Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mordock néven fel lehet venni.
szerintem hajnalig leszek ma kisebb szünetekkel.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

No mi az ennyi volt wow? vagy mellette kell egy kis sci-fi gyilok? 😄 én is lehet felnézek újra hátha most élvezni is fogom
corwus1974
Ebádszünet volt 😊Éjfél után kereslek.

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

Shyvan én most próbáltalak felvenni, nincs perce, megpróbálok picit késÕbb is, de sajna 2-re melózni megyek majd csak éjfél után leszek.
GMG-n 30% kedvezmény van a játékra + a GMG30-BH67J-TILO5 kóddal további 30%, így 24,5 euróra jön ki. A Deluxe verzió 34,3 euróra.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

corwus1974
Hétvégén végig leszek.Shyvan néven megtaláltok.

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

Na akkor jó lenne már összehozni valamit.
Csak online emberkéket lehet felvenni barát listára, sõt úgy hallottam a chat ablak meg bugos nem mûködik tehát ingém nem tudom, h lehetne megtalálni egymást.Én felnézek este 11 után meg kora délután max 2ig. Aldyr néven tolom. Szóval Ti is virítsátok a játékos neveket 😊
Én is rákattantam megint. Jó kis game ez csak nem szabad hosszú órákig tolni 😊

Kerülj be a sorozatba!
Elsõ lehetõség:
http://www.defiance.com/en/most-wanted/?CAS_REDIR=true

Megvettem a játékot a mai nap. Ismerõsömmel szinte felváltva játszunk vele. Nagyon jó játék. És hihetetlenül szép az asztali gépen. Sajnos a laptopon még nem próbáltam remélem eldöcög.
corwus1974
Én most ismerkedem vele.A sok negativ kritika után nem vártam töle tul sokat de nekem tetszik.Shyvan néven megtalálsz.

Hali,sziasztok! Játszik még valaki a játékkal?Sajna többnyire csak késõ este tudok lenni, de Aldyr néven megtaláltok.Nem régen kb 3-4 napja tolom.Bevallom nem rossz a gém, de tényleg uncsi kezd lenni egyedül.
s0n1c
Azóta megvan a megoldás, us szerverre került a karim valamiért.
Jockey
bena te sztem, lehet lapozni oldalso gombbal karivalasztonal, talan ott lesz a gond

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
Ööö, tegnap toltam 2 órát, sehol a karakterem, ez most béna én, vagy wtf? 😊
Nem first MMO, de tényleg nagyon repetitív. Gyakorlatilag az összes küldetés ugyanarról szól (side mission), az összes bázis skinje ugyanaz. Vagy max 2 féle van. Hatolj be a bázisra és használj 3 vagy 4 valamit. A másik meg hogy védj meg valakit x ideig amíg valamit csinál. És ennyi. Nekem ez a bajom az egésszel, hogy rohadt monoton, ha 2 órát játszottál vele, onnantól majdnem mindent láttál, ugyanazok fognak ismétlõdni a továbbiakban. A Trion-tól nagyobb kreativitást vártam volna.

oreal
InfamouS neven vagyok,ha tudsz vegyel fel,en probaltalak Skill neven felvenni de nem talal.Lehet epp persze nem voltam online azert.

nekem csak annyi a bajom, hogy nem tudom mit grindelek. ok persze kulcs meg repu. csak még nincs kialakulva, hogy mi számít jó lootnak pl.
már kezdem érteni , de még nem tiszta.
ha valakinek van kedve tolni vagy feljönne tsre dumálni esetleg segítséget kérni írjon pmet.

tegnap klánnal mentünk co opot meg pvpt.
pvpben 1 mecset vesztettünk csak azt is kicsivel.
a bmg healje nagyon durva. 4en mentünk 3man elõttem körülöttem én meg a bmgvel toltam a healt. ami persze akár 2 embert is töltött mert linkeset használtam.

jó xp volt így nagyon. ami még jó xp a random eventeket csinálni. kár hogy már nem jár érte kulcs. mondjuk így már értem , hogy mért.

Nekem tetszett maga a sorozat sõt annyira meghozta a kedvem hogy szerintem meg is veszem a játékot.
Anthrax
Mivel fel van véve az elsõ évad elõre, kétlem, és elég gagyi elsõ rész volt, kíváncsi vagyok nézettségre meddig lesz még müsoron

lalakov
Most hogy elindult a sorozat, történt valami változás a játékban? Vagy az hogy a játékosok hatással lesznek a sorozatra az csak kamu?
TDC Geronimo
PvP olyan, mint bármelyik tps shooter multija. Nem nagyon toltam azt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
PvP mennyire jó? És hogy lehet, hogy én errõl a game-rõl nem tudtam eddig semmit? 😄
Mint a Diablo?

