The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Amugy Dandelion is feltunik, ha ugy jatszod...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval ügyesen használták a karaktereket, egy házavató buli bár jó lett volna, de nem a witcher világa, nagyon nem.
ez sokkal személyesebb volt, jó volt Cirit látni nagyon. meg ahogy befejeződik, hogy dob Geralt egy rejtelmes fél mosolyt az mindent visz 😊 mintha ezzel köszönné meg, hogy kalauzoltuk a 3 játékon át, ez tényleg a fanok miatt került bele 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szívem szakad volna meg, ha ezt megcsinálták volna 😊
közben azon gondolkoztam, hogy a hearth of stoneban elsütötték a menyegzős jelenetet, ezért, meg hát a közhangulat miatt se nagyon lehetett most egy jó szüreti bál, pedig nagyon állat lett volna, ha Geraltal részegen kellett volna préselni a szőlőt 😄
Lehet hogy a fordító kicsit benézte a konzisztenciát, elfordult tárgyaknál is asszem.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Az
A parasztos/koltoi beszed meg neha eleg cifra volt. Volt, hogy at kellett irni, mert nem volt olyan szo. 😄 (Legalabbis harmunk kozul meg egyikunk sem hallotta, es meg a Google sem adott ra talalatot.) Azert egyensulyban kell tartani a kozerthetoseggel valamilyen szinten.
a másik ami nagy előrelépés, hogy sűrűn alkalmaztátok, a parasztos beszédet, vagy hogy is mondjam pl a cipő pucoló tökéletes példa, az nagyon jó hangulatot adott.
az egyetlen negatívum az volt, hogy eddig ilyen nem volt, mikor Geralt harcolni kezdett és mond egy mondatot az most úgy jelent meg hogy
helyesírási hibára nem is lettem figyelmes, bár én soha nem vadászom annyira őket, időzítéssel nem volt baj el lehetett olvasni kényelmes tempóban.
ez a teljeskörű kritikám amit el tudok mondani
FartingSquirrel #12157 találkoztam már alapjátékban is, tudom én is nagyot néztem először, a Nilfgaardi pénznemet magyarították így le. hát érdekességnek jó.
witcher és a pénznemek
ugye mindhárom játékban főleg orennel dolgozunk.
Mikor a feldarabolt hullaban megtalalod a florenes tarisznyat, az nem volt forint?
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.06.03. 08:42:40
aderill: dobd meg bombával és kinyílik az ajtó
írja amúgy a naplójában hogy egy koldus átkozta meg aki tükröket árult 😄 biztos hogy ő átkozta meg.kár hogy nem tért ki rá gerált nem mondott rá semmit 😄 az vicces lett volna de gondolom ez is az oka hogy nem akartuk megkeresni a szemétládát aki tette vele 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.03. 08:19:54
Es futolag lattam egy YouTube-video indexkepen, hogy a dogrem atkanak Gaunter O'Dimmhoz lehet koze. Persze ez a jatekbol - tudomasom szerint - nem derul ki, ez csak feltetelezes.
ugyanúgy mint nekem máskor, hogy loptam könyvet a házban, akkor nem adta ki később az alázatos válaszlehetőséget ami a legjobb lett volna, hanem csak fenyegető vagy leszaró tudtam lenni. eddigi játék alatt nem is emlékszem hogy ennyire kellett figyelni. ez még összetettebbé tette az egészet 😊
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM