The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
azért ez így eléggé szar.mármint nem téged minősítelek ezzel jó kis megoldás de én szerintem úgy legyen nehéz egy játék hogy ne kelljen már ilyen trükköket kitalálni ki buggolni az ellent mert ez így lehangoló eléggé
Ott csak néztem, mi a franc van. Elkezdődött a harc és már feküdtem is. 😄 Nekem az volt a taktikám, hogy messzebbre gurultam, ahol nem értek el, és aktiválni tudtam a quent, utána rárohantam a nőkre, őket kell először levágni. Utána már nem vészes. Ajánlatos előtte meditálni, hogy teljes legyen a fecske készlet, de a biztonság kedvéért felhörpintettem azt az italt is, ami aktiválja a quent, ha egy sebzés a harmada alá vinné az életerőm.
Palinko
na ott én is meghaltam kétszer. segít ha már megcsináltad magadon az erős mutációt. folyamatosan space kell és a varázslókat csapni meg quen jel. kb ennyi, de ha valaki úgy melletti támadással találkozik és nem érzi magán, hogy sikerülne ne menjen egyelőre be az útmenti házba mert ott megy a színészkedés.
TOMSILENT
Kard és legendán 10x szopattak meg mire kiagyaltam egy kis taktikát. A két tündi kurva az elsődleges, amint fel élednek fuss fel a lépcsőn, valami oknál fogva nem követ és vissza állnak. Bombákat amik sebeznek (mergezőtől kezdve a méhkasig mindent dobj rájuk) quen aktív pajzs a leghasznosabb ellenük. Leszaladsz, 1-2 támadás, gyorsan vissza fel, ha sebződtél akkor ott tudsz meditálni, vagy meg inni egy potit...tudom most jöhet a köpködés hogy csak tűznél meditálunk bla bla....most ez a helyzet megkívánta, ez van. Na ezt addig csinálod amíg meg nem ölöd a két cunát. Utána a dárdás csávók már könnyebbek lesznek de ha rád mennek egyszerre képesek megölni.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Myselor
hát nem egyszerű az biztos.mögötted a két kurvát gyorsan levágod ahogy bírod utána könnyű.nemtudom amúgy hogy gondolták ezt a mágikus sebzést 😄 legnehezebben kinézem hogy ez 1 hiteli az embert ha itt negyed hp-t leszop a második nehézségen
Shep
Ja az, azt csinálnám, csak hát marhára szűk a hely, de majd holnap megoldom valahogy, mára elég volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
az amikor újra élednek a szobrok?az szopó a két elf kurvát vágd le mert beszopatnak ők varázsolják azt rád.kegyetlen nagyokat sebeznek nem is értem
Shep
Asszem az.

Na jól megszívtam, bementem a "színházi előadásra" és a szobrok szarrá aláznak, 1-2 varázslövés ami ráadásul szintem indig talál és már meg is feküdtem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mi a neve a helynek? Ha Tesham Mutna, akkor majd később be tudsz menni...
Na végre nekem is meglett a Blood abd Wine.

Még csak másfél órát játszottam vele de az új terület nagyon hangulatos.

A kaland újra elkezdődik! 😊
Shep
Lent délen van egy romos vár, középen egy kút és jelez egy barlangbejáratot is de ahol jelzi egy egy befalazás van, se kirobbantani, se lámpázni nem lehet. Hogyan lehet oda bejutni, esetleg a story vinne majd oda és azért nem lehet még lemenni?

