Defiance - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Van magyar guild, klán, csoportosulás a játékban?
Unalmas egyedül.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
modolni csak olyan fegyvert lehet amin van modslot.
ezt a fegyver ikonja alatt látni. 4 vonalka van ami a 4 mod slotot jelöli.
ahol van vonal oda tudsz modot tenni.
ha nincs vonal akkor nem tudod modolni.
lehet mod slotot tenni a fegyverre arksalvage-ért de nagyon nem éri meg.
ahogyan fejlõdsz úgy lesz egyre több mod slot a fegyvereken amit találsz / kapsz.
Valaki leírná röviden hogy tudok fegyvert fejleszteni és honnan lehet látni melyik mod-ot kell megvenni? 😊 Több fajtát vettem, amik elvileg passzolnak a fegyver típushoz de nem sikerült össze hegeszteni😊 köszi
xbox - GT: Battle5Star
De mikor lehet eljutni Defiance városba? Mármint ami a sorozatban van. Ha már ennyire reklámozzák hogy együtt van a kettõ....
Semmi jele hogy valaha oda is el kéne menni.
Néhány nevet már felvettem a fórum levelezésbõl ma. Légyszi jelöljetek, egyedül nem annyira jó a játékélmény.
Játékban: Daienerys Shepard
xbox: Battle5Star
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Maga a buy2play+dlc elérési mód is egy persistent multival megspékelt singleplayer játékot feltételez, és nagyjából az is amint tapasztalhattam.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A szöveges és voice chat illetve a közösségi szolgáltatások rettenetesen alulfejlettek, a chat-et alig használja valaki, ha mégis akkor nehezen kezelhetõ és nehezen olvasható, jellemzõ hogy nem _játékon belül_ alakulnak ki klánok, baráti társaságok, hanem fórumokon, vagy ismerõsök körében kerülnek elõszervezésre, így játékon belül egész nehéz társaságot találni(ami MMO-nál közröhely kategória)
Arkfallok semmit sem segítenek a helyzeten, mikor épp nem bugzanak be, akkor 10-50 ember bekempel egy helyet, és nagy kussban szanaszéjjel lõ mindent ami elé kerül, semmi összjáték nem szükségeltetik, semmi kihívás nincs, akkor halsz meg, ha véletlen felrobbantod magad.<#idiota>#idiota>
A küldetések elég egysíkúak, menj ide, nyírd ki a gonoszcsúnyákat, nyomd az e gombot, ismételd ezt meg háromszor, és végeztél. Amit viszont mindenképp pozitív, hogy nem quest hubokkal, és bambán lecövekelt NPC-k hadával kell szemezni állandóan, hanem szét vannak szórva terepen, és még csak ugyanoda sem kell visszamenni a jutalomért.
A harcrendszer rendes FPS-ekben megszokott, ahova lõsz ott sebzel típusú, ez hatalmas pozitívum az átlag MMO-hoz képest, a jármûvek kezelése is egész jó(csúnyagonoszok elgázolása is határozottan tetszik). Fegyverek változatosak, bár nem tudom miért van a nagy hajsza a narancs ultraritka fegyverekért, egy common fehér elektromos beütéses géppuskának _lényegesen_ többet segít egy félig kifejlesztett +25%-os overcharge képesség, mint egy lila kétnanós(lövedék+közelharcz) géppuskát teljes tapasztalati ponttal és teljes 4 darabos lvl3 modfelszereléssel használni nélküle.
Ha már képességek, az overcharge és a láthatatlanság fõképességet találtam használhatónak, a hologram és a közelharczos dolog elég blõd lett, a képesség.. mezõ pedig nehézkes, sok kukagyanús skillen kell átverekedni magát az embernek, hogy pár értelmesebbet(azaz a megcélzott játékstílusnak megfelelõeket) kimazsolázza. A relatíve olcsó respec viszont plusz pont.
A játék szocialitása eléggé szarul van megoldva
Kari nevem: Accuracy
Acc nevem: Accuracy
elég sok kuponos oldal van de egyik sem volt használható.
mind1 7000-7500ft a legtöbb helyen. amit még esetleg érdemes megpróbálni, hogy steamen orosz iprõl venni meg. (bár szerintem akkor sem lesz olcsóbb abból kiindulva , hogy a steam drágább)
http://prntscr.com/16fcj2
Rushmachinel véletlen összefutottam !
Akit vonz a közös játék steam-en keressen ránk, csináltam egy magyar közösséget Defiance Hungary néven várunk mindenkit szerettel !
In Game is megtaláltok Kara Hun néven ...
Üdv
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem rég kezdtem el játszani a játékkal(pc) és egy magyar guildet keresek, akikkel megoszthatom a játékélményt.
Ingame name: Dex Cowen
Elõre is köszönöm, annak aki megkeres itt, vagy a játékban.
Ha van olyan aki nem PC-n, hanem xbox-on játsza, vegyen fel pls. SmithyHUN néven vagyok!
.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Jàtèkra, kèrlek vegyetek fel friend list-re.
Rushmachine Ès Warbar a cimboràm.
Köszi Ès jò jàtèkot.
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
De kell a sci-fi, mindig is kellett.
A hello kitty online meg nem érdekel mióta a cirmost buffolták, a sziámit meg nerfelni akarják 😊