357
  • levente68
    Amúgy, az általad citált cikk pár baromsággal fűszereződik, egyik pl. az, hogy nem veszi észre a tárgyas ragozást.

Ráadásul saját magával is ellentétekbe bonyolódik.

Sőt, a citált példákban sem zavarja, hogy a tárgyalt ikes ige mellett olyan szavak vannak, amit senki ma úgy nem ejt, ír. Szar így megpróbálni okosnak lenni, vajon nem pont azért nem publikálhatta ott, ahol szerette volna?

Mindenesetre röhej, hogy te, aki itt a legócskább módon gyötröd a magyart, akarsz kioktatni engem...
  • levente68
    Egyrészt: "Megjegyzés: A fenti írást a Köznevelés azért nem közölte, mert sem színvonalában, sem tartalmában nem felel meg a folyóirat igényeinek."

Másrészt: nem fogok újfent a korcsosuló és meggyötört nyelvünkről vitázni, lezárom annyival, hogy az én fülemet ez "bántsa", ok?

"Hagynák" (brrrrr, ezt leírni is fáj, még így is) időt neked arra, hogy minden ilyesmit megvédj és propagálj, én viszont maradok annál a nyelvezetnél, amit nekünk egy generációval ezelőtt tanítottak.

Azt meg aztán tagadom, hogy aki az ikes ige szabályát betartja, az "nézzen utána, nem az ő műveltségében van-e valami elmaradottság".

De te aztán még -suk, -sükölhetsz is tőlem. ;o)
  • Papichulo
    "A dolgozni pedig egy ikes ige, első szám első személyben tehát helyesen: dolgozom, te ostoba, műveletlen troll szar."

"Kevesen veszik tudomásul, hogy az "ikes ragozás, mint rendszer, nem él" (lásd: Nyelvművelő kézikönyv, továbbá Grétsy László kijelentését: "Az ikes ragozásról már fél évszázada tudjuk, hogy halálra van ítélve. Lőrincze Lajos, jeles elődöm már 1953-ban megírta Ikes ige - ikes iga című nevezetes cikkét. Az ikes ragozás paradigmarendszere már annyira megromlott, megbomlott, hogy ezt a ragozási formát bűn volna védeni. Pusztul is, elég erőteljesen, de még kell egy nemzedéknyi idő, amíg végleg kiszorul a nyelvből. Nem kár érte, hiszen semmi szerepe sincs."). "

"S aki az eszek-iszokozok-at hallja, ne biggyessze le ajkát, ne gondolja az illetőről, hogy műveletlen bunkó, inkább nézzen utána, nem az ő műveltségében van-e valami elmaradottság (olvasta-e Lőrinczét vagy a Nyelvművelő kézikönyvet!). "

http://www.lezo.hu/ikesige.html
  • Papichulo
    "a bizonyítékokat nem vagy képes felismerni/értelmezni."

Szerintem csak meg nem volt ideje vegigolvasni azt a botranyosan sok forrast, amivel te itt floodoltad a thread-et... oh, wait! :)
  • Papichulo
    "jelentős az arányuk azoknak, akik most megint nem a racionális érvek miatt meg elfordulnak az eddigi bálványtól."

Ezekre az Android felhasznalokra gondolsz? ;)

"19% of iOS sales over the last year were derived from Android users, compared to 9% in 2011"
    http://www.kantarworldpanel.com/global/News/news-articles/US-iOS-Maintains-Lead-Among-US-Smartphone-OS-Sales

"Azt se értem, miért tölt el benneteket örömmel, hogy milyen sok pénze van Apple-nek."

Egy Apple tulajdonost meg joggal is tolthet el orommel a tudat, hogy jol megy a cegnek, akinek a termeket vasarolja es ezaltal szamithat a folyamatos jovobeni termektamogatasra. Ellenben teged miert tolt el orommel, ha az Apple-nek rosszul megy? Ez mar valahol tenyleg az erthetetlen es szanalmas kategoria...
  • levente68
    Érdekes, mikor egy ilyen tahó, ostoba és korlátolt applebuzzancs kiprovokálja magának, hogy elküldjék rendesen a féreg tempója okán, amikor meg is kapja, még neki áll feljebb...

Érdekes, de nem szokatlan már.

Veszitek az Apple részvényeket? Vegyétek! Egy évet nyerhettek, akkor volt ennyi az ára, háhá... Időutazás. ;o)

• levente68
    Felénk a hülyét hülyének, a szart szarnak, a hazugot hazugnak hívják.

Ennek fényében kár ezt a hülye dumát nyomnod.

A dolgozni pedig egy ikes ige, első szám első személyben tehát helyesen: dolgozom, te ostoba, műveletlen troll szar.

Bizonyíték pedig ott van mindenhol, ha a seggséged és vallásod engedné, látnád és értenéd.

Ha én meg nem lennék biztos abban, hogy se agyad, se hajlandóságod nincs ezen bizonyítékok feldolgozására, akkor próbálnék segíteni, de hosszú évek tapasztalata szerint csak rugdalom már az ilyen parasztokat.
    Többet érdemelnétek, de a törvény tiltja a csonkítást, hehe.

Éldegélj a kis posványodban, kisfiam!
  • willcox
    Nem ideges itt senki. Az már a te felfogóképességed problémája, hogy a bizonyítékokat nem vagy képes felismerni/értelmezni.
  • M2 #309
    "finoman mondom: szarok a pofádba"

Valahogy amikor az sg.hu olvasás és az Android tulajdonlás halmaz metszi egymást, plusz rakódik rá valamilyen közlési kényszer, az mindig ilyen hozzád hasonló sutyerákokat bír felszínre dobni.
    Még nem jöttem rá a jelenség okaira, de dolgozok rajta! :-)

Azt már tudom, mikor mentek át idegesbe: amikor a kitalált hülyeségetekre bizonyítékot kérünk. :-)))
  • levente68
    A flegmatikus értetlenkedésed érthető, hiszen a sokszor bizonyított ostobaságod a táptalaja.

Ha pedig a grafikonok nem segítenek, én sem tudok, hiszen ilyen alaknak nem is akarok.

Egyet megsúgok: már az SGS3-at vásárlók jelentős része is ebbe a körbe tartozik ;o) Ezen elindulhatsz... Semmi rejtélyes és meg nem tárgyalt dolog nincs, egyszerűen a felfogásod, illetve annak hiánya tart értetlenségben.

Az meg, hogy szerkesztés lehetőségének hiányában magamnak válaszolok, csak a kötekedő suttyónak okoz gondot, ezt a kritériumot pedig teljesíted, amin nem csodálkozik senki, de az eredménye ismét az, hogy finoman mondom: szarok a pofádba. Igen, én ekkora bunkó vagyok, öcsi, mielőtt megkérdezed a nyilvánvalót.
  • M2 #307
    Nem szeretnélek nagyon megzavarni a magaddal folytatott diskurzusban, de itt volt egy kijelentésed, amit nem értek:

"jelentős az arányuk azoknak, akik most megint nem a racionális érvek miatt meg elfordulnak az eddigi bálványtól."

Kikre gondolsz? Milyen források és adatok alapján? Mennyi pontosan a "jelentős arány"? Valamit biztos tudsz, amiből erre jutottál.
  • levente68
    Ahogyan a Nokia bukása is hidegen hagyott, holott nagy rajongójuk voltam.

Nem kell ezt hálátlanságnak venni, szép pénzeimhez jutottak hozzá, nem okosan forgatták. Tehát nem kaptam én tőlük sem semmit ingyen.

Meg kell vallanom, akitől a legtöbbet kaptam ingyen, az a Google. Tudjuk, hogy így én vagyok az áru, de még akkor is.

Nem is örülnék, ha buknának, de ha mégis, az az élet rendje.
  • levente68
    Miért gyűlöli a tőzsde az Apple-t?

Meg kellene érteni, hogy ami sokáig nem megy, az nem megy.

Az a lényege ennek, amit a "hívők" nem akarnak felfogni, hogy természetesen rossz hasonlattal éljek, hogy ha nem teszünk a gőzmozdony kazánjába semmit, vagy keveset, akkor a nagyszerűen elért lendület nem fog megmaradni.
    Ami pedig a nagy probléma, hogy az emberek hülyék és ha egy-egy ilyen negatívum fellép, képesek a tőzsdei zuhanás miatt nem megvenni azt a készüléket, amit eddig mindenképpen megszerezni igyekeztek. Azért nevezem ezt a réteget hülyének, mert nem valódi megfontolás alapján döntenek, hanem érzelemből. Jobs eszméletlen hype-ja sokkal tovább kitartott, mint azt bármelyik fanyalgónak titulált - ezek közé tartozom én is - jövendölte, de ettől még a dolgok fel fogják venni a normális ritmusukat, ahogyan minden anomália rendeződik idővel. Nyilván nem tartok mindenkit ebbe a rétegbe tartozónak, aki iPhone-t vett (az iPad sokkal értelmesebben árazott és kezelt dolog, azért csak a szifont emlegetem), de jelentős az arányuk azoknak, akik most megint nem a racionális érvek miatt meg elfordulnak az eddigi bálványtól.
    Ezek száma meglepően nagy lehet a kialakított függőség (megvett programok, zenék és a márkahűség, valamint a váltásra való lustaság) ellenére is.

