Defiance - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki(k) szeretne csatlakozni, lehetõleg normális hozzáállással, akkor szívesen várjuk. 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://prntscr.com/10updn
tök jó , hogy pár pursuitomat törölték. volt 2500 killem assaultal és lmgvel. most 0 mind a kettõ. kínkeservesen lvl 5-re felhúztam a shotgunt is, az is nullázva! mák, hogy a living to killt nem csapták agyon. ott még 12000+ killem van (25k kell)
viszont mintha kaptam volna egot , miértjére még nem jöttem rá.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
skill néven vagyok.
amúgy szerintem senkit nem zavarna ha ide beraknál képet spoilerbe.
Úgy kezdtem el, hogy igazában nem vártam sok mindent. De bejött nekem. A fõhõs jóarc, nagyon bírom, a kiscsaj aranyos, Julie Benz... OMG... imádom! Egyedül a Romeó-Júlia párost gyûlölöm...
Hangulatra jó volt. Játékhoz annyira sok köze nem lehetett, de mondjuk én nem is játszok vele, csak a videókat néztem. CGI gyenge, de nem is nagyon vártam mást. A gyenge CGI nem zavar engem. Ez egy sorozat...
Szóval nekem tetszett. 8/10
Parasite Eve 2, best game EVER!
itten-e!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
külföldi játékosokkal is azért tudok menni , mert steamen felvettem régebben. muhahaha. tsen még mindig vagyok , de ha nem jöttök nem tudok mit csinálni veletek .
kevés sebzést csináltál? késõn értél oda? bug? választhatsz kedved szerint.
amúgy nagy event volt vagy kicsi? nem minden kicsi valódi event azaz nincs a végén díjazás.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
http://app.prntscr.com/
patchet mikorra is ígérték? tegnap poénkodott egyik srác , hogy a patch notes könyv méretû.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Gyk én is így tolom, ez a játék erre is való, nem MMO kockulásra, végül is egy TPS kevés MMO elemmel felturbózva. Ahogy mondtad, nem mindig van energiám elmélyülni egy játék mechanikájában, itt erre nincs is szükség 😊
Csak az ingame shop árain módosíthatnának kicsit, egy outfitért kicsit túlzónak tartom a mellé rakott árcédulát.
Nem sok esélyt látok magyar csatornán történõ vetítésre.
Amúgy is isten óvjon minket a "minõségi" magyar szinkrontól... :/ :]
Van infó hogy a magyar TV átveszi a sorozatot? vagy helyette vesz megint egy szar Lucecita mexikói szart?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Jelenlegi állapotában én azért többet adok rá mint 5/10 nekem ez inkább 7/10 semmi extra de mégis elég kellemesen el lehet vele szórakozni ha csak rövid ideig logol be az ember vagy ha tovább akkor is nekem ez meg elég.
Úgy sincs idõm olyan szinten rákockulni a játékra mint Skill (no offense ezt nem sértésnek szánom ;] ) nem elemzem mi a legjobb párosítás játszok és ahogy adja és jobban szórakoztat olyan per és fegyver kombinációt használok.
Már rég se energiám se idõm se kedvem ilyen mélységekbe belemenni a játékokba és csak szórakozni akarok munka után semmi több. Ezek fényében írom a véleményem minden játékról :].
Tudja valalki hogy lehet screenshotot csinálni? Valami miatt nem megy.