1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • darkling
    Majd számoljatok be arról is, h. hány játékossal találkoztok. Én az utóbbi időkben, mint az lentebb is írtam, gyakorlatilag alig találkoztam valakivel (talán 5 volt a maximum) és nem azért mert kevesen játszanak, hanem mert fel van osztva a játék instance-okra (nem tudom erre mi a magyar kifejezés) és én pont mindig olyanba kerültem, ahol alig volt valaki.

• bosco05 #906
    Nekem nem indul el ilyen, viszont a minimum gépigény köszönő viszonban nincs a valósággal... Megy 80-100 FPS-el szépen, fordulok rá egy MOB-ra és 0 FPS, majd megint 100... Folyamat ugrál, optimalizálatlan szar az egész... Majd az új géppel ránézek...
  • lalakov
    Köszi. :)
  • bosco05 #904
    mindjárt megnézem, de rohadt idegesítő ez a hiba az fix, így konkrétan játszhatatlan
  • Fpocok
    Olyan, mint a Borderlands és a Rift egybegyúrva. A harcrendszer elmegy, ellenfél variáció eddig nem nagy szám. Van egy jó nagy világ, azt csinálsz, amit akarsz. Van egy csomó random esemény, amit meg lehet csinálni. Lehet pvpzni, instázni (coop). Végülis nem rossz. Kiváncsi vagyok, nagyobb szinten milyen lesz.
  • lalakov
    Majd írjatok a játékélményről is. :)
  • Fpocok
    Szerintem ugyanaz lesz nálad is a gond, mint nálam. Nekem is van olyan, hogy néha megáll egy pillanatra. Ilyenkor elindul a Crashhandler (a játék mappájában van ez is). Ha ilyen van, akkor nézd meg a feladatkezelőben, hogy neked is megy-e. Kiváncsi vagyok.
  • bosco05 #900
    Megvan, köszi. Ha innen kapom le vajon megoldódik ez a random 0 fps problem?
  • Fpocok
    Ide rámész, fent belépsz a sign in feliratnál az adott accountoddal, utána defiant pc és ott lesz a sorban egy apply code. Oda beírod és akkor már jó leszel.
  • bosco05 #898
    az a baj hogy én ugyan megvettem, de új accot kért mikor indítottam... csináltam egyet, azzal meg úgy érzékeli hogy nincs meg a játék. Van cd kulcsom mert kiírja a steam, de azt hova írjam be? Mert nem kéri sehol viszont végig kint van a felirat hogy vegyem meg a teljes játékot...
  • Fpocok
    Na én közben megoldottam a dolgot, most már jó.
    Hivatalos oldalról letöltheted a játékot és akkor nem kell steammel szarakodni.
  • Omlás
    Nah jól leírtam xD de nagyjából talán érthető mire gondoltam.
  • Omlás
    Csak steammel indul nincs sima launcher azzal indítva steam nélkül nem próbáltad ?
  • bosco05 #894
    Nekem azt csinálja, hogy teljsen jól fut, majd pillanatokra megáll a játék aztán megint 100 fps. Ez mi? Ezen lehet javítani valahogy? (steames)
  • Omlás
  • Fpocok
    1000ftért trion nem steames defiance acc eladó. Trion meg leszophat.
  • Omlás
    Próbáld ki, hogy a Steam klienst zárd be ne fusson a háttérben sem és launcherrel indítsd a játékot. Nekem szokott szórakozni a Steam kliens így csak akkor fut ha nagyon muszáj :D
  • Fpocok
    Valaki tud segíteni? 5-20 perc játék után egyszerűen beáll a játék 20-30 fpsre az eddigi 60 helyett. Így játszhatatlan és csak a teljes gép újraindítása segít. Valaki?
  • Omlás
    Most már olcsón hozzá lehet jutni enni nem kér szerintem simán megéri. Én anno még rendes áron vettem de nekem azt is megérte elég jól el lehet vele szórakozni. Jelenleg is csak idő hiánya miatt nem veszem elő a játékot egyszerre nem tudok 4-5-6 játékkal játszani xD
  • bosco05 #888
    Én is szemezek vele, de amennyire hallottam egy elég hamar megunható tps nézetű borderlands klón, aztán lehet hogy ez a fellengzős sokak által hangoztatott "értékelés" nem állja meg a helyét.
  • Fpocok
    Én is ezt akarom kérdezni, hogy nyomja még valaki? Szerintem megveszem.
  • lalakov
    Játszik még vele valaki? Megéri megvenni a Deluxe Edition-t vagy elég a sima is? Igazából csak a +5 Inventory érdekel belőle de ha idővel megszerezhető egyébként is akkor nem gond.
  • torrente111
    sziasztok. a kezdő területen megcsináltam az összes main qt.de nem enged át a másik területre,ledob a quadrol.mikor vagy hogyan lehet átmenni?kösz
  • darkling
    Másnál is van esetleg olyan probléma, h. rajta kívül nincs más játékos?
    Gyakorlatilag tök üres a játék. Steam fórumon találkoztam ilyen problémával, valakinek driver frissités megoldotta, nálam a legújabb van fent, úgyhogy valószínűleg nem az a gond, de azért írtam a Trionnak.
  • Anthrax
    És a sorozattal van valami összeköttetés, amennyire beharangozták hogy majd egymásra épül a 2, lett belőle valami ?
  • s1lkforrent
    DLC-t meg semennyire. Castitihian felesleges, Arkbreaker drága. Majd ha ingyen dobálják azt is.
  • s1lkforrent
    Az a fő gond, hogy a kommunikáció ellehetetlenítésével kicsinálták a közösséget már az elején. Gyakorlatilag továbbra is amolyan online Borderlands-ként használják a játékot a népek, néha felnéznek, gyilkolnak-lootolnak picit, de semmi több, szervezett komolyabb közösséget még csak nem is láttam. Nincs is értelme, mert a történetet egyedül is ki lehet játszani, arkfallokra meg amúgy is kismillióan sereglenek, egy csapat sem tud jobban odafészkelni mint egy rakás random.

Játékot pedig lassan ingyen dobálják, 5 dollár még egy hétig Amazonon(kamu amerikai cím kell), lehet választani sima Trion telepítőst, vagy Steamest is.
  • Skill
    az lenne a kérdésem, hogy mennyire kéne megvenni a többi kieget?
    na meg játszik e még valaki?
    mert egyedül unalmas.
  • DarkBlade
    Most kb 1500 HUF -ért lehet megvenni a pc -s verziót.
    Link
  • Skill
    játszik még valaki? =)
  • darkling
  • s1lkforrent
    Már csak ezért is simán megéri 9000 kiadni a Season passért.

De legalább nem kukázták a játékot, mert egy ideig nagyon úgy tűnt.
  • Jockey
    en neha benezek jatszok felorat orat, de nem tenyleg nem aktivan..
  • Anthrax
    ezzel játszik még valaki ?
  • darkling
    Dec. 10.-én jön az új dlc.
  • Sippie
    fuck :/
  • darkling
    November 4-ig élt.
  • Sippie
    ez él még ez az akció? Megcsináltam, de semmi email
  • fejnelkuli
    Bocsánat! Reggelre megjött! :D