Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amivel most gondom van az a ARKFAL kódok.
ha steamen veszem meg , akkor arkfal kódos dolgokat , hogyan kapom meg?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tuti. azt is tudom már , hogy honnan fogom : steam
mert elérték a 2. jutalmat. ha a következõ is összejön akkor tuti boldog leszek.
http://store.steampowered.com/app/224600/

#374 csak simát veszek. ennek a legegyszerûbb oka, hogy számomra értéktelen a 30 napos xp boost. 10%-ot kevésnek tartom.

Nem kaszálják elõbb, 13 részes elsõ évad már le is van gyártva, nem fogják kidobni a pénzt az ablakon.

Valaki vesz Ultimate Edition-t? Esetleg ötlet honnan tudnám beszerezni? : )

Jabar
Több helyen pont fordítva olvastam, a játékot követi a sorozat, csak egy ilyen zárt világban ahol nem lehet területet foglalni, nincs diplomácia stb (mint pl eve) ezt nem tudom hogy gondolják.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Fpocok
Jó kérdés. Én hatalmas scifi rajongó vagyok és nekem nem tetszik a sorozat, amit eddig láttam traileren.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Anthrax
Különben mi lesz ha kaszálják a 4 rész után a sorozatot ? Ha már egy sorozat köré építik a gamet és állítólag hatással is lesz a játékra a sorozat

Anthrax
Az évek során ugyanolyan idióta maradtál, baszki tehetséges vagy 😄

Kik azok akik tutira megveszik már 2-án?

Fpocok
Állítólag konzolon már kint van. Én azt mondom fake, mert konzolra nincs warez...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Omlás
Hát ha tipikus mmo instákat vársz akkor ez nem a te játékod lesz. ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Teljesen egyetértek.

Remélem erre kiokoskodnak valamit majd mert így tényleg elég "érdekes" lesz.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Tatyla
hát ez sajnos nem túl meggyõzõ :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

engem nem zavarna az open , ha nem sebzést néznék csak.
pl a legtöbbet felkeltõ ember, legtöbb shieldet töltõ.
esetleg még bontva lenének a szintek is. azaz ha valaki visszajön a következõ zónából magasabb szintû cuccokkal akkor ne legyenek a többiek totál esélytelenek.

Omlás
Én kutakodtam de érdemben infót nem találtam a "raid contetntet" témával kapcsolatban 2 meg 4 fõs co-op az van. Meg world eventek lesznek de az meg open nem instance.

Igen.
Példa egy 4 fõs co-opra: http://www.youtube.com/watch?v=1IWz4wTuh9E

Ezek az insták és raidek olyanok mint más MMO-ban? Úgy értem hogy instance-olt (tehát nem world boss vagy ilyesmi) bossokkal drop-al stb?

még várok 1-2 napot ha steamen elérik a reward 2-t akkor ott veszem meg.
ha nem akkor meg getgames lesz. kösz.

A Getgames-en most akciós. ~12.000 Ft
Illetve GMG-n is kb. ennyi kuponnal.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

a gameshopos ár még változhat ha kiírások alapján.
még mindig keresem hol kéne megvenni digitálisan.
nagyon zavar , hogy euroban 2-3 ezerrel drágább mint fontban.
ki hol veszi meg?

Vannak raid-ek, még az elsõ videók között is volt egy "run-through" az egyikrõl.
Emellett vannak ún. Ark Falls "insták", illetve co-op térképek, 4 személyre.
Ettõl függetlenül továbbra is az open-world pvp a fõ irányvonal.

Szeintem a hagyományosan értendõ endgame nincs a játékban. Úgy értem hogy raid vagy ilyesmi. World bossok vannak szanaszét még a kezdõ területeken is, ez az össznépi csata móka, ennél szervezhetõbb dologról nem tudok. Sokan (én is) örülnének ha lenne hagyományos MMO tartalom endgame-el, raidekkel stb, de ez egy online shooter, nem MMO.

Morpheus_v2
Valamit tudtok esetleg az "endgame"-rõl? Ki akartam próbálni a shadowwar-t ,de nem voltak elegen fent hozzá amikor játszottam... 😞 Örülnék ha valaki tudna mesélni kicsit ezekrõl. 😊
egyetértek. viszont mivel nincs havidíj így szerintem csak idõ kérdése, hogy játssz vele annyit , hogy megérje az árát.

