Defiance - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy vettem észre, hogy nincs, az leszel aki akarsz, váltogatva a fegyvered.
Autót pár küldetés után kaptam, illetve az ingyenes verzióban egy quad jár.
Autót pár küldetés után kaptam, illetve az ingyenes verzióban egy quad jár.
Van egyáltalán van külömbség a kasztok között?
Csak mert nekem úgy tűnik csak a ruhája más meg a kezdő fegyver
Autót hogy tudok szerezni?
Van valami klán vagy ilyesmi ahova csatlakozni lehet?
Csak mert nekem úgy tűnik csak a ruhája más meg a kezdő fegyver
Autót hogy tudok szerezni?
Van valami klán vagy ilyesmi ahova csatlakozni lehet?
MerlinWVIP
Annyira azért ne gondolkodj RPG-ben itt, ez inkább 3rd person shooter, mintsem szerepjáték:)
[merlinw.org]
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Igazából túlélő és szerelő között gondolkodom. Gondolom olyan, healer supporter nincsen
Üdv. Belenéztem a sorozatba és egyenlőre elég gyenge. De ki vagyok éhezve a jo scifi re szóval meséljetek. Mit kell tudnom mielőtt elkezdem. Pl melyik szerveren vannak magyarok.
Amikor azt írja, hogy activate uplink egy Arkfalk-nál, akkor mit kéne nyomni?
Ki lehet azt kapcsolni, hogy ne az újonnan felvett fegyver legyen aktív?
Ki lehet azt kapcsolni, hogy ne az újonnan felvett fegyver legyen aktív?
Sziasztok, eu szerveren vannak aktív magyar játékosok?(szeretnék csatlakozni egy magyar klánhoz) Játékbeli név: Elyth
Ha hosszan nyomod a fegyverváltás gombot asszem alap esetben a Q akkor nem kell ki be lépkedned, hanem ott tudsz egyből átváltani de közben nem mozoghatsz vagy 3 mp-ig.
A Loadoutok között lehet gombnyomással váltani? Mert mire átlépek menüben, meghalok.
Aki fizet érte annál is csak két fegyver lehet 1 Loadoutban?
Aki fizet érte annál is csak két fegyver lehet 1 Loadoutban?
Igen, az a zöld alapanyag ami belőlük esik az sok mindenhez kell. Például különböző alkatrészek (távcső, tár) hozzáadása a fegyverhez, pénzből és ebből tudsz venni kulcsokat.
Dobd ki azt a fegyvert, máshogy nem lehet eltüntetni. F2p játékosoknak valószínű, bár anno a szintek haladtával kaptam pluszba tárhelyet. Lehet hogy még mindig így megy. A kulcsokat be lehet váltani dobozokra (kisebb konténerből lehet vásárolni), amiből véletlenszerű fegyver esik.
Köszi. :)
Az alap fegyverektől meg lehet valahogy szabadulni? Értékük nulla és eladni nem tudtam őket az első bázison.
A tárhelyemet csak valódi pénzzel lehet növelni?
Kaptam kulcsokat, azokkal mit lehet kinyitni?
Az alap fegyverektől meg lehet valahogy szabadulni? Értékük nulla és eladni nem tudtam őket az első bázison.
A tárhelyemet csak valódi pénzzel lehet növelni?
Kaptam kulcsokat, azokkal mit lehet kinyitni?
Semmi gond ma este végre sikerült megoldani. Leírom hátha van akinek segít
Se az újratelepítés se a repair funkció nem működött.
letöltöttem steam -röl (azzal se indult) majd a Glyph s megadtam a steam által adott mappát ott fel tudta patch-elni s így már játszható lett.
Röviden ennyi.
Se az újratelepítés se a repair funkció nem működött.
letöltöttem steam -röl (azzal se indult) majd a Glyph s megadtam a steam által adott mappát ott fel tudta patch-elni s így már játszható lett.
