Muszáj olcsóbb termékeket kínálnia az Apple-nek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Hat kosz hogy belinkelted, a hozzaszolasom, ahol lebuktal megint. 😄
Hol van ott nagy bukas ?? 😄

Ez a gyerek a rakas fost beirta hogy nagy bukas. 😄DDDDDDD

Matek se megy, memóriád is egy leveli békáé - örüljünk legalább, hogy lélegzel! :-)
Hát ezt (is) bebuktad:

Jakuza001:
"De meg csak nem is egy tized szazalekot sem, hanem annak is a toredeket.
5 millio eladas. Mi az ? egy nagy rakas fos. Szo szerint. A szallitas es egyeb koltsegek utan meg plane.
Fogadom kisebb nyugat europai orszagban is tobbet adtak el, mint egy 1.4 milliardos orszagban.
Es ez egy olyan szerencsetlennek, mint te sikert jelent. 😄"
Jakuza001
"az óriási bukás,"

Kamu gyerek, hol irtam en ilyet ? 😄
Mintha en azt irtam volna, hogy te oriasi sikernek akarod beallitani az 5 millios eladast. 😄
Ebbol lett az , hogy en allitolag leirtam, hogy oriasi bukas ? 😛 Bravo!!!!

Képlettel is láthatod mennyire vagy hülye (értelmesebbje itt meg szokott világosodni - lássuk):

(5 millió ember / negyedév) / (1400 millió ember) = 0.0036 / negyedév
UUUU
Mint ahogy már korábban írtam, a helyedben én befognám a pofám ilyen hülyeségek után. De inkább te tovább égeted magad. <#falbav>

narumon
Hát látod 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Jézusom, vannak ilyen buta emberek!?
Szerinted mi az 5 millió?

ember/negyed év
"Vicces dolgokat tudunk meg az igazi Apple-haterektõl:

- 3 nap alatt két millió, negyed év alatt 5 millió eladott készülék (darabján 400 dolláros profittal) az nem siker, az óriási bukás,

- Kínában 1 milliárd vásárló toporog türelmetlenül 7-800 dollárral a zsebében, hogy okostelefont vehessen."
Jakuza001
Te hulye gyerek az nem reszesedes hanem a lakossag szazaleka. Hiaba is probalsz meset keriteni kore. Buktad, mint ahogy a hulye magyarazatod, amivel kirohogtetted magad, hogy a lakossag szazaleka szorova neggyel az egy ev. 😄

Neked ezt megis hogy sikerult leszurni. 😄
AZ IQ volt keves a tenyek felfogasahoz, azert sikerut 365 napot szorzassal megallapitani egy lakossagi szazalekbol ? 😄

"Na Pistike, magyarázd el az újaknak, hogy mi az 5 millió, mit osztottál el vele és ami kijött az micsoda szerinted."
Elsõ osztályos matek almaszeletekkel - és megbuktál.

Ha az 1400 milliós lakosság egy negyed év alatt 5 milliót vásárol, akkor hogy kapom meg a teljes évi részesedést? Holnapig dolgozhatsz a feladaton.
Jakuza001
Mar megtette mindenki rajtad sargalapos.
365 nap 😄DDDD

Na Pistike, magyarázd el az újaknak, hogy mi az 5 millió, mit osztottál el vele és ami kijött az micsoda szerinted. Õk is akarnak egy jót röhögni.
ROTFL
Jakuza001
Magyarazkodj hulyegyerek a lakossag szazaleka szorozva neggyel az egy ev nalad azzaz 365 nap 😄DDD

narumon
Ennél szerintem sokkal viccesebb a te teljes lakosságra vetített számod 😄
Fõleg hogy elõtte te magyaráztad, hogy hány száz millió ember él 1USD jövedelem alatt! Most meg már gáz egy cégnek ha neki nem ad el telefont ! Muháhaaaaa 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

"en kiszamolom a teljes lakossagnak hany szazaleka az 5millio ember"

Hogy ilyen hülyeséget te miért akartál számolni, azt rajtad kívül senki sem érti.
Jakuza001
Jol latod, a maki megakarta magyarazni, hogy ha en kiszamolom a teljes lakossagnak hany szazaleka az 5millio ember, akkor ha o azt megszorozza neggyel megkapom a teljes evet!!!! 😄DDDDDDDDDDD
Ilyen csak a meseben lehet vagy a sargalaposoknal es ezekutan me'g meg is akarta magyarazni. 😄

narumon
Én már hoztam, most hogy te is itt vagy asszem bedobok a mikroba még egy adagot 😛

Nevedet látom anyukádtól kaptad, mikor túl hirtelen mutattak fel neki elsõ alkalommal. :-)
UUUU
HAHAHA hozok popcornt, mert látom itt minden ipados,iphoneos szellemileg alulfejlett. <#hehe>

Írtam én cégre/termékre, hogy hülye? Jól megaszontad, ettõl aztán az iPhone annyira de annyira rosszul fogja érezni magát! :-)
(mekkora dedó ez már!) :-))))))
Nem nagyon érted te ezt a piaci részesedés dolgot. Pontosabban mondva: nagyon nem érted! :-)
Jakuza001
Sry hogy elotted lemajmoztam a gyereket, mert megsertettem vele a majmok ertelmi szinvonalat. 😄 De lehet a papucsallatka is fejletted ilyen teren nala. 😄

Namer Te sokkal jobb vagy. :-)

