The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
sztem jó megcsinálni, ott csak úgy avathatnak más győztest, ha eltekerted az első két próbát. íjászattal nincs gond sztem, viszont a lovaglást elcseszhetted, elsőre nekem sem sikerült, rá kellett éreznem, karddal nagyon nehezen ütöm le a bábukat. a lassítás is inkább zavar néha 😄 meg milyen ritmusba engedjem el. de másodikra simán sikerült, akkor sem találtam el minden bábut, viszont minden lövés sikerült és jó félig volt az idő vonal, vagy még több, mikor beértem...

sztem elbuktad a lovaglást, aztán mindegy hogy harcolsz, mert ott csak győzni kell és annyi. bár én úgy csináltam volna meg ha lecsapod a másik csapatot aztán a saját csapatodban küzdhetne mindenki magáért, de nem akarták ezzel húzni a dolgot.

sztem mindenképp érdemes megcsinálni mert egy nagy valakit lecsapni jó érzés lesz, bár nem kell hozzá sok csak az ALT. meg a kard is a tiéd mehet a falra, és nagyon röhögtem mikor kihirdették, hogy a királynő harisnyakötőjére esküdtem fel úgy nyertem meg 😄
A lovagi tornán a csapatbárbaj részt hogy kell megnyerni? Mert nem értem: győzünk, szerintem én ütöttem le a legtöbbet és mást hirdetnek győztesnek. Fontos megcsinálni, vagy csak egy kis jutalomtól esem el?
Myselor
amúgy én vagyok az egyetlen aki a blood and wine borítója alapján arra számított hogy geraltból vámpír lesz valamilyen formában és gonosz lesz ? 😄 valahogy ahogy ott ül a székben a borral olyan vámpíros .sőt az is megfordult a fejemben hgoy valami mágia miatt lesz egy geralt klón aki lesz a vámpír lord.
TOMSILENT
Nem nagyon izgat a játék modolása. Ha nagyon mozgat, szedd le. mentéseidet mentsd ki aztán hadd szóljon..kb 2 hete valahogy mindig megkérdezed hogy "hátha valaki nem-e akarja kipróbálni?" <#gonosz1>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Myselor
hát igen egy csomót én is megcsináltam már .lassan végzek és mindig találok valami újat 😄 a kulcs alakú kanalat feltudnád még szerintem venni ha megnézed valahol hol volt a háza a bűzdémonnak.ott találtam.ezt a remetét meg szintén megtudod találni ha megnézed hol van a helye.
Palinko
nem segítettem, de az a kulcs alakú kanál sem volt meg, többet kellett volna nézelődni elbújás helyett. mert hiába tűnik úgy, hogy minden küldi megvan, mégsem találtam rá mindre ezek szerint.

kéne egy gomb, hogy oké azt hiszem végeztem, megnyomnám és ha fel van véve a küldi vagy teljesítve van nem tesz semmit, de ha nincs akkor naplóba bekerülne. na majd újrajátszáskor.
Mentéseket ki lehet szedni. De nem hiszem, hogy elbaszná őket, akkor biztosan le lenne írva.
molnibalage83
Nem kockáztatom a meglevő mentésemet... A kiegeknél meg nem tudom, hogy működik -e...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

😄D
Szirentem itt az ideje, hogy te próbáld ki. 😊
Myselor
hát igen én is bántam.mekkora poén de hát komolytalan lenne végig így menni keszeggel😊
molnibalage83
A Roach MOD-ot még mindig nem próbálta ki senki?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Mit nem adott be? Segítettél az alvászavarokkal küszködő remetenőnek?

