1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
Skill #427 300 egonál járok és van küldetés ahol 3-5x is meghalok >.<
sniperrel sem tudom már egy lövésből ölni őket mert már pajzsuk is van.
kéne már partner mert kezd unalmas lenni.
mondjuk ilyenkor megyek pár kör pvpt. ott még van akit ki lehet szedni egy lövésből. =) -
mikuc #426 Ti honnét szereztétek a kódot. És hány kodot is kell akkor reggelni? Én egy kódot kaptam, sikeresen reggeltem is az oldalon. Megjelent, hogy Preorder kulccsal rendelkezem. De belépni a kliensbe még mindig nem tudok. Jelszót többször változtattam de semmi. -
cain #425 elég fura volt még anno az swg a hülye melee classaival, ahol annyi ága volt a melee fának, mint a rangednek. :) -
#424 Szerintem neki sem az volt a gond, hogy nem egyshotolta a mob, hanem hogy olyan közel kellett mennie, hogy lássák. Persze mmokban is kb ilyen az aggro range, csak ugye kicsit fura, hogy itt puskákkal lövöldöznek. -
HyperMonkey #423 Úgy beszélsz mintha a legszarabb játék lenne. Próbálad egyáltalán? Nem rossz gamma csak vannak benne hibák és hiányosságok. Nekem voltak teleportáló mobok ami rohadt zavaró, de látod, van akinek nincs ilyen. Jó játék ez amit látam belőle. Nem forradalmi de nem is olyan hogy döbbenet legyen az ha valaki megveszi. -
z3d #422 Igen. nyilván a tutorial areaban olyan ellenfelekre lenne szükség, aki egy lövéssel fejbelő . . . perszeee..
Anthrax - én képes voltam megvenni EZT. Sőt, EBBŐL egy digital deluxe verziót előrendeltem.
Nekem nincsenek sem teleportáló mobok, sem login problémák, minden bónusz tárgyat megkaptam, ami járt. Semmilyen bugot nem találtam eddig - igaz, én este nyolc után kezdtem el nyomulni.
Ez a játék nem egy MMO, hanem egy shooter, MMO elemekkel. Mint ahogy minden egyes riportban elmondták ezt a fejlesztők. Aki többet vár, az csalódni fog. Aki nem vár többet, hanem azt, amit ígértek - mint én - az nem fog csalódni.
-
#421 Kíváncsi lennék egy eladási mutatóra hányan voltak képesek megvenni EZT -
HyperMonkey #420 Nem bug? Hát mi, feature? :)
A második béta hétvégén még nem volt benne ilyen, utána jött. Szerintem bug, méghozzá egy nagyon súlyos bug egy célzós-lövöldözős játékban.
Az alfában és bétában nem csak eventeken voltak, találkoztam igen gyakran a szokásos "bemegyek a bázisra négy tornyot deaktiválni" küldetésekben is. Aki bétázott lát valami változást? Több (jobb) grafikai opció, mozgásanimáció (ugrás pl), falling damage stb? -
Skill #419 van teleportáló mob. viszont nem merek megesküdni rá , hogy bug.
csak open eventen találkoztam velük 1-2 alkalommal.
felkelek erre nincs szerver . wááá. -
HyperMonkey #418 Van még teleportáló mob bug? Valahogy még mindig nem beszélnek róla egy fórumon sem pedig már nincs NDA mert megjelent ugye. Mocskosul elbizonytalanító tényező. Én várok egy hetet, hátha lesz róla infó. -
Skill #417 mi a max ego szint ? 260 körül hagytam abba.
lockboxot minél magasabb szinten érdemes venni ? -
TomStorm #416 Az eleje borzasztó de később már kicsit javul a helyzet.Mondjuk engem nem győzött meg egyszeri vételre sem.Majd ha lesz olcsón akkor jöhet:) -
cain #415 raidet mikorra ígérik benne? -
#414 -
mikuc #413 En meg belepni sem tudtam. Szertintem meg varjal vele -
Skill #412 nem nagyon találkoztam buggal. mondjuk én elfogult vagyok. -
Ackronikon #411 Sziasztok!
