The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az otthon édes otthon küldetésnél leküld az inas a pincébe valamiért, Geralt mondja is valami van az ajtó mögött, de nem találom. Azt írja kutassam át a titkos helyiséget, de hogy tudom kinyitni azt az ajtót?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
hát ez a bankos küldetés .befostam.mennyire igaz hogy ilyenek😊 kurva anyjuk
no..a teljes ost,akit érdekel 😊

https://www.youtube.com/watch?v=TRT3FOOk9ZI
Bankos küldetésnél én majd beszartam 😄
Már ott tartottam, hogy lemészárlok mindenkit 😄
Ki fejtenéd bővebben hogy mi az, mert engem érdekel? Kapunk a játék végén valami aréna szerűséget?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Én inkább úgy gondolom hogy úgy dönts ahogy a szájad íze diktálja.

Igazán üdítő hogy nem jeleni meg minden döntésem utána harsonáktól övezve a "Te most 1 pontot haladtál a jó/rosz irányba" - felirat. 😊

Én mindig úgy döntöttem ahogy gondoltam. Volt hogy a küldetés végére a történtek hatására egészen más véleményen voltam, mint az elején. És ehhez mérten döntöttem is.
Shep
Ja, én ezzel is elleszek vagy 1 hónapot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Más, van ez az ínyenc/gourmet skill. Valamit elrontottak, mert 1 kajáért kapsz 20 perc Healtregent... kicsit OPé.
Shep
Szerintem a játékban nincsenek jó és rossz döntések, csak rosszak és kevésbé rosszak.. Persze ez is csak nézőpont kérdése.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én most újra kezdtem, a kiegészítő tiszteletére.
Morális kérdés következik.
Velenben a vérfarkasos küldetésnél szerintetek mi a legjobb megoldás? (egyszer már megcsináltam ezt a küldetést, szóval tisztában vagyok a részletekkel)
Szóval, én most úgy csináltam, hogy elfogadtam a nővér ajánlatát és azt fogom mondani Nielenek, hogy Hanna vadállatok által halt meg. Ettől függetlenül tovább lehet kutakodni és ugye a kunyhóban megtudja Geralt, hogy Nielen a farkasember és, hogy ő ölte meg, de sajnos erről nem lehet beszélni vele. Kár, hogy így oldották meg a küldetést.
De így legalább nekik nem kell meghalniuk, igaz, Nielen hazugságban él tovább.
Tudom, tudom, ez csak egy melléküldetés, de szeretem beleélni magam. 😄

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.06.01. 17:14:29
Myselor
ezt nem értem én se.minimum 20 óra és akkor tegnap óta ennyit tolták itt sokan?😄 tuti ez nem kivesézős hanem gyors végigjátszás volt.nem mondom hogy rohantak de ráfeküdtek szinte a főszálra szvsz
molnibalage83
Ilyen sok időtök van, hogy végig is toltátok?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Én is mellékeket viszem inkább még 😊
Én is a Farkas gúnyát választottam.

Tényleg. Mantikór szörnyel össze lehet akadni? Elég menő foght lenne és eddig csak említés szintjén volt az állatka a W2-ben.
Myselor
amúgy mindenki egyből a fő küldetésre ugrott rá ennyire és utána csinál meg mindent,csak én haladok másképp vagy ennyire rövid lenne a főszál?
Az feltűnt ,hogy a mantikór grand master armor, pont olyan mint a Witcher 1-es öltözék?

Azért szerintem, a farkas nekem jobban tetszik.
Én szívesen beszélek róla. 😊

Akkor te elmentél Syannához beszélgetni a toronyba, nem? (A kihallgatás előtt.)

Amúgy még van egy teljesen más befejezése is, ami csupán egy apró döntéstől függ. Ha kíváncsi vagy rá, elmondom.
Nálam ott volt instant exe exit, amikor felmentem a birtokra és körbejártam. De utána meg nem, szóval ... jön még szerintem patch mire stabil lesz. Volt pár grafikai bug is, pl. a lovagi tornán rögtön az elején az ijjászatkor az ellenfér ijja vibrált a felhúzott és normál állapot között. Van ez így, szerencsére -eddig- még a játék menetet nem befolyásolta.

