1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Skill
    elvileg ezért a codért kapsz egy runert:
    6YH6-N26K-W2N6-PKTM-R99J
  • cain
    klánban benne lennék én is!
  • Skill
    hál isten nincs mit csinálni itt.
    inkább játszom mint moderálok. =)
  • HyperMonkey
    Skill nem akarsz házigazda lenni a topicban? Te már eléggé vágod a dolgokat.
  • Ackronikon
    Klánnak én is örülnék ha valahova lehet menni szóljatok pls :D
  • HyperMonkey
    Nem kaptam új key-t és továbbra is standard-ot ír de az itemeket megkaptam és emilt is hogy köszi a deluxe vásárlást.

csinálj sztem leírást
  • Skill
    ha lenne rá igény . csinálnék valami leírást kezdőknek . de még egy klánt se voltunk képesek összehozni. =(
    egyik nap végre beinveltek asszem a fear klánba erre nem pont leállt a szerver. mikor meg felléptem már nem voltam bent. =(
    pedig vannak social acsik is!
  • Skill
    nekem bejön. kicsit unalmas , de amint van kivel menni órákra leköt.
    kicsit szeretem és utálom is őket amiért az acsikért ego a reward.
    azaz olyan mintha szinteznél. szóval most, hogy letudtam a fő szálat. meguntam a pvpt. rá lettem kényszerítve, hogy minen missiót és mütyürt
    megnézzek a játékban. ugyan is a perk slotokat az ego mennyisége nyitja meg. (unlock perk slots at 20, 50, 100, 250, 500, 1000, 2000, 3000 & 4000 ego rating)
    500-at elérni pár nap viszont utána kezd nehezedni. bele se merek gondolni, hogy hogyan fogom elérni a 4000et.
    tegnap voltam egy instába , durván megizzadtunk de teli zsákkal jöttem ki.értelmes loot nem volt de mivel mindent bezúzok ezért a fehérnek is örülök.

halom mini játék van. a legjobban eddig az tetszett ahol fertőzött csirkéket kellet megölni. hogy ne legyen olyan egyszerű 3 fószer folyamatosan lenyúlja őket akiket persze nem szabad lelőni.
  • Munszu
    Nam mi a véleményetek a játékról,most hogy már pár napot öltetek bele?
    Úgy összeségében a pvp/pve hosszú távon kellő szórakozást nyújt, van potenciál a játékban, frissítések várhatóak hozzá?
    Hmm, na meg a magyar közösség ha van benne olyan, milyen? :)
    Kíváncsi vagyok, mert szerintem nem nagyon harangozták be a játékot, hogy jönni fog/kijött. :\
  • Skill
    nem kaptál új keyt? ha nem nincs öletem . talán support segít.
  • HyperMonkey
    Ó basszus ott vannak a cuccok, 1000 köszönet. De miért ír még mindig standard edition-t akkor?

nagyon köszönöm.
  • Skill
    mármint a játékban a storeban nem látod?
    bal alul a képen kéne látnod hogy claim ittems vagy mi.
    http://prntscr.com/zggkf
  • Prince23
    Állíthatsz 5 classt magadnak, bármikor cserélheted őket. 5x2 a fegyver slotok száma így. Be kell állítani őket. ESC-el meg kiválasztod a megfelelőt in-game alatt

Eddig nekem 2 classom van. van az assault meg nagypapis (RPG + nagypapi) :)

Gondolom ahogy előre haladok, úgy fog majd oldódni fel a többi class.
  • HyperMonkey
    Felupgrade-eltem digital delux-ra, kiírta hogy success, transaction history-ban is ott van és semmi. Se item se e-mail róla. és a accomnál az van hogy standard edition. A pénzt meg levonta. nem értem...
  • Skill
    találkoztam már én is ilyennel. de idővel megoldódott .
  • HyperMonkey
    Az alap fehér cuccot hogy adhatom el vagy dobhatom ki? van egy assault rifle meg egy pisztoly de a "vendor ládánál" a sell-nél nem jelenik meg. Vagy ki lehet dobni valahogy? Nincs equip-elve pedig mégse tudom eladni.
  • Tatyla
    neverwinter miatt nem ugrok bele én se most már semmibe,most is az old republical bohóckodom...
  • Tatyla
    béta hétvégén 198 ego-ig jutottam
  • HyperMonkey
    köszönöm
  • Skill
    leírás angolul az első 150 ego megszerzéséhez:
    1-150
    150-250

hypermonkey : 3 slotos fegyver.

ne feledjétek, acsikért is jár ego. szóval nem biztos, hogy kocka az aki 1000nél jár. csak simán tudta, hogy végig kell csinálni minden acsit.
  • HyperMonkey
    Aha értem köszönöm. Dobnál ide egy képet hogy néz ki egy modolható fegyver? köszönöm előre is.
  • dregnarr1 #486
    Azért nem látod, mert kezdetleges, nem moddolható. Minél jobb a fegyver, annál több "slot-ja" moddolható.
  • HyperMonkey
    Ez a sniper rifle az első küldiből kapott fegyver de semmilyen ablakokat nem látok alatta. Hol vagy melyik nézetben kéne látnom ezt az ablakot a fegyver alatt?
  • ocras
    A fegyverek alatt látsz 4 üres ablakot, és csak azt az ablakot tudod modolni, ahol van jel, pl ha a tár ikont latod csak, és a többi üres, akkor az adott fegyverre illő modok közül csak a tár jellegűt tudod applikálni.
  • HyperMonkey
    Ezt a mod-olást nem értem. van egy távcsövam amit manual vagy félautomata sniper rifle-re lehet tenni. van egy manual sniper rifle-m de amikor a salvage matrixban kiválasztom vagy a fegyót vagy a modot azt írja hogy no options available. Miért? Távcső van, sniper fegyó van és ráillik. Akkor?
  • Fpocok
    Hmm.. nagyon jónak tűnik. Ha nem jönne nwv, lehet megvenném most azonnal.
  • Skill
    "ou unlock perk slots at 20, 50, 100, 250, 500, 1000, 2000, 3000 & 4000 ego rating"

• Fpocok
    Csak kettő fegyver slot? OMG, epik fail.
  • Axorod
    srácok, valaki, aki megvette a Defiance-t steamen, az extra RiFT+Storm legiont nem szeretné elajándékozni nekem? cserébe tudok egy sima bf3 accot adni.. :S
    steamid:gloxiak98
  • Fpocok
  • HyperMonkey
    A déli terület San Francisco? A bétában voltam ott, hangulatos csak nem úgy néz ki mintha egy metropolisz romjai lennének, kis házak romjai vannak csak elszórtan. Jó lenne valami nagyváros romjai közt kalandozni :)
  • Skill
    ma a srácnak panaszkodtam, hogy már utálok vezetni.
    erre mondta , hogy mért nem használom a fast travelt?
    (térképen 2x rányomsz a kék jelre és bárhonnan oda visz instant)
    mondom mi a fax? jó tudni!
    http://prntscr.com/zcg5x
  • Skill
    a nagy arkfallok nem olyan gyakorik. az 5 kulcs (amiből 64 kell a tier 4 dobozhoz) meg a 11k xp azért segít. meg mintha kapnék 3000 ark salvagét is ami még 3 key.

sajnos egy kezemen meg tudom számolni , hány használható fegyvert kaptam questből. a dobozból is kb ennyit. mondjuk 208k ark salvagét tettem félre eddig "high" lvlre.

igen majdnem indulástól. ma partyztam egy 900+as egos emberrel :O

azért nem használom az elvileg jobbat. mert sokszor kell tárat cserélni.
    1 tárral a déli területen 1et tudok megölni jó esetben 2őt.
    a másikkal 110es tárával meg 3mat is vagy akár egy robotot is leszedek.

délen elég kemény a helyzet. =)
  • Prince23
    Inkább haladok a side, episode, és sztori küldetésekkel. már vannak jobb tárgyak.
    Az Egód viszont jó magas, gondolom premiertől tolod.

• HyperMonkey
    Annyira nem vágom a statokat, de miért a bal oldalit használod/upgrade-eled, amikor látszólag a jobb oldali fegyó jobb?
  • Skill
    kár hogy nincs ah. a jobb oldalit simán eladnám.
    http://prntscr.com/zarmb
  • Skill
    egy javaslat:
    aki tud mennyen arkfall eventekre. (ahol a 4-5 kicsi után jön egy nagy)
    mert 2 lootot is kapsz + 7000-11000xpt +4-7 kulcsot teljesítménytől függően. (csak a nagynál)
    lehet szerencsétlen vagyok de eddig csak gránátot és pajzsot kaptam de elég jókat.
    egyenlőre a kicsi arkfallokra menni nincs értelme szerintem. néha esik egy egy zöld ittem de kb ennyi. van, hogy xpt se kapok , nincs sebzés lista se a végén.

prince ha akarod adok egy ilyen pajzsot : http://prntscr.com/zabcj
    (most találtam egy ugyan ilyet de 510 egosat , nem is értem ezt)
  • Prince23
    Itt szoktam streamelni a defiance-t is:

twitch.tv
  • Skill
    a bloom szerintem az , hogy menyire tágul a célkereszt.
    ami nekem nem gond mert 2 variáció van:
    1. közel az ellenfél lényegében el se lehet véteni akkor nyomom a lövést és célzok amennyire lehet.
    2. távol van és kis sorozatokat lövök és akkor nem vét sokat.
  • cain
    btw, akit érdekel a játék zenéje, az groovesharkon megtalálja.