1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Since
    Oh nincsen valakinek egy jó Sniper puskája? Olyan 500 körüli kellene...
  • Since
    Ez szeritnem azt jelentené, hogy tárcserénél előbb használhatod az EGO-dat, magyarul a Cd-je valamennyivel (talán másodpercel?) csökken. Ez perk megtalálható decoy alatt is, és szerintem a többi alatt is.
  • Skill
    ha távol van sorozatokat lövök szóval kevés megy mellé.
    ami durva , hogy az overcharge alatt nincs vagy minimális a visszarúgás vagy mi a szösz. szóval azokat a perkeket tettem be ami növeli az idejét vagy csökkenti a cdjét.
    ezt valaki értelmezné nekem :
    Description
    Fully reloading a weapon recharges your EGO Power

azaz csak akkor ha teljesen kilövöm a tárat? mert akkor pvpben még se olyan jó =(
  • Omlás
    Nem elhanyagolandó a tűzgyorsasága sem a fegyvernek mert oké, hogy 400 a sebzés HA betalál! csak mennyire pontos és mennyire gyors ? újratöltési idő? visszarúgás? szórás? kritikus sebzés? ezek sem elhanyagolandó szempontok ugyebár :)
    Ahogy én néztem a megadott sebzés az a fegyver találati sebzése. Tapasztalatom pedig az volt, hogy sokkal lassabban öltem pl egy nagyobb sebzésű 3-as sorozatú assaultal mint egy kisebb sebzésű de full automata assaultal. Mondjuk engem special irritál a 3-as sorozat ezért nem is használom :D

Amúgy meg móka része a lényeg így nagyon nem kalkulálgatom a sebzést érzésre választok amivel jól haladok azt használom amivel nem azt bezúzom és kész :D
  • Skill
    pvpre kezdtem el hasonló assaultot használni. elegem lett abból, hogy ami kicsit messzebb van már nem tudom rendesen sebezni.
    aztán valahogy úgy jött, hogy már az uzit nem is nagyon veszem elő.
    annyi viszont a gondom , hogy a sebzése valami 220 míg 3 sorozatosnak 370!
    aztán jön a képbe a light mashine gun ami 400+.
    jó lenne valami dps calkulátor a fegyverekre. értem én , hogy különböznek,
    de 150 sebzésnyit?
  • Omlás
    Persze hogy játékosa válogatja.
    Itt a jó példa pl én egyáltalán nem tudtam haladni a 3-as sorozatos assaultal, lmg meg csak és kizárólag ark fall eventen ha kifogyok minden másból :D amúgy nem szeretem nem fekszik, legalábbis amilyeneket eddig találtam de lehet össze tud modolgatni az ember valami finomat csak ebbe meg még nem mentem bele.
    Nagyrészt hagyományos assaultal megyek (darál amíg nyomom a gombot vagy kinem fogy xD ha akarok rövid sorozatot az magamnak szabályzom ) meg gl-el + normál gránát. Ezzel a kombóval általában sikeresen tudok haladni a mappon :D coop esetén amit a helyzet megkíván :] pvp-ről nem nyilatkozom még mindig :D
  • Skill
    fő küldetések , pvp , arkfallokkal xpztem 600ig kb . utána meg acsiztam meg co op.
    az , hogy valakinek mi volt könnyű vagy mi nem az ember , perk és , hogy milyen fegyvert talált. nekem pl rengeteget segített egy 3 lövést leadó assault rifle valami 350+ sebzéssel amivel nagyon jól lehetett haladni.
    aztán meg bemákoltam a light mashine gunt.
  • Omlás
    Azt is írtam tudtommal, hogy nekem nem volt ez azt nem zárja ki, hogy a probléma nem létezett/létezik ;] Volt nekem is már nem egy olyan problémám játékok esetén ami nekem volt másoknak nem. Ilyen ez a popszakma :]
  • Fpocok
    Attól, hogy neked nem volt gond, másoknak még volt.
    Nekem is volt pl.
    Mindenesetre milyen rendesek már, hogy házhoz vitték neki :D
  • Omlás
    Hát nem tudom igaz találkoztam necces mellék küldetésekkel én is de idegesítővel még nem. Vannak amik relatíve ismétlődnek azok kicsit unalmasak, volt olyan is amiben meghaltam párszor mert nem figyeltem de mindig ki lehet valamit taktikázni, hogy ne haljon meg az ember, az agyatlan megyek lövök darálok az többnyire itt is egyenlő a halállal :D :D jó az ha van néha kihívás :)
    Én pl azt vettem észre egy csomó játékos nem is figyel az ellenfelek gyenge pontjára csak ész nélkül lő... Pedig ahogy észrevettem minden szívatós ellenfélnek van legalább egy olyan pontja vagy a támadásában egy olyan pillanat, hogy ha akkor és ott lövöd meg ahol kell akkor kicsit bekábul és lehet osztani bele a sebzést elég szépen minden veszély nélkül. Ark Fall eventeknél pl sokkal gyorsabban lehetne haladni a nagy bogarak esetében pl mikor két lábra áll és készül a maga elé lecsapó "robbantásra" ha akkor nem a mellkasát lövöd (99%-ban azt lövik...) hanem a fejét (száját) és pont jókor akkor a szájában robban a cucc és összecsúszik és bekábul jó pár másodpercre. Event alatt ilyet kb talán 2x láttam... a föld alá bújók esetében is érvényes ez szintén a pofáját lövöd simán berobbantod a cuccot a szájában és elég nagy sebzést kap stbstb..
  • HyperMonkey
    Hangulatra jó a game, de néha agyfaszt kapok a küldiktől. tegnap egy gátat kellett felderíteni, majd egy szerelőt kísérgetni. Jött 3-4 pajzsos mókus, 2 lángszórós törpe meg egy olyan nagy valami aminek pillanatok alatt visszatöltődik a pajzsa. Kinyírtak, mondom nem helyben éledek hogy legyen időm taktikázni. X-et nyomtam, és kb 5 méterre keltem, instant ledaráltak megint. vagy ötször haltam mire gyorsan egyesével a halál előtt egyet-egyet lelőttem. Elég nagy faszság az ilyen, és nem az első. Meg amikor a hellbugok hada jön, 10-15 kicsi, 2 normál warrior meg 2 elit warrior, plusz messziről lövöldöz 2 repülő szar. Na elegem is lett, majd ma nekifutok.