Myselor:
Hatalmas volt. Én szomorú voltam a végén, mikor elmúlt a gomba hatása...
Myselor
passz.tudok segíteni nagyjából merre találod a küldetést.felszedted a kulcs alakú kanalat a bűzdémonnál?én igen és miután megtudom hova menjek keresni egy stúdiót és kincset arra fele lovagoltam majd egy remete nő házába botlottam.kijelezte a térkép a narancs felkiáltó jelet
Palinko
nekem ezt miért nem adta be?
Myselor
nem láttam hogy írt volna valaki a szellemlovas küldetésről de valami hatalmas amit keszeg rendez ott <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meghaltam azokon a dumákon amit tol meg geralt kérdései hát kész hatalmas hogy saját játékukat így kifigurázzák pl a ló a irányítása sírtam 😄
Myselor
amúgy ez a börtönös rész meg minden a bad endingel annyira durva 😄 fel is akasztottam volna magam ha így siekrül xd elnéztem mások reakcióját is .aranyos 😄
RatBaG
jááj árányeső... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Tatyla
Időközben rájöttem hogy rossz helyről akartam bejutni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Van egy kocsma a nagy tértől nem messze de az be van zárva állandóan az mikor nyit ki, ez a herés szobor alatt van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Palinko
fővárosban, nincs is elrejtve ott a kovács ikon, tőle kapod a páncélkeresés küldit.
Na ilyen lett végül az én buildom:
molnibalage83

Soldiers
Hii

Mester páncél készítőt melyik városban találok??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Palinko
na most gondold meg én leggyengébb fokozaton játszok és így is volt, hogy levertek 😄 jó szar lehetek, pedig láttam még tőlem is rosszabbat youtubon. igaz csak néha vernek engem is le, de akkor tölti az ellenfél az életet mint a fene 😄 meg spórolom a fecskét meg sem iszom úgy meg nem csoda. most közép fokozaton próbálom majd a játékot, lehet nem lesz nehezebb meg a legnagyobbon sem annyira nehéz, de azért a kiegben eléggé harapták az életet, igaz az új kardokkal a witcher is nagyot hasított.

meg az ellenfelek annyira gyorsak lettek, hogy a játékosnak is witcher reflexekre van szükség, nem elég már animáció kezdetekor nyomni a védekezést, már mikor hátralép hogy onnan rontson nekünk akkor kell védekezésünket indítani, hogy mire odaér már fel legyen emelve a kard. mikor indítja a támadást és emeljük a kardot már elkéstünk 😄

de azért nehéznek semmiképp se mondanám, de nem is a nehézsége, könnyűsége miatt játszom engem a történet ragad magával meg a tájak más nem érdekel.

TOMSILENT #12261
ez akkor a totál bad ending, mert nem elég, hogy megint szörnyekkel kell alkut kötni, ráadásul a városban is folyik tovább az őrület. mert a "csoda biszem baszom országban" annyi előny van, hogy a kinti világban csak egy pillanat, az a csodaországban egy nap, tehát nem gyilkolják a város népét még te kiélvezed az új világot 😄
Shep
Dimeritium cuccokat kinél lehet venni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
nézek egy csaj streamjét éppen és elfelejtette a szalagot visszaszerezni,szegény olyan döbbenten nézett amikor rájött a dologra .vagy 5percig gondolkodott most mi legyen sajnos nincs vissza mentése.sajnálom szegényt olyan aranyos volt😊
Myselor
de amúgy tökre hasonlít is rá a nő.vagy nemtudom.leengedett hajjal milyen lenne.én úgy hiányolom amúgy belőle ezt a questet kár hogy nem játszották ki.nem panaszkodom tényleg annyi tartalom van és fantasztikus minden küldetésd de na érted 😊
RatBaG
ez a bankos quest hatalmas, a bürokrácia útvesztői... sírtam 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

TOMSILENT
Meg szerintem még a menüben is ő sétálgat ott hátul a pajtában...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Myselor
oh értem köszönöm szépen az infót és a videót.tényleg epic😊 az egész witcher 3 úgy ahogy van.
TOMSILENT
Az én voltam, az első kijátszás bad ending lett a B&W-ba mivel az ősért mentem el és nem a csoda biszem baszom országba. Na szóval a következő spoilerbe megy Myselor.

Ha azt választod hogy a bruxa vigyen el a láthatatlan őshöz akkor először segítened kell neki, lesz egy árgyerekek otthona ahol igencsak betámadtak a vámpírok és mikor meg mondja hogy öld meg az az alsórendű vámpírt aki szétkapta a kis kölköket (persze egyet meghagyott...és mondja a bruxa hogy vigyáz rá és énekli neki azt a bizonyos dalt. Mire visszatérsz a levágott trófeával a csajszi mecsappintja a kisrác vérét, meg akarod ölni de a kisrác megvédi és a bruxa is kidumálja magát hogy nem annyit csapol belőle hogy káros legyen...és akkor mondja Geralt hogy egyszer még visszajövök érted és akkor ugrott be nekem a cinematic...egyszerűen epic...nincsenek szavak.