Az elején elég nehéz volt, de olyan 15 szint körül elkezdtem fejjebb rakni, most Csontzene és Vérpatakon tolom, ez azért már kellő kihívás, elég nagyot ütnek az ellenfelek, vigyázni kell és fel kell készülni..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Palinko
a 2. és a 3. 😄 de én is a 2. ra értettem.
Myselor
én is felülről a másodikon játszom az kellő nehézséget hozott időnként bossoknál.ha másra vágyom akkor ott a dark souls 😄
genndy
Az nem, az a 3., Csontzene és vérpatak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szóval a 2. a négyből. 😊 Oké. Amúgy Kard és Vérpatak talán...
Nemtudom már megmondani, mert letöröltem a játékot, de asszem felülről a második, kard és valami, amire alapból be akar dobni kezdésnél.
Felülről a 2. most nem tudom mi a neve.
Shep
Tegnap úgy elkalandoztam (már megint, storyban még semmit nem csináltam a kocsma után), hogy belefutottam egy hanza erődbe ahol levágtam 1 órás küzdelem árán a sok halálfejes banditát meg a 4 ujjú Fibakárkit. Lassan lehet el kellene kezdeni a történetben is haladni 😊 Ja, és ott amúgy a kutyák végtelenségig jönnek amíg ki nem pucolod a helyet, a kaputól jobbra a dudvában idéződnek folyamatosan, kicsit illúzió romboló.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.06. 13:53:06

4 nehézségi szint közül melyik a közepes? (Nem te vagy az első, aki ezt mondja, és kíváncsi vagyok, mert nem értem.)
Igen azokból is szinte már az összest legyőztem ,de mostanában így 25 ös level felett van amelyik nem ad semmit. Régebben adtak..
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2016.06.06. 13:36:23
Közepes, az elején haltam meg párszor, míg nemépítettem semmit a talentfán, de mikor elkezdtem, halhatatlan voltam.
Mármint küldetéseken kívül is tudsz lapokat nyerni. Egyszerűen odamész egy árushoz és kihívod egy partira.
Nem vészes szerintem, 1-2szee haltam csak meg. Pont kényelmes.
Igen azok meg vannak a főküldetés kész a nyerj el kártyákat szekcióból. Csak a gyűjtői küldetés nicns meg arra írt 4 Novigradi és 2-Skellige-set elvileg.
Vannak kártyák, amiket nyerni tudsz. Általában kereskedőkkel, kovácsokkal kell megmérkőznöd, ha nyersz, tiéd a lap.
Van most ez az új gwent könyv. Nem hibásan van fordítva, nem a kártyafajtákat írja ki, melyikből mennyi kell még? Azt írja 4 novigra és 2 (vagy 3 most nem emlékszek) Skellige. Már bejártam Novigrad jó részét de nem találtam kártyaárusítókat újakat. Már nem sokat kéne megszerezni. De talán Toussaintban is majd megvehetőek ezek a hiányzóak?
TOMSILENT
Ez a küldi mikor Roachal beszélhetünk valami hatalmas <#smile>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

molnibalage83
Mennyire találod nehéznek így?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nálam működött.
Én sima közepesen, és nem korlátozom magam semmiben.
Azt tudom, hogy mire lehetne használni, csak nem hagyja a játék.
Egyszerűen nincs használat lehetőség a mutagénes asztalnál.
Talán ez egy újabb bug? Ez elég szívás.
molnibalage83
Csak egy gyors közvéleménykutatás, hogy ki milyen nehézségi szinten játszik és ki korlátozza le magát bármilyen módon?
Én felhúztam legnehezebbre úgy, hogy csak a vadonból lootolok mindent. Egyelőre ezzel sem nehéz a boss harcokat leszámítva, amik inkább csak hosszúak. 7. szintű vagyok.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.06.06. 09:47:09

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nálam még mindig bugos a 3 féle Triss-es szobros küldetés nem tudok vele beszélni most vagyok a Keer Morhen ostrománál talán utána megjavul? 29-es szintre ugrottam 27-es végére pl egy főküldetéssel szép. 😄 Most már csak kb 15-20 mellék küldi ava még meg a főküldi és 10-15 kérdőjel a 3 területen össz.

A Blood and Wine-DLC-t már aktiváltam a kártyák is megjöttek most meg van mind a 4 pakli már fizikailag. 😊 Szuper kiadás és DLC lesz. Az új inventory picit konzolosabb de átláthatóbbra rendezték. Viszont akad csak az inventoryzáskor meg vásárláskor. 😄 Eddig nem tette.
A korábbi képeket kilehet majd rakni elvileg (a fő valaki, von Everec portréja) ha javitják. Addig csak a fotós lesz kint.
De egy képárus jó lenne 😊
Palinko
ja nekem is ez a kettő volt, lovagi torna se adott semmit, meg a királynő kitüntetése sem jó. képet is csak 1et adott a küldi, képárust megtaláltam futkározás közben, de nem volt ott az eladó
Trófea: pl gwent verseny és ökölharc.
Az asztal a pincében meg mutagéneket tudsz szétszedni, a másikon meg újrafőzni a potikat.
Myselor
a trófea dolog engme is érdekelne 😄
Két házzal kapcsolatos kérdésben kérnék segítséget.
Milyen trófeákat lehet kirakni, én eddig bármivel próbálkoztam azt írta ki a játék, hogy nem jó.
Illetve miért nem tudom a pincében lévő transzmutációs asztalt használni?
Amikor áttörtem a falat akkor kaptam a leírást, hogy mire jó, de azóta csak az asztal szélén lévő gyertyát tudom leoltani.
Pedig már receptet találtam hozzá.
Egyébként ezeket a transzmutációs recepteket hol lehet megnézni?
Én sem az alkímiában sem a könyvek között nem találtam?
Myselor
nekem tegnap a vágtázás nem működött ki kellett lépnem majd vissza és utána jó lett 😄
molnibalage83
A bill beállítások egy része is viccesen működik. Én caps lock-ra tettem a fután és séta váltást, de a ctrl csinálja ennek ellenére...

RatBaG
egyébként nem képzelődtem a múltkor, tényleg nem működik a lock on target, másoknál se. úgy tűnik, hogy a lovagi tornás quest aktiválja a bugot, szóval nem véletlenül voltam képtelen a csapatharcnál lockolni.
ja, és roach sörénye is eltűnt. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
szokni kell, nekem már megy, dupla shiftes vágtát is sokszor aktiválni kell
molnibalage83
Én lényegében november és néhány óra februári bóklászás óta nem játszottam a gammával. A régi kedvenc játékomat sikerült teljesen elkúrni a folyamatos "balanszolással", szépen visszajövök inkább singlen tolni ezt. Kifejezetten kellemes.

Nekem is tetszik az UI. Egy bajom van, hogy eddig Q lenyomása után, minden új item előre került, most meg le kell vadászni őket, ha zavar a csillagocska.
Myselor
amúgy ez a lovagi torna lovaglós rész nekem is nagyon fosul ment először.aztán 2-3 x megpróbáltam és ment.általában mindig megáltam a bábú előtt és lecsaptam majd mentem tovább a lövés az ment szépen 😄
Myselor
a ló irányításáról eltudsz beszélgetni keszeggel egy mellékküldetésben hatalmas borulsz jobbra balra a röhögéstől majd <#banplz>
molnibalage83
Ez az 1.21-es UI kurva jó. Azt mondjuk soha nem értem, hogy miért nem eredeti állapotában ilyen szintű egy játék.

A második végigjátszára másmerre megyek, mint eddig. Tökéletesen képes volt elfelejteni, hogy milyen atmoszférája van a játéknak. Oxenfurtban csak sétálgattam az utcán, hallgattam a zenét és a csevegést miközben filmeztem. Valami eszméletlen gamma.

A Skyrim motorral csinálják az Enderalt. Vajon, ha ezzel lehetne így bűvészkedni milyen 3rd party modul készülhetne el? Gyá...

Köszi! Akkor értem. A lovaglást buktam, de gondoltam 3-ból kettőt nyerek és lehetek bajnok. Ezek szerint nem. A ló irányítása meg elég idegesítő... nem értem , hogy nem tudták jobbra megcsinálni. A lóversenyes résznél ha egy kicsit kimegyek a pályáról ( A ló vágtában... én meg túlszaladtam a bábun.) ott azonnal elvesztem a futamot... ráadásul nem lehet menteni rendesen... hogy ezt miért kellett így?😊