The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4 nehézségi szint közül melyik a közepes? (Nem te vagy az első, aki ezt mondja, és kíváncsi vagyok, mert nem értem.)
Igen azokból is szinte már az összest legyőztem ,de mostanában így 25 ös level felett van amelyik nem ad semmit. Régebben adtak..
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2016.06.06. 13:36:23
Közepes, az elején haltam meg párszor, míg nemépítettem semmit a talentfán, de mikor elkezdtem, halhatatlan voltam.
Mármint küldetéseken kívül is tudsz lapokat nyerni. Egyszerűen odamész egy árushoz és kihívod egy partira.
Nem vészes szerintem, 1-2szee haltam csak meg. Pont kényelmes.
Igen azok meg vannak a főküldetés kész a nyerj el kártyákat szekcióból. Csak a gyűjtői küldetés nicns meg arra írt 4 Novigradi és 2-Skellige-set elvileg.
Vannak kártyák, amiket nyerni tudsz. Általában kereskedőkkel, kovácsokkal kell megmérkőznöd, ha nyersz, tiéd a lap.
Van most ez az új gwent könyv. Nem hibásan van fordítva, nem a kártyafajtákat írja ki, melyikből mennyi kell még? Azt írja 4 novigra és 2 (vagy 3 most nem emlékszek) Skellige. Már bejártam Novigrad jó részét de nem találtam kártyaárusítókat újakat. Már nem sokat kéne megszerezni. De talán Toussaintban is majd megvehetőek ezek a hiányzóak?
TOMSILENT
Ez a küldi mikor Roachal beszélhetünk valami hatalmas <#smile>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

molnibalage83
Mennyire találod nehéznek így?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nálam működött.
Én sima közepesen, és nem korlátozom magam semmiben.
Azt tudom, hogy mire lehetne használni, csak nem hagyja a játék.
Egyszerűen nincs használat lehetőség a mutagénes asztalnál.
Talán ez egy újabb bug? Ez elég szívás.
molnibalage83
Csak egy gyors közvéleménykutatás, hogy ki milyen nehézségi szinten játszik és ki korlátozza le magát bármilyen módon?
Én felhúztam legnehezebbre úgy, hogy csak a vadonból lootolok mindent. Egyelőre ezzel sem nehéz a boss harcokat leszámítva, amik inkább csak hosszúak. 7. szintű vagyok.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.06. 09:47:09

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nálam még mindig bugos a 3 féle Triss-es szobros küldetés nem tudok vele beszélni most vagyok a Keer Morhen ostrománál talán utána megjavul? 29-es szintre ugrottam 27-es végére pl egy főküldetéssel szép. 😄 Most már csak kb 15-20 mellék küldi ava még meg a főküldi és 10-15 kérdőjel a 3 területen össz.

A Blood and Wine-DLC-t már aktiváltam a kártyák is megjöttek most meg van mind a 4 pakli már fizikailag. 😊 Szuper kiadás és DLC lesz. Az új inventory picit konzolosabb de átláthatóbbra rendezték. Viszont akad csak az inventoryzáskor meg vásárláskor. 😄 Eddig nem tette.
A korábbi képeket kilehet majd rakni elvileg (a fő valaki, von Everec portréja) ha javitják. Addig csak a fotós lesz kint.
De egy képárus jó lenne 😊
Palinko
ja nekem is ez a kettő volt, lovagi torna se adott semmit, meg a királynő kitüntetése sem jó. képet is csak 1et adott a küldi, képárust megtaláltam futkározás közben, de nem volt ott az eladó
Trófea: pl gwent verseny és ökölharc.
Az asztal a pincében meg mutagéneket tudsz szétszedni, a másikon meg újrafőzni a potikat.
Myselor
a trófea dolog engme is érdekelne 😄
Két házzal kapcsolatos kérdésben kérnék segítséget.
Milyen trófeákat lehet kirakni, én eddig bármivel próbálkoztam azt írta ki a játék, hogy nem jó.
Illetve miért nem tudom a pincében lévő transzmutációs asztalt használni?
Amikor áttörtem a falat akkor kaptam a leírást, hogy mire jó, de azóta csak az asztal szélén lévő gyertyát tudom leoltani.
Pedig már receptet találtam hozzá.
Egyébként ezeket a transzmutációs recepteket hol lehet megnézni?
Én sem az alkímiában sem a könyvek között nem találtam?
Myselor
nekem tegnap a vágtázás nem működött ki kellett lépnem majd vissza és utána jó lett 😄
molnibalage83
A bill beállítások egy része is viccesen működik. Én caps lock-ra tettem a fután és séta váltást, de a ctrl csinálja ennek ellenére...

