The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Mert nem lenne rossz, ha már az egész játék alatt lenne egy házikónk. 😊
Bár Dandelion, Novigradi szórakozóhelye valami hasonlónak számít mert ott van a ládánk...
Mielőtt elmész a végén az ünnepségre, előtte elmehetsz beszélgetni Syannához. Azt is csak akkor, ha előtte elmentél Regisszel a cipőpucolóhoz, és rájöttök, hogy ki lett volna Syanna utolsó áldozata. Akkor után lebeszélheted Syannát a dologról. Viszont szerintem csak akkor tudod lebeszélni, ha még korábban Syannát keresed meg és nem a Láthatatlan Őshöz mész.
Amúgy 3-4 teljesen eltérő befejezése van. 😊
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.06.01. 10:50:47
Viszont küldetés-és/vagy szintkorlátja is van mind a kettőnek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
MInd a kettő esetében kapsz egy witcher-felhívást egy hirdetőtáblán. Odamész felveszed, megy a buli.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.01. 10:21:23
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Viszont. Én úgy vettem észre a kieg lvl34-42re van belőve. Ami azért fura mert én azt hittem lvl40 minimum kell majd. De mivel a Nagymesteri cuccok lvl40, így gondolom jobb nem nagyon lesz.
Más. Van az a küldetés, amikor zaj van a temetőben, és ki kell nyomozni.
Ti kaptatok kártyát? Én először a nőt dobtam ki - naná - aztán kiderül a fickó csak hamukált, újra kezdtem, és a fickót dobtam ki. Ezután elmentem a kertbe, meg is találta a szerencse lapokat, de nem igazán jelezte, hogy felvett volna bármit is. Mondjuk való igaz nem néztem előtte milyen lapjaim vannak, ezért kérdem, hogy ki hogy tapasztalta.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Képet nekem se engedte kirakni, csak az újat. Bár nem olyan baj.
A páncélokat meg legyártod újra, nem kell hozzájuk semmi extrém, és ki tudod pakolni.
Viszont ha már kecó, megtartottam egy képet az előző kiegből, festmény de nem engedi kirakni a falra. Remélem az ilyesmit javítják előbb-utóbb, hiszen ha már kép, miért ne?
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.06.01. 06:39:07
Egyenlőre fősztoriban nem haladtam sokat, inkább mellékküldetéseztem, kincs és szörny vadászat és hasonlók. A
Felraktam az új patch-et és azt írta ki fel kell rakni újra a Hearts of Stone-t is az új verziószám miatt.
Most akkor kell vagy nem?
Illetve egy előbbi hsz-ben be lett másolva a dlc indító ablak.
Ha folytatni szeretném a játékot onnan ahol abbahagytam melyik lehetőséget kell választani?
Kissé elbizonytalanodtam, a kezdetektől teljesen új játékot jelent előröl?
Illetve a tölts be egy állást meg azért nem értem, mert elvileg az új patch után régi mentést már nem lehet betölteni, mert nem kompatibilis.
Legalább is az eddig patch-eknél mindig erre figyelmeztettet a játék.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Saját dxgi.dllje van, amit anno ki lehetett játszani, csak már nem emlékszem, hogy hogyan. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.31. 23:45:11
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ú de brutál nagy az új helyszín és milyen rohadt jól néz ki. Van új páncélszett a kiegben?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.05.31. 23:00:49
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ja. Spoiler-es, rajta vannak az erőhelyek
A neve valami Aerondight (vagy valami ilyesmi).
Azért a legerősebb, mert tartósan meg tud nőni a sebzése (ami alapból kurvanagy). Nem tudom már, mi a feltétele annak, hogy megnőjön, de ha megszerezted, majd megtudod. 😄
Azért is érdemes elkezdeni minél hamarabb, mert (ha jól értelmeztem) nincsenek konkrét helyszínei a mapon a sub-questeknek, hanem véletlenszerűen teljesíted őket, szóval eltarthat egy ideig, míg végzel vele...
(Bocs, nem válasz akart lenni...)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.05.31. 20:46:01