The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
te melyik páncélt választottad különben?nekem a medve jött be a vipera előtt nagyon.amúgy meg azt figyeltem nem sokkal jobbak ezek az újak mint a vipera és szerintem az néz ki a legjobban.nemtudom lecseréljem e.hmm xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.01. 22:59:54
igen, meséld el, bár úgy hiszem már olvastam, hogy az a lényeg ha nem megyek el a cipőpucolóhoz másodjára, akkor nem mehetek beszélgetni a toronyba és meghal mindkét testvér. sztem az nagyon nem jó, így is hogy mindent megpróbálunk, nem menthetünk meg mindenkit, utoljára a telltale trónok harcában volt ilyen 😄 ez a witcherre is nagyon jellemző meg semmi másra. ezért szeretjük ezeket a sorozatokat. ja és nem a vámpírnőhöz mentem hanem a mesevilágba, mert úgy gondoltam hogy megérdemli hogy találkozzon a vámpírral, ha már így a bolondját járatta vele, Regis garantálta volna biztonságát, tudtam ez nem sokat ér mert rohadt gyorsak a vámpírok és egy század másodperc alatt megölné a nőt... akkor feleltem volna a Henriettánál, de úgy voltam vele max elveszi a birtokot, meg elkerget mint a császár 😄 durva lett volna ha megölik Syannelt minket meg lefejeznek 😄 mondtad van még 3-4 végkifejlet, le tudod írni azokat is? mert gondolom videó még nem lesz 1-2 hétig.

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.01. 21:40:36
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Már ott tartottam, hogy lemészárlok mindenkit 😄
Igazán üdítő hogy nem jeleni meg minden döntésem utána harsonáktól övezve a "Te most 1 pontot haladtál a jó/rosz irányba" - felirat. 😊
Én mindig úgy döntöttem ahogy gondoltam. Volt hogy a küldetés végére a történtek hatására egészen más véleményen voltam, mint az elején. És ehhez mérten döntöttem is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Morális kérdés következik.
Velenben a vérfarkasos küldetésnél szerintetek mi a legjobb megoldás? (egyszer már megcsináltam ezt a küldetést, szóval tisztában vagyok a részletekkel)
Szóval, én most úgy csináltam, hogy elfogadtam a nővér ajánlatát és azt fogom mondani Nielenek, hogy Hanna vadállatok által halt meg. Ettől függetlenül tovább lehet kutakodni és ugye a kunyhóban megtudja Geralt, hogy Nielen a farkasember és, hogy ő ölte meg, de sajnos erről nem lehet beszélni vele. Kár, hogy így oldották meg a küldetést.
De így legalább nekik nem kell meghalniuk, igaz, Nielen hazugságban él tovább.
Tudom, tudom, ez csak egy melléküldetés, de szeretem beleélni magam. 😄
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.06.01. 17:14:29
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Tényleg. Mantikór szörnyel össze lehet akadni? Elég menő foght lenne és eddig csak említés szintjén volt az állatka a W2-ben.
Azért szerintem, a farkas nekem jobban tetszik.
Amúgy még van egy teljesen más befejezése is, ami csupán egy apró döntéstől függ. Ha kíváncsi vagy rá, elmondom.
A lenti kérdésemre nincs válasz? #12024 a temetős küldi.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
és ahogy én játszottam, kicsit olyan mintha Geraltot is az ujjai köré csavarta volna, de komolyan ha ítéletet is hirdettünk volna tuti a kivégzést javaslom 😄 bár akkor megint az van, hogy elhajt a királynő és "de szar ötlet volt witchert fogadni" mint sokszor ez lesz, mert nem látják, hogy nem mi vagyunk az oka a dolgoknak, sokszor csak sodródunk velük és a legjobb döntéseket is hiába hozzuk néha.
hozzám nem Yen jött el, mert "édes hármasoztam", lényegében mindenkit végigkeféltem ha lehetett, szóval Ciri jött el, de őszintén jobban örültem neki mint Yen-nek örültem volna vagy akár Triss-nek, pedig New Game Plusban csak Triss-re fogok hajtani, most hogy már láttam mindent 😄 szóval nagyon kedvelem Triss-t de állatabb volt, hogy jött Ciri és dicsekedett mit vadászott le, meg kérdezgettem hogy megy a witcherkedés ott beszéltünk a fa alatt 😊 nagyon megható volt meg kellett ez a végére.
történetről, ki mit választott stb jó volna beszélni csak még nincs nagyon kivel gondolom 😄 az biztos hogy csavar is van benne, bár kitalálható, de bizonytalanságban tart a játék, meg a szereplőkhöz is úgy viszonyulsz, hogy valaki végig pozitív, valakit meg kedvelsz, nem kedvelsz majd megint kedvelsz 😊 nagyon jól fonódott a kettősség megint.
mik a jövőbeni tervek? patch jön még ki a b&w-hoz? aztán meg gondolom most 4-5 év szünet.
pedig én végig reménykedtem... na midnegy 😄 biztos lesz majd még akit igen sok ^^ különben a birtokunk nagyon pofás miután kipofozzuk rendesen.nagyon tetszik fel is díszitgettem.valaki esetleg tud olyan festmény árust vagy van olyan egyáltalán ahol női portrékat árulnak? <#idiota>#idiota>
csak ilyennel dísziteném a házam 😄 kiraktam pár páncélt fegyvert is jól néz ki.kész az egész.a küldetésekre visszatérve tényleg még részletesebbek mint voltak az összes mellékküldetés witcher megbízás nagyon ötletes annyira jók hogy csak na.persze még nem sokat csináltam meg .most az összes hirdetőtáblát körbejártam aztán elkezdem növekvő sorrendben csinálni a mellék küldetéseket.majd át térek a fő küldetésekre vagy közte csinálok párat de nem akarok gyorsan haladni.nem értem azt aki már a végére is ért.ahhoz rohanni kellett kurvára de az ő dolga persze😊
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Lóverseny van? Mert bunyó és gwent kész, de lovasat nem takáltam eddig.
Link