1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Morpheus_v2
    Szia. Kevesebb az inventory, loadout és character slot, valamint maximum 50 ark key, amik kellenek a lockboxokhoz. F2P játékosok csak T3-asakat (3 tárgyat dob)nyithatnak ki, a T4-es (4 tárgy) 64 key-be kerül. Értelemszerűen a T4-es dobja a nagyobb eséllyel a legjobb cuccokat.
  • TomStorm
    Üdv.
    Már régóta szemezek a játékkal.Most látom F2P már.Ez mennyire van korlátozva ahoz képest mint ha megvenném?
  • Titan
    Áhhh! Köszi! A felkiáltó jelek! Hogy esne ki a szemem...:(
    Loadout váltáshoz nincs keybind?
  • Morpheus_v2
    Egyszerre szerintem csak egy aktív küldetésed lehet, felkiáltójellel jelöli a térkép ezeket. Jelenleg nincsen sajnos semmilyen aukciósház vagy piac a játékban, a jobb dolgok különböző árusoknál (igazából konténer-eszközgyártó valamik) vehető ládákból esnek játékban szerezhető kulcsokért. Természetesen az árusoktól is vehetsz fegyvereket, pénzért vagy a frakciónál szerezhető fizetőeszközökért.
    Craft az kb annyi a játékban, hogy a fegyvereidet kiegészítheted különböző alkatrészekkel (Pl. ha egy puskába raksz tűzes sebzést biztosító tárat, akkor a fegyvered olyan sebzést fog okozni) vagy felújíthatód jobb minőségűvé és magasabb szintűvé.
    A játék legfőbb célja a felhasználó szórakoztatása. ;)
    Deee megszerezheted benne a legjobb kocsikat, fegyvereket. 5800-5900-as a végső szint, az instákat szintek alapján vannak nehezítve,valamint vannak raidek, zóna eventek, pvp és egyéb minijátékok.
  • Fpocok
    Nyisd meg a térképet. Az mutatja a küldiket, főküldit.
  • Titan
    Skacok! Egy kis segítségre volna szükségem! Én is indítottam egy free acc-ot és nem értem a a játékot...:)
    Az elején van pár küldi és utána? Az utolsó küldim az volt, hogy menjek a térkép legtávolabbi pontjára és valami sötét anyag labort kellett visszaszerezni...azt vége...
    Menet közben belebotlok ilyen adhoc miniküldibe, de ennyi? A lootokból esik néha fegyver vagy egyéb cucc. amit vagy használok vagy el tudok adni bizonyos pontokon...
    Pár kérdés:
    -Honnan lehet külditek felvenni? pl. egyszerre többet..főszál?
    -Van nagyobb piac, ahonnan jobb cuccokat lehet szerezni, armor pl.
    -Van benne craftolási lehetőség?
    -Mi a cél?

Bármilyen tippnek örülnék...:)
  • lalakov
    Köszönöm. :)
  • Fpocok
    Elvileg steamen még nincs rendesen belőve. Használd az eredeti oldalt. Klikk
  • lalakov
    A demó letöltése lenne a free vagy Steamről már nem is lehet indítani?
  • Morpheus_v2
    A PS3 és xbox verzió egy hónap késéssel (júl. 15-én) lesz csak f2p. :S Jobban is járnak, akkora legalább kijön a season 2.
  • DarkBlade
    PS3 -on még mindig megkel venni, vagy ott 1x megveszed azt játszhatsz orvérzésig verzió marad?
    Vagy csak a store nem tart lépést a dolgokkal.
  • Toni85
    Már Free a játék.2 napja játszok vele.
  • bosco05 #935
    Ez nem az? Én megvettem korábban de szerintem itt free lesz.
  • robyy44
    Mikor lessz free a játék? mert azt irja hogy free de közbe nem is...
  • Morpheus_v2
    Én az első, második és negyedik dlc-t vettem meg, ezek közül az első 2-t ajánlom. Mivel az elsőhöz kapsz közelharci kardot, egy új fajt és egy több személyes kocsit, valamint szóló és csapatjátékra alkalmas PVE arénákat.
    A másodikat a fegyverekért (coldfire (aoe)) érdemes megvenni és tudsz raid instát nyitni.
    A 4. dlc-ben kapsz jó pár szóló és csapatarénát, valamint a játék legerősebb kritikus értékével rendelkező pisztolyának felújított változatát (wildcat), dee szerintem ez annyira nem érte meg.
    3. dlc-ben csak olyan fegyverek vannak, amik új külsőt kaptak, de már benne voltak a játékban és egy-két új pajzstípus szamuráj karddal kiegészítve.
    Az utolsó dlc-t csak azért nem vettem meg, mert a 4. minimális tartalmát nem tartottam olyan jónak, hogy bizalmat szavazzak az utolsónak. Amúgy vehető legendary fegyverek és ahhoz kelő napi küldetéseket tartalmaz.
    Nem fogsz hátránnyal indulni, ha nem rendelkezel DLC-kel, így nem biztos, hogy érdemes megvenni őket.
  • DarkBlade
    Melyik DLc -t érdemes megvenni?
  • DarkHorSe
    Hat ez kurva jo :DD
  • pluhi
    Azt hiszem ez a thread a hivatalos forumon mindent elmond.

