1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
Skill #827 teljesen kiszálltam. eladtam a 2. accom is . többet tuti nem húzok fel. élvezni élvezem, de most találtam jobbat. igaz más stílus és free to play.
-
Sigmarion #826 Nagy a csend errefelé? Senki nem játszik már? -
DarkBlade #825 Jó estét.
Van magyar guild, klán, csoportosulás a játékban?
Unalmas egyedül. -
#824 Nagyon köszi! :) -
Skill #823 a fegyvert azzal lehet fejleszteni, hogy olyan lényeket ölsz amik halálkor xpt adnak . (azaz nagy arkfall és előtte lévő kicsik nem adnak)
modolni csak olyan fegyvert lehet amin van modslot.
ezt a fegyver ikonja alatt látni. 4 vonalka van ami a 4 mod slotot jelöli.
ahol van vonal oda tudsz modot tenni.
ha nincs vonal akkor nem tudod modolni.
lehet mod slotot tenni a fegyverre arksalvage-ért de nagyon nem éri meg.
ahogyan fejlődsz úgy lesz egyre több mod slot a fegyvereken amit találsz / kapsz. -
#822 Sziasztok,
Valaki leírná röviden hogy tudok fegyvert fejleszteni és honnan lehet látni melyik mod-ot kell megvenni? :) Több fajtát vettem, amik elvileg passzolnak a fegyver típushoz de nem sikerült össze hegeszteni:) köszi -
HyperMonkey #821 Nekem is lenne egy kérdésem. Tolom a story részt, most kellett a dark matter vezért kinyírni.
De mikor lehet eljutni Defiance városba? Mármint ami a sorozatban van. Ha már ennyire reklámozzák hogy együtt van a kettő....
Semmi jele hogy valaha oda is el kéne menni. -
#820 Nagyon köszi :) -
Skill #819 ha még adódna kérdésed szólj. hátha tudok segíteni. -
#818 most hogy okosabb lettem :)es klanom is van , meg mindig keresek xboxon jatszo magyarokat :))))))) -
Skill #817 irigylem a párod. sajnos nem. -
#816 Naná :)
Hülye kérdés lehet, de xbox-os és Pc-s nem játszhat együtt? -
Skill #815 de kár hogy xboxos vagy. =( főzni tudsz? =) -
#814 Sziasztok! Single player lány magyar klánhoz csatlakozna. :)
Néhány nevet már felvettem a fórum levelezésből ma. Légyszi jelöljetek, egyedül nem annyira jó a játékélmény.
Játékban: Daienerys Shepard
xbox: Battle5Star -
darkling #813 Leárazás a Getgames-en. -
#812 tl;dr: Defiance szerintem egy jó, felfedezéssel és random eventekkel tarkított, Borderlands klón, de semmiképp nem nevezném tisztes MMO-nak, egy MMO imádó szerintem agyfaszt kapna a közösségi képességek és az összjáték hiányától, meg tán az FPS irányítástól is.
Maga a buy2play+dlc elérési mód is egy persistent multival megspékelt singleplayer játékot feltételez, és nagyjából az is amint tapasztalhattam. -
#811 A Steam klienséből igen, de a könyvtárból még tegnap este is működött a dolog. Lassan kapcsoltak a fejlesztők? -
#810 A játékról egyébként nagyon vegyes a bennem kialakult kép. Összesűrítve azt tudom mondani, hogy ez nem is egy MMO, inkább egy Borderlands stílusú TPS/FPS keverék egy összefüggő felfedezhető térképen, miközben nagy rakás más játékos megbújik a háttérben kvázi NPC-ként végzi a saját dolgát.
A szöveges és voice chat illetve a közösségi szolgáltatások rettenetesen alulfejlettek, a chat-et alig használja valaki, ha mégis akkor nehezen kezelhető és nehezen olvasható, jellemző hogy nem _játékon belül_ alakulnak ki klánok, baráti társaságok, hanem fórumokon, vagy ismerősök körében kerülnek előszervezésre, így játékon belül egész nehéz társaságot találni(ami MMO-nál közröhely kategória)
Arkfallok semmit sem segítenek a helyzeten, mikor épp nem bugzanak be, akkor 10-50 ember bekempel egy helyet, és nagy kussban szanaszéjjel lő mindent ami elé kerül, semmi összjáték nem szükségeltetik, semmi kihívás nincs, akkor halsz meg, ha véletlen felrobbantod magad.
A küldetések elég egysíkúak, menj ide, nyírd ki a gonoszcsúnyákat, nyomd az e gombot, ismételd ezt meg háromszor, és végeztél. Amit viszont mindenképp pozitív, hogy nem quest hubokkal, és bambán lecövekelt NPC-k hadával kell szemezni állandóan, hanem szét vannak szórva terepen, és még csak ugyanoda sem kell visszamenni a jutalomért.
