16781
-
Miniális állítással a MOD élvezhetőbb. A szöny skálázás szerintem ököség. Mindek játékban kibaszottul utálom, ahol van. Kik kell lőni. A Vigor vesztés és generációt kell picit módosítani és minimálisan talán a stamine regent.
A játékban sajon izom buggal már találkoztam. A tárgyak, amiket a MOD felrakásakor bírtam felskálázta a játék, ahogy kell pl. a fegyverek sebzését. A bibi az, hogy az összes fegyver amit találok vagy most készíthetnék a régi stattal bír. Tehát a már korábban meglevő Griff ezüstkard sebzése 600 táján van, az újonnan gyárthatóé meg 200 táján...
Ment is a bugjelentés.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.28. 21:14:46 -
Úgy értem, hogy a harc helyzet fizikailag nem engedi újratöltődni, mert a gurulásos és az gombokkal történő kitérés is staminát eszik. 3-4 darab farkas esetén mindig szinte 0 a stamina, ha egyszer annyira kicsi. A jelekhez szükséges Vigor kurva lassan töltődik és ha megcsapnak, akkor kb. annyi. A bombák most nagyon hasznosak, mert a stun hatása erősebb és mivel te is nagyobbakat ütsz...
Szóval újra kell tanulni a játékot és a skillpontok és tárgyaknál is teljesen más konfig kell. Ezen felül a potiivás sem instant, másodpercekbe tellik. Tehát a magassági difit is ki kell használni.
Érdekes élnmény no, viszont customizálható a nehézség, megnézem, hogy a Vigor töltés és mást hogyan lehet állítani. Én mindenképpen ajánlanám a MOD-ot egylőre. Sokkal inkább gondolkodásra késztet a harc és arra, hogy melyik erőforrásodat mikor használd. A skillfa szabadsága erre még rádob rendesen.
Ami talán még nem teszik a mérgezés szint túl erős hatása. De asszem ez is állítható.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.28. 11:01:24 -
FartingSquirrel #13054 Hogyhogy nem töltődik újra? Valamikor csak újratötődik, nem?
És a kamerakezelés is más, mint alapból?
Akkor állítgass még, és találj valami játszható beállítást. :D -
Skálázható a dolog kicsit állítok majd ezt-azt. Vagy tényleg én vagyok a béna. A kamerakezelés szerintem szar, az lehet a bajom még. A bombákra itt bizony szükség van. -
de ez már annyira lett nehezítve, hogy áttolták a nem reálisba ezek szerint. pl a valóságban is ha elfáradsz pár másodperc után tudsz annyi erőt összeszedni hogy még egy rohamra elég legyen addig amíg szükség van rá és nem ülhetsz le pihenni. ha idővel lassabban töltődne az még érthető lenne, de hogy semmi töltődés az kicseszés. -
Hát, a MOD talán túlzó. 16. szintűként egy farkasfalka nem verhető le egyelőre. A stamina költsége egyszerűen túl magas mindennek. Egyelőre nem látom át, hogy hogyan kéne harcolni. Elfogy a stamina és nem töltődik újra. Emiatt nem tudsz támadni a folyamatos kitérés miatt sem jön vissza semmi. Ha ütsz is a sebzés lófasz... -
hát én végig olvastam az 5 könyvet és aztán is max közömbös vele, ráadásul az 5. könyvben pont hogy nem is találkoznak :D
a negyedik végén igaz hogy lefeküdt vele, de csak kihasználja, mert a varázslónők szeretnek witcherekkel dugni.
bunny, ennyi erővel Triss is lehetne a nevelőanyja mert Yen előtt kezdett már foglalkozni Cirivel. -
bunny #13049 Hát ugye valahogy úgy van a dolog a könyv alapján, hogy Gerald és Yen Ciri "nevelő"szülei, Triss pedig inkább nővér szerep. Persze ez csak az én meglátásom :) -
Prof William #13048 Az első könyvekben még igen. De utána sokat változik.az 5-ik könyvre már -valamennyire- más karakter.
Ellenben a játékban -főleg az elején- mintha az első könyvek beli stílusát hozná. -
de a játékban kiderül, hogy valszeg ez is csak a könyvekbeli dzsin kötötte őket össze. semmi jelét nem adja Yennefer hogy annyira szerelmes lenne. Triss meg mindig elpirul stb stb -
hát ha elolvasod a könyveket, Yennefer kb mindig csak kitol Geralttal... Triss meg nagyon szerelmes belé, New Game +ban tuti hogy Trisst fogom választani, elsőre ugye én sem bírtam ki, hogy ne All In legyen :D -
Evoluti0N #13045 Ha a könyvekhez hűen játszik az ember, akkor Yen az egyértelmű választás. Ő Geralt igaz szerelme. -
A könyvek. -
Lore hűség? Az mit jelent? A W1 és W2 miatt Yennefer inkább irritáló volt. Trisst választottam most is, sokkal színesebb vele a játékmenet is. Yennt meg megnézem majd YT videón... -
Evoluti0N #13042 Egyetértek. Lore hűség miatt a második végigjátszásnál Yent választottam, de első alkalommal Trisst, meg a jövőben is majd a többi végigjátszásnál. Szimpatikusabb is, na meg az se elhanyagolható, h vörös és szeplős. 
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.07.27. 16:56:54 -
Daermon #13041 Igen ez a Witcherek nagy gondja :D De Triss a no1 :) -
Lassan ideje lesz eldöntenem, hogy Yennefer vagy Triss :) Első végigjátszásban az ALL IN taktikát követtem, de most csak az egyiküket szeretném. Yennefer jobban bejön mondjuk , így ő esélyesebb:)
(micsoda problémák mi? :) ) -
De csak akkor tedd, ha nem akarod végigtolni őket. -
Köszi szépen! Otthon meló után megnézem őket. -
Így szerintem elég sokat elvesztesz, a játék hátterének nagy részét nem érted.
Szövegesen szereplőkről rövid szösszenet.
Első rész összefoglaló.
W2 intro Lethoval.
Második rész összefoglaló.
-
Nem, kimaradt az első két rész.
Nekem nem unalmas, nem célom elérni a játék végét, láttam már(a kiegészítők pedig ráérnek), egyelőre csak a "kalandozgatás" érdekel, annak részei a kérdőjelek is. :)
Ez szubjektív kinek mi unalmas szerintem, nekem ebben a játékban semmi sem az :) Minden porcikája nekem van kitalálva.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.27. 14:23:28 -
Ezek szerint a W2-őt nem toltad, mert Letho neve, akkor maradandóbb lenne. A W2 egész cselekményének alapja ő köré épült fel.
Az összes kérdőjel meglátogatása rémunalmas és felesleges az első végigjátszásban legfeljebb az 1/3-nál, ha jártam.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.27. 14:21:22 -
Én most találok olyan sidequesteket is(eddig 2őt) ami előző végigjátszásomban nem volt, pedig még csak lvl9 vagyok.
Egyik a "malacfalus" (ez még nem spoiler így) a másikat meg elb*sztam szerintem(elárult Witcher):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondja nekem, hogy ne avatkozzak be semmilyen körülmény között sem, de amikor vállonlövik és összesik elgurult a gyógyszer levágtam mindet, Mint kiderül nem halt meg, de letol, hogy nem kellett volna lemészárolnom mindenkit, mert a terv része volt, hogy azt hiszik halott......hát így sikerült :)
Én minden sidequestet, minden kérdőjelet meglátogatok most, és az összes Gwent kártyát akarom(utóbbi a prioritás elején van). Ráérősen játszok pedig nem sok időm van sajnos.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.07.27. 14:17:36 -
Én eddig alig pár sidequestben tértem el az első végigjátszásól, mert a főszál egyszerűen elég XP-t ad, hogy ne kellejen mással fogalkozni. Viszont a lent betett MOD-dal azért elmegyek szörnyvadászni meg a természetbe alapanyagot gyűjtni, mert kell. Most én is várom az estét. :) -
Az milyen már, hogy 2. végigjátszásnál is alig várom, hogy hazaérjek munkából Witcher3azni, minden bajom van, hiányérzetem van :)
Egyik másik játéknál sem éreztem ezt jópár éve.
Asszem beszerzem a könyveket is idővel... -
xido #13031 Pedig azt hiszem már Keiránál is volt az első találkozás óta.. -
Nem is tudtad? Az alapjátékban is kell, mert lényegében kipróbálhatod magad ennyi zséért totálisan más Geralttal. Nem kell újrakezdeni az egészet. Szerintem zseniális húzás főleg, hogy a pénznek nincs értéke az alapjátékban még legnehezebb szinten lekorlátozva sem magadat. A 7-8. szint táján elkezd ott is könnyű lenni a játék. -
Daermon #13029 Igen :D (pl alkimistánál) -
FartingSquirrel #13028 Ja, olyan van? Ok. :D -
Daermon #13027 Annyi a resetelő poti. -
FartingSquirrel #13026 -1000 arany? Miért? Mert el kell osztan a skillpontokat? Vagy mi? :D
De akkor majd én is kipróbálom ...majd, ha egyszer megint belekezdek. -
Na, felraktam. Érdekesebb így a harc elsőre. Nincs poti iszogatás csak úgy, tényleg figyelni kell. Viszont mivel eddig más volt az alkímia, most lehet visszamenni a természetbe potigyártáshoz alapanyagért és a skill pontok miatt -1000 arany, mert újra el kell osztani az összeset.
Szerintem ez minden fan számára kötelező MOD így első blikkre. Telepítése pofonegyszerű. -
Well... the expansions are actually required.
You can safely install in the middle of a playthrough. -
Nincs róla szó sajnos. A videóba is bekommenteltem és a Nexusra is. A Nexus motorja sajnos egy rakás szar, elég nehéz megtalálni rajta még a saját kommentemet is. -
FartingSquirrel #13022 Őő, nem tudom. Talán a mod Nexus-oldalán van róla leírás. Vagy esetleg a készítőtől is meg lehet kérdezni -- még a videó (ami ugye nem a sajátja) kommentszekciójában is elég aktív. -
Vajon a 2 DLC-vel is megy? Mármint egyáltalán működik? A balansz azoknál mi lehet? Egy árva szót sem ír erről. Arról sem, hogy mi van, ha nem új játékot kezdek, hanem mondjuk a 14. szintű karaktermmel átállok a MOD-ra. -
FartingSquirrel #13020 Ja, eléggé hasonló. Csak ez talán még nehezebb, és még inkább meg van bonyolítva.
De egy következő végigjátszással lehet, hogy kipróbálom. -
Már nézem is. Sajnos már késő csak ezért újrakezdeni...
A változtatások alapján egy része a School of Roach MOD ötletein alapszik.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.25. 23:11:22 -
FartingSquirrel #13018 -
Mindenki csak egyet ad ha megvered. Utána nem ad, soha, semmilyen eséllyel. Viszont alap lapokat több embertől (árustól/kocsmárostól) meg lehet nyerni, mint amennyi lap van. Úgyhogy nem kell félni akkor sem ha valaki kimarad (nekem egy megmentendő kovács volt bugos), illetve ha elsőre is csak nyersanyagot ad, akkor tudhatod hogy megvan minden alap lap. Érdemes követni a lapszerzéseket, csomó online meg letölthető guide is van, én is linkeltem egy oldalt lejjebb.