1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
-
#587 esc és nem tudom milyen gomb billen és egyből átvált másik loadoutra. Jobb, mint állandóan pakolgatni mindent :) -
#586 Toltam ma egy kicsit. Hát a sima questek tényleg elég ótvar generic mmo questek viszont a kocsikázás meg az assi része nagyon el lett találva. Legjobb fajta TPS-ek között van az irányítás meg a lövölde terén. Előbb voltam nagy arkfallon, olyasmi ez, mint a riftek riftbe. Volt vagy 40 ember, mindenfelé ezer robbanás, elég látványos volt és ami megdöbbentőbb az az, ahogy futott. 50 fps alá nem is ment a mutató max beállításokon és egész pofásan nézett ki, főleg a robbanások/fények. Motorja a játéknak az egyik legsimább, amit láttam, főleg MMOk között. UIval nekem nincs bajom, mert kontrollerrel tökéletes, a rendszereket meg tanulom/szokom. Nem rossz ez nem rossz... -
#585 bazz, akkor a fenenek van benne lodout..:P
-
Skill #584 nektek a loadoutban nem változtatja meg a perkeket? -
#583 Én kontrollerrel tolom, úgy tökéletes az UI :D
Loadoutot meg nem lehet váltani gombbal egyelőre -
#582 HELP: hogy tudok loadout-t valtani?? senki nem vagja? -
#581 8k huf-rt megeri szerintem, pvp-t meg nem probaltam, (tegnap vettem meg), grafika szerintem kiraly, tetszik a posztapokaliptikus taj stb, nem fog lekotni napi 4 oraban, de konnyed szorakozasra idealis lehet, mondjuk ui chat rendszer egyenlore kuka:) -
#580 Jockey megvetted ? Neked hogy tetszik ? pvp milyen ? -
#579 #575 -
HyperMonkey #578 Az 5 DLC ami most van abban pályák vannak és 40 euro. -
#577 kernek segitseget: hogy lehet gyors loadout-t valtoztani ingame? nem jovok ra egyenlore -
#576 hmm. -
#575 Olvasd már el
What’s our DLC plan? – I’ve seen a lot of you mention this and this is material for an entire blog post because there is so much I want to talk about. However, let’s be short. There are at least 5 DLCs this year. They all have a free and paid component. We do not want to segregate our playerbase so we always want everybody be able to participate and play with friends. The free part is features and content, the paid part is essentially, say, access to a new playable species with a bundle of stuff with it. The upcoming TV tie-ins aren’t DLCs that cost either. It’s all yours.
-
#574 Ahha... azért lehet hozzá venni season passt.
Rossz hírem van sajnos... -
#573 Minden ficsőr és content update a DLCbe INGYENES lesz. Blogon el lehet olvasni. Tehát, ha lesz új terület, az is ingyen lesz. Új faj, kozmetikai cuccok stb, ilyenek lesznek fizetősek. -
dregnarr1 #572 Ne MMO-hoz hasonlítsd, többször el lett mondva. Planetside 2-t vedd alapul.
DLC-s megoldásnak meg ott a Battlefield 3, ugyanezt csinálják. -
HyperMonkey #571 Akkor ahogy mondtam neked, részemről ennyi lesz a game. Az rendben hogy adnak ki fizetős DLC-t, de azért az nem kicsit pofátlanság, hogy adnak egy kb 3-4 nap alatt bejárható területet, a többit meg vedd meg DLC formájában. Ez az évszázad lehúzása lenne, a Trion-tól nem várnék ilyet.
Az 5 DLC (amiben ugye van terület) 40EUR. nehogy már egy hét után még fizessek hogy újabb területek nyíljanak meg. Bármilyen ingyenes játékban (a LOTRO-t kivéve talán) a területek megvannak minden játékosnak. -
Ackronikon #570 Lehetséges, hogy ennyi mert 5 DLC pályára szóló csomagot lehet venni ugyebár a Trion oldalán, lehet hogy az a következő csomag :D -
HyperMonkey #569 Hát az elég baj, mert a béta hétvége alatt bejártam az egészet. -
Since #568 Engem is vegyetek fel. Ingame : Since -
Skill #567 nincs kit. munkatárs hazament. szóval maradt a defiance. -
#566 Ez kicsit úgy hangzott, mintha a melóba mennél írtani :D -
Skill #565 elegem lett mára a melóból megyek irtani.
aki jönne vegyen fel játékban : skill
esetleg ts , ha nincs meg a cím írj privátot és adom az adatokat.
továbbá aki klánt keres azt tudom invelni egy vegyes klánba (amit csak a boostok miatt csináltak +7% mindenre xp , loot stb.
ui: mindenki kapcsolja ki a voice chatet a beállításokban ha nem akarja , hogy hallják mások ahogy az asszonyt ... =) -
#564 Szerintem a map a jelenleg bejárható területet mutatja de ha tévednék majd valaki kijavít :]. -
#563 15én meg rá egy hétre is lesz egy -
HyperMonkey #562 Hamarosan érkezik az első javítás -
Lemming #561 Még egy tipp:
Van Destroy button is az inventory screenen, jobb alul talán, lehet az segít.
Ha ez se megy javaslom a supportnak írást. :)
-
HyperMonkey #560 Ezek a lockbox-ok csak a "vendor ládából" beszerezhetők, vagy lootként is eshet? -
Since #559 Mint említettem van rengeteg itemem amit nemtudok eladni, nemtudom szétbontani és nemtudom kitörölni az inventorymból. Megnézem neten hátha írnak róla valamit.
Elkezdem próbálgatni a tier3-as boxokat. -
Skill #558 t3 dobozt ajánlják a hivatalos fórumon is a játékosok.
klánba invelni tudok de ez a klán csak boostok miatt van ha ez elég valakinek az szóljon. vegyes klán szóval angol a fő chaten.
nem is gond. mert van ts szerver . kértem szobát .akinek kell az ip az írjon egy privátot és küldöm az adatokat. nyugodtan adjátok meg havernak is. amikor játszok én feljárok. -
Lemming #557 Ami MOD azt nem lehet bezúzni csak eladni. (Értelemszerűen sell menü az árus bódénál.)
Ami valamelyik loadout slotban van nem lehet eladni se Salvage Matrixban lebontani. (Emiatt nem lehet modot se varázsolni loadoutban equipelt fegyverre, se semmit nem lehet vele kezdeni. Érdemes 1 csere bármi fegyvert tartani emiatt.)
Nekem eddig nem volt ezzel bajom.
Tier 4 lockbox meg szerintem nem éri meg, a Tier 3 ár/érték arányban jobbnak tűnik. (Leírásban meg nincs, hogy T4 fixen kék/lila cucokat adna.) -
Since #556 Nemtudom azokat az itemekt bezúzni meg eladni sem... De még törölni sem tudom az inventorymból...
Nemtudjátok hogy van-e esetleg lockobox ahol tárolni tudnék egy két cuccot? -
HyperMonkey #555 Köszi. És a terület dolog? Remélem nem csak akkora a map hogy az alapterület + San Francisco? -
#554 Ezek vannak elvileg. Bővebb infó Defiance wiki
Commandeer Cronkhite
Explosions 101
Island of Lost Soldiers
Liberate the Lost
The Motherlode
Soleptor Excavation and Scrapworks Salvage -
HyperMonkey #553 Jaaa hogy ott...
Köszönet.
Van ez a coop móka. De mindig csak azt a Lost izét adja. nagyon tetszik, de van több pálya?
A másik kérdés hogy én a bétában bejártam San Francisco-t is. Van még ezen kívül is terület vagy ennyi az össz térkép ami most is látszik? -
#552 Salvage Matrix-ban lehet szétszedni is nem csak fejleszteni "Breakdown to Resources" opcióval. -
HyperMonkey #551 bezúzni? Azt hogy kell? -
#550 Amit nem tudsz eladni azt nem tudod bezúzni esetleg ? Én is belefutottam az elején ilyen cuccokba de vagy eladtam vagy bezúztam őket helyet foglalni nem maradt egy sem.
Tier boxok random dropp rendszerének köszönhetően igencsak nagy mák is kell a jó dropphoz belőle :D Bétában az első 2 ládában amit nyitottam volt 2 lila meg egy "legendary" :D amióta játszok nyitottam párat én is és talán a kék gránátvetőn kívül amit használok semmi értékelhető nem esett. Ez ilyen :] -
Since #549 Igazából nekem egy problémám és egy hozzászlásom lenne.
Probléma : Nemtudok bizonyos itemeket eladni, törölni, felesegesen foglalják a helyet
Ti szoktatok Tier 4es Boxokat vásárolni? Nekem már ez a 5. (400 körüli EGO), és szinte semmit nem dobott amit használnék. Egyszer adott egy lila AR az összes MOD lehetőséggel de egyébként meg semmi. Nálatok mi a helyzet? -
#548 Jah a lényeget elfelejtettem:
Overcharge köré építek jelenleg.
Egyelőre 3 loadouttal operálok:
1, assault + gránátvető
2, sniper + rakétavető
3, bmg + shoti
Helyzettől függően váltogatom mikor mi kell :) de egy húzósabb nagy event alatt általában ha nincs szerencsém és nincs a közelben ammo az egész arzenált nullázom lőszer ügyileg :D