RatBaG
egyébként nem képzelődtem a múltkor, tényleg nem működik a lock on target, másoknál se. úgy tűnik, hogy a lovagi tornás quest aktiválja a bugot, szóval nem véletlenül voltam képtelen a csapatharcnál lockolni.
ja, és roach sörénye is eltűnt. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
szokni kell, nekem már megy, dupla shiftes vágtát is sokszor aktiválni kell
molnibalage83
Én lényegében november és néhány óra februári bóklászás óta nem játszottam a gammával. A régi kedvenc játékomat sikerült teljesen elkúrni a folyamatos "balanszolással", szépen visszajövök inkább singlen tolni ezt. Kifejezetten kellemes.

Nekem is tetszik az UI. Egy bajom van, hogy eddig Q lenyomása után, minden új item előre került, most meg le kell vadászni őket, ha zavar a csillagocska.
Myselor
amúgy ez a lovagi torna lovaglós rész nekem is nagyon fosul ment először.aztán 2-3 x megpróbáltam és ment.általában mindig megáltam a bábú előtt és lecsaptam majd mentem tovább a lövés az ment szépen 😄
Myselor
a ló irányításáról eltudsz beszélgetni keszeggel egy mellékküldetésben hatalmas borulsz jobbra balra a röhögéstől majd <#banplz>
molnibalage83
Ez az 1.21-es UI kurva jó. Azt mondjuk soha nem értem, hogy miért nem eredeti állapotában ilyen szintű egy játék.

A második végigjátszára másmerre megyek, mint eddig. Tökéletesen képes volt elfelejteni, hogy milyen atmoszférája van a játéknak. Oxenfurtban csak sétálgattam az utcán, hallgattam a zenét és a csevegést miközben filmeztem. Valami eszméletlen gamma.

A Skyrim motorral csinálják az Enderalt. Vajon, ha ezzel lehetne így bűvészkedni milyen 3rd party modul készülhetne el? Gyá...

Köszi! Akkor értem. A lovaglást buktam, de gondoltam 3-ból kettőt nyerek és lehetek bajnok. Ezek szerint nem. A ló irányítása meg elég idegesítő... nem értem , hogy nem tudták jobbra megcsinálni. A lóversenyes résznél ha egy kicsit kimegyek a pályáról ( A ló vágtában... én meg túlszaladtam a bábun.) ott azonnal elvesztem a futamot... ráadásul nem lehet menteni rendesen... hogy ezt miért kellett így?😊
Palinko
sztem jó megcsinálni, ott csak úgy avathatnak más győztest, ha eltekerted az első két próbát. íjászattal nincs gond sztem, viszont a lovaglást elcseszhetted, elsőre nekem sem sikerült, rá kellett éreznem, karddal nagyon nehezen ütöm le a bábukat. a lassítás is inkább zavar néha 😄 meg milyen ritmusba engedjem el. de másodikra simán sikerült, akkor sem találtam el minden bábut, viszont minden lövés sikerült és jó félig volt az idő vonal, vagy még több, mikor beértem...

sztem elbuktad a lovaglást, aztán mindegy hogy harcolsz, mert ott csak győzni kell és annyi. bár én úgy csináltam volna meg ha lecsapod a másik csapatot aztán a saját csapatodban küzdhetne mindenki magáért, de nem akarták ezzel húzni a dolgot.

