1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Nimor2
    Sziasztok!

Nem rég kezdtem el játszani a játékkal(pc) és egy magyar guildet keresek, akikkel megoszthatom a játékélményt.
    Ingame name: Dex Cowen

Előre is köszönöm, annak aki megkeres itt, vagy a játékban.
  • dardevil
    Szia!

Invitáltalak, küldtem üzit xbox.com-on.
  • SmithyHUN
    .
    Ha van olyan aki nem PC-n, hanem xbox-on játsza, vegyen fel pls. SmithyHUN néven vagyok!
    .
  • Fpocok
    Berendelték a második évadot a sorozatból. Ez jó jel.
  • Jockey
    dlc
  • Jockey
    Zuzda neven adjatok friends-hez..:p
  • Rushmachine
    Szevasztok Cimbivel toljuk ezt a frankò gèmet, keresnènk egy Magyar klànt vagy egy Nagyobb csapatot a közös
    Jàtèkra, kèrlek vegyetek fel friend list-re.
    Rushmachine Ès Warbar a cimboràm.
    Köszi Ès jò jàtèkot.
    R
  • sgyul
    Én is tolom néha néha Gyul néven.
  • Aldyr76
    Mi szombaton toltuk Shyvannal partyban nekem tetszett, na Mordock loggolok, rádkeresek :)
  • HyperMonkey
    Nem ennyi volt a wow, tolom még de kezdem unni az LFR megemelt drop rate dolgot, mert coinokkal is gyakorlatilag nulla dropom van :)

De kell a sci-fi, mindig is kellett.

A hello kitty online meg nem érdekel mióta a cirmost buffolták, a sziámit meg nerfelni akarják :)
  • Skill
    Mordock néven fel lehet venni.
    szerintem hajnalig leszek ma kisebb szünetekkel.
  • Ackronikon
    No mi az ennyi volt wow? vagy mellette kell egy kis sci-fi gyilok? :D én is lehet felnézek újra hátha most élvezni is fogom
  • corwus1974
    Ebádszünet volt :)Éjfél után kereslek.
  • Aldyr76
    Shyvan én most próbáltalak felvenni, nincs perce, megpróbálok picit késŐbb is, de sajna 2-re melózni megyek majd csak éjfél után leszek.
  • darkling
    GMG-n 30% kedvezmény van a játékra + a GMG30-BH67J-TILO5 kóddal további 30%, így 24,5 euróra jön ki. A Deluxe verzió 34,3 euróra.

• corwus1974
    Hétvégén végig leszek.Shyvan néven megtaláltok.
  • Aldyr76
    Na akkor jó lenne már összehozni valamit.
    Csak online emberkéket lehet felvenni barát listára, sőt úgy hallottam a chat ablak meg bugos nem működik tehát ingém nem tudom, h lehetne megtalálni egymást.Én felnézek este 11 után meg kora délután max 2ig. Aldyr néven tolom. Szóval Ti is virítsátok a játékos neveket :)
  • HyperMonkey
    Én is rákattantam megint. Jó kis game ez csak nem szabad hosszú órákig tolni :)
  • dregnarr1 #769
    Kerülj be a sorozatba!
    Első lehetőség:
    http://www.defiance.com/en/most-wanted/?CAS_REDIR=true
  • xidiotequex
    Megvettem a játékot a mai nap. Ismerősömmel szinte felváltva játszunk vele. Nagyon jó játék. És hihetetlenül szép az asztali gépen. Sajnos a laptopon még nem próbáltam remélem eldöcög.
  • corwus1974
    Én most ismerkedem vele.A sok negativ kritika után nem vártam töle tul sokat de nekem tetszik.Shyvan néven megtalálsz.
  • Aldyr76
    Hali,sziasztok! Játszik még valaki a játékkal?Sajna többnyire csak késő este tudok lenni, de Aldyr néven megtaláltok.Nem régen kb 3-4 napja tolom.Bevallom nem rossz a gém, de tényleg uncsi kezd lenni egyedül.
  • s0n1c
    Azóta megvan a megoldás, us szerverre került a karim valamiért.
  • Jockey
    bena te sztem, lehet lapozni oldalso gombbal karivalasztonal, talan ott lesz a gond
  • s0n1c
    Ööö, tegnap toltam 2 órát, sehol a karakterem, ez most béna én, vagy wtf? :)
  • HyperMonkey
    Nem first MMO, de tényleg nagyon repetitív. Gyakorlatilag az összes küldetés ugyanarról szól (side mission), az összes bázis skinje ugyanaz. Vagy max 2 féle van. Hatolj be a bázisra és használj 3 vagy 4 valamit. A másik meg hogy védj meg valakit x ideig amíg valamit csinál. És ennyi. Nekem ez a bajom az egésszel, hogy rohadt monoton, ha 2 órát játszottál vele, onnantól majdnem mindent láttál, ugyanazok fognak ismétlődni a továbbiakban. A Trion-tól nagyobb kreativitást vártam volna.
  • oreal
    InfamouS neven vagyok,ha tudsz vegyel fel,en probaltalak Skill neven felvenni de nem talal.Lehet epp persze nem voltam online azert.
  • Skill
    nekem csak annyi a bajom, hogy nem tudom mit grindelek. ok persze kulcs meg repu. csak még nincs kialakulva, hogy mi számít jó lootnak pl.
    már kezdem érteni , de még nem tiszta.
    ha valakinek van kedve tolni vagy feljönne tsre dumálni esetleg segítséget kérni írjon pmet.

