Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
kernek segitseget: hogy lehet gyors loadout-t valtoztani ingame? nem jovok ra egyenlore

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fpocok
hmm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Olvasd már el

What’s our DLC plan? – I’ve seen a lot of you mention this and this is material for an entire blog post because there is so much I want to talk about. However, let’s be short. There are at least 5 DLCs this year. They all have a free and paid component. We do not want to segregate our playerbase so we always want everybody be able to participate and play with friends. The free part is features and content, the paid part is essentially, say, access to a new playable species with a bundle of stuff with it. The upcoming TV tie-ins aren’t DLCs that cost either. It’s all yours.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Ahha... azért lehet hozzá venni season passt.
Rossz hírem van sajnos...

TDC Geronimo
Minden ficsõr és content update a DLCbe INGYENES lesz. Blogon el lehet olvasni. Tehát, ha lesz új terület, az is ingyen lesz. Új faj, kozmetikai cuccok stb, ilyenek lesznek fizetõsek.

Ne MMO-hoz hasonlítsd, többször el lett mondva. Planetside 2-t vedd alapul.
DLC-s megoldásnak meg ott a Battlefield 3, ugyanezt csinálják.

Akkor ahogy mondtam neked, részemrõl ennyi lesz a game. Az rendben hogy adnak ki fizetõs DLC-t, de azért az nem kicsit pofátlanság, hogy adnak egy kb 3-4 nap alatt bejárható területet, a többit meg vedd meg DLC formájában. Ez az évszázad lehúzása lenne, a Trion-tól nem várnék ilyet.

Az 5 DLC (amiben ugye van terület) 40EUR. nehogy már egy hét után még fizessek hogy újabb területek nyíljanak meg. Bármilyen ingyenes játékban (a LOTRO-t kivéve talán) a területek megvannak minden játékosnak.

Lehetséges, hogy ennyi mert 5 DLC pályára szóló csomagot lehet venni ugyebár a Trion oldalán, lehet hogy az a következõ csomag 😄
Hát az elég baj, mert a béta hétvége alatt bejártam az egészet.

Engem is vegyetek fel. Ingame : Since

nincs kit. munkatárs hazament. szóval maradt a defiance.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Fpocok
Ez kicsit úgy hangzott, mintha a melóba mennél írtani 😄

elegem lett mára a melóból megyek irtani.
aki jönne vegyen fel játékban : skill
esetleg ts , ha nincs meg a cím írj privátot és adom az adatokat.
továbbá aki klánt keres azt tudom invelni egy vegyes klánba (amit csak a boostok miatt csináltak +7% mindenre xp , loot stb.

ui: mindenki kapcsolja ki a voice chatet a beállításokban ha nem akarja , hogy hallják mások ahogy az asszonyt ... =)

Omlás
Szerintem a map a jelenleg bejárható területet mutatja de ha tévednék majd valaki kijavít :].

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
15én meg rá egy hétre is lesz egy

Még egy tipp:
Van Destroy button is az inventory screenen, jobb alul talán, lehet az segít.

Ha ez se megy javaslom a supportnak írást. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ezek a lockbox-ok csak a "vendor ládából" beszerezhetõk, vagy lootként is eshet?

Mint említettem van rengeteg itemem amit nemtudok eladni, nemtudom szétbontani és nemtudom kitörölni az inventorymból. Megnézem neten hátha írnak róla valamit.

Elkezdem próbálgatni a tier3-as boxokat.

t3 dobozt ajánlják a hivatalos fórumon is a játékosok.
klánba invelni tudok de ez a klán csak boostok miatt van ha ez elég valakinek az szóljon. vegyes klán szóval angol a fõ chaten.
nem is gond. mert van ts szerver . kértem szobát .akinek kell az ip az írjon egy privátot és küldöm az adatokat. nyugodtan adjátok meg havernak is. amikor játszok én feljárok.

