Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Nyomja még valaki? Most vettem meg az új gépet így már nem akad 😊 Esténként néha veretem, de még nagyon az elején járok. Ha valakinek van kedve csatlakozni, elmúlt 18 vagy értelmes és nem zavarja a stream akkor írjon pü-t 😊
s1lkforrent
Eddig is kvázi F2P volt mióta nagyon durván megvágták az árát. Viszont a szintlépés és a tárgy guberáció nem volt(legalábbis még tavaly) korlátozva, most biztos lesz, mert egyébként a fasznak tudnának eladni akármilyen cuccot, ha nem korlátoznák valahogy az elõremenetelt. Emiatt viszont nálam várható a végleges kukázása a játéknak.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

lalakov
Így már biztosan kipróbáljuk haverral. Eddig nem akartam olyan játékra rábeszélni, ami lehet nem fog futni nála.
Szerintem akkor sem fog vele játszani a kutya sem ha F2P lesz. Amit nagyon sajnálok, volt potenciál a játékban.
lalakov
Köszi. 😊
Fpocok
Igen. Másik drivert használtam. Egy picit régebbit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
És köszi a hírt. 😊
lalakov
És mivel sikerült folyamatosan mûködésre bírnod? Elég volt a régebbi driver?
Fpocok
Június 4-tõl F2P.

Fpocok
Egyszer mûködik, egyszer nem. Most éppen igen, de épp mással vagyok elfoglalva. 😊

s1lkforrent
Pocok most eladod vagy nem? Vagy ez hetente kétszer változik?<#idiota>

Nekem egyébként kifogástalanul fut már tavaly június óta AMD Radeon HD5800-as kártyával. Ami engem visszatart, az a közösség hiánya továbbra is, meg a történeti fõszál is elég fárasztó(ha valaki azt hiszi a TV sorozat forgatókönyve gagyi és vontatott, az kösse fel a gatyáját<#vigyor>).

Viszont legalább a Trion nem dobta a játékot mint vártam, ha nem is viharos ütemben, de érkeznek a kiegészítõk. Amik persze olyan áron vannak, hogy a játékra költött kulcsok árát többszörösen ráverhetném, ha volnék olyan palimadár.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Tegnap nekem simán ment (steam-rõl van letöltve), valamit helyre is hoztak, mert elég sok emberke volt játékban.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

bosco05
Nekem ATI-m van, de már nem szarakodok a driverrel, töröltem 😞
Alapvetõen nem lehet megölni másik játékost, PvP-re van külön a Shadow War, de azt még nem próbáltam.

lalakov
Olyan új? 😊 306.23 van nálam, csak akkor frissítek, ha muszáj.
Fpocok
320.18

lalakov
Csak kíváncsiságképpen, melyik van most fenn?
Fpocok
Úgy néz ki még régebbi driver felrakása után megszûnt a crash.

lalakov
És ha találkozol valakivel az barátságos vagy meg akar ölni? Vagy emberek között ez nem lehetséges?
Fpocok
Na visszaszívom. Még sem javult meg a játékom. Kurva életbe.
1000 ft-ért vihetõ.

Majd számoljatok be arról is, h. hány játékossal találkoztok. Én az utóbbi idõkben, mint az lentebb is írtam, gyakorlatilag alig találkoztam valakivel (talán 5 volt a maximum) és nem azért mert kevesen játszanak, hanem mert fel van osztva a játék instance-okra (nem tudom erre mi a magyar kifejezés) és én pont mindig olyanba kerültem, ahol alig volt valaki.

bosco05
Nekem nem indul el ilyen, viszont a minimum gépigény köszönõ viszonban nincs a valósággal... Megy 80-100 FPS-el szépen, fordulok rá egy MOB-ra és 0 FPS, majd megint 100... Folyamat ugrál, optimalizálatlan szar az egész... Majd az új géppel ránézek...
lalakov
Köszi. 😊
bosco05
mindjárt megnézem, de rohadt idegesítõ ez a hiba az fix, így konkrétan játszhatatlan
Fpocok
Olyan, mint a Borderlands és a Rift egybegyúrva. A harcrendszer elmegy, ellenfél variáció eddig nem nagy szám. Van egy jó nagy világ, azt csinálsz, amit akarsz. Van egy csomó random esemény, amit meg lehet csinálni. Lehet pvpzni, instázni (coop). Végülis nem rossz. Kiváncsi vagyok, nagyobb szinten milyen lesz.

lalakov
Majd írjatok a játékélményrõl is. 😊
Fpocok
Szerintem ugyanaz lesz nálad is a gond, mint nálam. Nekem is van olyan, hogy néha megáll egy pillanatra. Ilyenkor elindul a Crashhandler (a játék mappájában van ez is). Ha ilyen van, akkor nézd meg a feladatkezelõben, hogy neked is megy-e. Kiváncsi vagyok.