tegnap klánnal mentünk co opot meg pvpt.
    pvpben 1 mecset vesztettünk csak azt is kicsivel.
    a bmg healje nagyon durva. 4en mentünk 3man előttem körülöttem én meg a bmgvel toltam a healt. ami persze akár 2 embert is töltött mert linkeset használtam.

jó xp volt így nagyon. ami még jó xp a random eventeket csinálni. kár hogy már nem jár érte kulcs. mondjuk így már értem , hogy mért.
  • xidiotequex
    Nekem tetszett maga a sorozat sőt annyira meghozta a kedvem hogy szerintem meg is veszem a játékot.
  • Anthrax
    Mivel fel van véve az első évad előre, kétlem, és elég gagyi első rész volt, kíváncsi vagyok nézettségre meddig lesz még müsoron
  • lalakov
    Most hogy elindult a sorozat, történt valami változás a játékban? Vagy az hogy a játékosok hatással lesznek a sorozatra az csak kamu?
  • TDC Geronimo
    PvP olyan, mint bármelyik tps shooter multija. Nem nagyon toltam azt.
  • s0n1c
    PvP mennyire jó? És hogy lehet, hogy én erről a game-ről nem tudtam eddig semmit? :D
  • dregnarr1 #754
    Mint a Diablo?
  • Skill
    írd meg a neved hátha én megtalállak. amúgy csak most lettem online. próbálkozzál most. lehet csak online embert lehet megtalálni.
  • oreal
    -> Skill, megprobaltalak felvenni friendlistara,de azt irja no search result,mikor a nevedre keresek.Lehet en csinalok valamit rosszul ezert ha valaki tudna tippet adni hogy tudok embereket felvenni megkoszonnem.

"unalmas single player játék"
    "teljesen grind jellegű"
    Welcome to your first MMO.
  • Since
    Kezdem úgy érezni hogy a játék teljesen grind jellegű.
  • Skill
    arról hogy sinlge playernek látod, részbe te tehetsz.
    én minden nap amikor belogolok abban reménykedem, hogy jön valaki akivel questelhetek, co opozhatok eseleg arfkallra mehetünk.
    meg kéne már csinálni a social pursuitokat.

cain nyugodtan írj rám /w skill vagy invelj groupba.
    ha nincs reakció akkor lehet alt taboltam . néha meg lehet ismételni.
  • cain
    szoktam, látlak is néha. :)
  • Ackronikon
    Bocsi Skill én nem, tegnp este beléptem de rájöttem hogy nem nekem való piszkosul unalmas single player játék :(