Free to play landed today!

Szerintem várni kell még pár patchre, addig nem érdemes erőltetni. Szólóban sztoriküldikkel el lehet pöcsörészni mondjuk, hulladék most a game többi része.
  • JethroHUN
    Ez most komoly, hogy 20 percenként leáll a szerverük? Mert kivág és vissza sem lehet lépni egy ideig... Elég nagy hulladék ez a játék, 1 óra után...
  • lalakov
    Ingyenes lett.

Steamről hogyan lehet elindítani?
  • bosco05 #927
    Nyomja még valaki? Most vettem meg az új gépet így már nem akad :) Esténként néha veretem, de még nagyon az elején járok. Ha valakinek van kedve csatlakozni, elmúlt 18 vagy értelmes és nem zavarja a stream akkor írjon pü-t :)
  • s1lkforrent
    Eddig is kvázi F2P volt mióta nagyon durván megvágták az árát. Viszont a szintlépés és a tárgy guberáció nem volt(legalábbis még tavaly) korlátozva, most biztos lesz, mert egyébként a fasznak tudnának eladni akármilyen cuccot, ha nem korlátoznák valahogy az előremenetelt. Emiatt viszont nálam várható a végleges kukázása a játéknak.
  • lalakov
    Így már biztosan kipróbáljuk haverral. Eddig nem akartam olyan játékra rábeszélni, ami lehet nem fog futni nála.
  • HyperManiac
    Szerintem akkor sem fog vele játszani a kutya sem ha F2P lesz. Amit nagyon sajnálok, volt potenciál a játékban.
  • lalakov
    Köszi. :)
  • Fpocok
    Igen. Másik drivert használtam. Egy picit régebbit.
  • lalakov
    És köszi a hírt. :)
  • lalakov
    És mivel sikerült folyamatosan működésre bírnod? Elég volt a régebbi driver?
  • Fpocok
    Június 4-től F2P.
  • Fpocok
    Egyszer működik, egyszer nem. Most éppen igen, de épp mással vagyok elfoglalva. :)
  • s1lkforrent
    Pocok most eladod vagy nem? Vagy ez hetente kétszer változik?

Nekem egyébként kifogástalanul fut már tavaly június óta AMD Radeon HD5800-as kártyával. Ami engem visszatart, az a közösség hiánya továbbra is, meg a történeti főszál is elég fárasztó(ha valaki azt hiszi a TV sorozat forgatókönyve gagyi és vontatott, az kösse fel a gatyáját).

Viszont legalább a Trion nem dobta a játékot mint vártam, ha nem is viharos ütemben, de érkeznek a kiegészítők. Amik persze olyan áron vannak, hogy a játékra költött kulcsok árát többszörösen ráverhetném, ha volnék olyan palimadár.
  • darkling
    Tegnap nekem simán ment (steam-ről van letöltve), valamit helyre is hoztak, mert elég sok emberke volt játékban.
  • bosco05 #915
    Nekem ATI-m van, de már nem szarakodok a driverrel, töröltem :(
  • darkling
    Alapvetően nem lehet megölni másik játékost, PvP-re van külön a Shadow War, de azt még nem próbáltam.
  • lalakov
    Olyan új? :) 306.23 van nálam, csak akkor frissítek, ha muszáj.
  • Fpocok
    320.18
  • lalakov
    Csak kíváncsiságképpen, melyik van most fenn?
  • Fpocok
    Úgy néz ki még régebbi driver felrakása után megszűnt a crash.
  • lalakov
    És ha találkozol valakivel az barátságos vagy meg akar ölni? Vagy emberek között ez nem lehetséges?
  • Fpocok
    Na visszaszívom. Még sem javult meg a játékom. Kurva életbe.
    1000 ft-ért vihető.