Röviden ennyi.
Bármikor tudtok együtt játszani, a nyílt terepen a játék felhúzza a barátodat az aktuális szintre, az instákba (Co-op) viszont nem árt ha eléritek a minimum szintet, ami oda kell.
Lordbalu: Bocsi, hogy csak most írok, szerintem patch probléma volt. A legtöbb játék indító felületében (launcher) van javító funkció (repair), nem emlékszem, hogy a Definek van-e, de ha van az segíteni fog.
Lordbalu: Bocsi, hogy csak most írok, szerintem patch probléma volt. A legtöbb játék indító felületében (launcher) van javító funkció (repair), nem emlékszem, hogy a Definek van-e, de ha van az segíteni fog.
Sziasztok!
Valamiért ezt a hibaüzenetet kapom "defiance was not launch correctly defiance was not launch correctly
please start the game through the launcher."
illetve ha a Glyph indítom akkor "there was a problem moving existing files in preparation for the update (error#1008)
Valami ötlet esetleg?
Valamiért ezt a hibaüzenetet kapom "defiance was not launch correctly defiance was not launch correctly
please start the game through the launcher."
illetve ha a Glyph indítom akkor "there was a problem moving existing files in preparation for the update (error#1008)
Valami ötlet esetleg?
Hm, lehet hogy van egy ékezetes karakter a nevében, amit a játék nem kezel. Social menüben ("O" gomb) find player opció és próbáld meg úgy keresni, hogy a nevének egy bizonyos részét keresed. Ide le van írva részletesen angolul: link
igen, de sajnos fel se tudom venni friendsbe, mert azt írja nincs ilyen nevű játékos... ilyenkor mi a teendő?
Szeva. A játék a szerverét több csatornára osztja így az emberek mindig más csatornára kerülnek. A friend ablakban vagy a party opcióknál van egy funkció ami arra a csatornára fog dobni, ahol a barátod van.
Helloz,
Én is pár napja kezdtem el, egyelõre elég jól elvagyok tetszik a gama 750-800 ego között mozgok. Akár zuzhatnánk 1üt :), mondjuk most csinálom a quest eket, mert azok is elég jók szerintem, legalábbis engem hajt hogy mi lesz a story következõ része. Nem tudom te hol tartasz én tegnap mentem át a nagy bridge en délnek.
Én is pár napja kezdtem el, egyelõre elég jól elvagyok tetszik a gama 750-800 ego között mozgok. Akár zuzhatnánk 1üt :), mondjuk most csinálom a quest eket, mert azok is elég jók szerintem, legalábbis engem hajt hogy mi lesz a story következõ része. Nem tudom te hol tartasz én tegnap mentem át a nagy bridge en délnek.
BDO: Jordine
Mi próbáltuk tolni haverral, de az istennek se találtuk meg egymást. Nem tudom ezt javították-e már, vagy van-e rá megoldás :S
Sziasztok,
Játszik még valaki aktívan? Én nem rég kezdtem, 700 EGO-nál járok és jó lenne egy kis magyar társaság. :)
Játszik még valaki aktívan? Én nem rég kezdtem, 700 EGO-nál járok és jó lenne egy kis magyar társaság. :)
nekem is öt volt, most hirtelen kettõ lett, pedig azt írják, hogy a 6. slot lett csak fizetõs... én a boostokat legalább megkaptam...
Nekem 5 van, ahogy eddig is volt. Ezt eddig a szinted korlátozta, asszem 1500-nál adják az 5.-et. De ha így se jó, akkor írni kell a supportnak. :S Elég sok bug van most a játékban, valószínû a héten megcsinálják. Én például semmit se kapok a dlc-im után, pedig kéne...
A vicces az, hogy én megvettem a játékot és rohadtul levette a loadout-ok számát kettõre. Más is tapasztalt ilyet?
Szia. Kevesebb az inventory, loadout és character slot, valamint maximum 50 ark key, amik kellenek a lockboxokhoz. F2P játékosok csak T3-asakat (3 tárgyat dob)nyithatnak ki, a T4-es (4 tárgy) 64 key-be kerül. Értelemszerûen a T4-es dobja a nagyobb eséllyel a legjobb cuccokat.
Üdv.
Már régóta szemezek a játékkal.Most látom F2P már.Ez mennyire van korlátozva ahoz képest mint ha megvenném?
Már régóta szemezek a játékkal.Most látom F2P már.Ez mennyire van korlátozva ahoz képest mint ha megvenném?
Áhhh! Köszi! A felkiáltó jelek! Hogy esne ki a szemem...:(
Loadout váltáshoz nincs keybind?
Loadout váltáshoz nincs keybind?
Egyszerre szerintem csak egy aktív küldetésed lehet, felkiáltójellel jelöli a térkép ezeket. Jelenleg nincsen sajnos semmilyen aukciósház vagy piac a játékban, a jobb dolgok különbözõ árusoknál (igazából konténer-eszközgyártó valamik) vehetõ ládákból esnek játékban szerezhetõ kulcsokért. Természetesen az árusoktól is vehetsz fegyvereket, pénzért vagy a frakciónál szerezhetõ fizetõeszközökért.
Craft az kb annyi a játékban, hogy a fegyvereidet kiegészítheted különbözõ alkatrészekkel (Pl. ha egy puskába raksz tûzes sebzést biztosító tárat, akkor a fegyvered olyan sebzést fog okozni) vagy felújíthatód jobb minõségûvé és magasabb szintûvé.
A játék legfõbb célja a felhasználó szórakoztatása. ;)
Deee megszerezheted benne a legjobb kocsikat, fegyvereket. 5800-5900-as a végsõ szint, az instákat szintek alapján vannak nehezítve,valamint vannak raidek, zóna eventek, pvp és egyéb minijátékok.
Craft az kb annyi a játékban, hogy a fegyvereidet kiegészítheted különbözõ alkatrészekkel (Pl. ha egy puskába raksz tûzes sebzést biztosító tárat, akkor a fegyvered olyan sebzést fog okozni) vagy felújíthatód jobb minõségûvé és magasabb szintûvé.
A játék legfõbb célja a felhasználó szórakoztatása. ;)
Deee megszerezheted benne a legjobb kocsikat, fegyvereket. 5800-5900-as a végsõ szint, az instákat szintek alapján vannak nehezítve,valamint vannak raidek, zóna eventek, pvp és egyéb minijátékok.
Skacok! Egy kis segítségre volna szükségem! Én is indítottam egy free acc-ot és nem értem a a játékot...:)
Az elején van pár küldi és utána? Az utolsó küldim az volt, hogy menjek a térkép legtávolabbi pontjára és valami sötét anyag labort kellett visszaszerezni...azt vége...
Menet közben belebotlok ilyen adhoc miniküldibe, de ennyi? A lootokból esik néha fegyver vagy egyéb cucc. amit vagy használok vagy el tudok adni bizonyos pontokon...
Pár kérdés:
-Honnan lehet külditek felvenni? pl. egyszerre többet..fõszál?
-Van nagyobb piac, ahonnan jobb cuccokat lehet szerezni, armor pl.
-Van benne craftolási lehetõség?
-Mi a cél?
Bármilyen tippnek örülnék...:)
Az elején van pár küldi és utána? Az utolsó küldim az volt, hogy menjek a térkép legtávolabbi pontjára és valami sötét anyag labort kellett visszaszerezni...azt vége...
Menet közben belebotlok ilyen adhoc miniküldibe, de ennyi? A lootokból esik néha fegyver vagy egyéb cucc. amit vagy használok vagy el tudok adni bizonyos pontokon...
Pár kérdés:
-Honnan lehet külditek felvenni? pl. egyszerre többet..fõszál?
