1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
#387 Mivel konzolokon is fog operálni ezért eléggé ahhoz fejlesztették az egész UI-t szokni kell az biztos :)
-
Skill #386 41%-nál jár a reward 3 szal össze fog jönni.
steames vásárlás mellet döntöttem ezért.
csak szerintem volt siralmas a chat rendszere a játéknak?
nem mintha lenne idő írogatni.
-
dregnarr1 #385 A sorozatban a játék történései csak közvetetten lesznek megemlítve (pl. Detroitban ez és ez történt), a játékosok közül pedig a kiemelkedőknek akár juthat külön szerep is (pl. a legjobb k/d arányú sniper, Brooklyn, sorozatban különálló karakterként, vagy említésként "hallottam az ottani ellenállás vezetőjéről) kaphat screentime-ot. -
#384 A játékban a sorozattal kapcsolatos küldetések teljesen külön szálon mennek a karakteren fő történetszálától. A sorozattal összekapcsolás csak egy kis extra hangulat a játék megél a sorozat nélkül is.
Részemről preorderelve :] -
Skill #383 ahogy nézem steamen simán összejön a 3. reward is. -
Skill #382 akarunk erőltetni magyar klánt vagy mit ?
társaságot keresek kezdéshez főleg.
ts , skype előny. -
weky #381 Részemről már ment egy preorder és klántársaim közül 4 ember biztos, hogy szintén kezd 2-án. Vagyis egy csapatra való játékos már megvan! :) -
darkling #380 Hm, a +10 inventory slot, a Storm Legion meg pláne jól hangzik, de perpill nincs 50 euróm rá :( -
#379 Csak egy példa ebből az évből 10 rész legyártva Zero Hourból 4 után kaszálták és csak valamikor később vetítik le.
Az,hogy a játékba történtek kövessék sorozatot nem lehetséges vagy legalábbis nagyobb csúszásokkal, mert p. ahogy írták itt is le van gyártva az első évad, második évadba lehetne berakni azt ami történni fog játékban, de az meg 1 éves csúszással, ki emlékezne rá,hogy mi történt játékban 1 évvel ezelőtt, ha még játszani fogja valaki akkor. -
dregnarr1 #378 A játékhoz ugyanúgy kell Trion account, a kódok is oda kellenek. -
Skill #377 amivel most gondom van az a ARKFAL kódok.
ha steamen veszem meg , akkor arkfal kódos dolgokat , hogyan kapom meg?
-
Skill #376 tuti. azt is tudom már , hogy honnan fogom : steam
mert elérték a 2. jutalmat. ha a következő is összejön akkor tuti boldog leszek.
http://store.steampowered.com/app/224600/
#374 csak simát veszek. ennek a legegyszerűbb oka, hogy számomra értéktelen a 30 napos xp boost. 10%-ot kevésnek tartom.
-
dregnarr1 #375 Nem kaszálják előbb, 13 részes első évad már le is van gyártva, nem fogják kidobni a pénzt az ablakon. -
doggy90 #374 Valaki vesz Ultimate Edition-t? Esetleg ötlet honnan tudnám beszerezni? : ) -
#373 Több helyen pont fordítva olvastam, a játékot követi a sorozat, csak egy ilyen zárt világban ahol nem lehet területet foglalni, nincs diplomácia stb (mint pl eve) ezt nem tudom hogy gondolják. -
#372 Jó kérdés. Én hatalmas scifi rajongó vagyok és nekem nem tetszik a sorozat, amit eddig láttam traileren.
-
#371 Különben mi lesz ha kaszálják a 4 rész után a sorozatot ? Ha már egy sorozat köré építik a gamet és állítólag hatással is lesz a játékra a sorozat -
#370 Az évek során ugyanolyan idióta maradtál, baszki tehetséges vagy :D -
HyperMonkey #369 Kik azok akik tutira megveszik már 2-án? -
#368 Állítólag konzolon már kint van. Én azt mondom fake, mert konzolra nincs warez... -
#367 Hát ha tipikus mmo instákat vársz akkor ez nem a te játékod lesz. ;] -
#366 Teljesen egyetértek.