Holnap mennék megvenni az lenne a kérdésem, hogy mennyire vannak bugok?Tudom minden játékban vannak bugok induláskor de kérdés hogy milyen szintűek :) -
mikuc #410 Már mindent megcsináltam amit lehetett de semmi. Már irtam a supportnak is. -
#409 Köszi, kár. -
#408 ja -
#407 Csak TPS nézet van benne? -
Skill #406 password resetet sikerült már a trion accon csinálnod?
-
weky #405 Weky néven én is megtalálható vagyok, szintén eu szerver. -
mikuc #404 Ekkora egy trágyadombot mint ezt. Folyamatosan azt irja, hogy nem vagyok jogosult játszani. -
Skill #403 chat használatára nem tudok rájönni =( -
Skill #402 skill néven meg lehet találni eu szerveren -
mikuc #401 Hogy nem jó a jelszó, email páros. Support szerint változtassak jelszót. Ez már megtörtént (többször is) de nem enged be. Most leszedtem torrent oldalrol a fullos gamet, hátha ugy sikerül. :-) -
Skill #400 próbálkoztam és kb 1 óra után beengedett.
viszont mit ír ki?
nekem olyan volt hogy a trion accra addoltam a keyket aztán
próbáltam volna tölteni de nem engedte.
azt írta, hogy az acc nem töltheti.
a megoldás az volt, hogy a trion accon váltsak jelszót de hiába csináltam nem váltott. aztán egy óra próbálkozás után átváltotta. -
mikuc #399 Én még odáig sem jutottam el, hogy egyáltalán elkezdjem letölteni a klienst. :-) -
weky #398 Köszi!
Akkor majd este meglesem, hátha valami csoda folytán nem lesz sorban állás! :) :) -
mikuc #397 Elméletileg már megy. -
weky #396 Hány órakor indul a móka? :) -
mikuc #395 Hogy sikerült megoldanod? Kulcsot már reggeltem a Trion oldalán de a kliens letöltésénél folyamatosan hibát ir. Nekem nem steamen vett kulcsom van. -
Skill #394 megoldódott minden. 1 óra és tolhatom végre. ha valaki nem akar egyedül menni írjon egy elérhetőséget. -
#393 Ja bocs... akkor nem értettem.
Azt meg a libraryban rámész játékra és akkor jobb oldalt a listán van hogy cd key... -
Skill #392 mert nem volt sokkal drágább a többi lehetőségemhez képest.
már megtaláltam a cd keyeket hozzá is adtam a trion acchoz.
viszont mikor tölteném azt írja, hogy az account nem rendelkezik defiance jogosultsággal.
a probléma megoldása elvileg az lenne, hogy váltsak jelszót.
persze , hogy hiába váltok a régi jelszó marad. szóval most elkezdek melózni. később hátha történik valami csoda esetleg steamen is letölthető lesz hamarosan. -
#391 Kivéve ha giftként veszed, akkor steamen keresztül el tudod ajándékozni. Ha magadnak akarod, akkor persze ne giftként vedd. -
#390 Ha steamen veszel, akkor magától hozzáadja a librarydba... de miért vennél kurva drágán steamen, amikor máshol biztos olcsóbb. -
Skill #389 valaki megvette steamen? a keyt hol kapta meg? -
Skill #388 wááá alig várom már , hogy induljon.
steamen mind a 3 reward el lett érve.
szóval elég sok mindennel fogok kezdeni még úgy is , hogy simát veszek csak.
(nem teljes lista csak amit fontosnak vagy használhatónak találok)
arkfall codokból:
+2 INVENTORY SLOTS
BONUS ARK SALVAGE
BASIC LOCK BOX
+4 INVENTORY SLOTS
“SCAVENGER” EGO PERK
steam:
3 day xp boost
Steam Exclusive Weapon “Phoenix” sniper rifle
(nem tudom a statjait szóval lehet semmire sem lesz jó)
Red Dodge Challenger
+5 inventory slots
A-Tex Growler (elvileg a jobbik quad)
Lock box
+5 additional inventory slots
7 day XP boost
RM Nomad M4 (kocsi)