Defiance - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
What’s our DLC plan? – I’ve seen a lot of you mention this and this is material for an entire blog post because there is so much I want to talk about. However, let’s be short. There are at least 5 DLCs this year. They all have a free and paid component. We do not want to segregate our playerbase so we always want everybody be able to participate and play with friends. The free part is features and content, the paid part is essentially, say, access to a new playable species with a bundle of stuff with it. The upcoming TV tie-ins aren’t DLCs that cost either. It’s all yours.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Rossz hírem van sajnos...
Parasite Eve 2, best game EVER!
DLC-s megoldásnak meg ott a Battlefield 3, ugyanezt csinálják.
Az 5 DLC (amiben ugye van terület) 40EUR. nehogy már egy hét után még fizessek hogy újabb területek nyíljanak meg. Bármilyen ingyenes játékban (a LOTRO-t kivéve talán) a területek megvannak minden játékosnak.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
aki jönne vegyen fel játékban : skill
esetleg ts , ha nincs meg a cím írj privátot és adom az adatokat.
továbbá aki klánt keres azt tudom invelni egy vegyes klánba (amit csak a boostok miatt csináltak +7% mindenre xp , loot stb.
ui: mindenki kapcsolja ki a voice chatet a beállításokban ha nem akarja , hogy hallják mások ahogy az asszonyt ... =)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Van Destroy button is az inventory screenen, jobb alul talán, lehet az segít.
Ha ez se megy javaslom a supportnak írást. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Elkezdem próbálgatni a tier3-as boxokat.
klánba invelni tudok de ez a klán csak boostok miatt van ha ez elég valakinek az szóljon. vegyes klán szóval angol a fõ chaten.
nem is gond. mert van ts szerver . kértem szobát .akinek kell az ip az írjon egy privátot és küldöm az adatokat. nyugodtan adjátok meg havernak is. amikor játszok én feljárok.
Ami valamelyik loadout slotban van nem lehet eladni se Salvage Matrixban lebontani. (Emiatt nem lehet modot se varázsolni loadoutban equipelt fegyverre, se semmit nem lehet vele kezdeni. Érdemes 1 csere bármi fegyvert tartani emiatt.)
Nekem eddig nem volt ezzel bajom.
Tier 4 lockbox meg szerintem nem éri meg, a Tier 3 ár/érték arányban jobbnak tûnik. (Leírásban meg nincs, hogy T4 fixen kék/lila cucokat adna.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nemtudjátok hogy van-e esetleg lockobox ahol tárolni tudnék egy két cuccot?
Commandeer Cronkhite
Explosions 101
Island of Lost Soldiers
Liberate the Lost
The Motherlode
Soleptor Excavation and Scrapworks Salvage
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Köszönet.
Van ez a coop móka. De mindig csak azt a Lost izét adja. nagyon tetszik, de van több pálya?
A másik kérdés hogy én a bétában bejártam San Francisco-t is. Van még ezen kívül is terület vagy ennyi az össz térkép ami most is látszik?
Tier boxok random dropp rendszerének köszönhetõen igencsak nagy mák is kell a jó dropphoz belõle 😄 Bétában az elsõ 2 ládában amit nyitottam volt 2 lila meg egy "legendary" 😄 amióta játszok nyitottam párat én is és talán a kék gránátvetõn kívül amit használok semmi értékelhetõ nem esett. Ez ilyen :]
Probléma : Nemtudok bizonyos itemeket eladni, törölni, felesegesen foglalják a helyet
Ti szoktatok Tier 4es Boxokat vásárolni? Nekem már ez a 5. (400 körüli EGO), és szinte semmit nem dobott amit használnék. Egyszer adott egy lila AR az összes MOD lehetõséggel de egyébként meg semmi. Nálatok mi a helyzet?
Overcharge köré építek jelenleg.
Egyelõre 3 loadouttal operálok:
1, assault + gránátvetõ
2, sniper + rakétavetõ
3, bmg + shoti
Helyzettõl függõen váltogatom mikor mi kell 😊 de egy húzósabb nagy event alatt általában ha nincs szerencsém és nincs a közelben ammo az egész arzenált nullázom lõszer ügyileg 😄
Én nagyon jól szórakozok. A történet elég jópofa a világ hangulatos, az mellék küldetések néha mókásak néha totál egyszerûek mint a faék nulla kreativitással bár engem nem zavar túlzottan.
Coop mappok szórakoztatóak, az Arkfall eventek szintén kivéve ha az ember neki áll farmolni õket mert akkor monoton és eléggé unalmas én általában csak akkor megyek ha kedvem van hozzá 😄 amúgy nem érzem szükségességét farmolni. 400+ EGO-nál járok de elég sokat bóklászok csak úgy a világban körbenézni erre arra árusokat lecsekkolni hátha épp eladó sorban van valami jó holmi 😊 PVP kicsit kaotikus nekem annyira nem is merültem még bele pár kört futottam meg egy shadow war de egyelõre nem izgat 😊
Grafikai problémákkal találkozok elég sokat azt nem tudom driver hiba vagy játék hiba de remélem gyorsan javítják mert elég idegesítõek az el el tûnõ textúrák néha. Amúgy nagyon élményromboló hibába eddig nem futottam bele, mondjuk nem is kerestem õket nem azért játszok 😄
2x álltam eddig sorba a hétvége folyamán de az sem volt több 1 percnél 😊
Talán ha 3-4 DC-m volt mióta kijött a játék ami annyira nem vészes.
A preordert nem bántam meg, számomra szórakoztató annyira a játék, hogy már megérte az árát.
Nagy vonalakban ennyi. :]
Coop mappok szerintem elég hangulatosak semmi extra dolog nincs bennük igazából de jópofák 😊
Mikro tranzakció engem hidegen hagy optikai dolgokat lehet shoppingolni meg különbözõ boostokat semmi zavaró elõnyt adó cucc nincs szerintem.
Aki csak pár órás mókázást tud egy játékra szánni az szerintem elég jól el tud szórakozni a játékkal.
Standard verzió 7990Ft
Tesség hosszasan kifejteni a véleményed a játéról de MÁRIS!!! 😊
http://app.prntscr.com/
hátránya , hogy a képet nem lehet linkelni vagy legalább is nem tudom , hogy hogyan kell.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
http://prntscr.com/zn6ch
ha nem kap választ vagy nem kapta meg az infot küldjön még 1 üzenetet.
esetleg nincs valami free ts szerver ahova fel lehetne járni?
mert ez így nagyon gagyi!
Keldan néven játszom
amúgy be tudok invelni bárkit egy klánba ami csak a boostok miatt van.
skill néven vagyok játékban.
vioce chatet meg offoljátok beállításoknál különben állandóan hallatszik a mikrofon.