Remélem erre kiokoskodnak valamit majd mert így tényleg elég "érdekes" lesz. -
#365 hát ez sajnos nem túl meggyőző :/ -
Skill #364 engem nem zavarna az open , ha nem sebzést néznék csak.
pl a legtöbbet felkeltő ember, legtöbb shieldet töltő.
esetleg még bontva lenének a szintek is. azaz ha valaki visszajön a következő zónából magasabb szintű cuccokkal akkor ne legyenek a többiek totál esélytelenek. -
#363 Én kutakodtam de érdemben infót nem találtam a "raid contetntet" témával kapcsolatban 2 meg 4 fős co-op az van. Meg world eventek lesznek de az meg open nem instance. -
dregnarr1 #362 Igen.
Példa egy 4 fős co-opra: http://www.youtube.com/watch?v=1IWz4wTuh9E -
HyperMonkey #361 Ezek az insták és raidek olyanok mint más MMO-ban? Úgy értem hogy instance-olt (tehát nem world boss vagy ilyesmi) bossokkal drop-al stb? -
Skill #360 még várok 1-2 napot ha steamen elérik a reward 2-t akkor ott veszem meg.
ha nem akkor meg getgames lesz. kösz. -
darkling #359 A Getgames-en most akciós. ~12.000 Ft
Illetve GMG-n is kb. ennyi kuponnal.
-
Skill #358 a gameshopos ár még változhat ha kiírások alapján.
még mindig keresem hol kéne megvenni digitálisan.
nagyon zavar , hogy euroban 2-3 ezerrel drágább mint fontban.
ki hol veszi meg? -
dregnarr1 #357 Vannak raid-ek, még az első videók között is volt egy "run-through" az egyikről.
Emellett vannak ún. Ark Falls "insták", illetve co-op térképek, 4 személyre.
Ettől függetlenül továbbra is az open-world pvp a fő irányvonal. -
HyperMonkey #356 Szeintem a hagyományosan értendő endgame nincs a játékban. Úgy értem hogy raid vagy ilyesmi. World bossok vannak szanaszét még a kezdő területeken is, ez az össznépi csata móka, ennél szervezhetőbb dologról nem tudok. Sokan (én is) örülnének ha lenne hagyományos MMO tartalom endgame-el, raidekkel stb, de ez egy online shooter, nem MMO. -
#355 Valamit tudtok esetleg az "endgame"-ről? Ki akartam próbálni a shadowwar-t ,de nem voltak elegen fent hozzá amikor játszottam... :( Örülnék ha valaki tudna mesélni kicsit ezekről. :) -
Skill #354 egyetértek. viszont mivel nincs havidíj így szerintem csak idő kérdése, hogy játssz vele annyit , hogy megérje az árát. -
HyperMonkey #353 Közeleg a megjelenés és kicsit tanácstalanná váltam, visszagondolva a bétákra kétségeim vannak. A fő küldetések jók, de a mellék küldik (ami a game nagyobb része) borzasztóan unalmas és repetitív. Oké hogy nem egy RPG, de akkor is teljes a fantáziátlanság. Ti hogyan látjátok? -
#352 Meglepni meg menekülni :) -
HyperMonkey #351 Kihoz a lövés cloak-ból, de ha nem lősz tovább visszamész cloak-ba. Ha folyamatosan lősz akkor látható leszel. Ez inkább olyan menekülő skill szerintem. -
#350 Ó pedig a robbangatás is jó :D én mindig hordtam magamnál gránátvetőt meg két fajta rakétavetőt célpontfüggően használva eventeken is lehet vele aprítani meg amúgy is hasznos. Persze volt a táskában sniper meg light machine gun is no meg a kihagyhatatlan Bio-Magnetic Gun ha kifogyna az ember a lőszerből :D -
Skill #349 fegyverben 2-őt néztem ki bár csak akkor lesz ez a 2 ha mind2 más lőszert használ. az egyik a 3 lövést leadó assault fegyver a másik a 3 lövést leadó smg. ha ugyan ez akkor automat sniper / rakéta vető.
igazából robbantgatni akartam de az open eventeken nem találtam túl hasznosnak. -
#348 Cimbi cloak + snipa kombóval tolta a supportot én assaultkodtam bevallom nem figyeltem, hogy a sebzés kihozza a cloak effektből de szerintem nem.