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

Jakuza001
Atyaeg te majom, mi koze van a 4el szorzasnak ahhoz a tenyhez, hogy ha valaki kiszamolja hogy 5 millio lakos hany szazalek a teljes lakossaghoz kepest ? 😄
Uristen te gyoker megis mirol beszelsz ? 😄

(hoztad a szinteteket) <#wave>
De persze amennyiben a hobbidnak szeretnél kedvezni, akkor csak az Apple számait oszd el 365-tel és számold az egész kínai lakosságot vevõnek. Gondolom majd jobban alszol tõle.
Abszolút színvonalas vita zajlik itten, asszem szeretnék belefolyni. Hogyan tehetem ezt meg? :-)
Na várjunk csak... Megvan!
Hülyeájfon! :-)

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

Tudod van ilyen perverz szokása a hozzáértõknek, hogy éves adatokkal számolnak. És most nagyon meg fogsz lepõdni: a negyed éves számokat néggyel szorozva megkapod az éves számokat! Voilá! Ugye-ugye, a tudás mekkora hatalom! :-)
Jakuza001
Te gyoker minek szorozzam be azt a szamot neggyel ?
Matekbol is fel voltal mentve mi IQ bajnok ? 😄

Amúgy megsúgom az igazi számokat, okulásul a lúzereknek:

Kínában a potenciális okostelefon vásárlók száma kb. 300 millió, ebbõl az Apple elért 25-30 milliót (2012-ben), ez 8-10% körüli részesedést jelent. Pontos számokat évzáráskor lehet majd tudni.
Új termékkel egy induló piacon elérni negyed év alatt az 1-2% részesedést, az siker, extra profit mellett (tehát nem egy dzsunka 80 dolláros telefonnal) meg nagy siker.
narumon
De azzal azért tisztában vagy, hogy a te számításod alapján a világ összes cége elhasalt kínában? Mert a teljes lakossághoz viszonyítva senkinek sincs 1-2%-nál nagyobb piaci részesedése. Mint látom az cseppet sem zavar, hogy a többi cég még ilyen ötmilliós eladást sem igen tud felmutatni.

Jakuza001
Faszkalap ne erolkodj senki nem mondta a bukas, te eroltetted azt hogy az siketr pedig nem az, de te egy gyoker vagy es ezt nem tudod felfogni. 😄

Vicces dolgokat tudunk meg az igazi Apple-haterektõl:

- 3 nap alatt két millió, negyed év alatt 5 millió eladott készülék (darabján 400 dolláros profittal) az nem siker, az óriási bukás,

- Kínában 1 milliárd vásárló toporog türelmetlenül 7-800 dollárral a zsebében, hogy okostelefont vehessen.

Hát ti sem lesztek már hülyébbek, az is biztos! :-)))
Legyen igazad, szorozd be a 0.0036 százalékodat néggyel. És én vagyok az idióta... :-)

Lakosságot soha nem nézünk, mondtam már: potenciális vásárlókat nézünk. Mert a te hülye rendszered alapján Etiópiában akkora eladási számokat várnál, mint Hollandiában. Te közgazdászok gyöngye! :-)))
UUUU
Mama mia. Téged se az eszedért szerethetnek. <#eplus2>

Jakuza001
Te kreten a 5 millios eladas a 0.0036 szazalek a lakossaghoz kepest 😄
Hogy te milyen idiota vagy. 😄

A jelek szerint az Apple részesedése Kínában 7-10% lesz az okostelefon piacból (2012-ben).

Te kihoztál 0.0036%-ot.

És én vagyok az elfogult. Aham. :-)
Tehát szerinted Kínában 1 milliárd potenciális iPhone vásárló van?
Jakuza001
Nem erti hagyjad. Ez a maki nem lat ki az apple termek szemellenzoje mogul. 😄

Vegyél elõ egy lexikont, ha már a lexikális tudásod ilyen sekélyes és lapozd fel a potenciális szónál.

"Lehetõségként valakiben, valamiben rejlõ."

Ab ovo, az egymilliárd bármelyikbõl lehet vásárló.
Kivehetjük az összlakosságból a nagyon fiatalokat a nagyon szegényeket, de a többi bármikor vehetne iphonet.
Ezzel szemben volt öt millió eladás, ami szerinted a sikeres üzleti részvétel. Neked valami bölcsödei szinten oktatták a közgazdaságot ?
"Leforditsam mit jelent a poteniális vevõ?"
Jakuza001
Megmagyarazzam helyette te szerencsetlen ?
Minnel nagyobb a vasarloi reteg annal nagyobb lehet a piacod. 😄

Jakuza001
Te szerencsetlen most megakarod magyarazni, hogy 1 ember van a piacon az nagyobb piaci lehetoseg, mint amikor 50 van ? 😄

Kínában szerinted több mint 1 milliárd potenciális iPhone vásárló van? Hagyd abba, mert már sírok! :-)
UUUU
Éppen ezért a helyedben kussolnék és nem beszélnék hûlyeséget, ahogy te teszed.

Leforditsam mit jelent a poteniális vevõ?
Az is lehet, te lehet összetéveszted a bevételt a profittal.
Azt viszont látom, hogy te nem tudod értelmezni, hogy mi a plusz bevétel.
Ebben is segíthetek, hogy felfogd. Plusz pénzbevételi forrás vagy, új piac, amivel az eladó addig nem rendelkezett.
Akarsz még felvilágosítást kapni butyuta barátom ?