Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A déli terület San Francisco? A bétában voltam ott, hangulatos csak nem úgy néz ki mintha egy metropolisz romjai lennének, kis házak romjai vannak csak elszórtan. Jó lenne valami nagyváros romjai közt kalandozni 😊

ma a srácnak panaszkodtam, hogy már utálok vezetni.
erre mondta , hogy mért nem használom a fast travelt?
(térképen 2x rányomsz a kék jelre és bárhonnan oda visz instant)
mondom mi a fax? jó tudni!
http://prntscr.com/zcg5x

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

a nagy arkfallok nem olyan gyakorik. az 5 kulcs (amibõl 64 kell a tier 4 dobozhoz) meg a 11k xp azért segít. meg mintha kapnék 3000 ark salvagét is ami még 3 key.

sajnos egy kezemen meg tudom számolni , hány használható fegyvert kaptam questbõl. a dobozból is kb ennyit. mondjuk 208k ark salvagét tettem félre eddig "high" lvlre.

igen majdnem indulástól. ma partyztam egy 900+as egos emberrel 😮

azért nem használom az elvileg jobbat. mert sokszor kell tárat cserélni.
1 tárral a déli területen 1et tudok megölni jó esetben 2õt.
a másikkal 110es tárával meg 3mat is vagy akár egy robotot is leszedek.

délen elég kemény a helyzet. =)

Prince23
Inkább haladok a side, episode, és sztori küldetésekkel. már vannak jobb tárgyak.
Az Egód viszont jó magas, gondolom premiertõl tolod.

Annyira nem vágom a statokat, de miért a bal oldalit használod/upgrade-eled, amikor látszólag a jobb oldali fegyó jobb?

kár hogy nincs ah. a jobb oldalit simán eladnám.
http://prntscr.com/zarmb

egy javaslat:
aki tud mennyen arkfall eventekre. (ahol a 4-5 kicsi után jön egy nagy)
mert 2 lootot is kapsz + 7000-11000xpt +4-7 kulcsot teljesítménytõl függõen. (csak a nagynál)
lehet szerencsétlen vagyok de eddig csak gránátot és pajzsot kaptam de elég jókat.
egyenlõre a kicsi arkfallokra menni nincs értelme szerintem. néha esik egy egy zöld ittem de kb ennyi. van, hogy xpt se kapok , nincs sebzés lista se a végén.

prince ha akarod adok egy ilyen pajzsot : http://prntscr.com/zabcj
(most találtam egy ugyan ilyet de 510 egosat , nem is értem ezt)

Prince23
Itt szoktam streamelni a defiance-t is:

twitch.tv

a bloom szerintem az , hogy menyire tágul a célkereszt.
ami nekem nem gond mert 2 variáció van:
1. közel az ellenfél lényegében el se lehet véteni akkor nyomom a lövést és célzok amennyire lehet.
2. távol van és kis sorozatokat lövök és akkor nem vét sokat.

btw, akit érdekel a játék zenéje, az groovesharkon megtalálja.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

természetes lövedékszóródás.

Én a bétában próbáltam ezt a nagy gépfegyvert és a kisebbet is. Én úgy vettem észre hogy a kisebb pontosabb, kisebb a szórása. Plusz a nagyobb használatáál iszonyat remeg a kép. nem lehet ezt a remegést kikapcsolni? Én is a nagyobbal mentem volna ahogy te, de agyfaszt kaptam hogy lövésnél remeg nagyon.

Mi az a "bloom" stat?

kép sajnos csak így megy :
http://prntscr.com/z9tls

ja és nagy arkfall event után kaptam 2 darab lila cuccot.
persze mind2 gránát de elég jók szóval nem panaszkodom!

ezzel a csodával irtom a népet.
tár kapacitás növelve lett moddal + overchargal megyek most és így nagyon állat.

nem tudom mennyire számít, hogy valaki high ego vagy sem. de mehetünk együtt. sokkal jobb.
tegnap egy sráccal összeálltunk és daráltuk a questeket.
arra kell figyelni, hogy nem minden quest dolog megy közösen.
van mikor mind a 2 embernek meg kell csinálnia mondjuk egy számítógép heckelést.

nekem valahogy sikerült na-re. szóval ma újrakezdhettem. =)

500 egonál megnyílt az 5. perk slot is . de még mindig nem esküdnék meg arra, hogy ego függõ.

elvileg a fõ questeket befejeztem. 5-6x tuti újra kellet kezdenem a boss fightot. (az ön felkeltéseket nem számolva)
495 egonál vagyok 4 perk slotom van =(
mákoltam egy light mashine gunt. nagyon szór de 90-es tára van és ha sorozatokat lövök nincs gond. így 3 ellenfelet végre le tudok szedni!

Kipróbálás holnapra marad, 3,5 óra letöltés utána (nincs lassú netem) megvan most kb 20 perc patchelés, én meg hulla vagyok majd holnap meló utána tesztelés.
Na jó most újra megy ahogy nézem kb 2-3 óra alatt meglesz az a pár giga
MI az isten van a letöltéssel?? nem jön semmi. 1x nem volt elég hely a vinyón persze én is megnézhettem volna de mondjuk szólhatott volna ez elején persze kezdhettem elölrõl most meg már másodjára áll le
eura mentem. gondolom a többiek is.

TDC Geronimo
Még gondolkodom rajta. Meg attól is függ melyik ismerõs venné meg.

Kontroller support miatt mondjuk kapnak egy pluszt :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Toiod Gero?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Halihó,

ÉN is megvettem most töltöm. HÜlye kérdés de külön szerverek vannak? Ha igen van preferált szerver?
tököm kivan. 2000xps missióért öljek meg kb 30 dark mather tagot.
pajzsal jönnek . van amelyik védõmezõt csinál. a snipernek láthatatlansága van. tömegesen vannak. asszem megyek arkfallozni kezdõre . de hogy mibõl lesz értelmes fegyverem. 1 sorozatból 1et ölök meg és ha jól célzok egyet lesebzek 3/4 életre.

TDC Geronimo
Hát szerintem max annyiban "hasonlít" hogy lövöldözõs, sok fegyverrel meg repkednek a dmg számok 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DummyBoy
Kérdés a játékosoktól:

Engem ez a game (Sokat nem láttam még belõle ugyan ...) nagyon emlékeztet a Borderlands-re. Sõt sok helyen olvastam, hogy igen hasonló.

Igaz ez? Fõleg aki játszott a BL-ekkel, az hogy érzi? (Természetesen nem a grafikára gondolok most 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kérdés hogy meddig élvezed. Vagy más. Vagy én.

Úgy látszik, a wow óta a legtöbb embernek nincs olyan MMO amit akár évekig tolna megfelelõ lelkesedéssel. Persze vannak olyanok akik LOTRO-znak évek óta vagy Rift stb, de egy MMO-nak sincs már meg az évekig megtartó ereje. Lehet hogy azért mert telített a piac, egymásba érnek az MMO megjelenések, de én úgy látom, hogy a legjobb MMO-k is fél, egy évig tartanak ki a tömegeknek. Itt van pl a GW2, nem kicsit hagyott alább a lelkesedés a legtöbb embernek. Kíváncsi vagyok, lesz-e még olyan MMO ami megjelenik és évekig kitart mint a wow, vagy még talán az Eve Online ilyen.

igazán beinvelhetnétek =)
Skill néven vagyok elég gyakran.
a chet nekem is rossznak tûnt.
enter és írhatsz arra a csatira amire be vagy állítva. mi kell még?
amúgy sincs idõ sokat írni. a voice chat viszont érdekelne , hogy milyen.

egy szóval pont mint az swtorban kiadáskor. 😉

a guild egy közösség, amelyen belül (jobb esetben) kommunikáció folyik. most jött ki a játék, én tele vagyok hülye és még hülyébb kérdésekkel, és amint oly találóan megjegyezted, a csetet senki sem használja.

