Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

s1lkforrent
Már csak ezért is simán megéri 9000 kiadni a Season passért.<#idiota>

De legalább nem kukázták a játékot, mert egy ideig nagyon úgy tûnt.<#eljen>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Jockey
en neha benezek jatszok felorat orat, de nem tenyleg nem aktivan..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Anthrax
ezzel játszik még valaki ?

Sippie
fuck :/
November 4-ig élt.

Sippie
ez él még ez az akció? Megcsináltam, de semmi email
fejnelkuli
Bocsánat! Reggelre megjött! 😄

Hexex86
Én is megkaptam! 😊 Köszi darkling!

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Én igen. Mindkettõt 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

fejnelkuli
Hát nem kaptam semmit!

Itt regisztrálva ingyen lehet hozzájutni a Digital deluxe verzióhoz + némi Rift cucchoz.

Az Extra Life Classic-ot kell bejelölni, fundrising goal maradjon 100, minden adatot kitölteni, e-mail címet megadni és kb. 1 órán belül jön az e-mail a kóddal.

s1lkforrent
Nálam van olcsóbban, keress meg!<#integet2>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

fejnelkuli
mégpedig

Jockey
meg

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

megéri a 10ajro-t?
s1lkforrent
Játékot end content nélkül nem lehet "komolyan" és folyamatosan játszani. Viszont havonta párszor beugrani néhány random mászkálásra pont jó.<#eljen>

Él még itt valaki?
Defiance játékom - Legend of Grimrock és Shadowrun Returns-re (steam ) cserélném ( tok + dvd + kiskönyv tökéletes állapotan ( akinek kell ) ) Pm

Én is akkor vettem meg 😊

Megy is a hõbörgés a steam fórumon.

s1lkforrent
Múlt heti Steam vásáron behülyítették a népet a -66%-os akcióval, erre meg leengedik az árát pont ugyanarra a szintre utána.<#idiota>

fejnelkuli
van itt valaki aki segítene?

Steam-en 10 euró lett az alapára a standardnak.

üdv !
Klánt / ismerõst keresek a PC-s változatban közös kószára.
H-CS 15:00-20:00, P 15:00-22:00, SZ-V ahogy sikerül XD.
üzeneteket privátba kérem.

fejnelkuli
hi
a MOD-at ,hogy kell használni?

patch közben nekem is dobott egy erorrt, de utána megcsinálta rendesen és azóta remekül megy

alma2
letorolve az egeszet, ujbol neki esve, 11 gb lett...

szerintem

alma2
Hany Gb ez a jatek?
Leszedett 8-at, majd patch error. tizedik ujrainditasra megint leszedett 8 Gb-ot. Aztan megint patch error. A file-ok meretei nem egyeznek meg.

szerintem

s1lkforrent
Ennyire nem lehet a többiekkel mit kezdeni, ha sokan is vannak.<#rolleyes>

Ez a játék teljesen cross platformra sikerült, azaz PS3 és X360 is bejött a képbe, ami elég sok kárt okozott. A grafika ezért olyan amilyen, és eközben a render távolság is épp azért ilyen alacsony, mert csoda, hogy így is eldöcög a konzolok 7-8 éves hardverén. Nézz meg egy újabb generációs MMO-t, pl Planetside 2, Warface, vagy Warframe, közelükben sincs, de akár még egy Guild Wars 2 is szebb tud lenni nála.

Joypad viszont nem billentyûzet. És itt nem az irányítást ostorozom, az egész korrekt, bár az egy szem aktív képesség és többi passzív rendszerébe nyilván bejátszott, hogy nincs egér és numpad a képesség és tárgy-spamhez.
Viszont billentyûzet hiányában a szöveges chat konzolokon nagyon macerás, azt el is sorvasztották, marad hát a konzolon alap csacsogás(minden konzol alapcsomagjában van headset), ami viszont alapból tiltva van minden csatornán a sikoltozó hülyegyerekektõl félve.

Magyarul ott vagy egy 100 fõs arkfall kellõs közepén, és senki annyit sem mond, hogy habakukk.

De az még hagyján, de semmi szükségetek egymásra. Maguk a közös harcok elég könnyûek, nincs senki ráutalva a másikra, egy-egy kósza gyógyításon kívül nincs komoly összjáték.

Így viszonylag nehéz közösséget építeni.<#shakehead>

Vaxi
ennyire kevesen vannak? 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

s1lkforrent
Az a vicc, hogy más MMO-nál mindenki riadozik, hogy "kihal" a játék, ha túl kevés a játékos, de a Defiance-nál a közösségi rész nemlétezõsége miatt abszolút nem venni észre, hogy százan, vagy százezren játsszák.<#idiota>

lassan ingyen lesz.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

72 órás trial

Steam-en pedig 10,19 euró a játék (4-es pakkban ~ 7,65 euró), 16,99 euró a digital deluxe.

KisCsaj néven vaok fent, ha osszejönne a "group" <#alien>

DEFIANCE: VOLGE INCURSION
Volge
Bunko nagyot lönek 😊
Green Man Gaming-en most féláron van a Defiance egészen délután 5 óráig.

Battle5Star
Sziasztok, lehet hogy volt róla korábban szó csak nem láttam...hogy mûködik a klán chat? Az egyik legnagyobb klán EU klánhoz sikerült csatlakozni, 1000+ fõ és csak azokat látom a klán chat ablakban írni, akiket barátként felvettem. Biztos hogy mások is írogatnak, mert több esetben válasz megy valamire....mit csinálok rosszul? Megnéztem a beállításaimat a social ablakban "clan chat mute" off és mindegyik off....group chat tökéletesen mûködik. 😊 valaki? köszi!

xbox - GT: Battle5Star

http://2defy.me/498
Ha valaki lemaradt volna erröl a jopofa kis reklámrol...
VBI Recruitment
CHALLENGE Hour https://www.defiance.com/en/challenge-hour/
bosco05
így a videók alapján a tps nézettel lesz a legnehezebb megbarátkoznom, fõleg borderlands fanként 😊
Szerintem teljesen korrekt kis játék.Föleg ha a sorozat is tetszik.Persze sokat kell még rajta finomitgatni de majdnem minden online játék ilyen fapadosan indul... Én alig várom már hogy Castithan-nal játszak! 😊
bosco05
Ahogy nézem elég sokat zuhant a korábbi ára, már csak 30 euró... Mire kiakad nálam a Borderlands 2 addigra szerintem már teljesen emészthetõ áron lesz.
bosco05
köszi, egyelõre Borderlands 2 Season Pass vásárlás van folyamatban és ahogy számoltam télig azzal elleszünk 😊 Ha azt kiakasztottuk haverral akkor meglesem ezt is, aztán meglátjuk hogy áll árban a cucc 😊
használt accot 25 usdért utánad vágják. ha kell lehet tudok egyet. kb semmi nincs rajta.

bosco05
na akkor azt kivárom... amennyit láttam belõle meg amennyit olvastam utána az emberek általános véleménye az hogy ez egy TPS nézetû közepesen gyenge Borderlands klón... 50 eurót nem adok érte az fix, meg most még amúgy is Borderlands van terítéken, mert a DLC-k még hátra vannak 😊 A sorozat nagyon tetszik, ezért gondoltam, hogy nekiállok a játéknak, de szerintem horror ára van.
elõbb utóbb igen. sajnos nem lett akkora durranás . ráadásul az igazi bevétel úgy is a storban költött pénz lesz .

bosco05
ingyenes lesz?
Na majd ha teljesen ingyenes lesz akkor majd jön a tömeg 😊