bukás,

- Kínában 1 milliárd vásárló toporog türelmetlenül 7-800 dollárral a zsebében, hogy okostelefont vehessen."
  • Jakuza001
    Te hulye gyerek az nem reszesedes hanem a lakossag szazaleka. Hiaba is probalsz meset keriteni kore. Buktad, mint ahogy a hulye magyarazatod, amivel kirohogtetted magad, hogy a lakossag szazaleka szorova neggyel az egy ev. :D

Neked ezt megis hogy sikerult leszurni. :D
    AZ IQ volt keves a tenyek felfogasahoz, azert sikerut 365 napot szorzassal megallapitani egy lakossagi szazalekbol ? :D
  • M2 #154
    "Na Pistike, magyarázd el az újaknak, hogy mi az 5 millió, mit osztottál el vele és ami kijött az micsoda szerinted."
  • M2 #153
    Első osztályos matek almaszeletekkel - és megbuktál.

Ha az 1400 milliós lakosság egy negyed év alatt 5 milliót vásárol, akkor hogy kapom meg a teljes évi részesedést? Holnapig dolgozhatsz a feladaton.
  • Jakuza001
    Mar megtette mindenki rajtad sargalapos.
    365 nap :DDDDD
  • M2 #151
    Na Pistike, magyarázd el az újaknak, hogy mi az 5 millió, mit osztottál el vele és ami kijött az micsoda szerinted. Ők is akarnak egy jót röhögni.
  • hagyimiklos
    ROTFL
  • Jakuza001
    Magyarazkodj hulyegyerek a lakossag szazaleka szorozva neggyel az egy ev nalad azzaz 365 nap :DDDD
  • narumon
    Ennél szerintem sokkal viccesebb a te teljes lakosságra vetített számod :D
    Főleg hogy előtte te magyaráztad, hogy hány száz millió ember él 1USD jövedelem alatt! Most meg már gáz egy cégnek ha neki nem ad el telefont ! Muháhaaaaa :D
  • M2 #147
    "en kiszamolom a teljes lakossagnak hany szazaleka az 5millio ember"

Hogy ilyen hülyeséget te miért akartál számolni, azt rajtad kívül senki sem érti.
  • Jakuza001
    Jol latod, a maki megakarta magyarazni, hogy ha en kiszamolom a teljes lakossagnak hany szazaleka az 5millio ember, akkor ha o azt megszorozza neggyel megkapom a teljes evet!!!! :DDDDDDDDDDDD
    Ilyen csak a meseben lehet vagy a sargalaposoknal es ezekutan me'g meg is akarta magyarazni. :D
  • narumon
    Én már hoztam, most hogy te is itt vagy asszem bedobok a mikroba még egy adagot :P
  • M2 #144
    Nevedet látom anyukádtól kaptad, mikor túl hirtelen mutattak fel neki első alkalommal. :-)
  • UUUU
    HAHAHA hozok popcornt, mert látom itt minden ipados,iphoneos szellemileg alulfejlett.
  • M2 #142
    Írtam én cégre/termékre, hogy hülye? Jól megaszontad, ettől aztán az iPhone annyira de annyira rosszul fogja érezni magát! :-)
    (mekkora dedó ez már!) :-))))))
  • M2 #141
    Nem nagyon érted te ezt a piaci részesedés dolgot. Pontosabban mondva: nagyon nem érted! :-)
  • Jakuza001
    Sry hogy elotted lemajmoztam a gyereket, mert megsertettem vele a majmok ertelmi szinvonalat. :D De lehet a papucsallatka is fejletted ilyen teren nala. :D
  • caius marius
    Namer Te sokkal jobb vagy. :-)
  • Jakuza001
    Atyaeg te majom, mi koze van a 4el szorzasnak ahhoz a tenyhez, hogy ha valaki kiszamolja hogy 5 millio lakos hany szazalek a teljes lakossaghoz kepest ? :D
    Uristen te gyoker megis mirol beszelsz ? :D
  • M2 #137
    (hoztad a szinteteket)
  • M2 #136
    De persze amennyiben a hobbidnak szeretnél kedvezni, akkor csak az Apple számait oszd el 365-tel és számold az egész kínai lakosságot vevőnek. Gondolom majd jobban alszol tőle.