A harcrendszer rendes FPS-ekben megszokott, ahova lősz ott sebzel típusú, ez hatalmas pozitívum az átlag MMO-hoz képest, a járművek kezelése is egész jó(csúnyagonoszok elgázolása is határozottan tetszik). Fegyverek változatosak, bár nem tudom miért van a nagy hajsza a narancs ultraritka fegyverekért, egy common fehér elektromos beütéses géppuskának _lényegesen_ többet segít egy félig kifejlesztett +25%-os overcharge képesség, mint egy lila kétnanós(lövedék+közelharcz) géppuskát teljes tapasztalati ponttal és teljes 4 darabos lvl3 modfelszereléssel használni nélküle.
Ha már képességek, az overcharge és a láthatatlanság főképességet találtam használhatónak, a hologram és a közelharczos dolog elég blőd lett, a képesség.. mező pedig nehézkes, sok kukagyanús skillen kell átverekedni magát az embernek, hogy pár értelmesebbet(azaz a megcélzott játékstílusnak megfelelőeket) kimazsolázza. A relatíve olcsó respec viszont plusz pont. -
darkling #809 Engem hétfő este már nem engedett belépni, sőt a library-ből is eltűnt a játék. -
#808 Ruszki kereskedők 22 dollárért, azaz durván 4500 forintért árulták a játék Steam változatát a leárazás alatt. A free weekend egyébként egész tegnap estig tartott, még bele lehetett szagolni a Plague rész rettentő idegesítő vinnyogó hulljelöltjeibe. Lalőni sajnos nem lehet őket, pedig sokan megpróbálták. -
Accuracy #807 Jelentkeznék magyar vagy akár vegyes klánba a lényeg h sokan legyenek :D
A játék szocialitása eléggé szarul van megoldva
Kari nevem: Accuracy
Acc nevem: Accuracy -
#806 Miután megadtad az adataidat, a vásárlás véglegesítése előtt lehetett a kupont bepötyögni a gamefly-n. 5400 huf egész elfogadható ár volt :) -
Skill #805 megnéztem elvileg hol lehet hozzáadni a kupont de nincs neki hely.
elég sok kuponos oldal van de egyik sem volt használható.
mind1 7000-7500ft a legtöbb helyen. amit még esetleg érdemes megpróbálni, hogy steamen orosz ipről venni meg. (bár szerintem akkor sem lesz olcsóbb abból kiindulva , hogy a steam drágább) -
darkling #804 Sajnos nem, a Gamefly ritkán szokta kiírni, h. meddig tartanak az akciók és akkor sem mindig igaz :) -
#803 Köszi! Azt nem tudod véletlenül meddig lesz akciós a játék? -
darkling #802 A Gamefly-on most 20 font az alap és 30 font a deluxe. Elvileg működhet rá a GFDMAY20UK -20%-os kupon. -
darkling #801 Köszi, ebben percben jöttem rá :) -
#800 Defiance Store, és azon belül "Claim items" oda rakja be azokat az itemeket amiket kapsz quest után, és nem férnek bele az inventoryba. -
darkling #799 Az feature vagy bug, h. ha tele van az inventorym, a küldetésért járó tárgyat simán kukázza a program? -
#798 Csuszik egy kicsit, valami hiba miatt, elvileg hnap hajnali 1kor lesz, ha jól számoltam ki. [Update #3: Trion says the new go-live time is now 4 p.m. PDT (7 p.m. EDT) today!] -
Skill #797 valaki tudja mi az a doboz amit arkfallon kapok :
http://prntscr.com/16fcj2 -
Karabesk HUN #796 Hello !
Rushmachinel véletlen összefutottam !
Akit vonz a közös játék steam-en keressen ránk, csináltam egy magyar közösséget Defiance Hungary néven várunk mindenkit szerettel !
In Game is megtaláltok Kara Hun néven ...
Üdv -
#795 4pm PDT az nálunk este 11 körül, ha jól látom. -
darkling #794 Délután 2kor indul, ha jól nézem.
-
#793 Én is néztem. De hol lehet letölteni steamről? Én nem láttam sehol. -
darkling #792 Gamers who have yet to explore the open world shooter can try it on PC for free on Steam from May 23rd at 10:00am PDT to May 26th at 1:00pm PDT. Steam is also offering a weekend long sale on Defiance for those whose thirst for alien technology and open world action isn’t satisfied by the trial. Both the Standard Edition and Digital Deluxe Edition will be 30% off. In addition, Steam will also be running a sale on “Bits,” the in-game currency for Defiance, during which customers will get more “Bits” for their money. -
#791 Vótmá? The Price Of Defiance: Trion Worlds Hit By Big Layoffs -
SmithyHUN #790 Remélem nem leszek megkövezve a reklám miatt, de van egy weblapja a csapatunknak: http://defiance.net84.net/ igaz xboxosok vagyunk, de általános infók kerülnek ki folyamatosan a játékkal kapcsolatosan! Ha valakit érdekel, nézzen rá! -
Nimor2 #789 Hát azt nem írnám le fórumon, de restart után megkereslek. Mordock ha minden igaz:) -
Skill #788 az acc neve kell . mert a 2 tagos névre nem lehet keresni ha jól tudom.