Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

300 egonál járok és van küldetés ahol 3-5x is meghalok >.<
sniperrel sem tudom már egy lövésbõl ölni õket mert már pajzsuk is van.
kéne már partner mert kezd unalmas lenni.
mondjuk ilyenkor megyek pár kör pvpt. ott még van akit ki lehet szedni egy lövésbõl. =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ti honnét szereztétek a kódot. És hány kodot is kell akkor reggelni? Én egy kódot kaptam, sikeresen reggeltem is az oldalon. Megjelent, hogy Preorder kulccsal rendelkezem. De belépni a kliensbe még mindig nem tudok. Jelszót többször változtattam de semmi.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

elég fura volt még anno az swg a hülye melee classaival, ahol annyi ága volt a melee fának, mint a rangednek. 😊

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fpocok
Szerintem neki sem az volt a gond, hogy nem egyshotolta a mob, hanem hogy olyan közel kellett mennie, hogy lássák. Persze mmokban is kb ilyen az aggro range, csak ugye kicsit fura, hogy itt puskákkal lövöldöznek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Úgy beszélsz mintha a legszarabb játék lenne. Próbálad egyáltalán? Nem rossz gamma csak vannak benne hibák és hiányosságok. Nekem voltak teleportáló mobok ami rohadt zavaró, de látod, van akinek nincs ilyen. Jó játék ez amit látam belõle. Nem forradalmi de nem is olyan hogy döbbenet legyen az ha valaki megveszi.

Igen. nyilván a tutorial areaban olyan ellenfelekre lenne szükség, aki egy lövéssel fejbelõ . . . perszeee..

Anthrax - én képes voltam megvenni EZT. Sõt, EBBÕL egy digital deluxe verziót elõrendeltem.
Nekem nincsenek sem teleportáló mobok, sem login problémák, minden bónusz tárgyat megkaptam, ami járt. Semmilyen bugot nem találtam eddig - igaz, én este nyolc után kezdtem el nyomulni.
Ez a játék nem egy MMO, hanem egy shooter, MMO elemekkel. Mint ahogy minden egyes riportban elmondták ezt a fejlesztõk. Aki többet vár, az csalódni fog. Aki nem vár többet, hanem azt, amit ígértek - mint én - az nem fog csalódni.

Anthrax
Kíváncsi lennék egy eladási mutatóra hányan voltak képesek megvenni EZT

Nem bug? Hát mi, feature? 😊

A második béta hétvégén még nem volt benne ilyen, utána jött. Szerintem bug, méghozzá egy nagyon súlyos bug egy célzós-lövöldözõs játékban.
Az alfában és bétában nem csak eventeken voltak, találkoztam igen gyakran a szokásos "bemegyek a bázisra négy tornyot deaktiválni" küldetésekben is. Aki bétázott lát valami változást? Több (jobb) grafikai opció, mozgásanimáció (ugrás pl), falling damage stb?

van teleportáló mob. viszont nem merek megesküdni rá , hogy bug.
csak open eventen találkoztam velük 1-2 alkalommal.
felkelek erre nincs szerver . wááá.

Van még teleportáló mob bug? Valahogy még mindig nem beszélnek róla egy fórumon sem pedig már nincs NDA mert megjelent ugye. Mocskosul elbizonytalanító tényezõ. Én várok egy hetet, hátha lesz róla infó.

mi a max ego szint ? 260 körül hagytam abba.
lockboxot minél magasabb szinten érdemes venni ?

Az eleje borzasztó de késõbb már kicsit javul a helyzet.Mondjuk engem nem gyõzött meg egyszeri vételre sem.Majd ha lesz olcsón akkor jöhet😊
raidet mikorra ígérik benne?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fpocok

En meg belepni sem tudtam. Szertintem meg varjal vele

nem nagyon találkoztam buggal. mondjuk én elfogult vagyok.

Sziasztok!

Holnap mennék megvenni az lenne a kérdésem, hogy mennyire vannak bugok?Tudom minden játékban vannak bugok induláskor de kérdés hogy milyen szintûek 😊
Már mindent megcsináltam amit lehetett de semmi. Már irtam a supportnak is.

lalakov
Köszi, kár.
Tatyla
ja

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lalakov
Csak TPS nézet van benne?
password resetet sikerült már a trion accon csinálnod?

Weky néven én is megtalálható vagyok, szintén eu szerver.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Ekkora egy trágyadombot mint ezt. Folyamatosan azt irja, hogy nem vagyok jogosult játszani.

chat használatára nem tudok rájönni =(

skill néven meg lehet találni eu szerveren

Hogy nem jó a jelszó, email páros. Support szerint változtassak jelszót. Ez már megtörtént (többször is) de nem enged be. Most leszedtem torrent oldalrol a fullos gamet, hátha ugy sikerül. :-)

próbálkoztam és kb 1 óra után beengedett.
viszont mit ír ki?
nekem olyan volt hogy a trion accra addoltam a keyket aztán
próbáltam volna tölteni de nem engedte.
azt írta, hogy az acc nem töltheti.
a megoldás az volt, hogy a trion accon váltsak jelszót de hiába csináltam nem váltott. aztán egy óra próbálkozás után átváltotta.

