1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
Skill #507 elvileg ezért a codért kapsz egy runert:
6YH6-N26K-W2N6-PKTM-R99J -
cain #506 klánban benne lennék én is! -
Skill #505 hál isten nincs mit csinálni itt.
inkább játszom mint moderálok. =) -
HyperMonkey #504 Skill nem akarsz házigazda lenni a topicban? Te már eléggé vágod a dolgokat. -
Ackronikon #503 Klánnak én is örülnék ha valahova lehet menni szóljatok pls :D
-
HyperMonkey #502 Nem kaptam új key-t és továbbra is standard-ot ír de az itemeket megkaptam és emilt is hogy köszi a deluxe vásárlást.
csinálj sztem leírást -
Skill #501 ha lenne rá igény . csinálnék valami leírást kezdőknek . de még egy klánt se voltunk képesek összehozni. =(
egyik nap végre beinveltek asszem a fear klánba erre nem pont leállt a szerver. mikor meg felléptem már nem voltam bent. =(
pedig vannak social acsik is! -
Skill #500 nekem bejön. kicsit unalmas , de amint van kivel menni órákra leköt.
kicsit szeretem és utálom is őket amiért az acsikért ego a reward.
azaz olyan mintha szinteznél. szóval most, hogy letudtam a fő szálat. meguntam a pvpt. rá lettem kényszerítve, hogy minen missiót és mütyürt
megnézzek a játékban. ugyan is a perk slotokat az ego mennyisége nyitja meg. (unlock perk slots at 20, 50, 100, 250, 500, 1000, 2000, 3000 & 4000 ego rating)
500-at elérni pár nap viszont utána kezd nehezedni. bele se merek gondolni, hogy hogyan fogom elérni a 4000et.
tegnap voltam egy instába , durván megizzadtunk de teli zsákkal jöttem ki.értelmes loot nem volt de mivel mindent bezúzok ezért a fehérnek is örülök.
halom mini játék van. a legjobban eddig az tetszett ahol fertőzött csirkéket kellet megölni. hogy ne legyen olyan egyszerű 3 fószer folyamatosan lenyúlja őket akiket persze nem szabad lelőni. -
Munszu #499 Nam mi a véleményetek a játékról,most hogy már pár napot öltetek bele?
Úgy összeségében a pvp/pve hosszú távon kellő szórakozást nyújt, van potenciál a játékban, frissítések várhatóak hozzá?
Hmm, na meg a magyar közösség ha van benne olyan, milyen? :)
Kíváncsi vagyok, mert szerintem nem nagyon harangozták be a játékot, hogy jönni fog/kijött. :\ -
Skill #498 nem kaptál új keyt? ha nem nincs öletem . talán support segít.
-
HyperMonkey #497 Ó basszus ott vannak a cuccok, 1000 köszönet. De miért ír még mindig standard edition-t akkor?
nagyon köszönöm. -
Skill #496 mármint a játékban a storeban nem látod?
bal alul a képen kéne látnod hogy claim ittems vagy mi.
http://prntscr.com/zggkf -
#495 Állíthatsz 5 classt magadnak, bármikor cserélheted őket. 5x2 a fegyver slotok száma így. Be kell állítani őket. ESC-el meg kiválasztod a megfelelőt in-game alatt
Eddig nekem 2 classom van. van az assault meg nagypapis (RPG + nagypapi) :)
Gondolom ahogy előre haladok, úgy fog majd oldódni fel a többi class. -
HyperMonkey #494 Felupgrade-eltem digital delux-ra, kiírta hogy success, transaction history-ban is ott van és semmi. Se item se e-mail róla. és a accomnál az van hogy standard edition. A pénzt meg levonta. nem értem... -
Skill #493 találkoztam már én is ilyennel. de idővel megoldódott . -
HyperMonkey #492 Az alap fehér cuccot hogy adhatom el vagy dobhatom ki? van egy assault rifle meg egy pisztoly de a "vendor ládánál" a sell-nél nem jelenik meg. Vagy ki lehet dobni valahogy? Nincs equip-elve pedig mégse tudom eladni. -
#491 neverwinter miatt nem ugrok bele én se most már semmibe,most is az old republical bohóckodom... -
#490 béta hétvégén 198 ego-ig jutottam -
HyperMonkey #489 köszönöm -
Skill #488 leírás angolul az első 150 ego megszerzéséhez:
1-150
150-250
hypermonkey : 3 slotos fegyver.
ne feledjétek, acsikért is jár ego. szóval nem biztos, hogy kocka az aki 1000nél jár. csak simán tudta, hogy végig kell csinálni minden acsit.
-
HyperMonkey #487 Aha értem köszönöm. Dobnál ide egy képet hogy néz ki egy modolható fegyver? köszönöm előre is. -
dregnarr1 #486 Azért nem látod, mert kezdetleges, nem moddolható. Minél jobb a fegyver, annál több "slot-ja" moddolható. -
HyperMonkey #485 Ez a sniper rifle az első küldiből kapott fegyver de semmilyen ablakokat nem látok alatta. Hol vagy melyik nézetben kéne látnom ezt az ablakot a fegyver alatt? -
ocras #484 A fegyverek alatt látsz 4 üres ablakot, és csak azt az ablakot tudod modolni, ahol van jel, pl ha a tár ikont latod csak, és a többi üres, akkor az adott fegyverre illő modok közül csak a tár jellegűt tudod applikálni. -
HyperMonkey #483 Ezt a mod-olást nem értem. van egy távcsövam amit manual vagy félautomata sniper rifle-re lehet tenni. van egy manual sniper rifle-m de amikor a salvage matrixban kiválasztom vagy a fegyót vagy a modot azt írja hogy no options available. Miért? Távcső van, sniper fegyó van és ráillik. Akkor? -
#482 Hmm.. nagyon jónak tűnik. Ha nem jönne nwv, lehet megvenném most azonnal. -
Skill #481 "ou unlock perk slots at 20, 50, 100, 250, 500, 1000, 2000, 3000 & 4000 ego rating"
-
#480 Csak kettő fegyver slot? OMG, epik fail. -
Axorod #479 srácok, valaki, aki megvette a Defiance-t steamen, az extra RiFT+Storm legiont nem szeretné elajándékozni nekem? cserébe tudok egy sima bf3 accot adni.. :S
steamid:gloxiak98
#478 -
HyperMonkey #477 A déli terület San Francisco? A bétában voltam ott, hangulatos csak nem úgy néz ki mintha egy metropolisz romjai lennének, kis házak romjai vannak csak elszórtan. Jó lenne valami nagyváros romjai közt kalandozni :) -
Skill #476 ma a srácnak panaszkodtam, hogy már utálok vezetni.
erre mondta , hogy mért nem használom a fast travelt?
(térképen 2x rányomsz a kék jelre és bárhonnan oda visz instant)
mondom mi a fax? jó tudni!
http://prntscr.com/zcg5x -
Skill #475 a nagy arkfallok nem olyan gyakorik. az 5 kulcs (amiből 64 kell a tier 4 dobozhoz) meg a 11k xp azért segít. meg mintha kapnék 3000 ark salvagét is ami még 3 key.
sajnos egy kezemen meg tudom számolni , hány használható fegyvert kaptam questből. a dobozból is kb ennyit. mondjuk 208k ark salvagét tettem félre eddig "high" lvlre.
igen majdnem indulástól. ma partyztam egy 900+as egos emberrel :O
azért nem használom az elvileg jobbat. mert sokszor kell tárat cserélni.
1 tárral a déli területen 1et tudok megölni jó esetben 2őt.
a másikkal 110es tárával meg 3mat is vagy akár egy robotot is leszedek.
délen elég kemény a helyzet. =) -
#474 Inkább haladok a side, episode, és sztori küldetésekkel. már vannak jobb tárgyak.
Az Egód viszont jó magas, gondolom premiertől tolod.
-
HyperMonkey #473 Annyira nem vágom a statokat, de miért a bal oldalit használod/upgrade-eled, amikor látszólag a jobb oldali fegyó jobb? -
Skill #472 kár hogy nincs ah. a jobb oldalit simán eladnám.
http://prntscr.com/zarmb -
Skill #471 egy javaslat:
aki tud mennyen arkfall eventekre. (ahol a 4-5 kicsi után jön egy nagy)
mert 2 lootot is kapsz + 7000-11000xpt +4-7 kulcsot teljesítménytől függően. (csak a nagynál)
lehet szerencsétlen vagyok de eddig csak gránátot és pajzsot kaptam de elég jókat.
egyenlőre a kicsi arkfallokra menni nincs értelme szerintem. néha esik egy egy zöld ittem de kb ennyi. van, hogy xpt se kapok , nincs sebzés lista se a végén.
prince ha akarod adok egy ilyen pajzsot : http://prntscr.com/zabcj
(most találtam egy ugyan ilyet de 510 egosat , nem is értem ezt) -
#470 Itt szoktam streamelni a defiance-t is:
twitch.tv -
Skill #469 a bloom szerintem az , hogy menyire tágul a célkereszt.
ami nekem nem gond mert 2 variáció van:
1. közel az ellenfél lényegében el se lehet véteni akkor nyomom a lövést és célzok amennyire lehet.
2. távol van és kis sorozatokat lövök és akkor nem vét sokat.
-
cain #468 btw, akit érdekel a játék zenéje, az groovesharkon megtalálja.