1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • foxxi
    Én igen. Mindkettőt :)
  • fejnelkuli
    Hát nem kaptam semmit!
  • darkling
    Itt regisztrálva ingyen lehet hozzájutni a Digital deluxe verzióhoz + némi Rift cucchoz.

Az Extra Life Classic-ot kell bejelölni, fundrising goal maradjon 100, minden adatot kitölteni, e-mail címet megadni és kb. 1 órán belül jön az e-mail a kóddal.
  • s1lkforrent
    Nálam van olcsóbban, keress meg!
  • fejnelkuli
    mégpedig
  • Jockey
    meg
  • ricsa008
    megéri a 10ajro-t?
  • s1lkforrent
    Játékot end content nélkül nem lehet "komolyan" és folyamatosan játszani. Viszont havonta párszor beugrani néhány random mászkálásra pont jó.
  • Sigmarion
    Él még itt valaki?
  • foxxi
    Defiance játékom - Legend of Grimrock és Shadowrun Returns-re (steam ) cserélném ( tok + dvd + kiskönyv tökéletes állapotan ( akinek kell ) ) Pm
  • darkling
    Én is akkor vettem meg :)

Megy is a hőbörgés a steam fórumon.
  • s1lkforrent
    Múlt heti Steam vásáron behülyítették a népet a -66%-os akcióval, erre meg leengedik az árát pont ugyanarra a szintre utána.
  • fejnelkuli
    van itt valaki aki segítene?
  • darkling
    Steam-en 10 euró lett az alapára a standardnak.
  • ThingHUN
    üdv !
    Klánt / ismerőst keresek a PC-s változatban közös kószára.
    H-CS 15:00-20:00, P 15:00-22:00, SZ-V ahogy sikerül XD.
    üzeneteket privátba kérem.
  • fejnelkuli
    hi
    a MOD-at ,hogy kell használni?
  • McCarvick
    patch közben nekem is dobott egy erorrt, de utána megcsinálta rendesen és azóta remekül megy
  • alma2
    letorolve az egeszet, ujbol neki esve, 11 gb lett...
  • alma2
    Hany Gb ez a jatek?
    Leszedett 8-at, majd patch error. tizedik ujrainditasra megint leszedett 8 Gb-ot. Aztan megint patch error. A file-ok meretei nem egyeznek meg.
  • s1lkforrent
    Ennyire nem lehet a többiekkel mit kezdeni, ha sokan is vannak.

Ez a játék teljesen cross platformra sikerült, azaz PS3 és X360 is bejött a képbe, ami elég sok kárt okozott. A grafika ezért olyan amilyen, és eközben a render távolság is épp azért ilyen alacsony, mert csoda, hogy így is eldöcög a konzolok 7-8 éves hardverén. Nézz meg egy újabb generációs MMO-t, pl Planetside 2, Warface, vagy Warframe, közelükben sincs, de akár még egy Guild Wars 2 is szebb tud lenni nála.

Joypad viszont nem billentyűzet. És itt nem az irányítást ostorozom, az egész korrekt, bár az egy szem aktív képesség és többi passzív rendszerébe nyilván bejátszott, hogy nincs egér és numpad a képesség és tárgy-spamhez.
    Viszont billentyűzet hiányában a szöveges chat konzolokon nagyon macerás, azt el is sorvasztották, marad hát a konzolon alap csacsogás(minden konzol alapcsomagjában van headset), ami viszont alapból tiltva van minden csatornán a sikoltozó hülyegyerekektől félve.

Magyarul ott vagy egy 100 fős arkfall kellős közepén, és senki annyit sem mond, hogy habakukk.

De az még hagyján, de semmi szükségetek egymásra. Maguk a közös harcok elég könnyűek, nincs senki ráutalva a másikra, egy-egy kósza gyógyításon kívül nincs komoly összjáték.

Így viszonylag nehéz közösséget építeni.
  • Vaxi
    ennyire kevesen vannak? :D
  • s1lkforrent
    Az a vicc, hogy más MMO-nál mindenki riadozik, hogy "kihal" a játék, ha túl kevés a játékos, de a Defiance-nál a közösségi rész nemlétezősége miatt abszolút nem venni észre, hogy százan, vagy százezren játsszák.
  • Skill
    lassan ingyen lesz.
  • darkling
    72 órás trial

Steam-en pedig 10,19 euró a játék (4-es pakkban ~ 7,65 euró), 16,99 euró a digital deluxe.
  • foxxi
    KisCsaj néven vaok fent, ha osszejönne a "group"
  • Sigmarion
    DEFIANCE: VOLGE INCURSION
    Volge
    Bunko nagyot lönek :)
  • darkling
    Green Man Gaming-en most féláron van a Defiance egészen délután 5 óráig.
  • Battle5Star
    Sziasztok, lehet hogy volt róla korábban szó csak nem láttam...hogy működik a klán chat? Az egyik legnagyobb klán EU klánhoz sikerült csatlakozni, 1000+ fő és csak azokat látom a klán chat ablakban írni, akiket barátként felvettem. Biztos hogy mások is írogatnak, mert több esetben válasz megy valamire....mit csinálok rosszul? Megnéztem a beállításaimat a social ablakban "clan chat mute" off és mindegyik off....group chat tökéletesen működik. :) valaki? köszi!
  • Nuun
    http://2defy.me/498
  • Sigmarion
    Ha valaki lemaradt volna erröl a jopofa kis reklámrol...
    VBI Recruitment
  • Sigmarion
    CHALLENGE Hour https://www.defiance.com/en/challenge-hour/
  • bosco05 #836
    így a videók alapján a tps nézettel lesz a legnehezebb megbarátkoznom, főleg borderlands fanként :)
  • Sigmarion
    Szerintem teljesen korrekt kis játék.Föleg ha a sorozat is tetszik.Persze sokat kell még rajta finomitgatni de majdnem minden online játék ilyen fapadosan indul... Én alig várom már hogy Castithan-nal játszak! :)
  • bosco05 #834
    Ahogy nézem elég sokat zuhant a korábbi ára, már csak 30 euró... Mire kiakad nálam a Borderlands 2 addigra szerintem már teljesen emészthető áron lesz.
  • bosco05 #833
    köszi, egyelőre Borderlands 2 Season Pass vásárlás van folyamatban és ahogy számoltam télig azzal elleszünk :) Ha azt kiakasztottuk haverral akkor meglesem ezt is, aztán meglátjuk hogy áll árban a cucc :)
  • Skill
    használt accot 25 usdért utánad vágják. ha kell lehet tudok egyet. kb semmi nincs rajta.
  • bosco05 #831
    na akkor azt kivárom... amennyit láttam belőle meg amennyit olvastam utána az emberek általános véleménye az hogy ez egy TPS nézetű közepesen gyenge Borderlands klón... 50 eurót nem adok érte az fix, meg most még amúgy is Borderlands van terítéken, mert a DLC-k még hátra vannak :) A sorozat nagyon tetszik, ezért gondoltam, hogy nekiállok a játéknak, de szerintem horror ára van.
  • Skill
    előbb utóbb igen. sajnos nem lett akkora durranás . ráadásul az igazi bevétel úgy is a storban költött pénz lesz .
  • bosco05 #829
    ingyenes lesz?
  • Sigmarion
    Na majd ha teljesen ingyenes lesz akkor majd jön a tömeg :)