Közeleg a megjelenés és kicsit tanácstalanná váltam, visszagondolva a bétákra kétségeim vannak. A fõ küldetések jók, de a mellék küldik (ami a game nagyobb része) borzasztóan unalmas és repetitív. Oké hogy nem egy RPG, de akkor is teljes a fantáziátlanság. Ti hogyan látjátok?

Omlás
Meglepni meg menekülni 😊

Kihoz a lövés cloak-ból, de ha nem lõsz tovább visszamész cloak-ba. Ha folyamatosan lõsz akkor látható leszel. Ez inkább olyan menekülõ skill szerintem.

Omlás
Ó pedig a robbangatás is jó 😄 én mindig hordtam magamnál gránátvetõt meg két fajta rakétavetõt célpontfüggõen használva eventeken is lehet vele aprítani meg amúgy is hasznos. Persze volt a táskában sniper meg light machine gun is no meg a kihagyhatatlan Bio-Magnetic Gun ha kifogyna az ember a lõszerbõl 😄

fegyverben 2-õt néztem ki bár csak akkor lesz ez a 2 ha mind2 más lõszert használ. az egyik a 3 lövést leadó assault fegyver a másik a 3 lövést leadó smg. ha ugyan ez akkor automat sniper / rakéta vetõ.

igazából robbantgatni akartam de az open eventeken nem találtam túl hasznosnak.

Omlás
Cimbi cloak + snipa kombóval tolta a supportot én assaultkodtam bevallom nem figyeltem, hogy a sebzés kihozza a cloak effektbõl de szerintem nem.

nézegetem az ego tervezõt és arra jutottam, hogy az overcharge körül nincs olyan skill ami sokat segítene az open eventeken elért sebzés növelésében.
errõl mi a vélemény : cloak

itt elég sok a sebzést növelõ skill + van egy ami cloak alatt +30%dmg
azt viszont nem tudom, hogy a cloak benyomása után folyamatosan +30%
vagy csak akkor ha nem látszom és 1 lövésig.

lövés után felfedi rövid idõre magát a karakter?

Omlás
Épp most adtam hozzá a még hiányzó kódokat 😄
Nekem szabadidõ függvénye de szerintem elég sokat leszek online.
Inspektet láttam trade nem rémlik bár lehet csak nem vettem észre.

"Congratulations, VBI Operative!

You have passed the ‘Final Exam and Field Test’. Ark Hunter Training is now complete and you have been granted all 15 rewards.

If you are a PC Ark Hunter, these rewards can be redeemed in the CLAIM section of the Defiance store at launch."

trade opciót láttam mikor inspektelni akartam valakit.
ha valaki az ARKFAL kódokkal még nem szenvedett úgy itt logoljon be:
http://www.defiance.com/en/my-ego

és az itt található kódokat adagolja az acchoz :
http://orcz.com/Defiance:_Arkfall_Codes

van esetleg itt olyan aki sokat akarja majd tolni az elején és még tapasztalt is ? szívesen csatlakoznék majd hozzá.

Omlás
Ha a bétából indulunk ki volt ugyebár a fõ küldetésszál, volt egy a sorozathoz kapcsolódó küldetés szál és az egyéb mellékküldetések plusz az arkfall eventek. Szerintem a sorozathoz tartozó küldetésszál szépen folyamatosan fog bõvülni a sorozat elõrehaladásával, ha azt nézzük ez a heti karbantartásokkal simán bõvíthetõ.

Skill: ahogy én észrevettem trade és ah nincs és nem hiszem, hogy lesz.

Morpheus_v2
Szerintem a megjelenés napján lehet átvenni vagy hozzák házhoz. :S
gameshop.hu oldalon esetleg tudod mikor lehet átvenni? mert türelmetlen vagyok és amint indul szeretnék játszani. ezért is nézegetem a a digitálist árakat . 8900ft vs 12400ft elég nagy különbség, lehet a gameshop nyer.

