The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Szerintem sok közülük elég jó. Én például a medve páncélra a "Belegabalyodás"-t raktam, Irisre a "Csonkolás"-t, a medve ezüst kardra meg a "Feltöltés"-t. Yrden jel ezek után eléggé durva szerintem, a kard is jól néz ki, mikor valamelyik jel járja át a következő csapásig meg kapsz mellé egy hatalmas plusz sebzést is. Nem volt olcsó, de én nagy hasznukat vettem és kicsit feldobta a játékot is 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

RatBaG
hearts of stone-os rúnákat használja valaki?
én nem igazán foglalkoztam velük, nem nagyon éri meg egyik sem.

Per Aspera Ad Inferi.

Végeztem én is 😊 Rettenetesen jó volt az egész 😊 Tényleg az egész játék egy etalon lett!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Detlaffot megöltem, Syenna és Anna kibékültek a végén, de az őrparancsnoknak szóltam azért. Triss pedig eljött, mert vele volt a románc az alapban. És meglett persze az Aerondight, elég könnyű volt, jó volt megint látni a Tó Úrnőjét az első részből.
Tatyla
Én azt a mutagént használom, dermesztő fagy a neve pillanatra lefagyasztja az enemyt ha kritel akkor bele is döglik

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Myselor
okés köszi majd meglesem😊
Most nem ugrik be melyik, de küldetés leírásába ott van Triss (vagy ha gondolom az alapjátékba Yennt választottad akkor az ő) neve.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Myselor
értem köszi😊
Myselor
mi a küldetés neve?mert megkaptam de nemtudom melyik lehet az
Nem a birtokon, egy melléküldetés (a városban egy gyerek adja oda Triss levelét amit neked írt-úgy indul a küldetés) ad 12 különböző mutációt, de csak 1 lehet aktív azok közt van az a jeges aard jel is.

Ez 53-as witcher szett: http://www.gosunoob.com/witcher-3/hen-gaidth-armor/attachment/witcher-3-hen-gaidth-armor-stats/
Jobb szerintetek mint a 40-esek?

Ezek újítások a jelekben. Az Igni pl. instant porrá tudja égetni az ellenfelet...
Többet nem tudok. 😄
Myselor
srácok előbb láttam egy csaj játékában hogy amikor az ard jelet használta ilyen kurva nagy hatóerejű jeges valamit baszott le és 3 bandita darabokra esett szinte egyből tőle.ez micsoda és hogy kell?nem igazán foglalkzotam a mutagének vacakkal a birtokon ott lehet ilyesmit?
FEARka
Én 18/19-ig jutottam el úgy, hogy csak árusokkal (kovács, fogadós, kereskedő) játszottam. Ezen a térképen 18-t jelez.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Tatyla
Kéne kis help, gwint skelige pakliból hiányzik 4db gyanítom hős kártyák elméletileg játszottam mindenkivel akivel lehetett

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

blackcalibra
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül Wild Hunt és Blood and Wine kieg eladó? Asszonypajtástól kaptam az alapjátékot dobozosan, ugye GoG-os a cucc.
Hála istennek a wirágboltival csak nagyon keveset játszottam, amolyan teszt jelleggel, most szeretném akkor elkezdeni elölről az egészet de akkor már legyen meg egyben az egész az elejétől fogva. Az lenne a legjobb, ha dobozos formában lenne meg a két kieg is.....
Én úgy tudom, hogy ha elkezded a kiegésztőt, akkor az alapjáték küldetései nem lesznek elérhetők. A második kiegészítő meg történetileg nem illik az alapjátékba, csak utána.
Pont ezért foglalkozok vele. 😄 Mert nem tudom, hogy mikor érdemes őket megcsinálni. Mert szeretném, ha egy kerek történet bontakozna ki.
Tudom, hogy nem kapcsolódnak össze, de ha az alapjáték kereteibe belefér valamelyik, akkor azt megszeretném csinálni még közben.
Shep
Hát akkor meg lehet nem a kieggel kellene foglalkoznod (még) 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fogalmam sincs, mert még soha nem játszottam végig az alapot sem. : )
37-es szint kell a ,második kiegészítőhöz, ha nem fejezed be az alapot honnan lesz meg a szinted?
Myselor
a második kiegészítő előtt érdemes végigjátszanod mert az tulajdonképpen utána játszódik az első kieg meg valahogy közte
Valamiért szét ment a fórum, szóval nem találom ki írta, hogy milyen sorrendben érdemes játszani a kiegészítőkkel.
De azt még láttam, hogy Alapjáték<kieg 1<kieg 2
Kérdésem még akkor, hogyha mégsem fejezem be előbb az alapjátékot, akkor lemaradok valami karakterről a kiegészítőkben? Nagyon nem illenek bele a végjáték előtti történésekbe?
Myselor
shani egyszerűen nemtudom a haja se 😄 fontos nállam a haj. 😄D nemtudom a személyisége sem fogott meg.az elsővel is játszottam ott se vonzódtam hozzá különösebben😊 ja amúgy igen vivient is elkaptam volna 😄 kár hogy nem hálálta meg a dolgokat egy kis ungi bungival a folyóban vagy valami 😄
Shep
Sokkal? Szerintem nem, ráadásul van jó pár dolog ami szebb a w3-ban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Palinko
ja nem vagyunk egyformák, megértem Yen azért nagyobb jelenség mint Triss. Shani nem tudom miért nem jön be, de erre is biztos megvan az okod, lehet ha nem játszok a W1-el nekem is ilyen ez meg ki? érzéseim lennének. bár W1-ben nem nagyon kedvelt miután nem rá bíztam a mágiatudással rendelkező gyereket hanem varázslónőre...

Annával kapcsolatban egyetértünk nagyon jól néz ki meg vagány is, bár én a végére inkább kiábrándultam belőle... mert a modern diktátorok jutottak már eszembe róla. de azért meghajtottam volna én is, sőt Vivient is már előbb, vagy valakit. nekem se jött be annyira Syanna, de hát ha csak ő van akkor vele kellett beérnem <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.03. 18:55:03
Myselor
ja és mint írtam már sokszor én végig csak yennel kufircoltam de Anna Henriettát szívesen lenyomtam volna ha értitek. <#idiota>
nekem ő nagyon bejött külsőre és belsőre is 😄 kemény kis kanca mentem volna vele pár kört <#banplz>
de sajnos őt nem lehetett elkapni csak a másik hercegkisasszonyt de az meg nem tetszett különösebben csak a segge xd azért meglestem milyen vele a jelenet 😄 vicces volt és érdekes majd visszatöltöttem .
Myselor
igen sok mindenben igazad van de ez ugye ízlsés kérdése is ki kit választ nekem triss annyria nem jön be 😄 shani meg végképp.és szerintem ennyi rinya pina belefér yen-től 😄 különben jól meg lett csinálva a letelepedés végül ami az alap játék endingjében volt lényegében most elértük 😊
TOMSILENT
En Anna henriettara ertettem es nem cirire.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Palinko
dögös, de megnézed minden varázslónő dögös a witcher világába, mert bűbájt használnak, nem mondom meg milyen Yen igazából, elég annyit tudnod, hogy varázslónőnek azok állnak akik nem kellenek senkinek mert olyan rondák így elmennek varázslónőnek... persze aztán kikupálják magukat.

láttam videón a Yen-es endet mert aki felrakta a jó endet annak is pont Yen jött... és hát tényleg lazább témákat hozott, lekerült róla a stressz másmilyen volt mint általában, de itt is nyavajgott a ruhái miatt, hogy majd melege lesz, de majd Geraltot kergeti itókáért. már itt is fel tudott húzni, főleg olyan előélettel ami neki van 😄 valahogy nálam nem opció, nekem a nagy dilemma Triss és Shani lenne.

Molni, igen számítani fog, de van még egy dolog ami talán befolyásolja.
tudod van ez a dilemma már az elmúlt 2 részben, hogy milyen lenne ha Geralt letelepedne stb, az ismét felkerül a játék végén mint a 2. végén is feljött. na itt, hogy mit választasz lehet, hogy befolyásol. pl kalandozzunk tovább = Ciri, telepedjünk le = szerelmed
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.03. 18:03:47
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
ja tényleg.már írtátok is.köszi😊 jaj amúgy nem emeltem ki a mesevilágot 😄 pedig kurva jó volt nagyon ötletes és humoros volt 😄 jót szórakoztam kár hogy nem volt kicsit hoszabb ^^
Bortonbe kerulsz, ahonnan kihoz az oreg cimborad... 😉
Myselor
aki végigvitte már esetleg tudja hogy...
ha dettlaff megöli syannát mert nincs nálunk a szalag akkor mitörténik?kell harcolni vele?illetve mitörténik a végén ha dettlaff éledben marad már ha van ilyen opció?

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.04. 00:29:16
Myselor
mint írtam itt a játékban is hatalmas fejlődésen megy keresztül.nagyon aranyos a yen-es ending 😊 megnéztem mindet a ciris is tök jó de triss-é pl nemtetszett. amúgy a ciris endinget csak úgy lehet összehozni ha mind 2-t nőt ágyba visszük és összejön az édes hármas majd dobnak?😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.03. 17:19:13
Könyvek miatt? Mert Sapkowski úgy írta meg, hogy ő Geralt igaz szerelme, illetve, ha olvastad a könyveket Yen karaktere sokkal mélyebb mint amit általában látni belőle, ez a cinikus beszólgatós, fennhéjázó, parancsolgató mindenkit manipuláló nő.