A lenti kérdésemre nincs válasz? #12024 a temetős küldi.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Palinko
lol már nekem meg pont az ellenkezője lett 😄 bár maradt bennem tüske (szintén ne nyisd le ha nem játszottad végig)

mert ott voltam ugye a kihallgatáson, meg összemelegedtem Syannel, de ez egy pszihopata csaj, ha el kellett volna döntenem tuti lefejezést kérek. mondjuk hangsúlyoztam a tárgyaláson hogy megvolt az oka, meg védtem Henriettát is, de azt hittem több kérdéssorból áll majd. nem így lett nagy szercsi lávcsi ölelés. ezekszerint te nem a mesevilágba mentél, hanam a vámpírt ölted meg. én nem azt választottam, mert ő csak bele lett rángatva, igaz aztán az ő döntése volt a határidő, meg a város megtámadása, de sokkal intenzívebbek az érzései mint az embereknek és hát nem csodálom. szimpatikus volt, nem hibáztattam Syanne volt a szarkeverő, nélküle nem lett volna város támadás se, ha nem csavarja az ujjai köré a vámpírt.

és ahogy én játszottam, kicsit olyan mintha Geraltot is az ujjai köré csavarta volna, de komolyan ha ítéletet is hirdettünk volna tuti a kivégzést javaslom 😄 bár akkor megint az van, hogy elhajt a királynő és "de szar ötlet volt witchert fogadni" mint sokszor ez lesz, mert nem látják, hogy nem mi vagyunk az oka a dolgoknak, sokszor csak sodródunk velük és a legjobb döntéseket is hiába hozzuk néha.

hozzám nem Yen jött el, mert "édes hármasoztam", lényegében mindenkit végigkeféltem ha lehetett, szóval Ciri jött el, de őszintén jobban örültem neki mint Yen-nek örültem volna vagy akár Triss-nek, pedig New Game Plusban csak Triss-re fogok hajtani, most hogy már láttam mindent 😄 szóval nagyon kedvelem Triss-t de állatabb volt, hogy jött Ciri és dicsekedett mit vadászott le, meg kérdezgettem hogy megy a witcherkedés ott beszéltünk a fa alatt 😊 nagyon megható volt meg kellett ez a végére.

Palinko
befejeztem, 20 óra, de még visszamegyek majd később melesz itt a 30. ez a 20 óra a főszál, meg a mellékküldetések java. gwentezés nem volt benne, mert pocsék a paklim, majd new game plusban figyelek, meg sok alkimistáskodás sem, azt is meg kell tanulnom mert pl most valami meggy vagy mi kéne de fogalmam nincs hol van meggyfa stb. viszont ami mellékküldetés volt az megvan, igen AZ a kard is stb, de még van tenni való, enyhébb spoiler
játék vége után kapunk egy olyan dolgot ami még sok harcot feltételez.

történetről, ki mit választott stb jó volna beszélni csak még nincs nagyon kivel gondolom 😄 az biztos hogy csavar is van benne, bár kitalálható, de bizonytalanságban tart a játék, meg a szereplőkhöz is úgy viszonyulsz, hogy valaki végig pozitív, valakit meg kedvelsz, nem kedvelsz majd megint kedvelsz 😊 nagyon jól fonódott a kettősség megint.