Morpheus_v2
Standard Digitalt olcsóbban, 40€-ért tudod megvenni itt és itt egy kuponnal. Amit te találtál az a standard edition-t upgradeli deluxe editionné, szóval ahhoz meg kell venned 50€-ért a standardet.
Én találtam a gameshop.hu-n 8900 hufért dobozos verziót, amihez szerintem nem jár elõvásárlási ajándékok.
nézegetem , hol érdemes elõrendelni digitális verziót.
valaki tudna ajánlani helyet?

ezt steamen látom:
Defiance Deluxe Edition Upgrade elõvásárlása
19,99€

tényleg csak ennyi vagy ez valami más?

aukciós ház volt/lesz benne?

Pra
Nekem a 2béta hétvége elég volt ,h megunjam a küldetéseket.
Sokat játszottam ,mert a fejlõdõsdi függõvé teszi az embert, és alapvetõen hangulatos, érdekes világ.
Én azért remélem, hogy jön majd a nagy durranás, és kiderül ,h sokkal színesebb a játék (küldetések terén) mint a bétában.
Lehet ,h majd a sorozattal párhuzamosan változik a világ is?
Ha így lenne, akkor aki csak 1év múlva kezdi majd el, az lemarad?..nem tapasztalhatja meg milyen volt kezdetben? áhh nem valószínû ,h így lesz.

É nem ismerem ezt a Neverwinter-t, de az ég óvjon egy századik fantasy MMO-tól 😊

Tatyla
az a baj hogy volt most a hétvégén ez és a Neverwinter,de az utóbbi sokkal jobban odaláncolt a géphez 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát igen, nem vagyunk egyformák. Én két hét után meguntam hogy századszor kellett kikapcsolni 4 ágyút egy ugyanolyan bázison mint elõtte.

Omlás
Meglátjuk 😄 nekem így is játszható volt olyan hibával nem találkoztam ami miatt játszhatatlan lett volna. A topic nem nevezhetõ át mert nem igazán MMORPG ugyebár :] ?

Semmi különbség nincs a kasztok között. Valóban csak az induló fegyver más kasztonként. Ez a falling dmg hiánya meg elég vicces 😊

Szerintem ez még túl béta hogy 1 hét múlva megjelenhessen. E

Omlás
Nem tudom én nem untam meg a BF3-at sem 😄
Egyik játék sem lesz örök életû kérdés mennyire hosszútávra tervezik a játékot, errõl semmit nem tudunk. Tartalmi bõvítés úgy is patchekkel meg dlc-vel meg oldható.

Más: (kis negatívumok, mert nem csak jó véleményem van :] )
Én nem nagyon vettem észre különbséget a "kasztok" között igazából a perkek ugyanazok minden fegyver használható egyedül a kezdõ fegyverben van eltérés így igazából értelmét sem látom a külön kasztoknak.
falldmg hiánya... ez az egy zavaró volt kicsit élményromboló ez a leugrok a világ másik végérõl és semmi bajom :/
Meg még pár apróság de ezeket betudom a béta jellegnek.

Igazad van, de az agyatlan lövöldözés pár hét után unalomba fullad 😞

Omlás
Láttuk az elsõ 2 zónát a térképnek ez csak egy falatkája volt. Mint írtam is szeritnem nem MMO-két kell ezt kezelni hanem mint egy tps-t arra a célra meg tökéletes. Millió példát lehetne hozni amit a mai napig nyüstölnek az említet "end content" nélkül.

A Trion nem igazán foglalkozoi a PR-al Rift esetében sem vitték túlzásba itt sem fognak megszakadni 😄

Szerintem a hangulata megvan ahhoz, hogy megtartsa a játékosokat. A küldetések itt csak kis töltelék amúgy relatíve agyatlan lövöldözés az egész sandbox módban. Nekem ezzel semmi bajom nincs 😄.
Multiplayer tps megszórva rpg elemekkel ne kezeljük már olyan mmo-két amihez semmi köze nincs.
Szerintem :]

2-3 hónap, igen az sajnos reális. És semmi jelét nem látom hogy a Trion komolyabban foglalkozna vele, vagy valamivel próbálná eladni. Jó lenne ez az irány, sci-fi is, hangulatos is csak valamiért a kutyát sem érdekli. És a fejlesztõk / kiadók sem tesznek semmit azért hogy ne egy apróbetûs rész legyen a neten az egész játék <#szomoru2>

2-3 hónapot adok neki. annyira nekem megéri az árát fõleg mert késõbb is vissza lehet majd nézni. a nagy elõnye , hogy nincs havidíj. most még eve online kezdett vissza vonzani de hál isten jön ez .