Evvel beindul(hat) egy olyan folyamat, amiben az értelmes befektetők, spekulánsok (akik nem ugyanazok, sőt) és a hisztériára (pozitív és negatív irányba) hajlamos userek egymást hajtják bele az Apple esetleges komoly (ha ezt még nem vesszük komolynak...) hanyatlásába.

Onnan pedig nehezebb a talpra állás, mint azt láthatjuk a Nokia tespedésének eredményeként.

Ahogy sokszor megtörtént már, a hisztéria fel és le is reptethet valamit.

Meglátjuk, hogy (azért az ezt nálam sokkal jobban látó) vezetőség az Apple-nél képes lesz-e kezelni. Ha hiszi, ha nem bárki: én drukkolok nekik, mert kellenek a piacra.
    Az más kérdés, hogy az általuk meglépett dolgok okán mennyi könnycseppet lennék képes hullajtani miattuk... :o)
  • levente68
    Természetesen nem szeretnélek eltántorítani az Apple imádattól (hosszú évek alatt bebizonyítottátok, hogy erre az esély nulla, még ha személyesen hugyozna is a szátokba a feltámadt pápátok), csak nyugodtak legyetek a cég jövőjét illetően és olvasgassátok a kimagyarázásaitokat belterjesen ;>)

Nem tudom, kinek segít jobban aludni, ha lehazudja a baljós fellegeket az égről, nem is érdekel.
    Azt se értem, miért tölt el benneteket örömmel, hogy milyen sok pénze van Apple-nek.
    Tőletek szedte össze, örülhettek.

Azt nem értem, hogy akkor nekem is örömködnöm kellene azon, hogy a Samsung lett a No.1?
    Vagy a Google hatalma és sikere kellene masztizásra bírjon? Én vagyok a beteg, hogy egyikük értéke, sikere sem tesz ilyen beteg majommá?

Lehet… Pedig engem akkor sem érdekel mindez.
  • levente68
    Szeretnél te ennyire tönkretéve lenni...

Mellesleg, ki az aki TiBi-vel root-ol? Te vagy, te ostoba...

Meg még mit is csinálsz?
    Ja, firmware-t frissítesz vele.... te, aki azt se tudja, hogy hányat hazudott legutóbb... hány Android-os telefonod is volt, te guru?

Végül is mindegy, ha már nem várhatunk tőled (sem) értelmes dumát, legalább szórakoztattok minket.

Jajj, de jó, kimaradt a "The Big Bang Theory" most, de te pótolod.

Köszike!
  • levente68
    Nagyon mulatságosat mondtál, látszik, hogy a tőzsdéhez, ahogy a többi dologhoz, semmi közöd.

Javaslom, most akkor vásárolj be Apple részvényből.

Megalol

Ekkora f.szságot... az a célod, hogy hülyeségben magadat is felülmúld?

Magasra tetted a lécet már, de én bízom benned, sikerülni fog.

Bruhaha
  • Papichulo
    "hülyeséget írtam, tönkretesztek, háhá"

Amennyi hulyeseget beszelsz, teged mar nagyon regen tonkretett valaki ;)

BTW: AAPL - http://appleinsider.com/articles/13/01/24/nearly-one-third-of-apples-market-value-is-backed-by-pure-cash
  • narumon
    Nem részvényezek jelenleg.
  • M2 #299
    Nem tudom mi értelme van bármelyik két céget összehasonlítani, hacsak nem kocsmai kocatőzsdeszakinak adja ki magát valaki.

Mellesleg most sokkal ajánlottabb Apple, mint Google részvényt vásárolni.

És az Apple negyed éves eredményei is jobbak, mint a Google egész éves adatai, tehát továbbra is maradt egy óriási, megállíthatatlan pénzgyár. Kocsmai kocatőzsdés nyelven szólva: lassan meg tudná venni az összes konkurensét együttvéve.
  • M2 #298
    "a 20+ százalékos bűvölésre is elkezdik majd temetni az Apple-t. :-)"

:-)
  • levente68
    12,6 dollárt, természetesen, hülyeséget írtam, tönkretesztek, háhá

A lényegen persze ez nem változtat, Google mindjárt a csúcsot éri (esetleg) el újra, Aapl meg borzalmas görbét mutat egy jó ideje...

Short-ot szeretőknek mondjuk inkább gyönyörűt...
  • levente68
    Talán akkor köszönj!
  • levente68
    Na, hát akkor vegyél is részvényt, hhh

Érdemes, hiszen újabb 10%-os "akció" van belőle, háháháááááá

Most éppen 461 dodó ;o)

Google-ből ne vegyél, az 12,6%-ot ment ma fel, én abban vagyok benne most longra, ne is utánozz!
  • narumon
    Majd 50 millio iphone egy negyedév alatt? Basszus ez kurvadurva. És erre mondják, hogy hanyatlik? WTF?
  • M2 #293
    Apple Reports Record Results

iPhone (+29%), iPad (+48%) eladási rekordok, bevételi (+17%) rekord és 13 milliárd dollár profit negyed év alatt!
  • Papichulo
    "A megmagyarázó csököttagyúaknak ez nem jó hír."
    "Eljött az igazság pillanata. És innen már csak lefele vezet az út."

Azt nem ertem, hogy neked ez miert jo? Nem tartod ezt szanalmasnak, hogy te azon oromkodsz, hogy valaki masnak - esetleg - rossz? Patetikus egy eleted lehet...

Masodsorban... a te cikkedbol idezve:
    "Újabb rekordnegyedévről számolt be gyorsjelentésében az Apple: bevételei 18%-kal ugrottak meg az előző év azonos időszakához viszonyítva, 54,5 milliárd dollárt tettek ki"
    "Az Apple 47,5 millió darab iPhone-t értékesített a negyedik negyedévben, ami még mindig hatalmas, 28%-os növekedést jelent év/év alapon"

Az mar mast kerdes, hogy az elemzok meg ennel is tobbet vartak...

"Ezt benézted rendesen, ld. #290. "

Nem nezte be. 28%-kal nottek az iPhone eladasok ;)

• willcox
    Ezt benézted rendesen, ld. #290. Eljött az igazság pillanata. És innen már csak lefele vezet az út.
  • willcox
    Lejtőn a rohadtalma
    A megmagyarázó csököttagyúaknak ez nem jó hír.
    Csulakulának valószínűleg ez sem tény.
  • narumon
    Na megjött a főszájkaratés.
  • levente68
    Miért hazudsz megint, te sokszor lebőgött buta, szakmailag megsemmisült applemajom?
  • Papichulo
    "_blogon_ keresztül (az év vicce!) közzétevő gittegylet "

Bemutatok neked egy masik "gittegyletet": The White House Blog (www.whitehouse.gov/blog) :)

Amugy FYI a Nielsen az a "gittegylet" mely peldaul meg az 50-es evekben kidolgozta a TV-nezesi szokasok merestani modszeret, melyet mara mar a vilag szinte osszes orszagaban hasznalnak es ezzel dontik el a TV-showk sorsat...

"számomra a tőzsdei megitélés sokkal hitelesebb"
    Mely szerint ugye - jelen pillanatban - az Apple a legertekesebb tozsdei ceg a vilagon :)

Kb. minden megnyilvanulasodat ennyire lehet komolyan venni... ebbol is sut az Apple-lel szembeni gyulolet es a gyerekesen buta karorom... de a tenyek persze most is elmaradtak ;)
  • M2 #286
    Ma este kiderülnek a pontos adatok, de abban is biztos vagyok, hogy páran a 20+ százalékos bűvölésre is elkezdik majd temetni az Apple-t. :-)
  • willcox
    +1

Természetesen az olyan "objektív véleménnyel és szemlélettel" rendelkező szerencsétlenekhez - kulacsulával az élen - nem tudom hasonlítani magamat, mert a "rendkívül neves", megfelelő mennyiségű pénzért bármilyen közvéleménykutatást _blogon_ keresztül (az év vicce!) közzétevő gittegylet eredményeit nem tudom elfogadni, számomra a tőzsdei megitélés sokkal hitelesebb, na meg az eladási adatok. Bár, elnézve a raktárakban hegyekben porosodó igagyikat, még azokat az eredményeket is túlzónak érzem. Kipukkant a lufi, de ez várható volt.
  • Papichulo
    Nem belemerulve a kulonbozo nemzetkozi szervezetek erdekorientaltsagaba es ezek hatasaira, mindettol fuggetlenul is botranyosan hipokratanak tartom willcox hozzaallasat a dologhoz, amennyiben az egyik - teljesen ismeretlen es konkret kutatasi adatokat/modszereket sem publikalo - kozvelemenykutato ceg konzekvenciajat el tudja fogadni, mivel az egybeesik az o kicsinyes, ellendrukker Apple gyuloletevel, mig ugyanabban a temaban egy masik - regota koztiszteletben allo - hasonlo ceg eredmenyeit mar "nem komolyan vehető" es "himihumi" forrasnak minositi.

Vagy mondja azt, hogy egyiket sem fogadja el vagy ismerje el mindkettot es azt prioretizalja a cegek eddig felmutatott eredmenyei es azok megitelese alapjan! Nem lakhat jol az a szerencsetlen kecske a kaposzta nelkul ;)
  • Dodo55
    "a vilag egyik legnagyobb kozvelemenykutato ceget, a Nielsen-t nevezted "nem komolyan vehető forrás"-nak"

Előre leszögezem nem ismerem közelről az említett céget, nem követem figyelemmel, úgyhogy amit mondok nem kell feltétlenül rájuk érteni, csak úgy általánosságban mondom amit mondok.

Annyi a lényeg, amit ehhez hozzáfűznék, hogy az elmúlt években már nyíltan köztudomásúvá vált, hogy egy nagy, híres cég egyáltalán nem jelent hitelességet, sőt.

Manapság már nem tartozik az összeesküvés elméletek kategóriába, hogy vannak olyan erős érdekek, melyek nagyon sok esetben felülírják a valós eredményeket különböző kutatások esetében. És ez természetesen annál jobban működik, minél jobb hírben álló cégek/szervezeteken keresztül kerülnek közlésre ezek a kutatások.

Nem egy bizonyított esetről hallani, sajnos most nekem fejből csak egy konkrét eset ugrik be határozottan, de ott viszont pár kutató szava áll "egy" világszervezetével szemben. Szóval linkeket ne várjatok erről most tőlem, ha kerestek biztos találtok, én most lusta vagyok hozzá :)

Aztán ott vannak még ugye a hitelminősítők is, a világgazdaság issza a szavaikat, így országok sorsa felett döntenek közvetetten, miközben gyakorlatilag jogi értelemben senkik ahhoz, hogy rajtuk múljon ennyi minden. Velük kapcsolatban is felnyílt az emberek szeme mostanában, az EU meg már ott tart (ha jól vettem ki a hírekből), hogy lassan hivatalosan is közellenséggé nyilvánítja őket. Abba meg már nem mennék bele, hogy ezek után, plusz hogy állítólag a 2008-as válságot sem látták mikor már ott kellett volna az orruk előtt lennie, miért működhetnek még mindig ilyen formában, ez számomra felfoghatatlan. Mindegy.

A lényeg, hogy a szavahihetőség mára az ilyen esetek miatt egy nagyon homályos dologgá vált, nem lehet ilyen egyszerűen megítélni, és főleg nem csupán hírnév alapján. Ahol valaminek a legkisebb köze is lehet a pénzhez, ott lehet bármi...
  • Papichulo
    Nem ertem, hogy mar masodszor hogyan gepelhettem el a nielsen.com URL-t :)
  • Papichulo
    "nem a cikk tartalmához passzoló képet tettél be"

#274 : "Persons aged 13+"

"az eladási adatok nem igazolják vissza az állítólagos felmérést"

Lassuk a karacsonyi eladasi adatokat a US tizenevesek koreben!

"Egy képen, ami ráadásul az upload könyvtárban van"

Mert az oldal wordpressben keszult es ott a posthoz tartozo kepeket a rendszer alapallapotban az uploads directoryba tolti fel ;)

"Ha egy képet oda feltölt valaki, automatikusan rákerül az oldal neve."