írd meg a neved hátha én megtalállak. amúgy csak most lettem online. próbálkozzál most. lehet csak online embert lehet megtalálni.

oreal
-> Skill, megprobaltalak felvenni friendlistara,de azt irja no search result,mikor a nevedre keresek.Lehet en csinalok valamit rosszul ezert ha valaki tudna tippet adni hogy tudok embereket felvenni megkoszonnem.

"unalmas single player játék"
"teljesen grind jellegû"
Welcome to your first MMO. <#violent>

Kezdem úgy érezni hogy a játék teljesen grind jellegû.

arról hogy sinlge playernek látod, részbe te tehetsz.
én minden nap amikor belogolok abban reménykedem, hogy jön valaki akivel questelhetek, co opozhatok eseleg arfkallra mehetünk.
meg kéne már csinálni a social pursuitokat.

cain nyugodtan írj rám /w skill vagy invelj groupba.
ha nincs reakció akkor lehet alt taboltam . néha meg lehet ismételni.

szoktam, látlak is néha. 😊

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Bocsi Skill én nem, tegnp este beléptem de rájöttem hogy nem nekem való piszkosul unalmas single player játék 😞
játszik itt még valaki?
friendlistemen csak külföldieket látok =(

ahova én tudlak invelni az vegyes . nem mintha számítana.
viszont van 7% boost =)
ha kell inv szólj ingame skill néven vagyok.

oreal
Szeretnek csatlakozni egy magyar guild-hez,ha valakinel van egy szabad hely egy Ark HUNter szamara akkor jatekon belul vegyen fel,neven:InfamouS

bazz most hajnalban mondta egyik srác , hogy õ a modokat átpakolja az altájhoz a klántársával...
innentõl már csak loot booston gondolkodom, hogy veszek.

rossz kép.
ezek a narancs fegyverek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

eladó két narancs fegyver :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

partyt keresek az új pursuitokhoz. elsõsorban a random event kereséséhez keresek valakit. annyival erõsebbek a mobok hogy egyedül már nagyon nyögvenyelõsen haladok még lmgvel is!ingame : skill

cylonflatus
Most már vágom miért emlékeztetett a pilot zenéje a BSG-re 😊 Mint ha a BSG lenne keverve a Capricával, + alá van tolva egy kis gép cucc. Nekem bejön.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

eladó pár doboz 1 méter : http://prntscr.com/111ptt

"Participate in new Emergencies, Pursuits and hunt down 4 new Data Recorders to unlock special rewards and exclusive titles. These events will end on April 29th, so grab your rewards before it’s too late!"

http://community.defiance.com/en/2013/04/15/the-armistice-festival-has-begun/

Hol lehet normális fegyvert venni/szerezni? 250 körül vagyok és még mindig a 146-os fegyót használom mert nem dob se lock box-ból, se coop mapon nem esik jobb (használhatóbb).
Reput hogy lehet gyûjteni? Láttam pár lila fegyvert, pajzsot, de azokat meg azért nem tudom megvenni, mert repu kell hozzá.
Bocsi ha tök triviális dolgokat kérdezek, de nem vágom hogy szerezzek reput, ha a frakció környékén még side misson sincs.
No beigazolódott, nerfelték a pursuit missionoket, magyarul nem dobálnak keycode-okat. Most már csak az Arkfallok illetve a Cop mappok maradnak ha valaki szeretne kulcsokat. Vagy természetesen ott az item store amit én hanyagolok. ez egy nagy nagy mínusz pont.
viszont visszatették a "Dam Defense2 küldetést, úgyhogy lzárhattam az accsimat 😊

A következõ 5 DLC-t. Elvileg kozmetikai itemek, consumables, és hasonlók lesznek benne, nem tartalmi szolgáltatások (azok ingyenesek).

sajnos még így is drága elvileg. van ahol 20 usd körül van a season pass. (persze lehet már nincs kedvezmény)

valamit lehet tudni arról, hogy mit kapok a season passért? mert gondolkodom rajta de zsákbamacskának érzem.

A Green Man Gaming-en a jelenlegi 30%-os kedvezmény mellett a GMG20-GGN5D-FC3NA kuponnal további 20% kedvezménnyel vehetõ meg a játék és a Season pass holnapig.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Bear McCreary - egyik zeneszám
http://www.youtube.com/watch?v=FmxyNZBdwhE

No viszont észrevettem az új patchel, hogy egyes küldetések már nem adnak kulcsokat, valószínûleg nerfelték õket, viszont akkor jó lenne egy lista hogy mely missionok adnak kulcsot rewardként...
Valaki észlelte a problémát?

Anthrax
újonnan 8e

nem kell kapkodni, lelõtték a szervereket közben, valami gebasz van. nincs még eta.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.