Íme a videó róla.:
mikor elindulsz megölni azt az alsóbbrendűt.

mikor visszaérsz.

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2016.06.04. 21:34:57

Myselor
valaki írt itt valami küldetésről amiben valami bruxa szerepelt és valakinek lecsapolta a vérét majd geralt mondta neki hogy majd visszajön érte és itt beugrott neki a cinematic trailer az hol van vagy miaz?kár különben hogy nem rakták bele azt a küldetést annyira jó lett volna :|
Myselor
azért dettlaff tud meglepetést okozni az utolsó harcnál ha nem vágod mit kell 😄 először csúnyán elkúrtam de utána könnyedén ment mondjuk. a többi boss mondjuk nagyon könnyű lett a kőszívűben keményebbek voltak a bossok szerintem
molnibalage83
Mikor a játékosok egy része sírt, hogy nehéz a játék? Sajnos a mai átlag játékosnak ezt a szintet kell belőlni. A Skyrim survival MOD-ok kurva jók, de hga alapból olyan nehéz lenne, mindenki lehúzná a játékot.

Tudom, hogy így is nagy munkát implementáltak a játékba a fejlesztők, de igazán gondolhattak volna a HC játékosokra, valami Survival opció jelenlétével.
Pl: Meditáció Witcher 1-es formájában lenne. (Csak tábortűz, egyesével kell gyártani a cuccokat stb stb.)
Kevesebb hasznos loot, ergó lenne értelme az egész pofás craftrendszernek.
És én még akár evés, ivás, alvást is szívesen látnám. 😄
Ilyesmik.

Tudom a Roach mod ezt csinálja, de jobb lett volna, alapból egy ilyen lehetőség.
Én még csak nemrég kezdtem el az alapjátékot. Ma így oldottam a Dzsinn problémát 😄

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

molnibalage83
Ha nem korlátozod le magad a W3 alapjánték a legnehezebb szinten sem jelent semmiféle kihívást.

Palinko
áh az lesz mind az egyben sztem hogy minden bokrot meg kellett tépni főleg a fecskefüvet, meg elgondolkozni, hogy megéri-e most elhasználni vagy meglesz a nélkül is 😄 bár a 3 alap rendszerében meg mindig elgondolkoztat, hogy meditáljak-e ha megittam valamikor egy italt, mert akkor meg az alkohol fogy ugye 😄 inkább megyek elpusztítok még 2 fészket, meg megiszok még 3 italt, hogy ha már fogyik az alkohol minél többet töltsön 😄
molnibalage83
De gondolom, akkor többet is ér a potion, mert azonos nyersanyg mennyiség és hatás esetén igen hamar elfogyna minden...

RatBaG
nektek működik a lock on target?
állítottam már mindenféle billentyűre, de egyszerűen semmit se csinál.

Per Aspera Ad Inferi.

cylonflatus
A Hearts of Stone-t nyugodtan játszhatod párhuzamosan az alapgémmel, csak legyél kb olyan erős, ami az ajánlott, az új kieget meg nem próbáltam még.

Más: a Fools Gold még mindig bugzik, ezt már nem hiszem el. Pedig újratelepítettem mindent, csuma új játékot kezdtem, hogy végigviszem újból a már teljesen kiegészült játékot, persze a legújabb pöcsök is fönt vannak, és mégis. Lefagynak az útonállók, amikor rám támadnának, csak állnak és nem reagálnak semmire. Meg se pusztulnak, anélkül meg nem tölti be a következő scriptet. Kurva idegesítő.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Értem én, hogy működik, egyszer már Velent majdnem befejeztem, sőt még Skeligére is átnéztem kicsit, de aztán abbahagytam, hogy "teljes" legyen a játék, az élmény.(Kieg+patchek) Roach módot már kinéztem magamnak, de először még az alap játékkal próbálkozom. Illetve néztem még pár módot, pl Preparation és Friendy Hud, illetve majd lehet felrakok egy Potion Lenghtet is, mivel ez majd balancolja a Perpartiont némileg. Sajnos Prep még nem működik az új játék verzióval, szóval még nem tudom felrakni.
Van pár saját szabályom, amit próbálok betartani az immersion kedvéért. Nem gyors utazok, nem veszek el semmit onnan, ahol emberek laknak. Meditálni is csak lakott területen, vagy tábortűznél próbálok. (ami néha necces, a potion hatás rövidsége miatt, bár alkimista úton járok, szóval majd megnő.)

Tudom, hogy a Roach ezt mind magába foglalja, de akkora változást egyelőre nem szeretnék még.
Palinko
hát ebben a játékban jól kell egyensúlyozni, néha a saját szintedhez kötődő küldetést nem tudod megcsinálni egyszerűen mert úgy regenerál életet az ellenfél 2 szinttel később meg lenyomod könnyedén. ez a játék része, ezért kell ügyesen egyensúlyozni, hogy ne túl hamar csináld mert nehéz lesz, de ne is túl későn mert nem ad xp-t sztem ez jó és ad egy sajátos stílust neki

ha nem akarod ezt elfogadni ott a School of Roach mod amit már emlegettek, de fel kell készülnöd, hogy sok minden körülményesebb, meg idegesítőbb, pl potiont ha megittad mindig manuálisan kell újratöltened nem automata stb.
Végre visszatudtam menni Skelligére a szigetre a 48-asl királygriffhez és megtudtam ölni, ahhhh dejó érzés volt 😄
Jáj.
Most jártam a griff páncél barlangban. Lvl 11 ként mentem oda. A küldetés is lvl 11et javasol.
Eljutottam a hátsó szekcióig, erre a semmiből bespawnol egy lvl20-as Lesi.. 😄
Tudni kell, hogy a birghtness eléggé lowon van, szóval fáklya nélkül semmit nem látni, és hát így eléggé be*ostam. 😄 (Nem is láttam még korábban Lesi-t)
Persze one hitelt. Oké.
Következő próbálkozásnál nem jött elő, szóval elkezdtem a harcot, az Ekimmarával ami Death Marchon nem is olyan egyszerű dolog.
Erre, mikor már csak az élete negyede maradt csak meg, megint bespawnolt a Lesi.. 😄 Fuuu szép keringő volt és félelmetes is, mert olyan hangja van a Lesinek, hogy aaa én meg a fáklya hatókörén kívül nem is láttam semmit. (Macska még nincs)
Nagy nehezen leküzdöttem így is az Ekimmarát, majd futásnak eredtem, mert esélytelen volt kezdeni vele bármit is. Igen ám, de a menekülő út mérges gázon vezetett át, szóval gyorsan benyakaltam egy arany oriolét majd run, de jött utánam. Viszont ő elég masszív dmg-et kapott a gáztól, szóval rövid úton be is végezte.
Kicsit csalásnak érzem, hogy így "öltem" meg, de úgy érzem, hogy neki meg nem kellett volna ott lennie. Ettől függetlenül hangulatos és para volt az egész. : )
Most nyomom az új DLC-t. Nehéz feldolgozni, hogy ilyen szint és minőség létezik. Igaz nemrég kicsit bővítettem a gépem (16 GB RAM került be) szépen fut, de nem ez a lényeg. Az egész kidolgozottsága, szellemessége lenyűgöző. Jelenleg (és még pár évig) biztosan überelhetetlen. Bocs hogy ömlengek, de kevés a jelző 😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Palinko
én kardozósokat nyomtam volna, de alig volt mutagénem 😄 egyet sikerült csak, nem jutottam el a feltámadásig, de így is már visszatöltött életet, azért durva ez hogy 180 másodpercig ha kihúzza az ember már mindent beleadhat nem gond ha lemegy az élete. durva lett ez a fejlesztés. na mindegy már new game plus majd most jobban összegyűjtöm.
Myselor
meg is vannak az új fajta képességek ez a fagyasztós ez kurva jó 😄 a többit még nem próbáltam.majd még jobban bele lesek ^^
Myselor
az is jó lehet
Myselor
én azt használom hogy alapból pajzsal indítok .meg talán még valami harc segítőt nemtudom pontosan de azok bejönnek