1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Morpheus_v2
    Nem igazán találkoztam ezzel a problémával, de más is írt erről. Nem lehet, hogy valamelyikőtök az amerikai szerveren van? Glyph-ben kell állítgatni azt, engem az elején az amerikai szervere akart rakni.
  • lalakov
    Nem találom a barátomat. Social/ játékos keresése és nem találja. Rákerestem egy mellettem álló játékosra, azt megtalálta egyből. Ez a "party opció" merre van? Valószínűleg nem vagyunk egy szerveren, de nem tudom hogyan kéne odajutni.
  • lalakov
    Köszönöm. :)
  • Morpheus_v2
    Például Dodge Challanger-t lehet venni 30 000 scrip-ért a Crystal Pontnál.

Valamint délnyugati bázison (Headlands Transit Depot) van árus, aki kisebb kocsikat árul. Ha megcsinálod az összes versenyt arany fokozatra, akkor jutalmul kapsz egy fekete Dodge Challanger-t.
    Sok olyan fegyver van sajnos, ami DLC-hez van kötve, a legtöbb esetben régi fegyverek átszínezve. De az Arkbreaker dlc-t érdemes beszerezni, mivel nagyon jó aoe fegyvereket ad és idézhetsz Raid arkfallt is.
  • lalakov
    A másodikra rájöttem.
  • lalakov
    Milyen árusoktól? Én csak store-ban láttam igazi pénzért.
    A Stim charge-okat amiket tonna számra találok a földön, hogyan lehet használni? Egyet se látok a raktáramban.
  • Party Hard
    Milyen korlátozásról tudsz?
    mert találtam fegyvert amihez kieg kell. De az nem hat meg.
  • Morpheus_v2
    Én nem tudok kocsi korlátozásról, 16-20-25ezer pénzért tudsz venni az árusoktól.
  • lalakov
    Elég ez, ha meg mégis többre vágysz, akkor fizetsz érte, mint azok akik korábban megvették. Nem lenne fair, ha ugyanazt kapnánk.
  • Party Hard
    ja magyarúl az ingyen verzió nem teljes játék?
  • lalakov
    Én úgy vettem észre, hogy nincs, az leszel aki akarsz, váltogatva a fegyvered.
    Autót pár küldetés után kaptam, illetve az ingyenes verzióban egy quad jár.
  • Party Hard
    Van egyáltalán van külömbség a kasztok között?

Csak mert nekem úgy tűnik csak a ruhája más meg a kezdő fegyver
    Autót hogy tudok szerezni?
    Van valami klán vagy ilyesmi ahova csatlakozni lehet?
  • MerlinW
    Annyira azért ne gondolkodj RPG-ben itt, ez inkább 3rd person shooter, mintsem szerepjáték:)
  • lalakov
    Van gyógyító fegyver a játékban.
  • darkling
    Kedden új kiegészítő jön.
  • Party Hard
    Igazából túlélő és szerelő között gondolkodom. Gondolom olyan, healer supporter nincsen
  • Party Hard
    Üdv. Belenéztem a sorozatba és egyenlőre elég gyenge. De ki vagyok éhezve a jo scifi re szóval meséljetek. Mit kell tudnom mielőtt elkezdem. Pl melyik szerveren vannak magyarok.
  • lalakov
    Amikor azt írja, hogy activate uplink egy Arkfalk-nál, akkor mit kéne nyomni?
    Ki lehet azt kapcsolni, hogy ne az újonnan felvett fegyver legyen aktív?
  • lalakov
    Köszi. :)
  • ricsimaster
    Sziasztok, eu szerveren vannak aktív magyar játékosok?(szeretnék csatlakozni egy magyar klánhoz) Játékbeli név: Elyth
  • lordbalu
    Ha hosszan nyomod a fegyverváltás gombot asszem alap esetben a Q akkor nem kell ki be lépkedned, hanem ott tudsz egyből átváltani de közben nem mozoghatsz vagy 3 mp-ig.
  • lalakov
    A Loadoutok között lehet gombnyomással váltani? Mert mire átlépek menüben, meghalok.
    Aki fizet érte annál is csak két fegyver lehet 1 Loadoutban?
  • Morpheus_v2
    Igen, az a zöld alapanyag ami belőlük esik az sok mindenhez kell. Például különböző alkatrészek (távcső, tár) hozzáadása a fegyverhez, pénzből és ebből tudsz venni kulcsokat.
  • lalakov
    Köszönöm.
    Ha jól látom szét lehet szedni a nem kívánt fegyvereket, ez jó.
  • Morpheus_v2
    Dobd ki azt a fegyvert, máshogy nem lehet eltüntetni. F2p játékosoknak valószínű, bár anno a szintek haladtával kaptam pluszba tárhelyet. Lehet hogy még mindig így megy. A kulcsokat be lehet váltani dobozokra (kisebb konténerből lehet vásárolni), amiből véletlenszerű fegyver esik.
  • lalakov
    Köszi. :)

Az alap fegyverektől meg lehet valahogy szabadulni? Értékük nulla és eladni nem tudtam őket az első bázison.
    A tárhelyemet csak valódi pénzzel lehet növelni?
    Kaptam kulcsokat, azokkal mit lehet kinyitni?
  • lordbalu
    Semmi gond ma este végre sikerült megoldani. Leírom hátha van akinek segít
    Se az újratelepítés se a repair funkció nem működött.
    letöltöttem steam -röl (azzal se indult) majd a Glyph s megadtam a steam által adott mappát ott fel tudta patch-elni s így már játszható lett.
    Röviden ennyi.
  • Morpheus_v2
    Bármikor tudtok együtt játszani, a nyílt terepen a játék felhúzza a barátodat az aktuális szintre, az instákba (Co-op) viszont nem árt ha eléritek a minimum szintet, ami oda kell.
    Lordbalu: Bocsi, hogy csak most írok, szerintem patch probléma volt. A legtöbb játék indító felületében (launcher) van javító funkció (repair), nem emlékszem, hogy a Definek van-e, de ha van az segíteni fog.
  • lalakov
    Egy barát bármikor be tud szállni mellém a játékba vagy közel egy szinten kell lennünk?
  • lordbalu
    Sziasztok!
    Valamiért ezt a hibaüzenetet kapom "defiance was not launch correctly defiance was not launch correctly
    please start the game through the launcher."
    illetve ha a Glyph indítom akkor "there was a problem moving existing files in preparation for the update (error#1008)
    Valami ötlet esetleg?
  • bosco05 #957
    nincs, próbáltuk a chates parancsalas, mindenhogy, de semmi :(
  • Morpheus_v2
    Hm, lehet hogy van egy ékezetes karakter a nevében, amit a játék nem kezel. Social menüben ("O" gomb) find player opció és próbáld meg úgy keresni, hogy a nevének egy bizonyos részét keresed. Ide le van írva részletesen angolul: link
  • bosco05 #955
    igen, de sajnos fel se tudom venni friendsbe, mert azt írja nincs ilyen nevű játékos... ilyenkor mi a teendő?
  • Morpheus_v2
    Szeva. A játék a szerverét több csatornára osztja így az emberek mindig más csatornára kerülnek. A friend ablakban vagy a party opcióknál van egy funkció ami arra a csatornára fog dobni, ahol a barátod van.
  • gabor696
    Helloz,

Én is pár napja kezdtem el, egyelőre elég jól elvagyok tetszik a gama 750-800 ego között mozgok. Akár zuzhatnánk 1üt :), mondjuk most csinálom a quest eket, mert azok is elég jók szerintem, legalábbis engem hajt hogy mi lesz a story következő része. Nem tudom te hol tartasz én tegnap mentem át a nagy bridge en délnek.
  • bosco05 #952
    Mi próbáltuk tolni haverral, de az istennek se találtuk meg egymást. Nem tudom ezt javították-e már, vagy van-e rá megoldás :S
  • Tunya88
    Sziasztok,

Játszik még valaki aktívan? Én nem rég kezdtem, 700 EGO-nál járok és jó lenne egy kis magyar társaság. :)
  • bosco05 #950
    nekem is öt volt, most hirtelen kettő lett, pedig azt írják, hogy a 6. slot lett csak fizetős... én a boostokat legalább megkaptam...
  • Morpheus_v2
    Nekem 5 van, ahogy eddig is volt. Ezt eddig a szinted korlátozta, asszem 1500-nál adják az 5.-et. De ha így se jó, akkor írni kell a supportnak. :S Elég sok bug van most a játékban, valószínű a héten megcsinálják. Én például semmit se kapok a dlc-im után, pedig kéne...
  • bosco05 #948
    A vicces az, hogy én megvettem a játékot és rohadtul levette a loadout-ok számát kettőre. Más is tapasztalt ilyet?