Én még odáig sem jutottam el, hogy egyáltalán elkezdjem letölteni a klienst. :-)

Köszi!

Akkor majd este meglesem, hátha valami csoda folytán nem lesz sorban állás! 😊 😊

Elméletileg már megy.

Hány órakor indul a móka? 😊

Hogy sikerült megoldanod? Kulcsot már reggeltem a Trion oldalán de a kliens letöltésénél folyamatosan hibát ir. Nekem nem steamen vett kulcsom van.

megoldódott minden. 1 óra és tolhatom végre. ha valaki nem akar egyedül menni írjon egy elérhetõséget.

Fpocok
Ja bocs... akkor nem értettem.
Azt meg a libraryban rámész játékra és akkor jobb oldalt a listán van hogy cd key...

mert nem volt sokkal drágább a többi lehetõségemhez képest.
már megtaláltam a cd keyeket hozzá is adtam a trion acchoz.
viszont mikor tölteném azt írja, hogy az account nem rendelkezik defiance jogosultsággal.
a probléma megoldása elvileg az lenne, hogy váltsak jelszót.
persze , hogy hiába váltok a régi jelszó marad. szóval most elkezdek melózni. késõbb hátha történik valami csoda esetleg steamen is letölthetõ lesz hamarosan.

Fpocok
Kivéve ha giftként veszed, akkor steamen keresztül el tudod ajándékozni. Ha magadnak akarod, akkor persze ne giftként vedd.

Fpocok
Ha steamen veszel, akkor magától hozzáadja a librarydba... de miért vennél kurva drágán steamen, amikor máshol biztos olcsóbb.

valaki megvette steamen? a keyt hol kapta meg?

wááá alig várom már , hogy induljon.
steamen mind a 3 reward el lett érve.
szóval elég sok mindennel fogok kezdeni még úgy is , hogy simát veszek csak.

(nem teljes lista csak amit fontosnak vagy használhatónak találok)
arkfall codokból:
+2 INVENTORY SLOTS
BONUS ARK SALVAGE
BASIC LOCK BOX
+4 INVENTORY SLOTS
“SCAVENGER” EGO PERK

steam:
3 day xp boost
Steam Exclusive Weapon “Phoenix” sniper rifle
(nem tudom a statjait szóval lehet semmire sem lesz jó)
Red Dodge Challenger

+5 inventory slots
A-Tex Growler (elvileg a jobbik quad)

Lock box
+5 additional inventory slots
7 day XP boost
RM Nomad M4 (kocsi)

Omlás
Mivel konzolokon is fog operálni ezért eléggé ahhoz fejlesztették az egész UI-t szokni kell az biztos 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

41%-nál jár a reward 3 szal össze fog jönni.
steames vásárlás mellet döntöttem ezért.
csak szerintem volt siralmas a chat rendszere a játéknak?
nem mintha lenne idõ írogatni.

A sorozatban a játék történései csak közvetetten lesznek megemlítve (pl. Detroitban ez és ez történt), a játékosok közül pedig a kiemelkedõknek akár juthat külön szerep is (pl. a legjobb k/d arányú sniper, Brooklyn, sorozatban különálló karakterként, vagy említésként "hallottam az ottani ellenállás vezetõjérõl) kaphat screentime-ot.

Omlás
A játékban a sorozattal kapcsolatos küldetések teljesen külön szálon mennek a karakteren fõ történetszálától. A sorozattal összekapcsolás csak egy kis extra hangulat a játék megél a sorozat nélkül is.

Részemrõl preorderelve :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

ahogy nézem steamen simán összejön a 3. reward is.

akarunk erõltetni magyar klánt vagy mit ?
társaságot keresek kezdéshez fõleg.
ts , skype elõny.

Részemrõl már ment egy preorder és klántársaim közül 4 ember biztos, hogy szintén kezd 2-án. Vagyis egy csapatra való játékos már megvan! 😊

Hm, a +10 inventory slot, a Storm Legion meg pláne jól hangzik, de perpill nincs 50 euróm rá 😞

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Anthrax
Csak egy példa ebbõl az évbõl 10 rész legyártva Zero Hourból 4 után kaszálták és csak valamikor késõbb vetítik le.

Az,hogy a játékba történtek kövessék sorozatot nem lehetséges vagy legalábbis nagyobb csúszásokkal, mert p. ahogy írták itt is le van gyártva az elsõ évad, második évadba lehetne berakni azt ami történni fog játékban, de az meg 1 éves csúszással, ki emlékezne rá,hogy mi történt játékban 1 évvel ezelõtt, ha még játszani fogja valaki akkor.

A játékhoz ugyanúgy kell Trion account, a kódok is oda kellenek.