Golden Globe beintett az Oscarnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Gondolom feláltál a moziban, s kimentél film közben.. :-)
Gratulálok a kamerás warezolós véleményedhez!
gondolom itt csak európaiak vannak, különben olyan filmeket is várnék a díjazottak között, mint a terumae romae, umizaru 4, esetleg red cliff 2, vagy az animációs filmek között a From Up On Poppy Hill ha tényleg globe lenne, és nem amerikai háziverseny.
A
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Akkor is át lehetne tekinteni az egész évet nem csak az év utolsó filmjeit.
De én több idõt nem pazarlok erre és lezártam.
Ami tetszik meg érdekel azt megnézem, a nagy okosok meg döntsenek maguk között, hogy ki milyen dijat érdemel...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A felsoroltak közül a Messzi dél vadjai meg a Szerelem az, amirõl nem volt nem nehéz nem hallani, a Zero Dark Thirty meg a Napos oldal csak úgy maradhatott ki nálad, hogy nem követed a filmes híreket.
A legjobb filmre jelöltek közül felsoroltál 4-et, állításodat bizonyítandó, miszerint névtelen, semmitmondó filmek, amikrõl alig lehetett hallani. A nagyobb részt nagyvonalúan elintézted egy stb.-vel, lássuk mik ezek: Argo, Django, Nyomorultak, Pi élete, Lincoln. Valóban, névtelen, semmitmondó filmek... nem.
HollywoodNewsAgency
Napos oldal
Zero Dark Thirty
Messzi dél vadjai
Szerelem
stbstb
pfff
Hálát adok az égnek, hogy ezeket nem láttam és nem is fogom megnézni. Nemhinném, hogy ez azt jelentené, hogy az az ember már nem is ért a filmekhez aki ezeket a "tökéletes" filmeket nem látta.
Kérdem én 2012 december elõtt nem volt egyetlen 1 olyan film sem ami kaphatott volna Oscart?
Ez a szégyen szerintem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
senkinemertemmit.blog.hu
Az Argo-t ellenben nem bírtam végignézni, annyira vontatott és unalmas volt. Pedig, ha valaki falja a CIA regényeket, akkor az én vagyok.
http://gaborszantai.co.uk/
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**