-Van nagyobb piac, ahonnan jobb cuccokat lehet szerezni, armor pl.
-Van benne craftolási lehetõség?
-Mi a cél?
Bármilyen tippnek örülnék...:)
Elvileg steamen még nincs rendesen belõve. Használd az eredeti oldalt. Klikk
Parasite Eve 2, best game EVER!
A PS3 és xbox verzió egy hónap késéssel (júl. 15-én) lesz csak f2p. :S Jobban is járnak, akkora legalább kijön a season 2.
PS3 -on még mindig megkel venni, vagy ott 1x megveszed azt játszhatsz orvérzésig verzió marad?
Vagy csak a store nem tart lépést a dolgokkal.
Vagy csak a store nem tart lépést a dolgokkal.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Már Free a játék.2 napja játszok vele.
Mikor lessz free a játék? mert azt irja hogy free de közbe nem is...
Én az elsõ, második és negyedik dlc-t vettem meg, ezek közül az elsõ 2-t ajánlom. Mivel az elsõhöz kapsz közelharci kardot, egy új fajt és egy több személyes kocsit, valamint szóló és csapatjátékra alkalmas PVE arénákat.
A másodikat a fegyverekért (coldfire (aoe)) érdemes megvenni és tudsz raid instát nyitni.
A 4. dlc-ben kapsz jó pár szóló és csapatarénát, valamint a játék legerõsebb kritikus értékével rendelkezõ pisztolyának felújított változatát (wildcat), dee szerintem ez annyira nem érte meg.
3. dlc-ben csak olyan fegyverek vannak, amik új külsõt kaptak, de már benne voltak a játékban és egy-két új pajzstípus szamuráj karddal kiegészítve.
Az utolsó dlc-t csak azért nem vettem meg, mert a 4. minimális tartalmát nem tartottam olyan jónak, hogy bizalmat szavazzak az utolsónak. Amúgy vehetõ legendary fegyverek és ahhoz kelõ napi küldetéseket tartalmaz.
Nem fogsz hátránnyal indulni, ha nem rendelkezel DLC-kel, így nem biztos, hogy érdemes megvenni õket.
A másodikat a fegyverekért (coldfire (aoe)) érdemes megvenni és tudsz raid instát nyitni.
A 4. dlc-ben kapsz jó pár szóló és csapatarénát, valamint a játék legerõsebb kritikus értékével rendelkezõ pisztolyának felújított változatát (wildcat), dee szerintem ez annyira nem érte meg.
3. dlc-ben csak olyan fegyverek vannak, amik új külsõt kaptak, de már benne voltak a játékban és egy-két új pajzstípus szamuráj karddal kiegészítve.
Az utolsó dlc-t csak azért nem vettem meg, mert a 4. minimális tartalmát nem tartottam olyan jónak, hogy bizalmat szavazzak az utolsónak. Amúgy vehetõ legendary fegyverek és ahhoz kelõ napi küldetéseket tartalmaz.
Nem fogsz hátránnyal indulni, ha nem rendelkezel DLC-kel, így nem biztos, hogy érdemes megvenni õket.
Melyik DLc -t érdemes megvenni?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Azt hiszem ez a thread a hivatalos forumon mindent elmond. <#vigyor>#vigyor>
Free to play landed today!
Szerintem várni kell még pár patchre, addig nem érdemes erõltetni. Szólóban sztoriküldikkel el lehet pöcsörészni mondjuk, hulladék most a game többi része.
Free to play landed today!
Szerintem várni kell még pár patchre, addig nem érdemes erõltetni. Szólóban sztoriküldikkel el lehet pöcsörészni mondjuk, hulladék most a game többi része.
Ez most komoly, hogy 20 percenként leáll a szerverük? Mert kivág és vissza sem lehet lépni egy ideig... Elég nagy hulladék ez a játék, 1 óra után...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!