1029
A Trion új játéka a SyFy Channel-el együttműködve
  • Vato84
    Hali!

Hol lehet beállítani azt a felszedett loot-ot ne tegye be rögtön használatba? Valami Hot Swap a neve, de sehol nem találom.
    Pláne coop -ben idegesítő, hogy átváltja a fegyót minden szemétre amit felszedek.

Előre is köszi a választ.

Jah és vegyetek fel nyugodtan játékban Vato84 néven vagyok.

Peace fellas ;)
  • Skill
    co opban lévő data recordok helyéről egy videó :
    http://www.youtube.com/watch?v=y40iZP7wKns
  • Skill
    alakul. ma is megismerkedtem pár emberrel és co opztunk. megcsináltunk pár co opos pursuitot is szóval volt értelme ma belogolni. mivel a chaten az írás néha látszik néha nem kénytelen voltam felvenni steamen is . ja és elég zavaró, hogy valamiért átváltott klán chatre insta közben (lehet én nyomtam meg az X-et véletlen) de totál elfelejtettem és lecsúsztam egy data recorderről emiatt =( (mert a klános voice chat ment).
  • darkling
    Green Man Gaming-en 30% kedvezmény van az alapjátékra és a Season pass-ra ezzel a kuponnal 15.-én 17.00-ig:
    GMG30-LLAKQ-WPPQZ
  • Skill
    ha valakinek kell társ tsen fent leszek. játékba szerintem egyedül már nem fogok menni.
  • Fpocok
    Nem sok jót mondott róla. 5pontot kapott.
  • Fpocok
  • Lemming
    Másolva innen:

[URL=http://forums.defiance.com/showthread.php?24199-The-quot-How-to-quot-Guide-For-when-your-in-the-Bay-area!]'Amolyan How To"[/URL]

Level 5000 Explained!
    We as players get Xp for a lot of things: Kills, Quests, Weapons and Pursuits(a combo of the rest)
    And with that Xp will be EGO levels and EGO points for unlocking perks and powers

But here's the math:

So to start lets look just at the bonus EGO levels you get just for finishing all the pursuits

Pursuits:
    Mount Tam – 65
    Madera – 65
    Marin – 70
    Sausalito – 65
    San Francisco – 65
    Co-op Maps – 105
    Arkfalls – 60
    Enemy Groups – 30
    Competitive Multiplayer – 180
    EGO Evolution – 95
    Combat – 180
    Vehicles – 100
    Reputation – 80
    Social – 40

Total = 1200

Next come weapons...

Weapons:
    13 weapon types
    19 level-ups each (1-20)
    4 EGO per levelup
    = 76 ego per guntype X 13 weapon types

Total = 988

Finally we have the perks and powers section

Perks/Powers:
    80 total perks that require 3 points to max (or 10 in game levels) = 2400
    IE: You jump 10 in game levels for ever experience bar fill and receive 1 ego point for that

4 Powers requiring 5 points each to max =200

Total = 2600

Totals

Pursuits = 1200
    Weapons = 988
    Perks/Powers = 2600
    Total = 4788

... And that leaves you with a little bit of fun and grinding left before hitting max level.

Thanks to 'Arkfalls' where I snagged most of this info from (find a link to their page below) but they included vehicles which DO NOT give you any XP upon leveling. Either way, seeing this made me feel justified in being a completionist and wanting to do all the pursuits now. lol

