The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oh..épp most ismertem meg alaposabban a könyvben,erre bekerült a játékba is 😊
Én is végig nyilaztam, és simán sikerült. Esetleg próbálj más vesszőt használni, hátha segít. Érdemes amúgy küzdeni, mert -ez talán nem spoiler- a küldetés végén kapod meg az új mutagén rendszert. Én most tudtam le épp, szóval friss az élmény 😊

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Igen nekem is úgy tűnik, hogy nagyon visszavettek a kufircolható nők menyiségéből. Kvázi: Witcher > Witcher 2 > Witcher 3. Tehát ahogy Geraltnak visszatértek az emlékei, úgy szexelt egyre kevesebbet 😄DDD
TOMSILENT
Meg! Viszont sajnálom hogy kis herceg asszonyunkat nem tudtok megcsábítani a farkas iskola viperájával... <#idiota>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Akkor remelem, az a "Meg bizony!" zaromondat nem volt helyzetidegen, odaillett. 😄
TOMSILENT
Igen. Egyszerűen el lett találva, de nagyon. Sajnálom hogy ennyi a Geraltunknak a witcher kalandja...Igazán csinálhattak volna még egy kiegészítőt Cirivel.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Melyik mosolyra gondoltok? Mikor Regisszel valo iszogatasnak a temetoben vege van?
Ilen munkat kerestem, es szerencsem volt... 😊

Amugy Dandelion is feltunik, ha ugy jatszod...
TOMSILENT
Az a mosoly kajak szíven ütött igaz, nem játszottam az elsővel, se a kettővel de valahogy úgy nagyon átjött hogy sok mindent át élt...<#rolleyes>

Nem semmi...ilyen helyre oda költöznék, mármint a valóságban-és nem a szörnyekre gondolok- egy ilyen szép borvidékre, hangulatos házak...nem semmi
Palinko
nem tudom, ez is nagyon szép amit a képen látunk, de nekem akkor volt áll leesés, mikor átment az estébe, és egyik magaslatról beláttam a kastélyt ahol még világított pár szoba, volt egy kis hegy is benne, meg a csillagos ég nagyon gyönyörű, este érdemesebb jóval feljebb tartani az egeret mint a szokásos. tényleg lélegzet elállító, csak nem akartam csinálni képet a gagyi minimum beállításaimmal, majd valaki úgy is készít ultrán 😄
Palinko
mert az, hogy a végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ciri, másnak Yen, gondolom Triss is benne van a lehetőségekben (majd meglátom a new game plus végén) odajön az nem elég? kicsit karakteridegen lett volna, de biztos élveztük volna de akkor sem az a karakter aki maga köré rendezi a barátait, akikről sokszor nem is tudja épp merre járnak, inkább az a karakter aki belecsöppen a dolgokba, sosem tudja mi várja a következő sarkon. szó szerint is. igaz Dandelionnek jól állt volna ez a vidék, de mondták is, hogy lehet fellógatják, ha feltűnik, sokat kevert ő ezen a vidéken 😄 szerintem el akarták kerülni karakterek túlhasználását. nem véletlen szerintem hogy Zoltan sem tűnt fel. Regis aki feltűnt még az első részben volt említve, kb 2-3 sor juthatott rá mikor ittunk Shani buliján, apropó Shani látod ő is csak a kiegészítőben meg az első részben volt, a tó úrnője dettó, bár mostanra kapott egy gatyót 😞 első részben még elég merészen voltak full meztelen karakterek, igaz valami növénnyel volt rejtve az első részben itt ott 😊

szóval ügyesen használták a karaktereket, egy házavató buli bár jó lett volna, de nem a witcher világa, nagyon nem.
ez sokkal személyesebb volt, jó volt Cirit látni nagyon. meg ahogy befejeződik, hogy dob Geralt egy rejtelmes fél mosolyt az mindent visz 😊 mintha ezzel köszönné meg, hogy kalauzoltuk a 3 játékon át, ez tényleg a fanok miatt került bele 😊
Ugyen ezen agyaltam mikor kész lett a birtok 😊
Shep
Amúgy biztos, hogy sokkal szebb az U4? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy Mass Effectes Citadell DLC szerűséget belerakhattak volna a végére, hogy Geralt a birtokán tart egy nagy bulit, ottvan majdnem mindenki aki számít, majd a régi szép emlékekről beszélgetnek stb.
Szívem szakad volna meg, ha ezt megcsinálták volna 😊
Én abból arra emlékszem, hogy "Requiescat in pace." <#vigyor3>
Palinko
ja nem párbeszédben volt, csak harc előtt. csak érdekes volt, hogy eddig nem emlékeztem ilyenre és most jött elő. egyébként tesztelő voltál, vagy fordító is? vagy hogy kerültél egyáltalán ilyen pozicióba? mert nem sűrűn fordul elő, hogy ilyen személlyel egyáltalán beszélhetünk, általában nem fedik fel magukat, nehogy véletlenül megsértsék a titoktartásit.