bosco05
Megvan, köszi. Ha innen kapom le vajon megoldódik ez a random 0 fps problem?
Fpocok
Ide rámész, fent belépsz a sign in feliratnál az adott accountoddal, utána defiant pc és ott lesz a sorban egy apply code. Oda beírod és akkor már jó leszel.

bosco05
az a baj hogy én ugyan megvettem, de új accot kért mikor indítottam... csináltam egyet, azzal meg úgy érzékeli hogy nincs meg a játék. Van cd kulcsom mert kiírja a steam, de azt hova írjam be? Mert nem kéri sehol viszont végig kint van a felirat hogy vegyem meg a teljes játékot...
Fpocok
Na én közben megoldottam a dolgot, most már jó.
Hivatalos oldalról letöltheted a játékot és akkor nem kell steammel szarakodni.

Omlás
Nah jól leírtam xD de nagyjából talán érthetõ mire gondoltam.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Csak steammel indul nincs sima launcher azzal indítva steam nélkül nem próbáltad ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

bosco05
Nekem azt csinálja, hogy teljsen jól fut, majd pillanatokra megáll a játék aztán megint 100 fps. Ez mi? Ezen lehet javítani valahogy? (steames)
Omlás
<#idiota>

Fpocok
1000ftért trion nem steames defiance acc eladó. Trion meg leszophat.

Omlás
Próbáld ki, hogy a Steam klienst zárd be ne fusson a háttérben sem és launcherrel indítsd a játékot. Nekem szokott szórakozni a Steam kliens így csak akkor fut ha nagyon muszáj 😄

Fpocok
Valaki tud segíteni? 5-20 perc játék után egyszerûen beáll a játék 20-30 fpsre az eddigi 60 helyett. Így játszhatatlan és csak a teljes gép újraindítása segít. Valaki?

Omlás
Most már olcsón hozzá lehet jutni enni nem kér szerintem simán megéri. Én anno még rendes áron vettem de nekem azt is megérte elég jól el lehet vele szórakozni. Jelenleg is csak idõ hiánya miatt nem veszem elõ a játékot egyszerre nem tudok 4-5-6 játékkal játszani xD

bosco05
Én is szemezek vele, de amennyire hallottam egy elég hamar megunható tps nézetû borderlands klón, aztán lehet hogy ez a fellengzõs sokak által hangoztatott "értékelés" nem állja meg a helyét.
Fpocok
Én is ezt akarom kérdezni, hogy nyomja még valaki? Szerintem megveszem.

lalakov
Játszik még vele valaki? Megéri megvenni a Deluxe Edition-t vagy elég a sima is? Igazából csak a +5 Inventory érdekel belõle de ha idõvel megszerezhetõ egyébként is akkor nem gond.
torrente111
sziasztok. a kezdõ területen megcsináltam az összes main qt.de nem enged át a másik területre,ledob a quadrol.mikor vagy hogyan lehet átmenni?kösz

Másnál is van esetleg olyan probléma, h. rajta kívül nincs más játékos?
Gyakorlatilag tök üres a játék. Steam fórumon találkoztam ilyen problémával, valakinek driver frissités megoldotta, nálam a legújabb van fent, úgyhogy valószínûleg nem az a gond, de azért írtam a Trionnak.

Anthrax
És a sorozattal van valami összeköttetés, amennyire beharangozták hogy majd egymásra épül a 2, lett belõle valami ?

s1lkforrent
DLC-t meg semennyire. Castitihian felesleges, Arkbreaker drága. Majd ha ingyen dobálják azt is.<#idiota>

s1lkforrent
Az a fõ gond, hogy a kommunikáció ellehetetlenítésével kicsinálták a közösséget már az elején. Gyakorlatilag továbbra is amolyan online Borderlands-ként használják a játékot a népek, néha felnéznek, gyilkolnak-lootolnak picit, de semmi több, szervezett komolyabb közösséget még csak nem is láttam. Nincs is értelme, mert a történetet egyedül is ki lehet játszani, arkfallokra meg amúgy is kismillióan sereglenek, egy csapat sem tud jobban odafészkelni mint egy rakás random.

Játékot pedig lassan ingyen dobálják, 5 dollár még egy hétig Amazonon(kamu amerikai cím kell), lehet választani sima Trion telepítõst, vagy Steamest is.

az lenne a kérdésem, hogy mennyire kéne megvenni a többi kieget?
na meg játszik e még valaki?
mert egyedül unalmas.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Most kb 1500 HUF -ért lehet megvenni a pc -s verziót.
Link

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

játszik még valaki? =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben