Muszáj olcsóbb termékeket kínálnia az Apple-nek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol van ott nagy bukas ?? 😄
Ez a gyerek a rakas fost beirta hogy nagy bukas. 😄DDDDDDD
Jakuza001:
"De meg csak nem is egy tized szazalekot sem, hanem annak is a toredeket.
5 millio eladas. Mi az ? egy nagy rakas fos. Szo szerint. A szallitas es egyeb koltsegek utan meg plane.
Fogadom kisebb nyugat europai orszagban is tobbet adtak el, mint egy 1.4 milliardos orszagban.
Es ez egy olyan szerencsetlennek, mint te sikert jelent. 😄"
Kamu gyerek, hol irtam en ilyet ? 😄
Mintha en azt irtam volna, hogy te oriasi sikernek akarod beallitani az 5 millios eladast. 😄
Ebbol lett az , hogy en allitolag leirtam, hogy oriasi bukas ? 😛 Bravo!!!!
(5 millió ember / negyedév) / (1400 millió ember) = 0.0036 / negyedév
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ember/negyed év
- 3 nap alatt két millió, negyed év alatt 5 millió eladott készülék (darabján 400 dolláros profittal) az nem siker, az óriási bukás,
- Kínában 1 milliárd vásárló toporog türelmetlenül 7-800 dollárral a zsebében, hogy okostelefont vehessen."
Neked ezt megis hogy sikerult leszurni. 😄
AZ IQ volt keves a tenyek felfogasahoz, azert sikerut 365 napot szorzassal megallapitani egy lakossagi szazalekbol ? 😄
Ha az 1400 milliós lakosság egy negyed év alatt 5 milliót vásárol, akkor hogy kapom meg a teljes évi részesedést? Holnapig dolgozhatsz a feladaton.
Fõleg hogy elõtte te magyaráztad, hogy hány száz millió ember él 1USD jövedelem alatt! Most meg már gáz egy cégnek ha neki nem ad el telefont ! Muháhaaaaa 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hogy ilyen hülyeséget te miért akartál számolni, azt rajtad kívül senki sem érti.
Ilyen csak a meseben lehet vagy a sargalaposoknal es ezekutan me'g meg is akarta magyarazni. 😄
(mekkora dedó ez már!) :-))))))
往前看同志
Uristen te gyoker megis mirol beszelsz ? 😄
Na várjunk csak... Megvan!
Hülyeájfon! :-)
往前看同志
Matekbol is fel voltal mentve mi IQ bajnok ? 😄
Kínában a potenciális okostelefon vásárlók száma kb. 300 millió, ebbõl az Apple elért 25-30 milliót (2012-ben), ez 8-10% körüli részesedést jelent. Pontos számokat évzáráskor lehet majd tudni.
Új termékkel egy induló piacon elérni negyed év alatt az 1-2% részesedést, az siker, extra profit mellett (tehát nem egy dzsunka 80 dolláros telefonnal) meg nagy siker.
- 3 nap alatt két millió, negyed év alatt 5 millió eladott készülék (darabján 400 dolláros profittal) az nem siker, az óriási bukás,
- Kínában 1 milliárd vásárló toporog türelmetlenül 7-800 dollárral a zsebében, hogy okostelefont vehessen.
Hát ti sem lesztek már hülyébbek, az is biztos! :-)))
Lakosságot soha nem nézünk, mondtam már: potenciális vásárlókat nézünk. Mert a te hülye rendszered alapján Etiópiában akkora eladási számokat várnál, mint Hollandiában. Te közgazdászok gyöngye! :-)))
Hogy te milyen idiota vagy. 😄
Te kihoztál 0.0036%-ot.
És én vagyok az elfogult. Aham. :-)
"Lehetõségként valakiben, valamiben rejlõ."
Ab ovo, az egymilliárd bármelyikbõl lehet vásárló.
Kivehetjük az összlakosságból a nagyon fiatalokat a nagyon szegényeket, de a többi bármikor vehetne iphonet.
Ezzel szemben volt öt millió eladás, ami szerinted a sikeres üzleti részvétel. Neked valami bölcsödei szinten oktatták a közgazdaságot ?
Minnel nagyobb a vasarloi reteg annal nagyobb lehet a piacod. 😄
Az is lehet, te lehet összetéveszted a bevételt a profittal.
Azt viszont látom, hogy te nem tudod értelmezni, hogy mi a plusz bevétel.
Ebben is segíthetek, hogy felfogd. Plusz pénzbevételi forrás vagy, új piac, amivel az eladó addig nem rendelkezett.
Akarsz még felvilágosítást kapni butyuta barátom ?