sztem mindenképp érdemes megcsinálni mert egy nagy valakit lecsapni jó érzés lesz, bár nem kell hozzá sok csak az ALT. meg a kard is a tiéd mehet a falra, és nagyon röhögtem mikor kihirdették, hogy a királynő harisnyakötőjére esküdtem fel úgy nyertem meg 😄
A lovagi tornán a csapatbárbaj részt hogy kell megnyerni? Mert nem értem: győzünk, szerintem én ütöttem le a legtöbbet és mást hirdetnek győztesnek. Fontos megcsinálni, vagy csak egy kis jutalomtól esem el?
Myselor
amúgy én vagyok az egyetlen aki a blood and wine borítója alapján arra számított hogy geraltból vámpír lesz valamilyen formában és gonosz lesz ? 😄 valahogy ahogy ott ül a székben a borral olyan vámpíros .sőt az is megfordult a fejemben hgoy valami mágia miatt lesz egy geralt klón aki lesz a vámpír lord.
TOMSILENT
Nem nagyon izgat a játék modolása. Ha nagyon mozgat, szedd le. mentéseidet mentsd ki aztán hadd szóljon..kb 2 hete valahogy mindig megkérdezed hogy "hátha valaki nem-e akarja kipróbálni?" <#gonosz1>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Myselor
hát igen egy csomót én is megcsináltam már .lassan végzek és mindig találok valami újat 😄 a kulcs alakú kanalat feltudnád még szerintem venni ha megnézed valahol hol volt a háza a bűzdémonnak.ott találtam.ezt a remetét meg szintén megtudod találni ha megnézed hol van a helye.
Palinko
nem segítettem, de az a kulcs alakú kanál sem volt meg, többet kellett volna nézelődni elbújás helyett. mert hiába tűnik úgy, hogy minden küldi megvan, mégsem találtam rá mindre ezek szerint.

kéne egy gomb, hogy oké azt hiszem végeztem, megnyomnám és ha fel van véve a küldi vagy teljesítve van nem tesz semmit, de ha nincs akkor naplóba bekerülne. na majd újrajátszáskor.
Mentéseket ki lehet szedni. De nem hiszem, hogy elbaszná őket, akkor biztosan le lenne írva.
molnibalage83
Nem kockáztatom a meglevő mentésemet... A kiegeknél meg nem tudom, hogy működik -e...

😄D
Szirentem itt az ideje, hogy te próbáld ki. 😊
Myselor
hát igen én is bántam.mekkora poén de hát komolytalan lenne végig így menni keszeggel😊
molnibalage83
A Roach MOD-ot még mindig nem próbálta ki senki?

Mit nem adott be? Segítettél az alvászavarokkal küszködő remetenőnek?

Myselor:
Hatalmas volt. Én szomorú voltam a végén, mikor elmúlt a gomba hatása...
Myselor
passz.tudok segíteni nagyjából merre találod a küldetést.felszedted a kulcs alakú kanalat a bűzdémonnál?én igen és miután megtudom hova menjek keresni egy stúdiót és kincset arra fele lovagoltam majd egy remete nő házába botlottam.kijelezte a térkép a narancs felkiáltó jelet
Palinko
nekem ezt miért nem adta be?
Myselor
nem láttam hogy írt volna valaki a szellemlovas küldetésről de valami hatalmas amit keszeg rendez ott <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meghaltam azokon a dumákon amit tol meg geralt kérdései hát kész hatalmas hogy saját játékukat így kifigurázzák pl a ló a irányítása sírtam 😄
Myselor
amúgy ez a börtönös rész meg minden a bad endingel annyira durva 😄 fel is akasztottam volna magam ha így siekrül xd elnéztem mások reakcióját is .aranyos 😄
RatBaG
jááj árányeső... <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Tatyla
Időközben rájöttem hogy rossz helyről akartam bejutni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Van egy kocsma a nagy tértől nem messze de az be van zárva állandóan az mikor nyit ki, ez a herés szobor alatt van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA