Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ketten szoktunk esténként menni, TS-en mikrofonnal csevegve közbe.
Ha valaki(k) szeretne csatlakozni, lehetõleg normális hozzáállással, akkor szívesen várjuk. 😊
TDC Geronimo
ja jó semmi, lement csak a sebesség a béka segge alá

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Most ez mit patchel meg mennyit mert 2 órán át ment a csík fel erre most megint 2 órát ír, miután végzett..

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandee
Eladó account, érdeklõdni privátba vagy a [email protected] címen.

10e

összeállhatnánk 4-en egyik este és megcsinálhatnánk ezt a pursuitot:
http://prntscr.com/10updn

tök jó , hogy pár pursuitomat törölték. volt 2500 killem assaultal és lmgvel. most 0 mind a kettõ. kínkeservesen lvl 5-re felhúztam a shotgunt is, az is nullázva! mák, hogy a living to killt nem csapták agyon. ott még 12000+ killem van (25k kell)

viszont mintha kaptam volna egot , miértjére még nem jöttem rá.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

patch fent . szerver megy! ki jön? teszteljük chatet! XD
skill néven vagyok.

Fpocok
van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kicsit off : nemtudjátok hogy van-e már angol felirat a sorozat elsõ részéhez?

megnézem és berakok egy két képet hogy mely itemekrõl van szó!

Köszönöm, megnézem!

a link ez akart lenni : http://www.scripsandbits.com/forum/

amúgy szerintem senkit nem zavarna ha ide beraknál képet spoilerbe.

Fpocok
NA megnéztem a dupla részes pilotot:
Úgy kezdtem el, hogy igazában nem vártam sok mindent. De bejött nekem. A fõhõs jóarc, nagyon bírom, a kiscsaj aranyos, Julie Benz... OMG... imádom! Egyedül a Romeó-Júlia párost gyûlölöm...
Hangulatra jó volt. Játékhoz annyira sok köze nem lehetett, de mondjuk én nem is játszok vele, csak a videókat néztem. CGI gyenge, de nem is nagyon vártam mást. A gyenge CGI nem zavar engem. Ez egy sorozat...

Szóval nekem tetszett. 8/10

van. van trade topic a hivatalos fórumon is, meg a scripsandbitsen is.
itten-e!

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

igen.

Nemtudjátok hogy van-e valamilyen oldal ahol lehet tradelni? Tele vagyok lila cuccokkal, és fáj a szívem eladni vagy szétkapni annyi pénzért..

Jockey
ami lehet meg: ha ranyomsz a toresre, akkor csak az aktualis loadout-ba levo 2 fegyvert mutatja E-l, de csekkolnod kell nincs a tobbibe mar hasznalva, mert akkor nem engedi torni..en is jartam mar igy

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Azokra az itemekre vagy kíváncsi amiket nemtudom törölni?

tudnál screenshotot küldeni az invertorydról?

Azt is próbáltam már... Direkt megnéztem / lecseréltem hogy nem-e egyik loadout betöltötte az adott itemet és azért netmudom eladni / törölni az invbõl. Mégegyszer megnézem egyesével hogy miket netmudok eladni, mert most már lassan tele vagyok ilyen imtekkel és csak a helyet foglalják 😊

Nem bugos az invertory legalabbis nem emiatt. Mikor megnyilnak az uj loadout lehetosegek lemasolja az aktualis felszerelest es ezert nem lehet eladni, osszetorni amig hasznalatban vannak. Ez a jatek egyik leggagyibb resze, mert nem lehet a loadout- okat uresen hagyni ezert mindig pakolgatni kell oket.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

No elõbb beléptem a játékba és kiírta hogy "Mission failed" mondom oké, viszont nem találom az új Episode Missiont, illetve a hotShot Dam Defense küldetést is jó lenne megcsinálni amit elvileg ugye kivettek, de szintén nem találom a térképen... Valaki tud errõl valamit?

Fpocok
Kint van jó minõségben.

TS-bõl nem lesz semmi, nem jó a headsetem elõbb próbáltam...

a nagy event elõtti kicsi arkfalloknál nincs jutalmazás . csak azoknál a kicsiknél van amik külön állóak. (a különállóknál kapsz xpt és tudod a fegyvert húzni)

Kicsi event volt, én voltam az elsõk között, végén nem is láttam az eredménytáblázatot amikor kiírja hogy ki mennyit sebzett...

eeeeeeh! kocsival elértem a 20as szintet és visszadobott 1re >.<

mennék veled, de az ingame chat nem megy. máshol meg ugye nem tudlak elérni.
külföldi játékosokkal is azért tudok menni , mert steamen felvettem régebben. muhahaha. tsen még mindig vagyok , de ha nem jöttök nem tudok mit csinálni veletek .
kevés sebzést csináltál? késõn értél oda? bug? választhatsz kedved szerint.
amúgy nagy event volt vagy kicsi? nem minden kicsi valódi event azaz nincs a végén díjazás.

Egyébként miért van az hogy csatlakoztam egy Arkfall evetnhez, viszont a végén nem kaptam semmit. se xp-t, se pénzt. Ez miért van?

Igen elvileg ma vagy max holnap. Valaki game? Jó lenne Coop-os accsikat megcsinálni...

Omlás
Valami olyasmi volt, hogy 15-ig kiadják nem ? 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

grat. máker! ezzel a progival szoktam képet csinálni :
http://app.prntscr.com/
patchet mikorra is ígérték? tegnap poénkodott egyik srác , hogy a patch notes könyv méretû.

Omlás
Hát ezzel egyetértek bár kb ez az egyetlen bevételforrásuk, lehet jobban fogyna ha kicsit olcsóbb lenne de nem hiszem, hogy változtatnának az árazáson. Én csak azt sajnálom, hogy a shop-os outfiteket csak onnét tudod beszerezni ergo mindenképp pénzt kell költened én meg nem igazán szándékozom 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

+1

Pont ez a jó ebben a gameban, lehet vele 10 percet is játszani, meg több órát is.
Gyk én is így tolom, ez a játék erre is való, nem MMO kockulásra, végül is egy TPS kevés MMO elemmel felturbózva. Ahogy mondtad, nem mindig van energiám elmélyülni egy játék mechanikájában, itt erre nincs is szükség 😊

Csak az ingame shop árain módosíthatnának kicsit, egy outfitért kicsit túlzónak tartom a mellé rakott árcédulát.

Fpocok
Feliratról volt szó, nem? <#vigyor4>

Omlás
Nem ez volt a kérdés szerintem... :] de köszi a plusz információt ;]

Fpocok
Mivel tudom, hogy ki fordítja, így szerintem legkésõbb másnapra, tehát szerdára lesz minõségi magyar felirat.

Omlás
2013.04.15 a premier sanszos, hogy nincs hozzá felirat ha hivatalosan még le sem vetítették nem ? 😊
Nem sok esélyt látok magyar csatornán történõ vetítésre.
Amúgy is isten óvjon minket a "minõségi" magyar szinkrontól... :/ :]

Full angol vagy feliratos?
Van infó hogy a magyar TV átveszi a sorozatot? vagy helyette vesz megint egy szar Lucecita mexikói szart?

cylonflatus
Pedig megbízható helyrõl szedtem bassza meg, és 720p-nek írták. Na mindegy, ha eddig kibírtam, az a pár óra fél lábon is menni fog 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Omlás
Melóban vagyok még nem néztem meg bár azt írták több helyen, hogy nem a legjobb minõség így szerintem megvárok valami megszokott megbízható csapatot.

Fpocok
Csak ma fogják leadni az elsõ részt. Ami kint van, elvileg az is az, de annyira fos a minõsége, hogy inkább megvárom a holnapot.

cylonflatus
Kint van az elsõ rész, esetleg látta már valaki?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Omlás
Fraps-ot használok az mûködik gond nélkül 😊

Omlás
Azért ne felejtsük el hogy a sorozat még most indul szerintem nem véletlenek a hiányosságok hibák sem. Ahogy Joe is említette valószínû itt határidõre ki kellet adni a játékot úgy ahogy van.
Jelenlegi állapotában én azért többet adok rá mint 5/10 nekem ez inkább 7/10 semmi extra de mégis elég kellemesen el lehet vele szórakozni ha csak rövid ideig logol be az ember vagy ha tovább akkor is nekem ez meg elég.

Úgy sincs idõm olyan szinten rákockulni a játékra mint Skill (no offense ezt nem sértésnek szánom ;] ) nem elemzem mi a legjobb párosítás játszok és ahogy adja és jobban szórakoztat olyan per és fegyver kombinációt használok.
Már rég se energiám se idõm se kedvem ilyen mélységekbe belemenni a játékokba és csak szórakozni akarok munka után semmi több. Ezek fényében írom a véleményem minden játékról :].

Most vásároltam megint 3 tier + lock boxot, és dobott két narancssárgát...
Tudja valalki hogy lehet screenshotot csinálni? Valami miatt nem megy.

Bugos az inventory, vannak olyan itemek amiket nemtudsz se eladni, szétrobbantani illetve törölni sem... Lehet hogy a patch javítani fog rajta...

Azokat a cuccokat amiket nem lehet se eladni, se szétbontani hogy lehet törölni? Lentebb olvastam hogy van delete gomb az inventoryban, én ezt sajna nem találom.
mondtam, társaság nélkül halott ügy . most elkezdtem klánba invelni minden arkfal top sebzésû embereit és volt értelme . ma hajnalban már 3man arkfalloztunk és ha nem dõlök ki co opzni is mentünk volna.

Nem tudom nekem nagyon monoton a játék, persze sok újat már nem kitalálni de kb ugyanazokat csinálom csak nem máshogy nevezett bányákban, raktárakban mittomén hol. Nem találkozom szinte senkivel, nincs chat, a co-op mapek még csak-csak elmennek de kb 30 perc után megunom arról nem beszélve hogy vannak idegesítõ bugok amik miatt néha 5x meghalok egymásután én azt hiszem egyelõre nem erõltetem 😞