Magyarul ha egy kepen nincs rajta az oldal domainjenek watermarkja, akkor az mar mind kamu kep? :)

Latom ismetcsak megingathatatlan ervekkel es forrasokkal tamasztottad ala, hogy a blog.nielsen.com oldalon a nielson.com kozvelemenykutatasait hamisitjak :)

" nekem papicsula leszel"

Nem biztos, hogy tul fogom ezt elni... ez mar olyannyira vicces, hogy halalra fogom nevetni magam.

" A tények számodra lényegtelenek"

Mutass egyetlen toled szarmazo tenyt is!

ps: csak megy az ad-hominem, csak megy... latszolag semmi masra nem tellik mar ;)
  • willcox
    Nevetséges vagy, mert először szar képet raktál be. Fingod sem volt, hogy ki a gyerek és ki a tini. És mivel barom módon próbáltad bizonygatni a f@szságodat, ezért erre a bukfencre felhívtam a figyelmet. Szar lehetett neked akkor biztos. Nulla ellenérv? De hát pont az volt az ellenérv, hogy
    - nem a cikk tartalmához passzoló képet tettél be
    - az eladási adatok nem igazolják vissza az állítólagos felmérést
    - óhajok, vágyak mióta számítanak lényegesnek? Maximum a te és a fajtád agymosott barmainak (amennyiben ezek bármilyen tekintetben is a saját igazukat támasztják alá)

Bizony, nevetséges vagy. Egy képen, ami ráadásul az upload könyvtárban van (ha saját lenne a cuccos, akkor azt miért nem belső helyről linkelik?), nem igazol semmit. Csak egy példa: hasznaltauto.hu. Ha egy képet oda feltölt valaki, automatikusan rákerül az oldal neve.

Amit más leír, az számodra nem ellenérv. Buta is vagy, kis pojáca (a nicked alapján), de hogy ne kerülj szégyenbe, nekem papicsula leszel

PS: a felfogásod közelít a nullához, te kis pszichopata. Veled nem érdemes vitázni, mert minden érv lepereg rólad, olyan vagy, mint egy megakadt lemezjátszó. Csűröd-csavarod, csúsztatsz, hazudsz, különböző megfogalmazásokban élteted az imádott cégedet és a termékeit. Csak rágondolsz és elélvezel, igaz?
    Fárasztó vagy, nincs értelme a veled való bárminemű vitának. A tények számodra lényegtelenek, csak az lebeg a szemed előtt, hogy az utolsó szóval is, de fényezd az igagyikat. Ennyire még egy marketinges sem lehet hülye.

PS2: még mindig nem sikerült ékezeteket írnod. Amíg erre nem vagy képes, addig nem is reagálok semmilyen ótvar böfögésedre. (Biztos az ifosról nem tudsz ékezetet írni. Vagy csak egyszerűen a tudásod kevés hozzá).
  • Papichulo
    " Engem tények érdekelnek, nem pedig olyan felmérések"

Ha nem erdekelnek az ilyen jellegu felmeresek, akkor minek reagaltal mar az elso ilyen jellegu kepre? Eleve az egesz errol szolo cikkre? Minek kotottel bele a korosztalyba ha neked minden mindegy? Vagy inkabb csak az volt, hogy felsultel a zero forrasoddal es a nulla ellenerveddel? Tenyleg en vagyok a nevetseges... :)

Bizonyitek, hogy a blog.nielsen.com az csak egy egyszeru blogger es semmi koze a fodomainhez? Raadasul a kepen is ott van, hogy nielsen kozvelemenykutatas eredmenye? Vagy ugy erzed, hogy valaki a nielson.com egy subdomainjen hamisitja a ceges adatokat? Tenyleg en vagyok a nevetseges... :)
  • willcox
    Nevetséges vagy. Mellesleg korábban már írtam, hogy blogot, meg egyéb himihumi forrást ne adj. Ennyire rövid az agyad? Bármilyen neves cég is ad lehetőséget bloggereknek, a komolyan vehető dolgokat nem blogokon jelenítik meg. Ráadásul a blogok többnyire magánömlengések, nem egy cég hivatalos álláspontja/véleménye/tájékoztatása.
    Vágyálmokra mutassak forrást? Normális vagy, ember? Engem tények érdekelnek, nem pedig olyan felmérések, amik egyébként többnyire megrendelésre készülnek önigazolás céljából. Az eladási adatok már tények. Arról bezzeg kussolsz, mert nem megy úgy a szekér, mint eddig, és ilyen barom felmérési eredményeket mutogatsz, amik vagy igazak, vagy nem, de a lényeg, hogy az igagyik szerepeljenek a legjobban.