Azért elég komoly karakterfejlődésen megy át-könyvekben- a senkivel se törödő nő, végül elfogadja lányának Cirit, és érte bármit feláldozna.
molnibalage83
Ezek szerint akkor a kiegben számítani fog, hogy Triss vagy Yen a választásod,

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Yenn nagyon jó 2. Triss a #1 😊
Myselor
nemtudom engem valamiért megfogott igaz hogy olyan amilyen de megvan a maga varázsa és nagyon dögös igen 😄 na meg ami a fontos egész új oldaláról ismerjük meg itt a kieg végén 😊 és ez nagyon kellemes csalódás volt vele kapcsolatban.én szeretem😊 triss annyira nem jött be .
Palinko
miért ekkora Yennifer rajongótábora? ok értem új karakter, meg stb, meg tényleg dögös, de nekem egyértelmű, hogy Triss a befutó. bár mindenkire rámentem az alapjátékban, ez nem így lesz következő végigjátszáskor, mert egyértelműen Triss a favorit, már 3 játékon át velünk volt, meg legfőképp mert nem olyan undok Geraltal. Yen elég elviselhetetlen személyiségű, a könyvben sem szimpatikusabb, sőt úton útfélen kiteker Geralttal, eszközként használja céljaihoz stb, a játékban legalább sokszor segít.
Palinko
ja ez igaz, csak összekötöttem az előző hsz-ével és azért jött ki furcsán 😄 Henrietta bevállalósabb volt, több jelét is adta a játékban, de szerintem eltorzította volna a történetet, mert ha belénk szeret másképp viselkedik velünk egyes helyzetekben, így maradt a tesó.

DantesHUN #12199
jogos, összekevertem már a könyvekkel, ott vannak elég durva dolgok vele, de ott meg a lovászfiú nem stimmel <#idiota>
Myselor
na srácok én is a végére értem.nem siettem 😄 53as lettem a végére.minden érdekes dolgot megcsináltam maradt még persze pár küldetés mellékesen de majd megcsinálgatom őket ha lesz kedvem mert nagyon jók azok is.egy szavammal kitudom fejezni milyen lett ez a kiegészítő .FANTASZTIKUS!tényleg sokszor szavakat nem találtam milyen történetmesélés van jelenetek minden annyira egyben van. a történet a csavarok és mégis eltudsz rajta igazodni és betudod határolni hogy az érzéseidnek és az elveidnek mik felelnek meg.ha ésszel játszol mindenképpen a jó befejezést kapod.kicsit aggódtam emiatt és kérdezgettem párat de eddig is sikerült magamtól az alap játékban és az előző kiegben is a jó befejezést kapnom.itt is összejött😊 mivel én hűséges voltam yenhez végig így ő jött el hozzám és csodálatos asszonyka lett belőle megváltozott és sokkal szimpatikusabb így ő is már nekem😊 nem bántam meg hogy őt választottam.nagyon jól sikerült a vége is a helyszínek minden nagyon szép de dettlaffot kicsit sajnálom eléggé meg lett szívatva szerencsétlen de hát sajnos így járt😊 minden amúgy rendben volt és geralt mosolya tényleg kemény volt.belegondoltam hogy ennyi és nem lesz több kiegészítő és elszomorodtam...direkt nem siettem de mégis hamar a végére értem mert nagyon érdekelt.de hát sajnos minden jónak vége egyszer nem?😊 és tényleg minden idők egyik legjobb rpgje és fantasy játékja számomra.imádom az egész világot a hangulatot a zenéket a karaktereket az egész witcher univerzumot.annyira lenyűgöz és annyira egybe van az egész hogy hihetetlen 😊 na mindegy csak ismétlem magam de nagy hatással volt rám ez az egész harmadik rész és főleg ez a kiegészítő.a többi endinget megnézem youtubon.köszönöm CD Project Red 😄 remélem a cyberpunk is hasonlóan jó lesz ja és hogy valamilyen formában visszatér még a wticher sorozat😊
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.06.03. 16:37:09
Szerintem nem Cirire gondolt, hanem Anna Henriettara 😊
Cirrivel meg a lovászfiúval? Max egy csók volt más semmi...
Alapjáték, első, második, megjelenési sorrendben.
A két kiegészítőt kronológiailag mikor érdemes játszani? Úgy érdemes, ha már az alapjátékot befejeztem vagy közben is teljesen elfér mindkettő?
Palinko
hát akkor képzelheted nekem milyen volt aki az elsőtől fogva játszott minddel, valamikor 2010 előtt találtam még rá, sőt mire ez a kieg kijött a könyveket is olvastam. de örülök hogy másnak is ütött.

FartingSquirrel #12184
hol? mikor? 😄 érdekes most egyáltalán nem volt kocsmás szál, régebben volt a klasszik rpg, hogy kérdezősködjünk a kocsmába, most meg egyszer mentem be hátha árulnak azt a cseresznyét ami kellett volna, de nem volt 😄

TOMSILENT #12188
na neee az nagyon beteg lett volna, végig a lányának tekintette Ciri-t, ha a játékban nem is jön annyira át a könyvekből simán. azért az tabu kellett hogy maradjon farkalás ügyileg. meg Cirivel lehetett kefélni külön szóval nem gond. (hú remélem jól emlékszem, de a szaunás résznél azzal a lovászfiúval lehetett)
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.06.03. 16:21:08
Van egy festék árus a kikötőnél a városban. Meg lehet találni rengeteget.

Nem tudom.
Meg? Nem meg bizony volt?
TOMSILENT
Festékeket hol lehet venni?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |