Defiance - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
De legalább nem kukázták a játékot, mert egy ideig nagyon úgy tûnt.<#eljen>#eljen>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Az Extra Life Classic-ot kell bejelölni, fundrising goal maradjon 100, minden adatot kitölteni, e-mail címet megadni és kb. 1 órán belül jön az e-mail a kóddal.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Megy is a hõbörgés a steam fórumon.
Klánt / ismerõst keresek a PC-s változatban közös kószára.
H-CS 15:00-20:00, P 15:00-22:00, SZ-V ahogy sikerül XD.
üzeneteket privátba kérem.
Leszedett 8-at, majd patch error. tizedik ujrainditasra megint leszedett 8 Gb-ot. Aztan megint patch error. A file-ok meretei nem egyeznek meg.
szerintem
Ez a játék teljesen cross platformra sikerült, azaz PS3 és X360 is bejött a képbe, ami elég sok kárt okozott. A grafika ezért olyan amilyen, és eközben a render távolság is épp azért ilyen alacsony, mert csoda, hogy így is eldöcög a konzolok 7-8 éves hardverén. Nézz meg egy újabb generációs MMO-t, pl Planetside 2, Warface, vagy Warframe, közelükben sincs, de akár még egy Guild Wars 2 is szebb tud lenni nála.
Joypad viszont nem billentyûzet. És itt nem az irányítást ostorozom, az egész korrekt, bár az egy szem aktív képesség és többi passzív rendszerébe nyilván bejátszott, hogy nincs egér és numpad a képesség és tárgy-spamhez.
Viszont billentyûzet hiányában a szöveges chat konzolokon nagyon macerás, azt el is sorvasztották, marad hát a konzolon alap csacsogás(minden konzol alapcsomagjában van headset), ami viszont alapból tiltva van minden csatornán a sikoltozó hülyegyerekektõl félve.
Magyarul ott vagy egy 100 fõs arkfall kellõs közepén, és senki annyit sem mond, hogy habakukk.
De az még hagyján, de semmi szükségetek egymásra. Maguk a közös harcok elég könnyûek, nincs senki ráutalva a másikra, egy-egy kósza gyógyításon kívül nincs komoly összjáték.
Így viszonylag nehéz közösséget építeni.<#shakehead>#shakehead>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Steam-en pedig 10,19 euró a játék (4-es pakkban ~ 7,65 euró), 16,99 euró a digital deluxe.
xbox - GT: Battle5Star
VBI Recruitment