mik a jövőbeni tervek? patch jön még ki a b&w-hoz? aztán meg gondolom most 4-5 év szünet.
Myselor
amúgy fantasztikusak a küldetések a lovagi tornás sorozat küldetés annyira tetszett.kár hogy a kis madarat nem kaphattuk el <#idiota>
pedig én végig reménykedtem... na midnegy 😄 biztos lesz majd még akit igen sok ^^ különben a birtokunk nagyon pofás miután kipofozzuk rendesen.nagyon tetszik fel is díszitgettem.valaki esetleg tud olyan festmény árust vagy van olyan egyáltalán ahol női portrékat árulnak? <#idiota>
csak ilyennel dísziteném a házam 😄 kiraktam pár páncélt fegyvert is jól néz ki.kész az egész.a küldetésekre visszatérve tényleg még részletesebbek mint voltak az összes mellékküldetés witcher megbízás nagyon ötletes annyira jók hogy csak na.persze még nem sokat csináltam meg .most az összes hirdetőtáblát körbejártam aztán elkezdem növekvő sorrendben csinálni a mellék küldetéseket.majd át térek a fő küldetésekre vagy közte csinálok párat de nem akarok gyorsan haladni.nem értem azt aki már a végére is ért.ahhoz rohanni kellett kurvára de az ő dolga persze😊
Myselor
már sikerült srácok.vicc tényleg ha egy adott irányba fordulva akartam haladni akkor mindig kibaszott exe hibával így másik irányba fordítva a kamerát haladtam és semmi gond nem volt.szerencsére más küldetés hibával és buggal nem találkoztam még.ha valaki így járna próbálja ki hogy abba az irányba ne nézzen amerre nézve kifagy a játék így mint nekem.ez a megoldás rá
TOMSILENT
Nekem a lovagi tornán bugolt. Ezt a vadászidényest még nem csináltam meg, elképzelhető hogy ott is fog akkor. Apropó valaki próbálta már kirakni a Vipera páncélt az állványra? - az se fog sikerülni legalábbis nekem nem jeleníti meg (ez is egy apróbb bug,játékélményt nem ront)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

gibson9
Hát nekem biztos nem dobott fel erről semmit, mert mivel nincs meg az összes kártya, nyilván vártam már erre a könyvre 😄

Nem rossz ez a Skellige pakli, bár nég csak a minimum van meg. De kinkeservesen bár, de bajnok lettem vele. De jó pakli lehet belőle.
Lóverseny van? Mert bunyó és gwent kész, de lovasat nem takáltam eddig.
Az hagyján, de kieg utáni első belépés után, még a játék is leírja egy felugró ablakban, ha jól rémlik.
Link
gibson9
Ez a gwynt lapok helye könyv merre van? Bocs ha írtátok már, de nincs most időm visszabogarászni.

Shep
Nyomtál már galaxyn belül ellenőrzést a fileokra?

AntiHero
Ujra telepítés esetleg? Vagy driver csere?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
kicsit kezd felbaszni most .eddig semmi baja nem volt a játéknak és se az alap se a másik kiegészítő nem csinált ilyet de itt van egy vadászidényes küdletés és már 20kibaszott exe hibával közben.mintha az egyik irányba nem nézhetnék de komolyan ha más fele nézek és úgy futok ebbe az irányba semmi gond.átnézek arra kibasz a picsába exe hibával.nem értem
A gyűjtsd össze mindet küldetés miért lett teljesítetlen? Lehet idő limit van? más mellék küldetést csináltam.

molnibalage83
Igen, az 1.21 patch újdonsága, hogy a játék több kihívást jelentsen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

TOMSILENT
Van ilyen opció? nem is figyeltem...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Az is külön tetszett, nekem legalábbis amikor az őshöz igyekezünk és oriannának vagy kinek segítünk és mikor megcsapolja a kisgyereket, geráltó megjegyzi neki hogy egyszer még eljövök érted, de nem most <#gonosz1> egyből beugrott a cinematic trailer

Jól látom, hogy a menüben be lehet állítani, hogy a játék feszintezheti az ellenfeleket a játékos szintjére?
TOMSILENT
Hát ja, őshöz mentem egyből, a kis csajszival nem is beszéltem csak a végén hogy ki lett volna az 5.-ik célpont...így már érthetőbb...megnézem majd YT-n de már azért nem töltöm vissza, max ha egyszer elkezdek egy 3.-ik végigjátszást talán úgy csinálom <#smile>

Csak akkor. El kell kezdeni. (De már le volt írva.)
Ha az egész játékot elkezdjük a legelejéről a Birtokunk akkor is csak akkor lesz meg ha már elértük a 35-ös szintet és megyünk a Blood and Wine küldetésekre?

Mert nem lenne rossz, ha már az egész játék alatt lenne egy házikónk. 😊

Bár Dandelion, Novigradi szórakozóhelye valami hasonlónak számít mert ott van a ládánk...
A bad ending nem attól függ, hogy megölöd-e Detlaffot.

Mielőtt elmész a végén az ünnepségre, előtte elmehetsz beszélgetni Syannához. Azt is csak akkor, ha előtte elmentél Regisszel a cipőpucolóhoz, és rájöttök, hogy ki lett volna Syanna utolsó áldozata. Akkor után lebeszélheted Syannát a dologról. Viszont szerintem csak akkor tudod lebeszélni, ha még korábban Syannát keresed meg és nem a Láthatatlan Őshöz mész.

Amúgy 3-4 teljesen eltérő befejezése van. 😊

Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.06.01. 10:50:47
Tudom, én mondtam. Az 5 lovagi erénynek kell megfelelni. És akkor nem tévedtem; nincsenek adott pontok a térképen, ugye?
TOMSILENT
Igen.

Melyik a legritkább iskola? A mantikór?
genndy
A HoS a Hét Macska fogadónál lévő hirdetőtáblánál indul, a B&W vagy csak úgy, vagy vmelyik Novigradinál asszem.
Viszont küldetés-és/vagy szintkorlátja is van mind a kettőnek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem kell külön indítás, betöltöd a legutolsó mentést.

MInd a kettő esetében kapsz egy witcher-felhívást egy hirdetőtáblán. Odamész felveszed, megy a buli.
TOMSILENT
!!!CSAKIS AZ NYISSA LE AKI MÁR VÉGIG VITTE A B&W KIEG. FŐSZTORIJÁT. ERŐS SPOILER VESZÉLY!!!
Tetszett a B&W fősztorija. Igaz bad endinget kaptam mert meghalt Anna és Syanna mert megöltem Dettlafot, de az a boss fight gyerekek, hát eléggé bele kellett nyúlnom az inventoryba a sok főzetért meg olajért. Tetszett! <#smile> Yennefer a végén eljött és kicsit cseverésztünk <#alien> igen, az anti-gravitációs szexjelenet kimaradt mivel a bad endigre mentem rá. Egy buggal találkoztam amikor segíteni kell a lovagi tornán, a tréningnél a lovas résznél egy helyben állt roach és meg sem mozdult, kénytelen voltam kihagyni azt a részt. Találtam a fősztori vége felé egy elég baszó ezüst kardot 700-1000dmg-ja van asszem, de még egy valag mellékküldi hátra van + witcher contract. Összeségében nagyon tetszett <#eljen> megint egy komoly alkotást hoztak létre ezek a lengyel arcok <#eljen>

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.01. 10:21:23

molnibalage83
Ha nem külön indítással akarod elérni a két expansiont, akkor a térképen gyorsutazással vagy kin keresztül lesznek elérhetőek?

Van minden iskolának Nagymesteri, ami lvl40-es és jobb mint a HoS-os Vipera. Valamint a legritkább iskola cucca is megszerezhető.
Viszont. Én úgy vettem észre a kieg lvl34-42re van belőve. Ami azért fura mert én azt hittem lvl40 minimum kell majd. De mivel a Nagymesteri cuccok lvl40, így gondolom jobb nem nagyon lesz.
Én is a vipera felszerelést hordom, az a jelenlegi legjobb witcher felszerelésem. Nekem a farkas jobban tetszik a bőrmellénnyel, de "sajnos" a viperának jobbak a statjai.
Ja, hogy nem a szörny trófeákat lehet kirakni? Még nem próbáltam, de akkor nem is erőltetem.

Más. Van az a küldetés, amikor zaj van a temetőben, és ki kell nyomozni.

Ti kaptatok kártyát? Én először a nőt dobtam ki - naná - aztán kiderül a fickó csak hamukált, újra kezdtem, és a fickót dobtam ki. Ezután elmentem a kertbe, meg is találta a szerencse lapokat, de nem igazán jelezte, hogy felvett volna bármit is. Mondjuk való igaz nem néztem előtte milyen lapjaim vannak, ezért kérdem, hogy ki hogy tapasztalta.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

A trófea itt nem szörny trófea lesz 😉
Képet nekem se engedte kirakni, csak az újat. Bár nem olyan baj.