Kövezzetek meg, de a játék jelenlegi rendszerében nem látom értelmét klánba tartozni. Félreértés ne essék, annyi elõnye lenne, hogy összefogná a magyar közösséget, de egyéb funkció nincsenek. Már maga a klán chat, de inkább általánosan maga az ingame chat borzalmasan körülményes és szinte senki nem is használja.

Klán funkciók mint olyanok nem léteznek, még egy nyomorul /tell -t sem
lehet írni az azonos klánban lévõknek, csak és kizárólag a klán csatorna mûködik.

Egy közös voice chat (ts, ventri, bármi más) sokkal hasznosabb lenne és egyszerûbb lenne a kommunikáció.

Persze jó, hogy pont én írom ezeket, mert a TOR-s és GW2 csapatunkból páran már játszunk a Defiance-al és csináltunk is klánt, de jelen állás szerint nem látjuk sok hasznát. 😊

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

az nekem is kéne. gondolkodom, hogy csinálok egyet. aztán lesz ami lesz alapon. van egyáltalán magyar klán?
akit invelhetek klánba majd az dobjon már egy invet. ha összejön 5-10 ember csinálok .

Én tegnap kb. 30 percet játszottam. Buggal ilyen rövid idõ alatt még nem találkoztam. Grafika rendben. Nekem így elsõre tetszik a játék de majd a 7 végén ha hosszabb idõre is beletudok mélyülni kiderül. Ja és én XBOX vezérlõvel játszom és teljesen rendben van.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Torzonborz
Hmm ennyiért már lehet elfilózom a vásárláson.

Omlás ha vagy , véleményt pls az eddigi tapasztalatokról . 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

wtb guild invite. 😊

itt meg 7800.- és rögtön vagy max 1 óra után kapod a kulcsot.
http://mo-keys.com/

nem baj az, ha egy játék nehéz... 😊

Gamefly-on ~ 10.000 Ft a GFDAPR20UK kuponnal.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

az a baj , hogy vannak dolgok amiken nem lehet változtatni egy mmoban. amúgy meg lehet én vagyok a béna , meg szar a felszerelésem, de engem néha simán szétszednek. sajnos van hogy 2 tár kell egy egy ellenségbe és mellette van még pár másik is.
sok dologban igaza van én még is élvezem.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

noh megvettem én is.

Esetleg valami magyar guild van a játékban?

mivel sokat haltam lecseréltem a cloak-ot deckoy-ra. megérte. igaz még kitettem pár perket ami csökkentheti a halálozások számát.
pvpben sajnos nehezen használható mert csak megy elõre és megáll fedezékben. ami nem lenne rossz ha fél fedezék lenne azaz kicsit kilátszik, de simán beáll a sarokra. amikor viszont bejön az nagyon durva! kimegy , ellen ráugrik mi meg látjuk merre az ellenfél. pveben tauntolja az ellenségeket szóval amíg él senki nem törõdik azzal, hogy irtod õket.
pvp miatt még betettem, hogy inviseseket felfedje a deckoy , ritkán látom csak elõnyét mert 30m a range csak.

Várom szeretettel a véleményt 😊

Omlás hozzászólását várom még, kíváncsi vagyok mit lát.

Már megoldodott a problémám. :-) Este remélem már kitudom próbálni.

lövöldözöl . elég sokat.
nagy a terület azért is kell kocsi/ quad .
küldetések : lövöldözzél és piszkálj meg valamit.
a fõ történet száll tetszik . de mint mindennek itt is az az alapja , hogy lõj halomra rossz fiúkat.
pvp nekem nagyon bejön. bár eddig csak 3 mapot láttam.
két talán 8v8 map ahol a killekkel lehet nyerni meg egy 16v16 zászlófoglalós.

Sziasztok, láttam hogy meg jelent a játék, és érdeklõdnék kíváncsiságból.
Milyen maga a játék menet, mekkora a bejárható terület, mi a lényeg vagy változatosak e a küldetések?
Hmm meg ha a pvp-rõl ejtenétek pár szót, meg köszönném.
Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
oh vettem még egy tier 4 lock boxot.
3 igen három shotgun volt benne. WÁÁÁÁ.
játékban skill néven vagyok ha valaki unja már egyedül.