1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
Skill #747 játszik itt még valaki?
friendlistemen csak külföldieket látok =( -
Skill #746 ahova én tudlak invelni az vegyes . nem mintha számítana.
viszont van 7% boost =)
ha kell inv szólj ingame skill néven vagyok. -
#745 Szeretnek csatlakozni egy magyar guild-hez,ha valakinel van egy szabad hely egy Ark HUNter szamara akkor jatekon belul vegyen fel,neven:InfamouS -
Skill #744 bazz most hajnalban mondta egyik srác , hogy ő a modokat átpakolja az altájhoz a klántársával...
innentől már csak loot booston gondolkodom, hogy veszek. -
Skill #743 rossz kép.
ezek a narancs fegyverek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Skill #742 eladó két narancs fegyver :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Skill #741 http://prntscr.com/114kpk
egy kis reklám -
Skill #740 partyt keresek az új pursuitokhoz. elsősorban a random event kereséséhez keresek valakit. annyival erősebbek a mobok hogy egyedül már nagyon nyögvenyelősen haladok még lmgvel is!ingame : skill -
#739 Most már vágom miért emlékeztetett a pilot zenéje a BSG-re :) Mint ha a BSG lenne keverve a Capricával, + alá van tolva egy kis gép cucc. Nekem bejön. -
Skill #738 eladó pár doboz 1 méter : http://prntscr.com/111ptt -
dregnarr1 #737 "Participate in new Emergencies, Pursuits and hunt down 4 new Data Recorders to unlock special rewards and exclusive titles. These events will end on April 29th, so grab your rewards before it’s too late!"
http://community.defiance.com/en/2013/04/15/the-armistice-festival-has-begun/ -
Vato84 #736 Hol lehet normális fegyvert venni/szerezni? 250 körül vagyok és még mindig a 146-os fegyót használom mert nem dob se lock box-ból, se coop mapon nem esik jobb (használhatóbb).
Reput hogy lehet gyűjteni? Láttam pár lila fegyvert, pajzsot, de azokat meg azért nem tudom megvenni, mert repu kell hozzá.
Bocsi ha tök triviális dolgokat kérdezek, de nem vágom hogy szerezzek reput, ha a frakció környékén még side misson sincs. -
Since #735 No beigazolódott, nerfelték a pursuit missionoket, magyarul nem dobálnak keycode-okat. Most már csak az Arkfallok illetve a Cop mappok maradnak ha valaki szeretne kulcsokat. Vagy természetesen ott az item store amit én hanyagolok. ez egy nagy nagy mínusz pont.
viszont visszatették a "Dam Defense2 küldetést, úgyhogy lzárhattam az accsimat :) -
dregnarr1 #734 A következő 5 DLC-t. Elvileg kozmetikai itemek, consumables, és hasonlók lesznek benne, nem tartalmi szolgáltatások (azok ingyenesek). -
Skill #733 sajnos még így is drága elvileg. van ahol 20 usd körül van a season pass. (persze lehet már nincs kedvezmény)
valamit lehet tudni arról, hogy mit kapok a season passért? mert gondolkodom rajta de zsákbamacskának érzem. -
darkling #732 A Green Man Gaming-en a jelenlegi 30%-os kedvezmény mellett a GMG20-GGN5D-FC3NA kuponnal további 20% kedvezménnyel vehető meg a játék és a Season pass holnapig.
-
dregnarr1 #731 Bear McCreary - egyik zeneszám
http://www.youtube.com/watch?v=FmxyNZBdwhE -
Since #730 No viszont észrevettem az új patchel, hogy egyes küldetések már nem adnak kulcsokat, valószínűleg nerfelték őket, viszont akkor jó lenne egy lista hogy mely missionok adnak kulcsot rewardként...
Valaki észlelte a problémát? -
#729 újonnan 8e -
cain #728 nem kell kapkodni, lelőtték a szervereket közben, valami gebasz van. nincs még eta. -
Feared #727 Mi ketten szoktunk esténként menni, TS-en mikrofonnal csevegve közbe.
Ha valaki(k) szeretne csatlakozni, lehetőleg normális hozzáállással, akkor szívesen várjuk. :) -
#726 ja jó semmi, lement csak a sebesség a béka segge alá -
#725 Most ez mit patchel meg mennyit mert 2 órán át ment a csík fel erre most megint 2 órát ír, miután végzett.. -
#724 Eladó account, érdeklődni privátba vagy a [email protected] címen.
10e -
Skill #723 összeállhatnánk 4-en egyik este és megcsinálhatnánk ezt a pursuitot:
http://prntscr.com/10updn
tök jó , hogy pár pursuitomat törölték. volt 2500 killem assaultal és lmgvel. most 0 mind a kettő. kínkeservesen lvl 5-re felhúztam a shotgunt is, az is nullázva! mák, hogy a living to killt nem csapták agyon. ott még 12000+ killem van (25k kell)
viszont mintha kaptam volna egot , miértjére még nem jöttem rá. -
Skill #722 patch fent . szerver megy! ki jön? teszteljük chatet! XD
skill néven vagyok. -
#721 van. -
Since #720 Kicsit off : nemtudjátok hogy van-e már angol felirat a sorozat első részéhez? -
Since #719 megnézem és berakok egy két képet hogy mely itemekről van szó! -
Since #718 Köszönöm, megnézem! -
Skill #717 a link ez akart lenni : http://www.scripsandbits.com/forum/
amúgy szerintem senkit nem zavarna ha ide beraknál képet spoilerbe. -
#716 NA megnéztem a dupla részes pilotot:
Úgy kezdtem el, hogy igazában nem vártam sok mindent. De bejött nekem. A főhős jóarc, nagyon bírom, a kiscsaj aranyos, Julie Benz... OMG... imádom! Egyedül a Romeó-Júlia párost gyűlölöm...
Hangulatra jó volt. Játékhoz annyira sok köze nem lehetett, de mondjuk én nem is játszok vele, csak a videókat néztem. CGI gyenge, de nem is nagyon vártam mást. A gyenge CGI nem zavar engem. Ez egy sorozat...
Szóval nekem tetszett. 8/10 -
cain #715 van. van trade topic a hivatalos fórumon is, meg a scripsandbitsen is.
itten-e! -
cain #714 igen. -
Since #713 Nemtudjátok hogy van-e valamilyen oldal ahol lehet tradelni? Tele vagyok lila cuccokkal, és fáj a szívem eladni vagy szétkapni annyi pénzért.. -
#712 ami lehet meg: ha ranyomsz a toresre, akkor csak az aktualis loadout-ba levo 2 fegyvert mutatja E-l, de csekkolnod kell nincs a tobbibe mar hasznalva, mert akkor nem engedi torni..en is jartam mar igy
-
Since #711 Azokra az itemekre vagy kíváncsi amiket nemtudom törölni? -
cain #710 tudnál screenshotot küldeni az invertorydról? -
Since #709 Azt is próbáltam már... Direkt megnéztem / lecseréltem hogy nem-e egyik loadout betöltötte az adott itemet és azért netmudom eladni / törölni az invből. Mégegyszer megnézem egyesével hogy miket netmudok eladni, mert most már lassan tele vagyok ilyen imtekkel és csak a helyet foglalják :) -
Renátó1985 #708 Nem bugos az invertory legalabbis nem emiatt. Mikor megnyilnak az uj loadout lehetosegek lemasolja az aktualis felszerelest es ezert nem lehet eladni, osszetorni amig hasznalatban vannak. Ez a jatek egyik leggagyibb resze, mert nem lehet a loadout- okat uresen hagyni ezert mindig pakolgatni kell oket.