Oké hogy csapatjáték, de nem sokan tolják szerintem és nem is volt senki a környéken sem.
  • Omlás
    Defiance kulcs 8000Ft

#614 : Bírom Joe-t általában egy véleményen vagyok vele de most nem teljesen értek vele egyet :]
    Legalábbis ezekbe a jelenségekbe én nem futottam bele :] patchelős hibába és letöltés hibába pl egyáltalán nem futottam bele. Login hibám volt de azt megoldotta a jelszóváltás. Letöltési sebességem is rendben volt. Konzolos dolgokról nem tudok nyilatkozni :D
    Mondjuk az elején írja is, hogy a BETA tapasztalatok. Kíváncsi leszek a tényleges review-re :)
  • Jockey
    hát nemtom, én két napja töltöttem le és hiba nélkül jött le, azóta is tökéletsen fut, béta alapján sírni szimplán faszság szvsz és gagyi módja a népszerűséghajhászásnak..
  • Fpocok
    A letöltős résszel egyetértek... én kétszer töltöttem le, mindkétszer más miatt volt játszhatatlan.

• Since
    Nekem kb. 500 az EGO-m most gonodlkozok valami Sniperes buildre ugyanis részben azt használok. Alapesetben Main Questeket csináltál XP szerzésre?
  • Skill
    ego tervező. kicsit talán jobb mint a másik:
    http://frdc.fr/ego/1.1/
  • Jockey
    hmm nem rossz ez, most kicsit pvpztem is, de meg nem alakult ki a jo fegyverkombinaciom:)
  • Skill
    450 kulcsom volt. háát lehet rászokom a t4es dobozra.
    kevesebbet kell takarítani. =)
    van egy halom egész értelmes fegyver de nem férek tőlük.
    tiszta gáz. szétzúzni , eladni nincs szívem de másnak se nagyon tudom adni mert 1k egosak.
    az egészből a lentebbi narancs shoti esett csak. a többi kék , zöld és pár lila.
    ez a gránát még érdemel egy kis figyelmet : http://prntscr.com/zx7u2
    gyorsan robban és magas a minimum sebzése. már így is sokszor öltem gránáttal pvpben de így még több lesz már látom.
  • Skill
    elfogadtam.
    tier 3 dobozból első narancssárga cuccom persze , hogy egy shotgun.
    a számomra nem túl hasznos fajtából. (1 nagy lövedéket lő)
    http://prntscr.com/zwszi
    vendor azért szép pénzt ad érte
  • foxxi
    Elvileg felvettelek
  • foxxi
    Aham
  • Skill
    eu pc szerver? nem talál a játék keresője.
  • Skill
    ding ego 1000
    http://prntscr.com/zwnql
    aki co opozna , questelne (első 2 terület kivételével) , esetleg klánba lépne (boostok miatt) vagy a ts címe kell az írjon rám itt vagy vegyen fel játékban : skill
  • foxxi
    KisCsaj néven én is megérkeztem
  • Omlás
    Mindegyik coop pályának meg van a maga kis története.
  • Prince23
    Jól látom hogy külön coop sztorija van? zárt pályákon kell menni 4 fővel... N bill lenyomás után lehet kapcsolodni ilyen coop szerverekre...

Szal emellett a sztori vonal mellé még beépítettek egy külön coop sztorit?
  • Omlás
    Hát nem tudom esetleg ha 0-24-ben játszol 3-4 napig bejárod az egész placc minden zegzugát de amúgy kötve hiszem :D elég nagy azért van mit bejárni.
  • TDC Geronimo
    Értem köszi
  • Skill
    tudsz teleportálni clán tag , party tag vagy friend mellé.
    partyba lehet hívni a másikat és látja merre vagy radaron.
    fő questeknél még használni kell néha a join phase opciót. (ha egyikőtöknek kész akkor annak kell használnia, hogy a másikkal egy questre tegye be)
    partyt meg egy co opba vagy pvp pályára rakja.
  • TDC Geronimo
    Tényleg itt a partyzás meg az egymással való játék hogy megy, mert ahogy elnéztem szerverválasztás nincs.
  • Skill
    végre! fél nap után megvan.
    http://prntscr.com/zvvu0
    az 1000 ego is már csak 1 óra kb.
  • TDC Geronimo
    Értem tehát a key egyelőre másra nem is kell csak a lockboxokra.
  • Skill
    lockboxot és modot tartalmazó dobozt tudsz venni érte.
    tier 3 lockbox elvileg a legkifizetődőbb. (játékosok szerint)
    ne várd meg míg eléred a max 75 kulcsot vagy menyit mindig költsd el.
  • TDC Geronimo
    salvage mire jó amúgy azon kívül, hogy pl keyeket lehet rajta venni. Ezeket a lockboxokat érdemes venni?
  • Skill
    agyfaszt kapok!
    próbálom megcsinálni azt az acsit ami ha megvan fekete kocsit kapok.
    a lényege , hogy az összes quados versenyen arany helyezést kell elérni.
    mindig jön valami gebasz. nem egyszer a végére elfáradtam 5perces kb és nekimentem valami fűszálnak amitől a gép megáll teljesen. persze az se ritka , hogy valami event kerül a pályára és akkor még kerülgesd azt is.
    minden esetre aki nekiáll ennek az acsinak az használja pár napig a quadot , hogy szokja + szerezzen xpt mert bizonyos szinteken kap speed bonust és hasonlókat. oh és a nitrot ami a shiften van tegye át mondjuk egérre. ;)
  • HyperMonkey
    Tegnap Skill-el party-ztunk kicsit, hát kurva jó volt, ezerszer jobb party-ban tolni (köszönet neki a segítségért és hogy miattam nem lett meg az 1000 ).

A másik dolog, a San Quentin küldit csináltuk, de bebugosodott, azt írta hogy bitosítsuk a dokkot, de már nem volt ott semmi ellen. Relogoltam, kirakott a pálya elejére de már másik feladattal, 4 tronyo kellett ugyanitt leállítani. Nem értem, mert ha kész lett volna a bebugosodott küldi akko jött volna a reward meg az átvezető videó. De semmi, viszont relog után már más küldit kaptam. Akkor most meglett vagy nem?
  • Jockey
    nem pakolgatok, jelenleg van 2 loadout-m, 2 kulon fegyverspeccel, eddig arra jottem ra ha nyomok egy L-t es folul atklikkelek azzal ok, de ez harc kozbe eleg szar, mert utneklonek kozbe..de ezek szerint ez meg a jovo zeneje..
  • foxxi
    Ma hozza a futár. Már várom
  • Fpocok
    Utállak te köcsög... most tökre megjött a kedven hozzá.
  • TDC Geronimo
    2 kép gyorsba arkfallról. Tiszta rift és elég nagy fun :)