1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
Nimor2 #787 Sziasztok!
Nem rég kezdtem el játszani a játékkal(pc) és egy magyar guildet keresek, akikkel megoszthatom a játékélményt.
Ingame name: Dex Cowen
Előre is köszönöm, annak aki megkeres itt, vagy a játékban. -
#786 Szia!
Invitáltalak, küldtem üzit xbox.com-on. -
SmithyHUN #785 .
Ha van olyan aki nem PC-n, hanem xbox-on játsza, vegyen fel pls. SmithyHUN néven vagyok!
. -
#784 Berendelték a második évadot a sorozatból. Ez jó jel. -
#783 dlc -
#782 Zuzda neven adjatok friends-hez..:p -
Rushmachine #781 Szevasztok Cimbivel toljuk ezt a frankò gèmet, keresnènk egy Magyar klànt vagy egy Nagyobb csapatot a közös
Jàtèkra, kèrlek vegyetek fel friend list-re.
Rushmachine Ès Warbar a cimboràm.
Köszi Ès jò jàtèkot.
R -
sgyul #780 Én is tolom néha néha Gyul néven. -
Aldyr76 #779 Mi szombaton toltuk Shyvannal partyban nekem tetszett, na Mordock loggolok, rádkeresek :) -
HyperMonkey #778 Nem ennyi volt a wow, tolom még de kezdem unni az LFR megemelt drop rate dolgot, mert coinokkal is gyakorlatilag nulla dropom van :)
De kell a sci-fi, mindig is kellett.
A hello kitty online meg nem érdekel mióta a cirmost buffolták, a sziámit meg nerfelni akarják :) -
Skill #777 Mordock néven fel lehet venni.
szerintem hajnalig leszek ma kisebb szünetekkel. -
Ackronikon #776 No mi az ennyi volt wow? vagy mellette kell egy kis sci-fi gyilok? :D én is lehet felnézek újra hátha most élvezni is fogom -
#775 Ebádszünet volt :)Éjfél után kereslek. -
Aldyr76 #774 Shyvan én most próbáltalak felvenni, nincs perce, megpróbálok picit késŐbb is, de sajna 2-re melózni megyek majd csak éjfél után leszek. -
darkling #773 GMG-n 30% kedvezmény van a játékra + a GMG30-BH67J-TILO5 kóddal további 30%, így 24,5 euróra jön ki. A Deluxe verzió 34,3 euróra.
-
#772 Hétvégén végig leszek.Shyvan néven megtaláltok. -
Aldyr76 #771 Na akkor jó lenne már összehozni valamit.
Csak online emberkéket lehet felvenni barát listára, sőt úgy hallottam a chat ablak meg bugos nem működik tehát ingém nem tudom, h lehetne megtalálni egymást.Én felnézek este 11 után meg kora délután max 2ig. Aldyr néven tolom. Szóval Ti is virítsátok a játékos neveket :) -
HyperMonkey #770 Én is rákattantam megint. Jó kis game ez csak nem szabad hosszú órákig tolni :) -
dregnarr1 #769 Kerülj be a sorozatba!
Első lehetőség:
http://www.defiance.com/en/most-wanted/?CAS_REDIR=true -
xidiotequex #768 Megvettem a játékot a mai nap. Ismerősömmel szinte felváltva játszunk vele. Nagyon jó játék. És hihetetlenül szép az asztali gépen. Sajnos a laptopon még nem próbáltam remélem eldöcög. -
#767 Én most ismerkedem vele.A sok negativ kritika után nem vártam töle tul sokat de nekem tetszik.Shyvan néven megtalálsz. -
Aldyr76 #766 Hali,sziasztok! Játszik még valaki a játékkal?Sajna többnyire csak késő este tudok lenni, de Aldyr néven megtaláltok.Nem régen kb 3-4 napja tolom.Bevallom nem rossz a gém, de tényleg uncsi kezd lenni egyedül. -
#765 Azóta megvan a megoldás, us szerverre került a karim valamiért. -
#764 bena te sztem, lehet lapozni oldalso gombbal karivalasztonal, talan ott lesz a gond -
#763 Ööö, tegnap toltam 2 órát, sehol a karakterem, ez most béna én, vagy wtf? :) -
HyperMonkey #762 Nem first MMO, de tényleg nagyon repetitív. Gyakorlatilag az összes küldetés ugyanarról szól (side mission), az összes bázis skinje ugyanaz. Vagy max 2 féle van. Hatolj be a bázisra és használj 3 vagy 4 valamit. A másik meg hogy védj meg valakit x ideig amíg valamit csinál. És ennyi. Nekem ez a bajom az egésszel, hogy rohadt monoton, ha 2 órát játszottál vele, onnantól majdnem mindent láttál, ugyanazok fognak ismétlődni a továbbiakban. A Trion-tól nagyobb kreativitást vártam volna. -
#761 InfamouS neven vagyok,ha tudsz vegyel fel,en probaltalak Skill neven felvenni de nem talal.Lehet epp persze nem voltam online azert. -
Skill #760 nekem csak annyi a bajom, hogy nem tudom mit grindelek. ok persze kulcs meg repu. csak még nincs kialakulva, hogy mi számít jó lootnak pl.
már kezdem érteni , de még nem tiszta.
ha valakinek van kedve tolni vagy feljönne tsre dumálni esetleg segítséget kérni írjon pmet.
tegnap klánnal mentünk co opot meg pvpt.
pvpben 1 mecset vesztettünk csak azt is kicsivel.
a bmg healje nagyon durva. 4en mentünk 3man előttem körülöttem én meg a bmgvel toltam a healt. ami persze akár 2 embert is töltött mert linkeset használtam.
jó xp volt így nagyon. ami még jó xp a random eventeket csinálni. kár hogy már nem jár érte kulcs. mondjuk így már értem , hogy mért. -
xidiotequex #759 Nekem tetszett maga a sorozat sőt annyira meghozta a kedvem hogy szerintem meg is veszem a játékot. -
#758 Mivel fel van véve az első évad előre, kétlem, és elég gagyi első rész volt, kíváncsi vagyok nézettségre meddig lesz még müsoron -
#757 Most hogy elindult a sorozat, történt valami változás a játékban? Vagy az hogy a játékosok hatással lesznek a sorozatra az csak kamu? -
#756 PvP olyan, mint bármelyik tps shooter multija. Nem nagyon toltam azt. -
#755 PvP mennyire jó? És hogy lehet, hogy én erről a game-ről nem tudtam eddig semmit? :D -
dregnarr1 #754 Mint a Diablo? -
Skill #753 írd meg a neved hátha én megtalállak. amúgy csak most lettem online. próbálkozzál most. lehet csak online embert lehet megtalálni. -
#752 -> Skill, megprobaltalak felvenni friendlistara,de azt irja no search result,mikor a nevedre keresek.Lehet en csinalok valamit rosszul ezert ha valaki tudna tippet adni hogy tudok embereket felvenni megkoszonnem.
"unalmas single player játék"
"teljesen grind jellegű"
Welcome to your first MMO.
-
Since #751 Kezdem úgy érezni hogy a játék teljesen grind jellegű. -
Skill #750 arról hogy sinlge playernek látod, részbe te tehetsz.
én minden nap amikor belogolok abban reménykedem, hogy jön valaki akivel questelhetek, co opozhatok eseleg arfkallra mehetünk.
meg kéne már csinálni a social pursuitokat.
cain nyugodtan írj rám /w skill vagy invelj groupba.
ha nincs reakció akkor lehet alt taboltam . néha meg lehet ismételni. -
cain #749 szoktam, látlak is néha. :) -
Ackronikon #748 Bocsi Skill én nem, tegnp este beléptem de rájöttem hogy nem nekem való piszkosul unalmas single player játék :(