Ami MOD azt nem lehet bezúzni csak eladni. (Értelemszerûen sell menü az árus bódénál.)
Ami valamelyik loadout slotban van nem lehet eladni se Salvage Matrixban lebontani. (Emiatt nem lehet modot se varázsolni loadoutban equipelt fegyverre, se semmit nem lehet vele kezdeni. Érdemes 1 csere bármi fegyvert tartani emiatt.)

Nekem eddig nem volt ezzel bajom.
Tier 4 lockbox meg szerintem nem éri meg, a Tier 3 ár/érték arányban jobbnak tûnik. (Leírásban meg nincs, hogy T4 fixen kék/lila cucokat adna.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Nemtudom azokat az itemekt bezúzni meg eladni sem... De még törölni sem tudom az inventorymból...
Nemtudjátok hogy van-e esetleg lockobox ahol tárolni tudnék egy két cuccot?

Köszi. És a terület dolog? Remélem nem csak akkora a map hogy az alapterület + San Francisco?

Omlás
Ezek vannak elvileg. Bõvebb infó Defiance wiki

Commandeer Cronkhite
Explosions 101
Island of Lost Soldiers
Liberate the Lost
The Motherlode
Soleptor Excavation and Scrapworks Salvage

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jaaa hogy ott...
Köszönet.

Van ez a coop móka. De mindig csak azt a Lost izét adja. nagyon tetszik, de van több pálya?

A másik kérdés hogy én a bétában bejártam San Francisco-t is. Van még ezen kívül is terület vagy ennyi az össz térkép ami most is látszik?

Omlás
Salvage Matrix-ban lehet szétszedni is nem csak fejleszteni "Breakdown to Resources" opcióval.

bezúzni? Azt hogy kell?

Omlás
Amit nem tudsz eladni azt nem tudod bezúzni esetleg ? Én is belefutottam az elején ilyen cuccokba de vagy eladtam vagy bezúztam õket helyet foglalni nem maradt egy sem.

Tier boxok random dropp rendszerének köszönhetõen igencsak nagy mák is kell a jó dropphoz belõle 😄 Bétában az elsõ 2 ládában amit nyitottam volt 2 lila meg egy "legendary" 😄 amióta játszok nyitottam párat én is és talán a kék gránátvetõn kívül amit használok semmi értékelhetõ nem esett. Ez ilyen :]

Igazából nekem egy problémám és egy hozzászlásom lenne.
Probléma : Nemtudok bizonyos itemeket eladni, törölni, felesegesen foglalják a helyet
Ti szoktatok Tier 4es Boxokat vásárolni? Nekem már ez a 5. (400 körüli EGO), és szinte semmit nem dobott amit használnék. Egyszer adott egy lila AR az összes MOD lehetõséggel de egyébként meg semmi. Nálatok mi a helyzet?

Omlás
Jah a lényeget elfelejtettem:

Overcharge köré építek jelenleg.

Egyelõre 3 loadouttal operálok:

1, assault + gránátvetõ
2, sniper + rakétavetõ
3, bmg + shoti

Helyzettõl függõen váltogatom mikor mi kell 😊 de egy húzósabb nagy event alatt általában ha nincs szerencsém és nincs a közelben ammo az egész arzenált nullázom lõszer ügyileg 😄

Omlás
Hétvégén volt idõm relatíve aktívan játszani múlt hetem melóban elég sûrû volt :/

Én nagyon jól szórakozok. A történet elég jópofa a világ hangulatos, az mellék küldetések néha mókásak néha totál egyszerûek mint a faék nulla kreativitással bár engem nem zavar túlzottan.
Coop mappok szórakoztatóak, az Arkfall eventek szintén kivéve ha az ember neki áll farmolni õket mert akkor monoton és eléggé unalmas én általában csak akkor megyek ha kedvem van hozzá 😄 amúgy nem érzem szükségességét farmolni. 400+ EGO-nál járok de elég sokat bóklászok csak úgy a világban körbenézni erre arra árusokat lecsekkolni hátha épp eladó sorban van valami jó holmi 😊 PVP kicsit kaotikus nekem annyira nem is merültem még bele pár kört futottam meg egy shadow war de egyelõre nem izgat 😊

Grafikai problémákkal találkozok elég sokat azt nem tudom driver hiba vagy játék hiba de remélem gyorsan javítják mert elég idegesítõek az el el tûnõ textúrák néha. Amúgy nagyon élményromboló hibába eddig nem futottam bele, mondjuk nem is kerestem õket nem azért játszok 😄
2x álltam eddig sorba a hétvége folyamán de az sem volt több 1 percnél 😊
Talán ha 3-4 DC-m volt mióta kijött a játék ami annyira nem vészes.

A preordert nem bántam meg, számomra szórakoztató annyira a játék, hogy már megérte az árát.
Nagy vonalakban ennyi. :]

Omlás
Ha szereted a shooter játékokat meg a poszt apokaliptikus sci-fi világot akkor sanszos, hogy kellemesen el lehet vele szórakozni. Én szólóban is elég jól szórakozok meg cimborával is de ha a helyzet úgy hozza simán hozzácsapódok "arkfalltakarító" brigádhoz elég hangulatos mikor tömegesen vonulnak az emberek egyik helyszínrõl a másikra 😄 Mondjuk csak random bóklászni is szeretek a világban ha épp semmi komolyhoz nincs kedvem.

Coop mappok szerintem elég hangulatosak semmi extra dolog nincs bennük igazából de jópofák 😊

Mikro tranzakció engem hidegen hagy optikai dolgokat lehet shoppingolni meg különbözõ boostokat semmi zavaró elõnyt adó cucc nincs szerintem.

Aki csak pár órás mókázást tud egy játékra szánni az szerintem elég jól el tud szórakozni a játékkal.

Standard verzió 7990Ft

Na végre hogy benéztél ide 😊
Tesség hosszasan kifejteni a véleményed a játéról de MÁRIS!!! 😊

Omlás
Fraps ? 😊

Majd csatlakoznék én is a klánhoz. Kell valamit tudni róla? Full magyar, nemzetközi, van-e értelme (ahogy olvasom it nics), de hátha azóta kiderült az ellenkezõje stb...

azt nem tudom de én lusta vagyok és ezt használom:
http://app.prntscr.com/
hátránya , hogy a képet nem lehet linkelni vagy legalább is nem tudom , hogy hogyan kell.

Aki elárulja hogy kell screeshoot csinálni a játékban, az kap egy raklap tequilát és két 18 éves thaiföldi lányt.

igen, ez egy ismert bug. mászok fel ts-re.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

egyre gyakrabban vagyok toppon arkfallokon
http://prntscr.com/zn6ch

van ts szerver. akiket inveltem klánba annak küldöm a ts infot. akit még érdekel az írjon rám itt egy üzenetet.
ha nem kap választ vagy nem kapta meg az infot küldjön még 1 üzenetet.

elég gagyi valóban 😞 nem láttam én sem semmit bár fórumon olvastam h vmi bug sajnos
valamiért nem látom amit írtok. vagy nem is írtok?
esetleg nincs valami free ts szerver ahova fel lehetne járni?
mert ez így nagyon gagyi!

gyors volt, köszi 😊

wtb inv szintén. a kari neve velizar.

Én egy invet megköszönnék nem tudok rádírni vagy én vagyok béna vagy nem lehet 😄
Keldan néven játszom
nem csinálok. fölös ennyi emberért.
amúgy be tudok invelni bárkit egy klánba ami csak a boostok miatt van.
skill néven vagyok játékban.
vioce chatet meg offoljátok beállításoknál különben állandóan hallatszik a mikrofon.

Még nincs, de Skill csinálhatna egyet 😊

Nekem olyan bajságom van, hogy nem látom amit party chatre írok és azt sem amit más ír.

Van esetleg valami magyar csoportosulás / guild?

Tatyla
szerintem neked ez nem tetszene igazán

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA