1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
#547 Hétvégén volt időm relatíve aktívan játszani múlt hetem melóban elég sűrű volt :/
Én nagyon jól szórakozok. A történet elég jópofa a világ hangulatos, az mellék küldetések néha mókásak néha totál egyszerűek mint a faék nulla kreativitással bár engem nem zavar túlzottan.
Coop mappok szórakoztatóak, az Arkfall eventek szintén kivéve ha az ember neki áll farmolni őket mert akkor monoton és eléggé unalmas én általában csak akkor megyek ha kedvem van hozzá :D amúgy nem érzem szükségességét farmolni. 400+ EGO-nál járok de elég sokat bóklászok csak úgy a világban körbenézni erre arra árusokat lecsekkolni hátha épp eladó sorban van valami jó holmi :) PVP kicsit kaotikus nekem annyira nem is merültem még bele pár kört futottam meg egy shadow war de egyelőre nem izgat :)
Grafikai problémákkal találkozok elég sokat azt nem tudom driver hiba vagy játék hiba de remélem gyorsan javítják mert elég idegesítőek az el el tűnő textúrák néha. Amúgy nagyon élményromboló hibába eddig nem futottam bele, mondjuk nem is kerestem őket nem azért játszok :D
2x álltam eddig sorba a hétvége folyamán de az sem volt több 1 percnél :)
Talán ha 3-4 DC-m volt mióta kijött a játék ami annyira nem vészes.
A preordert nem bántam meg, számomra szórakoztató annyira a játék, hogy már megérte az árát.
Nagy vonalakban ennyi. :]
-
#546 Ha szereted a shooter játékokat meg a poszt apokaliptikus sci-fi világot akkor sanszos, hogy kellemesen el lehet vele szórakozni. Én szólóban is elég jól szórakozok meg cimborával is de ha a helyzet úgy hozza simán hozzácsapódok "arkfalltakarító" brigádhoz elég hangulatos mikor tömegesen vonulnak az emberek egyik helyszínről a másikra :D Mondjuk csak random bóklászni is szeretek a világban ha épp semmi komolyhoz nincs kedvem.
Coop mappok szerintem elég hangulatosak semmi extra dolog nincs bennük igazából de jópofák :)
Mikro tranzakció engem hidegen hagy optikai dolgokat lehet shoppingolni meg különböző boostokat semmi zavaró előnyt adó cucc nincs szerintem.
Aki csak pár órás mókázást tud egy játékra szánni az szerintem elég jól el tud szórakozni a játékkal.
Standard verzió 7990Ft -
HyperMonkey #545 Na végre hogy benéztél ide :)
Tesség hosszasan kifejteni a véleményed a játéról de MÁRIS!!! :) -
#544 Fraps ? :) -
HyperMonkey #543 Majd csatlakoznék én is a klánhoz. Kell valamit tudni róla? Full magyar, nemzetközi, van-e értelme (ahogy olvasom it nics), de hátha azóta kiderült az ellenkezője stb... -
Skill #542 azt nem tudom de én lusta vagyok és ezt használom:
http://app.prntscr.com/
hátránya , hogy a képet nem lehet linkelni vagy legalább is nem tudom , hogy hogyan kell. -
HyperMonkey #541 Aki elárulja hogy kell screeshoot csinálni a játékban, az kap egy raklap tequilát és két 18 éves thaiföldi lányt. -
cain #540 igen, ez egy ismert bug. mászok fel ts-re. -
Skill #539 egyre gyakrabban vagyok toppon arkfallokon
http://prntscr.com/zn6ch -
Skill #538 van ts szerver. akiket inveltem klánba annak küldöm a ts infot. akit még érdekel az írjon rám itt egy üzenetet.
ha nem kap választ vagy nem kapta meg az infot küldjön még 1 üzenetet.
-
Ackronikon #537 elég gagyi valóban :( nem láttam én sem semmit bár fórumon olvastam h vmi bug sajnos -
Skill #536 valamiért nem látom amit írtok. vagy nem is írtok?
esetleg nincs valami free ts szerver ahova fel lehetne járni?
mert ez így nagyon gagyi! -
cain #535 gyors volt, köszi :) -
cain #534 wtb inv szintén. a kari neve velizar. -
Ackronikon #533 Én egy invet megköszönnék nem tudok rádírni vagy én vagyok béna vagy nem lehet :D
Keldan néven játszom -
Skill #532 nem csinálok. fölös ennyi emberért.
amúgy be tudok invelni bárkit egy klánba ami csak a boostok miatt van.
skill néven vagyok játékban.
vioce chatet meg offoljátok beállításoknál különben állandóan hallatszik a mikrofon. -
HyperMonkey #531 Még nincs, de Skill csinálhatna egyet :) -
HyperMonkey #530 Nekem olyan bajságom van, hogy nem látom amit party chatre írok és azt sem amit más ír. -
Since #529 Van esetleg valami magyar csoportosulás / guild? -
#528 szerintem neked ez nem tetszene igazán -
HyperMonkey #527 Most sem előfizetéses, B2P. és nem lesz F2P, a Rift sem az pedig nem sokan tolják.
Én is néztem ezt a Neverwintert. Egy x-edig fantasy klón gagyi animációkkal. Never. -
#526 Nincs havidíj. Csak meg kell venni... na meg mikrotrantakció. Azt nem tudom mennyire durva. -
Ackronikon #525 Engem sem. Amúgy a játék most is free nincs havidíjja vagy mire gondolsz? -
#524 Hát nwn meg aztán engem végképp nem kötött le. -
#523 Pár hónap és free lesz. Na meg mindjárt neverwinter. Nehéz a döntés, mert tényleg érdekes játék. -
Ackronikon #522 Nekem bejön eddig, jó kis akció játék, aztán meglátjuk nem szeretek 1-2 nap után véleményt alkotni.
Én elég sok más játékossal is toltam segítettünk egymásnak nem kell ahhoz partyban lenni, nagyon sok játékost látok itt-ott amúgy. nem unalmas egyedül szerintem bár ezt mindenki maga érzi hogy mire van szüksége. -
#521 Még mindig nem tudom, hogy beruházzak-e erre. Az a gond, hogy egy ismerős se tolja és ahogy elnéztem ez egyedül halál unalmas lehet. -
HyperMonkey #520 Voltam ebben a coop izében healerként. Hát nekem kurvára bejön. van ilyen több féle is? -
Skill #519 azt hiszem számomra ez nem mmo hanem solo game.
eddig 1 emberrel tudtam közösen menni néha. elég elszomorító.
fegyverekben alig van változás az ego növekedésével . ez nagyon nem tetszik. (persze arkfall meg pvp de nagyon ritka pl aki felkelt vagy jön együtt pvpben , hogy ha már harc van meglegyen a túlerő)
ki melyik perkeket tartja fontosnak pvp/pve szempontból és mért?
nekem most ez van kitéve : http://prntscr.com/zlnw6
sucker ponuch +15% dmg hátulról a cél. mert elég sokszor lehet hátát lőni az ellenfélnek mind pvp mind pve. -
Ackronikon #518 nekem is úgy írja miután több mitn 110et felvittem. ha belépsz a játékba menj be a store-ba és ott bal alul a claim itemsre és ott lesznek a rewardok
-
Since #517 aktiváltam egy pár darab Arkfall kódot, viszont ezeket valahogy aktiválni kell ingame? Ugyanis a we boldalon még mindig 0-án áll a training progressem és nem kaptam meg a rewardokat...Ingame meglehet valahogy nézni? Köszi! -
HyperMonkey #516 Az összes terület mekkora lehet vajon? Ami a térképen is látszik, vagy van még? -
Skill #515 pvp. bejelentkezel rá és ha összejön a 32 ember akkor kezdődik. a mapon nem tudom minek mutatja. elvileg instancolt dolog. -
HyperMonkey #514 Mi az a shadow war ami lila körrel van jelezve néha? -
weky #513 Közben rájöttem, köszi! :) -
Skill #512 ha valakinek fent van weky szóljon már neki, hogy a mute letilt mindent.
voice chatet . chatet . semmit nem lehet akkor csinálni.
a voice chatet azaz,hogy folyamatosan hallják a mikrofonod itt kell leállítani : beállítás és alul
http://prntscr.com/zktej -
Skill #511 ha valaki jönne klánba szóljon.
mindenki egyedül tolja. csak a clán bonus miatt van bent mindenki. chaten
angol az alap.
http://prntscr.com/zkrsv -
mikuc #510 Arkfall kodok
http://orcz.com/Defiance:_Arkfall_Codes -
Skill #509 jah én is néztem. elfogadta de semmi.
itt egy oldal ahol elvileg lehet majd adni venni dolgokat.
pár cuccot már fel is tettem:
http://www.scripsandbits.com/
van itt olyan aki sniperrel arkfallozik? -
HyperMonkey #508 És tényleg. Ott volt a store-ban de a járművek közt nem jelent meg, ugyanaz a kettő van mint előtte.