16781
-
Daermon #13096 Igen a bulira :D -
FartingSquirrel #13095 Mire gondolsz? Arra az éjszakára, vagy Kaer Morhenre? -
Prof William #13094 Az valami nagyon kemény. :) Micsoda melléküldetések vannak azalatt a sztoriszál alatt. :) -
FartingSquirrel #13093 
-
Eskeeeeeeeeeeel, Eskeeeeeeeeeeeeel... :) -
FartingSquirrel #13091 Legjobb talán az volt, mikor Kaer Morhenben bebasztok, és át akarjátok hívni a Lodge-ot, asszem, partizni. :D -
Második végijátszás során is egyes párbeszédeket végig röhögtem annyira viccesek. Nagyon kíváncsi leszek majd a két kiegre főleg a MOD-dal. -
hello.
ugly baby és a disturbance quest bebugolt nálam kaer morhenben (amikor yennefernek kell segíteni). yennefer nincs a szobájában, és a quest nem is mutat sehova.
valószínűleg a fast travel mod cseszte el a játékomat. sajnos csak sokkal korábbi mentésem van, szóval mentés visszatöltés nem opció.
ha valakinek itt van blood and wine utáni new game+ (a mutációs update miatt) mentése skellige végefele-kaer morhen környékén, és feltöltené, megköszönném. életmentő lenne. elég specifikus kérés, de gondoltam egy próbát megér. level 78 voltam, ha jól emlékszem...
Utoljára szerkesztette: Systore, 2016.08.02. 02:53:57 -
bunny #13088 Tényleg? Nofene, erre nem is gondoltam :D -
Nálam bugos a stash. A liliomban levő szimplán nem jelenik meg... -
sziasztok. most raktam újra a játékot, felpatcheltem mindent ahogy kell, és valami eszméletlenül elkezdett laggolni. a régi mentéseimet is bemásoltam, akkor is laggolt és miután kitöröltem ugyanúgy. mi lehet a gond? -
Van saját topikja a Gwent játéknak. -
bunny #13084 Ez volt már? Gwent preview.
http://www.gwentdb.com/?v.aid=2H89CA5BH3-BBB7-HA63 -
Prof William #13083 Én is megnéztem és igen az első 5 könyv NAGYON! kell mert különben nézőnek halvány lila gőze sem lenne hogy mi a fene történik.
Maga a film(sorozat) olyan mintha lelkes fanok dobták volna össze egy szabad délutánjukon. :)
Megnéznék egy HBO-s Trónok Harca szintű sorozatot a Witcher világából. -
Itt van. -
steweee #13081 mi ennek a modnak a neve ? -
Np :) -
A MOD alapvetően nehezebb még kicsit lefelé gyengítve is, csak éppen minden sokkal több XP-t is ér akkor is, ha nem buzerálsz bele abba a részbe. Mezei fojtólidérc leölése ad cirka 20XP. Néhány kérjőjel végigjárása során kapsz fél szintet. Szintenként 2 perk jár. Az az érzésem, hogy fölé megy az ember a játék alap szintjének emiatt majd. -
xido #13078 csak a könyvek után már nem is éri meg megnézni a filmet (bár inkább a sorozatot,mert az a vágatlan),hiszen valószínű jobban el tudja az olvasó képzelni,mint ahogy ezek megcsinálták (és kihagyták a legjobb novellákat) -
bunny #13077 No minap megnéztem a filmet. Szerintem annyira nem gáz, csak nem árt előtte elolvasni a könyveket, hogy tudja az ember mi a franc történik :) Aki witcher fan, véleményem szerint végig tudja nézni :) -
Újra felraktam az egész MOD-ot. Egyelőre működik. A fegyverek statja csak akkor lesz updatelve, ha legyártod őket, de ez így is kell, hogy legyen, a MOD ennyit tud. Kicsit skálázgatni kell a vigor és staminát, de összességében eddig tetszik. -
Ja azt vágom a trailerben is benne van. :D -
A Skellige's Most Wanted-et javították már vagy csak commpatch van? -
a Heart of Stoneban, elég hosszú, a főszál szerves része, tisztára gta 5 érzés az egész. -
Az alapjátékban vannak nagyon rövid ilyenek, mikor a társaid is harcolnak. -
Melyikben ? Milyen hosszú ? :) -
Küldetés/küldetések, amikben csapattársakat gyűjtesz egy nagyobb feladathoz.
-
kiegben van csak -
Ez mit jelent? -
Team-upos küldi van a w3-ban ? mint mass effectbe ? -
Szép, de nekem jobban tetszik az eredeti Parcival a nyersségével (bár ebben a számban pont nem jön ki annyira, de a hangszerek ugyanazok, és a többiben marha jó hallani amikor nyektetik őket - főleg amikor a rekedt hangú csaj is énekel
)
-
Én még egyik kieget sem kezdtem el... MOD-dal szeretnék játszani, hogy értelme legyen pl. a szövetségeseknek KM-ban meg az egész játék jelentsen némi kihívást. Mondjuk, ha a HoS és a B&W állítólag nehezebbek és a MOD azzal is megy. :) -
Evoluti0N #13064 Jáj! Csak most játszottam végig a Blood and Wine-t és nem terveztem ennyire a közeljövőben újrajátszani a teljes játékot, de ez a szám után lehet, h nemsokára megint belekezdek. :D -
Ez a kedvenc számom.
-
Amikor a MOD-ot feltettem, akkor a fegyverek és páncélok statja fel lett skálázva. Utána semmilyen talált vagy legyártott fegyveré nem. Ezen felül olyan szintkövtelmény van rajta, hogy ha leveszed a fegyvert, akkor nem veheted vissza, de a szintkövetelmény csak a levétel után van. Próbáltam a beállításokkal játszani. Ugyanazt a fegyvert legyártva az eredeti szint és statot kaptam és mellette ott volt a MOD-os érték is.
Ha ez nem működik, akkor a MOD használhatatlan, hiszen nem tudsz használható cuccot szerezni így. Ma újrarakom az egészet és felteszem újra a mod-ot. Remélem, hogy a mentést nem cseszte szét, mert akkor pár nappal korábbi mentést kell használnom... -
A "valami nagyon nem kereket" azért kifejthetnéd, azoknak akik esetleg tervezik használni. :) -
Köszi.
Más
A MOD összerakójával beszélek majd személyesen, mert valami nagyon nem kerek a MOD működésével kapcsolatban... Egyéként egy magyar srác rakta sössze. -
Ha nincs ott, akkor neked kell. Viszont ha sokáig harcolsz, akkor Lambertet sajnos megölik a Falka harcosai és 2 embert kell majd gyászolni a temetésen :/ -
Lambertet ki menti meg, ha Keira nincs KM-ben? Vagy akkor az a jelenet kimarad?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.29. 08:45:59 -
CyberCougar #13057 Helló!
Érdeklődnék, hogy találkozott e már valaki a következő buggal:
BandW dlc végigtoltam, lvl53, visszamegyek Skelligre Avalach-hoz, elindulunk a kikötőbe, jönnek a Vadak befagy a viz, Ciri elteleportálja magát Avalach mellől, és a Vadak katonái meg sem moccannak simán levágom őket, a kutyák jönnek de sebezni nem birnak, a varázsló is csak áll és még sebezni sem tudom.
Ezt a bug-ot neten nem találtam, csak a BandW dlc nem eredeti.Van egy sanda gyanúm hogy emiatt de........
Valaki esetleg?
A választ előre is köszönöm.