So, THAT seems to be why the level cap is 5000.
  • Lemming
    Pursuitok is akadnak, azokkal is lehet bohóckodni.
  • cain
    arkfall+shadow war.
  • Jockey
    hat annyit nekem se ért volna meg, de 8k-t megért:-)
  • HyperMonkey
    Nem várok wow szintű mélységet. A coop az párszor oké. De úgy hogy még lópöpös drop se nagyon jön csak néha 1-1 zöld cucc, event meg dögunalom, ha csináltad, tudod.
    A main küldiket meg minek újra csinálni ha egyszer már megcsináltad? Több terület és változatosabb küldetések kellettek volna. Na mindegy majd meglátjuk mi lesz. Személyes vélemény, de nekem nem érte meg a 60 EUR
  • Jockey
    pvp-el? coop-it csinalsz? eventre jársz?
    mellesleg aki olvasat a pecs nótszt, az látjak hogy uja csinálhatók a main küldik ha valaki végig vittew a storyt.
    továbbra is látni kell ez egy mmofps, ne várjatok mmo szintű mélységet
  • HyperMonkey
    Az összes (!) küldit megcsinálta Skill. Miből húzza fel 5k-ra az ego-t? Csalódott vagyok, elég gá hogy 2 hét alatt kivégezhető. A BF3 pvp only, ott a mapokat 100-szo végigtolod mert pvp-zel. A Defiance nem ilyen. Ha kész a map és a küldi akkor nincs mit csinálni.
  • Skill
    /cry on
    már nem igen tudok mit csinálni. ráadásul tényleg az van, hogy egy emberrel tudok tsen beszélni egy másik meg képes válaszolni ingame chatre. jó ma valakivel 1 egész co opot letoltunk .
    ez minden csak nem mmo. mindenki solozik én meg halálra unom magam. pedig még azt se lehet mondani, hogy kevesebb xpt kap vagy sokkal erősebbek az ellenfelek.
    /cry off.

mocsok módon random embereknek segítek. megyek valami nagyobb létesítménybe és segítek nekik ölni...
  • cain
    messze van azért még neki is az 5k ego. ;)
  • dregnarr1 #651
    Kedveskedés az eddigi kényelmetlenségekért:

Exclusive Launch-Only In-Game Title: Daredevil
    • 1-Week Weapons Skill Boost
    • 1-Week Scrip Boost
    • 1-Week Loot Boost
    • 1-Week XP Boost
  • Skill
    invtot elvileg akkor látod ha lenyomod a ctrlt. máshol nem tudom, hogy mutatja e.
  • Skill
    mentek megint az invitok , de nem reagáltál. melléd teleportáltam akkor sem. megyek data recordert gyűjteni. tsen fen vagyok.
  • dregnarr1 #648
    Battlefield-nél mi számít végigjátszásnak? Vagy Planetside-nál?
  • HyperMonkey
    Nagyon rákockultál az a baj akkor. De neked nem pár hét hanem 9 nap. Ennyi idő alatt kivégezted. Ennél egy MMO -nak hosszabbnak kéne lennie akkor is ha shooter. Egy single player game is van ilyen hosszú :S
  • Skill
    hát még tuti szopok a mini játékokkal egy darabig.
    aztán még sokat a co op mapokon az acsikért.
    amúgy meg jah kb ennyi. na de ne engem vegyél figyelembe.
    az ami nekem pár hét másoknak hónapok.
    amúgy lentebb írtam mik a lehetőségek még a játékban.

nekem tényleg az a legnegatívabb , hogy az online töltött időnek a 80%-át egyedül tolom és rohadt unalmas úgy . amikor viszont jön ismerős (akivel még beszélni is tudok a chaten legalább) elrepülnek az órák. questelünk , arkfall , co op.
  • cain
    fap-fap xD
  • HyperMonkey
    Nem mondod... Ennyi a játék?!? És most mit fogsz csinálni?
  • Skill
    simán nem látszik. azért van a ts mert ingame valahogy mindig van valami gond a chattel.
  • Since
    Oh nem is láttam... Elég rossz az UI, igaz szerintem portolták a konzol verzióról... Este 8 körül leszek megint.
    Ha jól emlékszem tegnap rád írtam, de nem jelent meg az üzenetem, úgyhogy nemtudom hogy én vagyok a béna vagy tényleg nem látszik / látszott amit írok :)
  • Skill
    párszor inveltelek de nem volt reakció.

oh yeah! összes quest kész . fő és mellék küldi is!
  • cain
    ez egy könnyű műfaj, annak minden velejárójával. a dinamikus content a shadow warok (pvp), és az arkfallok (pve), ezekért direkt felszerelés rewardot és tokeneket is kaphatsz, amit felszerelésre (direkt, vagy zsákbamacska fomrában) tudsz becserélni. a játék maga kiegészítőnek tökéletes. a pve magasabb szinten szólóban kellemesen nehéz.
  • Since
    Lenne kedve valakinek pursuit missionokat csinálni? Ingame name : Since
  • Jockey
    ne keress gw2 mélységeket a játékban, inkább egy multicoopshooternek nevezném, a riftből és gw2ből ismert közös eventekkel megspékelve, nagyon hangulatos cyberpunk-l szinezve és szerintem olyan tps harcrendszerrel ami shooterekben egyedülálló és nagyon eltalált szerintem, minden ilyen jellegű játéknak így kéne kinézni..
    mivel fix duíjjas, sok kockázatot nem futsz
  • Skill
    érd el az 5000 egot. sokat tolom és most vagyok 1100nál.
    van pvp , co op, open eventek , reputáció gyűjtés , acsik (amiért egot kapsz) ,a fő küldetések hamar elfogynak de rengeteg mellék küldetés van (a többség rövid , de van pár igazán hosszú és izzasztó is)
  • kiserik
    Sziasztok.

Kacérkodok a gondolattal, hogy a GW2 mellé beújítok egy Defiance-ra is (nem árt néha egy kis lövöldözés). A kérdésem az lenne, hogy van e úgynevezett endgame. Vagyis van e célja a játéknak, mert ezt sehol nem találtam.
  • Skill
    nesztek egy kis agy izzasztó:
    http://prntscr.com/101jvy
    arra tessék figyelni hogy nem mind assault, 2 lmg.
    melyiket kéne használni arkfallokhoz , pvp , co op-hoz.
    pár info :
    overcharge mikor aktív akkor alig téveszt célt.
    ha messzebb van a cél akkor lehet kis sorozatokat lőni és akkor pontos marad a fegyver.
    a lőszer mindbe ugyan az . szóval nem érdemes 2őt tartani.

valaki questelés vagy co op?
    tsen vagyok!
  • dregnarr1 #634
    Én gondolkozás nélkül a jobb oldalit választanám, 1,5x-es sebzés, gyorsabban.
  • Skill
    ma is tanultam valami újat:
    a képen a pirosnál lehet látni az önfelélesztés cdjét
    http://prntscr.com/101ddu
  • HyperMonkey
    Kb egyforma, de én a bal oldalit választanám mert nagyobb a tár alapból, és még moddal növelhető. Oké hogy nem sok idő a tárcsere, de rosszkor jöhet ha kifogy, bár a másik sebzése jobb. Azért jobb lenne ha a fegyverekben lenne akkora különbség hogy egyértelműbb legyen a döntés.
  • Skill
    itt a példa :
    http://prntscr.com/10134t
    melyik a jobb?
  • Skill
    biztos , hogy nem reseteli a már futó skillt.
    arra másik perk való (killing spree) de nem reseteli hanem megnöveli.
    http://frdc.fr/ego/1.1/
    ezen a kalkulátoron bal felül lehet szűkíteni a perkeket.
    nem lenne rossz egy visszaszámlálás a gránáton meg az ego poweren.
    ami viszont tuti, hogy a bloodlust skill nagyon jó.
    ezeket használom pvere overchargal :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Quick Charge
    Reduce the recharge time of Overcharge -9sec

Bloodlust
    Dealing any damage recharges your EGO Power. Cooldown: 5 seconds 3%

Killing Machine
    Increase Overcharge duration +6 sec

Sucker Punch
    You deal more damage from behind enemies +15%

Time Out
    Fully reloading a weapon extends the duration of the active EGO Power +9%

Pumped Up
    Fully reloading a weapon recharges your EGO Power 15% ego power charge

ez az utolsó ami kérdőjel de csak pvpben. mert ott van az , hogy nem lövöm el az összes lőszert.

pvpben viszont általában mire halálból kelek ált megint van invisem.
    míg a bloodlustot nem használtam meg a cloack cd csökkentőt addig mindig várnom kellet rá.
  • HyperMonkey
    tölöd=töltöd
  • HyperMonkey
    Két dolog lehet szerintem.

1. Ha fullra tölöd a fegyvert, akko az EGO Power skilledről lejön a CD ha van rajta. Ez nagyon OP lenne, nem hiszem hogy ez.

2. Ha épp rajtad van a EGO Power és fullra tölöd a fegyvert akkor megint full duratin-ről indul azonnal a skill. Nem biztos hogy jól fogalmazok, tehát elnyomod a charge-t ami mondjuk 10 sec-ig van (nem tudom meddig). Már 5 sec letelt belőle, fullra tölöd a fegyvert és kezdi 10 secről megint. Így kitolhaton az idejét amíg rajtad van. teszteld már le mert ez engem is érdekel, ha így van EGO respec lesz :)