közben azon gondolkoztam, hogy a hearth of stoneban elsütötték a menyegzős jelenetet, ezért, meg hát a közhangulat miatt se nagyon lehetett most egy jó szüreti bál, pedig nagyon állat lett volna, ha Geraltal részegen kellett volna préselni a szőlőt 😄
én meg Assassins creedből <#banplz>
Ja, erre emlékszem történelemóráról. 😊
Florin, floren = magyarul forint, ugyanazt jelenti. Eredetileg Firenze (Florance) fizetőeszköze volt, onnan vettük/vették át.

Lehet hogy a fordító kicsit benézte a konzisztenciát, elfordult tárgyaknál is asszem.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Ja, a rimeket jol megoldottak - szerencsere nem kellett benne javitani. 😊

Az pedig bug, nyilvan. De ha csak akkor volt ez, mikor harcolni kezdett, akkor annyira meg nem para. Ha egy jelenet alatt van ilyen, az mar annal inkabb. 😄

A parasztos/koltoi beszed meg neha eleg cifra volt. Volt, hogy at kellett irni, mert nem volt olyan szo. 😄 (Legalabbis harmunk kozul meg egyikunk sem hallotta, es meg a Google sem adott ra talalatot.) Azert egyensulyban kell tartani a kozerthetoseggel valamilyen szinten.
Igen próbáltam (37 szer legalább 😊 mondhatni végig AARD-oltam a helyiséget, csoda, hogy nem folyik be még a víz 😊
A bombát még nem próbáltam, de köszi az ötletet, Este próba 😊
Volt korábbi mentésem, és megpróbáltam úgy is , hogy csak íjjal, de úgy nem megy a többi sem. Íjat is cseréltem, lövedéket is, de semmi.
Palinko
nem volt gond szerintem, 2-3 helyen találtam ahol úgy érzem nagyon el lett lőve. de sokaknak meg az nem tetszik ahogy én fordítok, szóval... most hogy ezt is leírtam, továbbléphetek és kiemelhetem, hogy rohadt nehéz dolga volt a fordítóknak, mivel rengeteg rész rímelt és azt nem lehet olyankor rímelőre lefordítani csak nagyon ritkán, jól meg lett oldva, minden elismerésem. de tényleg nagyon dallamosan beszéltek, nem csak a lovagi tornán, hanem úgy egyébként is még Geralt is rímelt párat, mert valahogy ráállt az agya biztos 😄

a másik ami nagy előrelépés, hogy sűrűn alkalmaztátok, a parasztos beszédet, vagy hogy is mondjam pl a cipő pucoló tökéletes példa, az nagyon jó hangulatot adott.

az egyetlen negatívum az volt, hogy eddig ilyen nem volt, mikor Geralt harcolni kezdett és mond egy mondatot az most úgy jelent meg hogy
és akkor itt angolul hogy mit mondott. ez nem lett lefordítva, de egyáltalán nem számít. eddig mintha nem jelent volna meg semmi, viszont hogy így angolul írja ki egyeseknek zavaró lehet.
helyesírási hibára nem is lettem figyelmes, bár én soha nem vadászom annyira őket, időzítéssel nem volt baj el lehetett olvasni kényelmes tempóban.

ez a teljeskörű kritikám amit el tudok mondani
Nem, tuti forint, tegnap este olvastam azt a levelet, csak már arra nem emlékszem, hogy melyik küldetésben.
Az floren volt úgy rémlik.
Nem... először számszeríjjal próbáltam az ajtó mellett: semmi... megpróbáltam a szakadék előttit, ott se működött... utána kínomban kipróbáltam a jelet...de az egész küldit újratoltam egy előző mentésből, és akkor se oldódott meg.... mind1...ahogy leírtam megy...
Amugy osszessegeben nem volt sok gond a magyar szoveggel, ugye? 😊
Palinko
lehet az volt a baj, hogy jellel aktiváltad a közelieket és valamiért nem jött össze én mindre számszeríjat használtam és dolgozott is.

FartingSquirrel #12157 találkoztam már alapjátékban is, tudom én is nagyot néztem először, a Nilfgaardi pénznemet magyarították így le. hát érdekességnek jó.
witcher és a pénznemek

ugye mindhárom játékban főleg orennel dolgozunk.
Szerintem meg az alapjtekban is volt forint az egyik toltokepernyos tippben.
Volt, ahol le volt forditva forintra. Nem tudom, ki vagy hogy egyaltalan MIERT forditotta le...

Mikor a feldarabolt hullaban megtalalod a florenes tarisznyat, az nem volt forint?
Az nem floren volt?
Én csak egy levélben olvastam a nilfgaardi forintról.
Amugy talalkoztatok a jatekban "forint"-tal? 😊 Mar a B&W-ban.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.06.03. 08:42:40
Igen..jól mondod... ez igazán idegesítő bug...nekem konkrétan a tegnap estém ment rá: minden próbáltam, és semmi se segített, se repair, se semmi..újraindítottam a kezdeti mentéstől: semmi...megnéztem youtube videókat és mindenki simán kinyitja az ajtót nyílpuskával, nekem meg nem sikerült, sőt, pirosak sem voltak a kövek... bugos fos ez még mindig....
aderill: dobd meg bombával és kinyílik az ajtó
Palinko
igen ahogy bemész a házba asszem balról van egy elszigetelt rész, ott van a tükör összetörve.
Myselor
jaj igen 😄
írja amúgy a naplójában hogy egy koldus átkozta meg aki tükröket árult 😄 biztos hogy ő átkozta meg.kár hogy nem tért ki rá gerált nem mondott rá semmit 😄 az vicces lett volna de gondolom ez is az oka hogy nem akartuk megkeresni a szemétládát aki tette vele 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.03. 08:19:54
Valami osszetort tukor is van a hazban.

Es futolag lattam egy YouTube-video indexkepen, hogy a dogrem atkanak Gaunter O'Dimmhoz lehet koze. Persze ez a jatekbol - tudomasom szerint - nem derul ki, ez csak feltetelezes.
Myselor
jaja tuti valami ilyesmi részletesen szétnézek mindenhol sőt volt már olyan is hogy én is egyből a jó nyomra akadtam de visszatöltöttem és megnéztem a többit is nehogy elmaradjon valami.később is lesznek még ilyen dolgok ám :o aminek örültem hogy előbb megtaláltam mert volt következménye.tuti ilyen ez is megnéztem az aztalt bent az összes kanalat a hullákat.és összeállt a kép😊
Palinko
a kanalakat néztem, emlékszem volt, hogy mondta hogy különösen régi kanál is van, meg a feliratokat is, valami biztos kimaradt akkor. de jó ezt tudni.
Ott azt hiszem, mikor bemész a házba, akkor meg kell nézni a kanalakat. Vizsgálódni kell, különben nem tudod, hogy törd fel az átkot. Ezért nem volt olyan opciód. De ha le is ülsz enni vele, még ott is elronthatod...
Palinko
érdekes nekem nem dobta fel ezt a lehetőséget, csak megijedt tőlem és zavarhattam 😄 lehet, hogy túl hamar megnéztem a szekrényt, mert bementem jobb klikk, láttam az üstöt, el kéne bújni, hopp be szekrénybe, te meg elolvastál valamit és kiadta az opciót neked.

ugyanúgy mint nekem máskor, hogy loptam könyvet a házban, akkor nem adta ki később az alázatos válaszlehetőséget ami a legjobb lett volna, hanem csak fenyegető vagy leszaró tudtam lenni. eddigi játék alatt nem is emlékszem hogy ennyire kellett figyelni. ez még összetettebbé tette az egészet 😊
Myselor
mikor elbújsz a szekrénybe van egy lehetőség az átok megtörésére.persze elkell találni hogy oldod fel az átkot.ugye önszántaból eszel vele és kanál nélkül kell enni ez a logikus döntés.mintát pedig abból vesz geralt amit a szerencsétlen szörny kotyvasztott 😄 nem volt gond.megmentettem azóta nincs vele gond és amúgy bizony érdekes dolog ez😊
Palinko
én nem tudtam megmenteni, már Regis küldött oda és rámtámadt csak harc jöhetett szóba. de ha megmendtetted érdekes lesz foltos nyálat szerezni 😄 viszont biztos van rá megoldás, de ha átok ez és nem szörny, furcsa, hogy azt hitték, hogy kihalt, mert ugye az átok újratermelődik
Az aardot próbáltad az ajtón? úgy rémlik az utolsó-ami a videón is van azzal nyílik.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Hát, ez egy igazán idegesítő bug... 😊
KOnkrétan így: https://youtu.be/qW5VVGF7cBM
Nem segített 😞
A nagymesteri páncélhoz az alapanyagokat belehet máshonnan is szerezni vagy meg kell venni a vendortol? Elég drágák.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM